АВГУСТинската дружинка вече става на годинка!-тема № 21

• 26 884
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
Честит Рожден Ден на Андреа - Да расте здрава, умна и щастлива и да стане прекрасна млада дама като майка си..Да слуша много мама, защото ще става кака и да помага за малкото бебече!!!Наздраве и на Захирка с един портокалов сок...и голяма порция пържени картофи!!!

Веси, чакаме и остатъка...

Лиде, да знаеш че Макси е чакал с нетърпение да извадиш уродливеца и да се посмеете заедно...А пък от друга страна не виждам да е чак толкова зле...

Лека и мека...Да ви питам като са тръгнали всичките зъби да слизат...затова ли постоянно ръцете са в ушите и голямо чесане пада...При вас така ли е... newsm78

# 631
Ох ivu6a явно е от това ние сме с тръгнали да избиват 4 отгоре, ама като поровя повече из устата на Ники май и горните кучешки са тръгнали. Постоянно си пита ушите, чеше се по главата, а когато спи и нещо го прихване, започва неистово да си търка устичката над нослето и цялото носле с длан. Да не говорим за признаците на ярост, когато реши, че му се гризе нещо.

# 632
Честит рожден ден на Андреа! Да расте здрава и послушна , да стане красива като майка си и да бъде невероятна кака Hug!
Захира, честит празник Hug!

За зъбите- същата история е и при нас. Перка си ушите, гризе всичко, от няколко дена си дъвче подметките на сандалите, когато е в количката ooooh!.

# 633
Честито на малката принцеса и от нас!  newsm51  ura
Честито и на рожденниците, които не успяхме да поздравим, поради нашето отсъствие.
  bigdance2
Всички да растат здрави newsm68, щастливи newsm44 и игриви smile3534 !!!

# 634
Честит рожден ден Анди!  bouquet Честит празник и на теб Вики! Нека малката госпожица бъде щастливо и усмихнато дете и грижовна и любвеобвилна кака!

Веси, Поли - честити християнчета!

Лиде - явно Макси се е забавлявал  с тортата! Иначе и аз не мисля, че  е толкова зле - гадно е, че няма нищо общо с модела! Вече по-добре ли сте!?

# 635
Честит първи рожден ден на Анди-да е жива и здрава,да расте много щастливо,усмихнато,красиво,умно детенце и да бъде много добра и грижовна кака на малкото братче.  bouquet newsm59. Вики-честит празник и на теб  bouquet

Шайн-аз си купих лятна колика Бертони Плазма за 100 лв,сгъва се като чадър и има пълно легнало положение,мислех да я ползваме само на морето, но тя е толкова компактна че сега сме постоянно с нея, старата я зазимих,като падне сняг тогава ще я извадя. Тези в Джъмбо не знам какви са точно, но предполагам че няма да са кой знае колко зле и ще си изкарат поне 1 лято, а и ти както пишеш че искаш само за 5 дни да я ползваш и то Бела не стои много в нея, после ако искаш направо може да я продадеш за нова Wink

Дани,Лиде-и ние сме като вас, мрънкащи по нощите,че даже и будува по някой друг час, дано да е някакъв период и да минава вече, че е много гадно така,съчувствам ви.

Лиде-тортата е супер бе, аз като четох как я описваш и си представях съвсем различно нещо,не е като тази оригиналната но не е и лоша, на снимката изглежда добре пък и Макс маи си я харесва Wink.Добре че деня не е бил напълно лош и все пак поне за 1 час си се повеселила и си видяла гостите и Макс също се е забавлявал Grinning

Веси,Поли-честити християнчета,да са ви живи и здрави, Деско е голям сладур с тортата Heart Eyes

Трейси-и аз стискам палци за Доминикана и най-вече да се върнеш от там 2 в 1 Wink fingerscrossed

Ние днес си направихме една срещичка с Таня (Магаре)-Деси е станала голяма маймунка, ходи,даже бяга с нейната си бебешка количка,фръцка дупе,танцува абе голям е сладур.Али си поигра с нея и батко й,той милия ги забавлява и по едно време голямо хилене падна. Добре си изкарахме с две думи Grinning

# 636
Честит Рожден ден на всички дечица родени днес  newsm59
  Да са Ви живи и здрави много да ви радват и да имат най-щасттивото детство 1swing
 Днес нашето момченце Петър  стана на годинка   party041

# 637
покемон - да ти е живо и здраво мом4енцето и само да те радва (нищо, 4е не се 'познаваме' ). Весел празник   bouquet

Моми4ета, така ще сме и утре със сигурност. Ве4е имам 4увството, 4е няма край, но нали казват, 4е настинката е 7 дена  newsm78 та имаме още 2-3 на разположение  Tired На моменти изглежда много отпаднал, а то4но след секунда и ве4е е друг  newsm78 А колкото до тортата - аз съм супер педанти4на на моменти се хващам и сама, 4е прекалявам, но много държа на то4ността, особено когато плащам оби4ам и да полу4авам, а да не говорим, 4е и мъжо колко го врънках да отиде в тия трафици да я вземе от центъра и т.н., та накрая не е това, което съм о4аквала. Ако бях видяла тази торта и си я бях платила - нищо лошо, но при положение, 4е рекламират тоатлно разли4ен модел в уеб сайта си, ами никак не е коректно да им е разли4на изработката на финала  Naughty А за Макси, 4е си я е харесал и т.н. незнам дали да си го мисля или ... 4е е малко гадни4ко, но имаше мъж и жена на партито, които той е гонил веднъж от вкъщи с неистов рев и те тъкмо преди тортата си тръгнаха инцидентно. Та сега се 4удя, дали може заради тях така да е ревал като магаре  newsm78 И в едната детска градина, където ходихме на оглед не му хареса жената, която ни развеждаше и там такова изпълнение ми спретна Crazy Тия деца ще ни побелеят косите от тях, така да знаете  Joy
Веси - да са ти живи и здрави децата, а снимки винаги можеш да им направиш  Hug И моите са пълна скръб, ама да нямаме пък 100 ръце  Crossing Arms 4естито ти християн4е. Да е много вярващ и Бог да го закриля  Praynig Страхотен сладур  Hug
Трейси - какво си избра 'спящия принц'  Mr. Green
И тази година отново забравих, 4е имаме годишнина от сватбата днес - 4 год., та ще ви по4ерпя със снощното агне-багне, дроб-сарма и една питка, която ми е първата в живота и импровизирах в окрасата, та по нея съдя, 4е може и да излезе интересна торта за догодина и никакви такива фиести сладкарски да не съм 4ула пове4е  Joy

Питка утре ще 'ядете', 4е я няма на тоя комп. Дано не забравя  Blush  ooooh!

# 638
Оле, няма да повярвате каква одисея с нашия прощъпулник. Събуди се спящия принце, чак в 5 часа,умрял от глад. Викам айде да направим прощъпулника и ще  му дам да ядепитка с кисело мляко. Е да, ама то гладно чака ли. Викам му айде върви бе мамо, не, седна и храбна едни пеперудки от питката отгоре и взе да ги ръфа. Викам пусни сега пеперудките, после ще ги ядеш, ама той си знае неговото - глад. Не иска пак датича след питката или да избира каквото и да е. Както и да е. За втори път прекъсваме правенето на клипче,  за да го нахраня. Айде после пак наново. Наредихме му нещата и той като ги разръчка всички, хвана молива метна го на земята. после взе да бута топката, падна и тя. Хвана линийката и взе да ме шамаросва с нея. Накрая се спря на книгата за паричните борки, погледа я,  погледа я и взе да я драска. И това беше. Остана си с писалката в ръка, писател ще е. Не хвана  фотото  Joy Joy Joy
та така с нашия прощъпулник, много сме се смяли  Mr. Green Mr. Green
Лиде, ох, тежък ден сте имали, ама важното е, че в крайна сметка се е успокоил малкия. Много сте сладки, много добре изглеждате. Догодина мяташ една торта ти и воала. Няма да се кахъриш с тъпанари. Честита ви годишнина, да се обичате и уважавате още  27 пъти по толкова. След това нито един от двамата няма да помни какво е това любов  Joy Joy Joy
Жижин, браво за срещичката.
Покемон,  честито ви пораснало момченце. Да е живо и здраво и много да ви радва.
Честити християнчета на Веси и на Поли. Ние се оказа, че няма да кръщаваме Дани, мъжо не ще...
Оф, отивам да се къпя и да се подготвя за  luvbed

# 639
Добро утро и от мен  Simple Smileблагодаря за пожеланията  Hugда наистина не се познаваме,но ако не ви притеснявам мога ли да се присъединя в групата Rolling Eyes
 Ставам че Пепи сега се събужда а през нощта имаше и температура.Приятен и слънев ден от нас!

# 640
Оф, отивам да се къпя и да се подготвя за  luvbed

Не, ще ме умори тази неуморната!!!  smile3532 От кога ми е заговорила, че й се хмм ... ех тези хормони беееее  Hug

Да ви кажа вчера Трейси стоя половин ден с мен на скайп, въпреки  че прави прощапулник, меси питка, гледа дете и т.н. за да ми обяснява как се рпави нейната синя тортичка, която реших да спретна. Много й благодаря и я обичам за всеотдайността и щуротията!!!  Heart Eyes Hug  bouquet Трейска, включи се мила да разкажеш освен за 'кека' дали в крайна сметка мъжо ти върза  newsm47

На гости ни бяха семейство Терпсихорови в комплект! Прекарахме просто страхотно, май и мъжете ни се АресАха  smile3521 За децата разбира се без коментар. Тоооолкова хубаво си играят, а Алекс някои от вас си го знаят, че като види женско и започва да налита  Laughing , то не се гушкаха, то не се галиха, то не си допираха главичките, страшно мили и сладки същества, които си личи, че се харесват! Дано винаги е така!  Heart Eyes Да ви се оплача и после похваля. Вчера Анди направи първото сериозно удряне. Бях я оставила за 2 мин. зад моя стол на възможно най-безопасното място - да си седи кротко на земята, далеч от стълби и т.н. Даже Алекс не беше до нея. И по едно време чувам ТУП и един неистов рев, преминаващ в очестени писъци, не можеше от болка да си поема дъх, хлипа поне 10 мин - едвам я успокоих. Ани, която седеше срещу нея явно с периферно зрение е видяла, че някак си пада по лице, но не видяла да се удря. Бре чудихме се кое и как е ударила и в крайна сметка след 10-150мин си показа - паднала е по брада, която й беше алено зачервена, дори на 3-4 места с малки червени точици (спукани капилярчета предполагам) и така. Еиндственият начин, по който си обяснявам такова падане е от седящо положение да е тръгнала милата да се изправя... Героинята ми тя  Sad Heart Eyes
И да се пхваля, че пред Ани и Алекс вчера Андреа се отпусна да ходи само за 1 ръчичка, нещо което от известно време я пробвам иска ли да направи, а тя категорично отказваше.  newsm68Много се кефя, че се приближаваме все повече до момента на прохождане, който нямам търпение да дойде, да започне да шъка самичка къде ли не.  Heart Eyes

Иначе тортата ми с фондан не искам да я коментирам. Тази на Трейси пасти да яде. Моята е истинско произведение на алтернативното изкуство  newsm62 Ако ме отсрами може да ви я изтипосам за сравнение с нейната.  smile3532 Но ажното е, че все повече се уча и разбирам от проба-грешка кое как и защо. Днес понеже имам адски много останал крем ще заплескам оше една, да имат домапните да се тъпчат и дебелеят.  smile3502

Покемон, ни в клин, ни в ръкав, реших, че и ти си от отдавна шпиониращите, които не пишат, но ни познават всичките, хихихихи . Здравей и добре дошла! Да ти е жив и здрав Петър! Е такова именце си нямахме в дружинката, много хубаво!   bouquet

Жижин, завидях за срещичката ви. Жалко, че като си дойда аз Магарето няма да е все още там. Не че май ще ми остане време за срещички де..  Rolling Eyes

Охо, честит рожден ден на още един Алекс - на мама Яна Вд. Да ти е жив и здрав, послушко и много да ви радва и да се кефи на новото местенце за живеене!   bouquet  Hug

Пак стана адски дълго, извинете. Хубав ден на всички!  Hug

Последна редакция: пн, 23 авг 2010, 09:18 от Бърборанка

# 641
  • Ах, морето
Честит рожден ден на Петър на покемон! Да е жив и здрав и много да слуша мама и тати! (Имаше един Петър на мама Ейми; тя пишеше в Очакващи, но вече май не се включва; аз обаче я помня, защото децата и бяха само с една година разлика)

Честит рождене ден и на Алекс! Да е весел и усмихнат и да има безгрижно детство!

Момичета, имам един въпрос - как качвате по повече от една снимка във фейсбук? При мен нещо не се получава, като натискам контрол. Друг ли е начинът, не знам, но ми дава да кача само по една наведнъж.   newsm78

# 642
Честит рожден ден на Коцето, Соня, Алекс и Петър! Да са здрави, обичани, винаги много щастливи!  bouquet

Благодаря на всички за пожеланията! Много ме трогнахте!  ПО-късно ще кача снимки, че нямам от моя апарат!
Изкарахме много хубаво, Анди не плака много на кръщенето, а самият ритуал беше много хубав, за което допринесе и свестния свещенник!
За количката - удобна е, но за къси разстояния, аз съм висока и на мен дръжките ми идват малко ниско,  и другото - колелата не са толкова маневрени като на обикновена количка.

Jijin не се притеснявай!

Последна редакция: пн, 23 авг 2010, 10:41 от Zahira

# 643
  • Бургас
Честит ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на Алекс и мама Яна_Вд и на Петър и мама Покемон! Да са ви живи и здрави момченцата,много да ви слушкат,малко белички да правят,все радост да ви носят и достойни мъже да порастнат! Весел празник!   newsm38 smile3525

Мартин също си вре пръстите в ушите-от около месец няма нужда да ползвам клечки за уши  hahaha

# 644
  • На плажа
Покемон  welcome в нашите редици,и да ти е жив и здрав рожденника  bouquet И аз ,като Яна си помислих,че си нямаме бебче Петър,като изключим Пепеджинс,понеже нейният големият май се казваше така  newsm78

Честит първи рожден ден и на Алекс на мама Яна (скоро от Благоевград  Mr. Green)Весело и щастливо детство мило детенце  Hug

Лиде може наистина заради въпросните хора да е плакал Макси,щом веднъж се е случило.Май не е трябвало да ги каниш newsm78
Така се точех да ти видя питката,пък ти...само пусна мухата и избяга Grinning и Янчето и тя...какво се мота ,та не си показва тортето Laughing
Янче евала за ентусиазма и сериозното ти отношение,да не вземеш да смениш професията Mr. Green И аз правих веднъж един опит с фондан,но за съжаление не открих специални боички и оцветих с боя за яйца,ама не стана така ярък цвета.Ако попадна случайно на професионални бои ще си купя и пак ще пробвам Peace

Милата Анди,как е успяла да падне така...странно,пък и не е много висока,че да кажеш,че от високо е паднала newsm78 Дано да нямате други сериозни падания,макар,че се съмнявам.Щом проходят и започват сериозните рани,ето на, и Нико вече е с ожулена бузка,ама баща му го оставил на земята да вдигне мотора и нашия се покатерил на едно стъпало и после решил да слиза ooooh!та по лице направо се е изпльоскал ooooh!
В тоя ред на мисли-вашите дечица научиха ли се как да слизат безопасно по стълбите?Вики като ,че ли бързо се научи,а на нНико му показвам,обаче той не ще и това е ooooh!
Трейси голяма е наистина одисеята ви,като порасне ще му разказвате и много ще се смеете Laughing

Веси като натиснеш "контрол" ,започваш да избираш снимките,но без да пускаш копчето,натискаш докато си маркираш всички снимки и тогава го пускаш и качваш Peace
Ние днес за първи път закусихме филиика  newsm44
 Много я хареса и си я хапна цялата,че даже и на кака си от баничакат хапна с кисело мляко Laughing
Татко му реши да му направи от неговите любими филиики-намазани обилна с масло и леко запечени на скаричката,поръсени със сиренце мммммм eat

Общи условия

Активация на акаунт