АВГУСТинската дружинка вече става на годинка!-тема № 21

• 26 890
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря момичата за пожеланията! Днес също и кръстихме Соня и така имахме двоен празник. Всичко мина много добре и както каза Сосми "децата спят сладко и сънуват прекрасни сънища от преживяното днес".

Дю,честит празник и на вас, да е жив и здрав Коци!

Ра_ив, съжалявам, че се е наложило да преживееш това, дано не се повтаря!

Трейси, не бях виждала скоро снимки на Дани, много пораснал ми се видя.

Шайни, гледах някъде из магазините (не поммня кой), че продават надуваеми кошари, не може ли по добре да вземете такова вместо друга количка, колко ще ви трябва кошара, то ще сте повече вън, по добре количката да е по удоббна, че тия чадърите ми се виждат страшно неудобни, не се спускат в легнало положение. Соня ако се движим си седи в количката и спи в нея.

Ние утре си заминаваме за Грац. Свърши почивката, сега ми трябва още една за разпускане от тази, но пък се връщам много доволна, хубаво е когато човек е уморен от приятни емоции и срещи с най близките си приятели.

Чао и до скоро!

# 616
Честит Рожден ден на сладката малка Анди

Честит празник и на теб ,Вики

# 617
Вики, честит първи р.д. на адашката! Да е здрава, все така сладка, щура и миличка  Heart Eyes  bouquet

Шайн, мисля Захира има точно такава количка от Джъмбо и май беше доволна. Дано се включи да каже. Забравих - честита годишнина и на вас   bouquet Страхотна почивка ви пожелавам! Където щяхте да ходите?  newsm78

Поли, ех как бързо минават броените дни Sad Радвам се поне, че успяхме да се запознаем!  Hug И честито ти християнче!   bouquet Лек път!

Терпсихора, пропусна, пропусна, познай кого ПАК!  hahaha Hug

# 618
  • На плажа
Честит първи рожден ден на малката сладка Андреа,скъпо дете бъди все така усмихнато,плезещо се и добро момиченце,а скоро и една голяма кака Hug

Шайн с Вики ползвах такава количка,имаше полулегнало положение и беше много удобна.Хубаво е да отидеш и да видиш на място.Така ще можеш да прецениш по-добре.А и вариянта с куриера е добър,само не изпращайте Белослава Mr. Green
Весело изкарване на почивката и Бела много да слушка,както миналата година Peace
Поли честито ти християнче   bouquet Хубаво е да се видиш с родата,пък дори и с риск да те подлудят Mr. Green Лек път  Hug

Тази сутрин Николай би рекордите.Събуди се в 5.30 и до сега съм го друсала  Shocked,уж спи,а като го оставя и скача веднага  #CrazyНаправо съм пред побъркване,не стига ,че се буди на всеки час,ами и това за капак ooooh!

# 619
Честит рожден ден на Анди, да много здрава, усмихната и щастлива Simple Smile Да бъде винаги лъчезарна и щура за радост на мама и тати и да стане най-добрата кака на света  Hug

Вики, честит празник, нека Анди ти носи само радости и усмивки   Hug  bouquet ХУбав празник ви желая Simple Smile))
Дани, напълно те разбирам и аз скоро ще полуддея.. тоя моя пич не иска вода нощем и това си е, накрая сутрин 3 часа ме болят гърдите от неговото нощно цокане Simple Smile Забравих да ти кажа много яко голо дупе си имате, даже в гръб много ми приличаше на Мартин. И ние сме голями клюкарки, дай ни да гледаме през прозореца само Simple Smile да не изпусне нещо
Ра_ивHug дано повече никога не преживявате този ужас. Ние сме с теб гъшкай го Тедо и забравете за тази ужасна случка.

Лиде, не се притеснявай за кашлицата, може да е от сополите. Ние си ги носим вече седмица и малко и на всичкото отгоре кашляме. Цунки на Макси и не се ядосвай за тортата, догодина ще си я направиш сама Simple Smile  Hug

После защо родителите са побелели и у грижени.. не е лесно да си родител, но пък е най-прекрасното нещо на света Simple Smile

Трейси
, снимките и тортата ви са уникални, толкова ми се искаше и ние дадойдем ама ще си запазя поканата Simple Smile Кумата ни пътува във вторник за Прага и ми идва да тръгна с нея Simple Smile Целувки и за теб и Дани  Hug Стискам палци за екскурзията, чудесно звучи плана
Поли, не успяхме да се видим, но следващия път обезателно ще пием по едно Simple Smile   bouquet Чакаме снимки от РДто Simple Smile Кажи Емо как изкара сигурно е бил супер щастлив Simple Smile

Ох имаше още нещо, Рене и ти ще ни липсваш  Hug

Не мога да се сдържа да си похваля мъжа, направо незнам какво му стана, откакто минах на цял работен ден и той гледа малкия половин ден просто е страхотен. Помага ми страшно мого, сам усеща какво иска Мартин, приспива го, разхожда го дори и когато съм си у дома (ние не сме знаели как да го приспиваме) Много ми е добър пу пу

Има вероятност началото на септември да дойдем към морето и най-вероятно ще сме в Несебър, но искам и до Обзор и Варна да отскочим, та ако идваме Ганушка, Дани, Лили ще ви звънна Simple Smile Само трябва да донавия мъжо Simple Smile

Хайде чао и хубав ден Simple Smile

# 620
  • Бургас
Честит ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на Анди! Да расте любознателна,палава и мила сладуранка и да получи за новогодишен подарък най-добрия приятел в живота си!  newsm38

Честит празник и на мама Захира! Нека този специален ден остане незабравим за теб и семейството ти,изпълнен със смеха и щастието в очите на Анди! smile3525

Честито християнче,Поли Зо!   bouquet

# 621
  • София
Честит рожден ден на Анди! Да расте здрава и усмихната, все такава сладка красавица и да стане едно умно и добро момиче!

Вики, да ти е жива и здрава рожбата, да ти носи много радости и гордост!

# 622
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНДРЕА![/b][/color][/size]

БЪДИ МНОГО ЗДРАВА,  ВСЕ ТАКА КРАСИВА, МНОГО УМНА, ПОСЛУШНА , ПОРАСНИ ДОСТОЕН И МЪДЪР ЧОВЕК!

Днес денят е малко по-светъл и усмихнат! newsm03 newsm53 smile3502 Не съм търсила съчувствие, но се радвам, че го получих!
Благодаря на всички, красив следобед ви желая! Hug Hug Hug

# 623
Честит Рожден Ден на Анди, пожелавам и безгрижно детство, много весели мигове със семейството, едно здраво и добро братче.  Да слушка мама, да не я ядосва много. Да успее като  порастне.
Захира, приятно изкарване на празника.

Нашия прощъпулник се отложи за след обедния сън на Дани, понеже докато направяпитката и да поизстине малко и на него му се доспаи реши, че няма да ходи и да избира нищо, амилегна на земята  Shocked Shocked Shocked Та го сложих да спи, като стане ще го правим

# 624
  • Ах, морето
Честит рожден ден на Андреа! Да е жива и здрава и само радост да носи на мама и тати.
Честито и на вчерашните рожденици Соня и Коци! Пожелавам им безгрижно детство и много усмивки!

Благодаря на всички за пожеланията. Радвам се, че харесахте тортата ни. Гостите ни също останаха очаровани. Беше и вкусна.  Blush Само съжалявам, че нямаме една свястна снимка с нея. Така е, като разчита човек на други да му направят снимки. Но здраве да е. Важното е, че и двете партита (с приятелите и с роднините) минаха много добре. Вчера направихме и кръщене. Така че вече и Десислав стана християнче.  Grinning В църквата ни снима фотограф. Надявам се поне от там снимките да са по-хубави. Само че той снима с лентов апарат и като ги вземем, ще трябва да ги сканирам, за да ви ги покажа. Деско се държа сравнително добре. Е, имаше и сълзи, но те са разбираеми, имайки предвид, че в 10ч. го измъкнах от кошарата да тръгваме към църквата, точно когато беше заспал сладко-сладко. Кръстниците му подариха златно кръстче, а ние на кръстника - осветена иконка. Другите подаръци дори не съм ги разгледала подробно. Още си стоят по торбите. Само един-два отворихме и вече ползваме. Снимки имам доста, но повечето не са особено хубави. Утре, живот и здраве, ще подбера по-хубавите, да кача във фейсбук, да ни видите.  Hug

Последна редакция: пн, 23 авг 2010, 23:27 от vesi_127

# 625
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНДИ  Hug ДА Е ЗДРАВА, УМНА И МНОГО КРАСИВА КАТО МАМА, ДА СТАНЕ ДОБРА И ГРИЖОВНА КАКА И НАЙ-ГОЛЯМАТА ОТМЯНА  Hug
ВЕСЕЛ И НЕЗАБРАВИМ ПРАЗНИК ВИКИ   bouquet
Поли - 4естито сладко християн4е  Hug   bouquet
Рене - весело изкарване и лек път. Ще ми липсваш  Hug
Алегория и Дани -  Praynig ужасно и направо, милите мами. Дано вси4ко да се оправи вързо и да се радват на здрави де4ица.

Аз да ви кажа в4ера изживях ужасен ден. Цяла нощ не сме мигнали от рев и приспиване на ръце, ама да съм права - нито седнала, нито легнала, нито нищо бе, криво му е и това си е. Отка4ихме и сутринта с толкова багажи, лекарства, повръщане отново и разтройство. НАтоварих се аз с хиляда неща и забравих цялата окраса - само няколко балона успяхме да вземем, ама то голямо каране по телефона за тая торта и накрая отстъпка за следваща поръ4ка - категори4но отказах всякакви коментари, мислех да ги съдя, но ми мина ве4е  Mr. Green Не отри4ат, 4е е грозна и 4е няма нищо общо, но щяла да е вкусна ... без коментар   Stop Та Макс се скъса да реве. 6 часа не млъкна това дете - нито прав, нито седнал, нито легнал, нито да спи,нито да яде, вода не близна цял ден и ве4е бях пред побъркване, а не върви да се изнижем от заведението, да платим сметката и да кажем на гостите да си ходят, та към 7 ве4ерта ми писна и казах на мъжо да вадят тортата и да го щракнем омазан в сополи и ревящ и да си ходим. И много държах да опипа хубаво отгоре картинката, да се мацне малко, 4е да разбере кога е имал рожден ден и като по 4удо се ухили и пак стана моето си весело и лъ4езарно детенце  Party Изпи си вси4ката вода за целия ден на веднъж, хапна малко, седна на едно стол4е, взе да се зака4а с хората, направо...незнам какво беше това 4удо. Днес е присипнал и няма глас (някой да има идея какво да дам ), леко кашля, сополите са по4ти на свършване, но му изби едно като пъп4ица, не като авта (ама пък знам ли) на ъгъла на устната и се 4удя - абе може ли целия тоя ужас да е от зъби  newsm78 Ама то голямо освирепяване на моменти се хапе сам като неможе да докопа нещо наблизо. Та успях да си видя гостите за то4но 1 час. Агнета и 4удеса не успях да видя, само на снимка, успях да хапна само да опитам и айде пак на дондуркането, но последния 1 час си видях гостите така.
Който е измислил вениш за пръскане е велик  Mr. Green Току що повърнахме спагети болонезе на килима  Sick  ooooh! Никакви неща за гризане със сополи  Naughty Ще яде пюрета за 4 месе4ни докато спре цифката да капе  Tired

Възникна следната грешка при публикуването на новото мнение:
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора. после пак със снимков материал  Mr. Green

# 626
# 627
  • София
Честит рожден ден на Андреа! Да порасне голяма и послушна кака, да помага на мама и тати и да има много късмен в живота! Да Ви е жива и здрава! Честит празник и на теб Захира! Ти си ми пример за всеотдайност и смелост!

# 628
  • На плажа
Лиде мила прегръдки  Hug Как може на най-важния ден всичко да се обърне с краката на горе ooooh! Съчувствам ти и за ревящия Макси  Sad Ама как така изведнъж се е усмихнал...сигурно си е чакал тортата Mr. Green Която,междудругото си помислих,че е нова,а не тази от която се оплакваше,че тя си е страхотна бе.Вярно,че няма нищо общо с оригинала,но аз като не го бях виждала и много ми хареса и в този вид Peace
Веси честито ти християнче и давай снимките,лоши-не лоши,каквито са  Hug
Трейси наспа ли се поспаланкото Mr. Green Казвай какво хвана.
Глупи и нико до скоро не признаваше нищо друго освен цица Mr. Green От скоро обаче взе да си пиива и водица и кисело млекце и така PeaceДано скоро и при вас настъпи подобрение  Hug Завиждам ти за помоща,и аз искаааааааам  Laughing
И задължително да се обадиш,ако решите да минете през Обзор.Кога ще тръгвате,да ти пратя ли тел. на лични?

# 629
Много здраве, щастие и весели игри.
Дни изпълнени с наслада,
че голяма е вече Андреа,
на мама и тати опора и радост голяма.
Честит рожден ден!

Последна редакция: нд, 22 авг 2010, 22:16 от sosmy

Общи условия

Активация на акаунт