Дю,честит празник и на вас, да е жив и здрав Коци!
Ра_ив, съжалявам, че се е наложило да преживееш това, дано не се повтаря!
Трейси, не бях виждала скоро снимки на Дани, много пораснал ми се видя.
Шайни, гледах някъде из магазините (не поммня кой), че продават надуваеми кошари, не може ли по добре да вземете такова вместо друга количка, колко ще ви трябва кошара, то ще сте повече вън, по добре количката да е по удоббна, че тия чадърите ми се виждат страшно неудобни, не се спускат в легнало положение. Соня ако се движим си седи в количката и спи в нея.
Ние утре си заминаваме за Грац. Свърши почивката, сега ми трябва още една за разпускане от тази, но пък се връщам много доволна, хубаво е когато човек е уморен от приятни емоции и срещи с най близките си приятели.
Чао и до скоро!

Радвам се поне, че успяхме да се запознаем!
И честито ти християнче!

Направо съм пред побъркване,не стига ,че се буди на всеки час,ами и това за капак
Да бъде винаги лъчезарна и щура за радост на мама и тати и да стане най-добрата кака на света 

Не съм търсила съчувствие, но се радвам, че го получих!
Само съжалявам, че нямаме една свястна снимка с нея. Така е, като разчита човек на други да му направят снимки. Но здраве да е. Важното е, че и двете партита (с приятелите и с роднините) минаха много добре. Вчера направихме и кръщене. Така че вече и Десислав стана християнче.
В църквата ни снима фотограф. Надявам се поне от там снимките да са по-хубави. Само че той снима с лентов апарат и като ги вземем, ще трябва да ги сканирам, за да ви ги покажа. Деско се държа сравнително добре. Е, имаше и сълзи, но те са разбираеми, имайки предвид, че в 10ч. го измъкнах от кошарата да тръгваме към църквата, точно когато беше заспал сладко-сладко. Кръстниците му подариха златно кръстче, а ние на кръстника - осветена иконка. Другите подаръци дори не съм ги разгледала подробно. Още си стоят по торбите. Само един-два отворихме и вече ползваме. Снимки имам доста, но повечето не са особено хубави. Утре, живот и здраве, ще подбера по-хубавите, да кача във фейсбук, да ни видите.
ужасно и направо, милите мами. Дано вси4ко да се оправи вързо и да се радват на здрави де4ица.
Та Макс се скъса да реве. 6 часа не млъкна това дете - нито прав, нито седнал, нито легнал, нито да спи,нито да яде, вода не близна цял ден и ве4е бях пред побъркване, а не върви да се изнижем от заведението, да платим сметката и да кажем на гостите да си ходят, та към 7 ве4ерта ми писна и казах на мъжо да вадят тортата и да го щракнем омазан в сополи и ревящ и да си ходим. И много държах да опипа хубаво отгоре картинката, да се мацне малко, 4е да разбере кога е имал рожден ден и като по 4удо се ухили и пак стана моето си весело и лъ4езарно детенце
Изпи си вси4ката вода за целия ден на веднъж, хапна малко, седна на едно стол4е, взе да се зака4а с хората, направо...незнам какво беше това 4удо. Днес е присипнал и няма глас (някой да има идея какво да дам ), леко кашля, сополите са по4ти на свършване, но му изби едно като пъп4ица, не като авта (ама пък знам ли) на ъгъла на устната и се 4удя - абе може ли целия тоя ужас да е от зъби
Ще яде пюрета за 4 месе4ни докато спре цифката да капе