АВГУСТинската дружинка вече става на годинка!-тема № 21

• 26 909
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
Честит рожден ден на Соня и Коци.Бъдете здравички,умнички и едно прекрасно детство ви пожелаваме с Алекс.

Лиде благодаря ти  Hug ти ме успокои много като каза,че и англичаните празнуват по рано.Благодаря и на другите за отговорите  Hug важното е да изкараме супер.Ще направим и клипче с питата и ще го пусна.

# 601
  • Бургас
Честит ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на вас,мили дечица и майки- Борко и Силви.Д., Деско и Веси_127, Соня и Поли Зо и Коци и Дю! Желая ви заедно да се насладите на безгрижното детство,изпълнено с много игри,смях,лудории,важни случки и смешни детски приказки! Весел празник! newsm38 smile3525

# 602
  • Бургас
Какво ли да пиша?
След историята на Ра_ив и Алегория... cry Пък и Жулиана с нейните "роднини"... #2gunfire
Едно ми стана криво и тъжно такова.
И цитатът от Димитър Талев е толкова верен,като много други!Но до скоро не можех да почувствам какво са имали предвид,въпреки,че съм разбирала с разума си.Преди година не съм си мислела как може така безрезервно да се отдадеш и съвсем естествено да поставиш детенцето си над всичко в твоя живот.Някак ей така...от само себе си,като дишането.
Бърборанке,прати ми няколко усмивки  Wink И не ми обръщайте внимание - първи ден от МЦ  Embarassed

Ра_Ив,как сте вече? Алегория,всичките ми позитивни мисли са с бебчо! Жулиана - стискай зъби,мила,все някога ще отмине този период с Коци (имам едно подобно,но в по-слаба степен в къщи)!

А за Марти-още преди ден му падна температурата,но останаха сополките и кашля отхрачващо,заради тях.Дано по-бързо му минава,че сънят му страда.

# 603
Флис, Алегория, Жулияна, Ра-Ив, Силлввии и всички останали, които преживяват нещо в момента пращам на всички ви по много от всички видове newsm47 smile3521 newsm62 newsm53 smile3532 както и много гуш ей от този  hug spoko

Жулияна, да ти кажа проблемът за мен специално не е в това какви са им възможностите и спрямо това да купят нещо голямо и скъпо (макар, че съм сигурно, че и ти нямаш това предвид, ама аз да кажа), а в това, че очевидно не са се постарали! Анцунг за 4-г и чашата от Шел за мен са проблемът!  #Crazy Не ви знам историята и по принцип какви точно са ви взаимоотношенията, но... да кажем, че 2те изцептки, че не се чувстват баба и дядо на детето ти и че не си добра майка за мен са достатъчно повече нито да ги погледна, нито да им проговоря!

Има и други хубави и истинни цитати за майката, като този на Талев, но в момента не се сещам. Наистина майка станеш ли животът ти се променя завинаги. И само една майка може да разбере теглото, която друга тегли, никой друг. Но пък си заслужава всеки един миг, всеки уморен ден и безсънна нощ, всяка сълза, и ... всяка болка в кръста  Mr. Green

Ние се готвим за гости и отивам да правя туй-онуй. Целувки на всички и горе главата!

# 604
  • Бургас
Има и други хубави и истинни цитати за майката, като този на Талев, но в момента не се сещам. Наистина майка станеш ли животът ти се променя завинаги. И само една майка може да разбере теглото, която друга тегли, никой друг. Но пък си заслужава всеки един миг, всеки уморен ден и безсънна нощ, всяка сълза, и ... всяка болка в кръста  Mr. Green

Много си права.Точно това имах предвид-че само една майка може да разбере.Просто сама не мога да си го обясня как ми се е променило мисленето от както се появи Ишко.

# 605
  • На плажа
Честит първи рожден ден на Коци и Соня,растете в много игри смях и веселие мили дечица  Hug Hug
Алегория мила стискам ти палци и знам как се чувстваш,понеже преди 10 дни оперираха племенника ми точно заради тази клапа.Сега вече е стабилизиран,но все още са в балницата.Стискам палци за малката душица,бързо да се оправи Praynig Praynig Praynig
А по-въпроса за "лекарите" не искам да коментирам,защото направо ми става зле,само като си помисля и искренно се надявам да не ми се налага никога да имам контакт с тях.
Ра-ив много прегръдки имаш от нас  Hug Hug Hug
Трейси странна нация наистина,чак следобяд да се сетят да честитят newsm78 Снимките са невероятни,разгледах ги във фейса   bouquet
Стискам палци да се осъществи почивчицата ви и да се върнете не трима ,а четирима от там  Wink
Жулияна какво да ти кажа,не си случила на рода,стой по -далече и да не ти пука много,много Peace
Моите пък свекъри са много щедри,винаги са подарявали много подаръци на децата,давали са ни парички и въобще много ни помагат финансово.Да са живи и здрави.

Хари весело изкарване в Плевен,знам ,че имате там приятели,на Мара Денчева,нали Mr. Green Поздрави на моя роден град Laughing

Лиде не може да е толкова зле...дай да я видим това тортище  Mr. Green
Сигурно не ти е смешно,но ще видиш,че след време ще разказваш за тази случка с усмивка на уста.Весело изкарване на празника ви пожелавам,пък макар и с такава торта  Hug
Рене лек път,дано Еванджо да слушка много и да пристигнете невредими Hug.Ти няма ли да имаш нат в Бг.да се включваш чат-пат.
Янче пожелавам ти хубавите моменти,тези,коио те карат да се усмихваш да са все повече и повече  Hug
Аз днес отново майсторя картичка понеже сме на РД утре.Лошото е ,че купих едни дънки подарък за момиченцето,пък мъжо,като ги видя и м накара да ги оставя за Вики,че много го кефили и сега ще трябва да търся друг подарък  ooooh!
Ама те наистина много готини бе  Mr. Green

# 606
Привет на всички!
Янче - мерси душко! Heart Eyes Накара ме да се усмихна - въпреки, че днес на ме ни си ми е усмихнат и хубав ден де! Grinning Ходихме да резервираме ресторанта за кръщането - много симпатичен и прохладно ми се стори - питахме малката: Харесва ли ти тук!? Mr. Green А тя взе, че видя едни фенери и почна да подскача от кеф - явно и на нея й хареса! Joy Сега гледам торти - мисля да си поръчам от сладкарницата на дъщерята на една бивша колежка - много са вкусни тортите - http://www.skylinecakes.com/. Малко скъпичка ще излезе, ама предпочитам да дам някой лев повече, но да е вкусна, от колкото само сметана и да я разровим, разровим и накрая оставим по чиниите! Ресторанта за сметка на това пък с прилични цени ми се стори! Grinning Утре ще сме на покупки с кръстника - абе едно такова хубаво и празнично ми е! Hug Heart Eyes

За майките - баба ми все казваше: "майка да не си на този свят!" - сигурно е така, защото си е трудно и отговорно и е низ от притеснения и тревоги, но е и невероятно щастие - винаги съм го знаела, но истински го почувствах - сега, когато имам дете - вече живея за нея, само тя е важната - ще направя всичко за да се чувства щастлива, свободна и обичана! Тя си е моето ангелче! Да и аз се уморявам, и на мен ми поомръзва понякога еднообразието, и мен ме изкарва понякога от нерви, а пък за притесненията - какви ли не неща не са ми минавали през главата - много е тежко да ти е болно детенце! Sad Но това нашето - хрема, сополки, кашлица, дори и нашия вирус с дрискането, от който се обезводнихме и бяхме в болница - всичко това е са дребни неща, в сравнение с това, което преживяват майките на дечицата, за които говорят Дани и Алегория! Знам го, защото детето на една от най-добрите ми приятелки преживя такава операция - то беше един от най-сложните случаи! Слава на Бога и на доктора, който го оперира - всичко мина добре и сега е едно страхотно, жилаво, весело, палаво 5 годишно момченце, а изглежда физически и умствено като поне първокласник! Това за мен е истинско майчино тегло - и за това трябва да си повтаряме - Да не се ядосваме за глупости - важното е да сме живи и здрави - Всичко друго ще се нареди някак си!

На малките душички - бързо възстановяване! Hug Стискам силно палци! Hug

Пак по същия повод - към Жулияна - Какво ти пука - някаква си шантавелка какво е казала!?  Crossing Arms Я недей да плачеш - заслужава ли внимание човек, който не изпитва най-нормалната и естествената любов към детето на детето си! Crazy

# 607
Преди малко направихме прощъпулника и Алекс хвана топката ама за малко,а след това си взе гребена.И футболист и фризьор ще бъде малкият ми мъж  Joy ама голям цирк стана.Питката не се въргаляше напред  ooooh! hahaha Като си отидем на Видин ще пусна клипче

# 608
  • София
Честита първа годинка на Соня и Константин! Да са здрави, щастливи, умни и красиви деца!

Честит празник и на вас, Поли-Зо и Дю! Желая ви всеки миг да с децата ви да е извор на щастие!

Силви, радвам се, че вашата драма е свършила. Според мен е прекрасно, че навреме си се отървала от такива "приятели" и по-важно от такава мила кръстница на детето ти. В крайна сметка щеше да е по-лошо ако беше станала кръстница на Александра и в последствие да си покаже рогцата. Сега поне малката ще си има за кръстник човек, който със сигурност я обича много, а ти няма да живееш в заблуда за приятелство. Ами така де, никой няма нужда от такива хора хора в обкръжението си. Весел празник ви желая, със сигурност ще стане прекрасен след толкова неволи  Hug

Кобрети, честита годишнина на вас! Да се обичате, уважавате още много години! От тук нататък ви желая да празнувате заедно цялото семейство, даже и в голям състав  Wink Hug

Лидия, надявам се,че детето вече е добре, разбирам те как  се мъчите с тази настинка!

Ра-Ив, направо занемях когато прочетох разказа ти. Толкова е абсурдно това, което си преживяла, че наистина не зная какво друго да кажа, освен да ти пожелая никога, ама никога да не ти се случват отново такива неща! Сега важното е детето ти да е добре,а на тези малоумници, на които си попаднала ще им се върне с лихвите това.

Алегория, стискам силно палци за бебето на приятелите ти, всичко ще свърши добре, сигурна съм! Hug

Giuli, тортата ни е от Пчела, да. Беше много красива на живо, супер изпипана,а си беше и доста вкусна. Малко по-сладка от моя вкус, но все пак ок.

Трейси, прекрасна снимки! Дани е фантастичен! Относно свекърите ти- просто не мога да повярвам, че има такива хора! Както и на Juliana свекърите. Е как може да се държат така на първия рожден ден на внучето им! Има нещо много извратено в тази работа!  ooooh!

Juliana, хубаво си се наревала, та да ти олекне малко. Просто тези хора очевидно не си струват всички негативни емоции, които си имала покрай тях, майната им и това е. Горе главата и слагай усмивката  Hug

Веси, страхотна торта! Такива майстори сте с Трейси, че направо ми скривате шапката! Искрено ме възхищавате!

Хариелка, приятно изкарване в Плевен! И си права- наистина е супер някой да те отмени за 2 часа- аз в момента съм в такава почивка и ми е много кеф  Grinning

Рене, приятна почивка и на вас! Лек път и дано наистина си отпочинете!

Яна Вд, браво на Алекс, интересен комбинация е направил  Grinning

Много благодаря на всички, които направиха толкова прекрасни комплименти на малкия ми палавник! Много драго ми стана    Heart Eyes Hug

Хм, този пост го пиша от обяд и някъде се дянаха 2/3 от него. Странна работа, възстанових го по спомени, но съм сигурна, че пропускам някого  newsm78
Както и да е, ако мога после ще дописвам.

Лека вечер, момичета! Hug

# 609
  • В друго измерение
Здравейте и от нас!

Трейси - мн са хубави снимки, тортата, всичко. Сладко семейство сте! Доминикан е страхотна дестинация, дано успеете да отидете и всичко да ви се нареди както искате. Simple Smile

Жулияна - не позволявай такива хора да ти нарушават равновесието, те просто не си струват, горе главата. То направи си е смешно, е***и подаръците, изказванията, съветите. Коси според мен ще прояде, а и хич не ми се вижда слаб, мисля, че вие сте с нашите мерки, горе-долу, важното е да е жилав и жизнен! И Савана не се занимава хич сама, понякога ми тежи това, защото не мога да свърша нищо. Ако се е укротила някъде дори за 5 мин, белята ми е в кърпа вързана!

Янче от Видин - то и канадците и др националности празнуват РД по-рано, ама не знаех, че за тях питаш Simple Smile. Браво на Алекс, топка и гребен! Simple Smile

Алегория - имате стиснати палци и от мен!

Ссилвии - браво, ха така, време е за положителни емоции!

Аз по принцип съм много силен характер, твърда, не се тревожа и нервирам за това и онова, рядко нещо може да ме разбалансира. Но относно детето съм... Shocked Shocked Shocked пълна шаш и паника. Мъжът ми направо не може да ме познае и добре, че той е с главата си в такива моменти и разсъждава трезво. Grinning Майка, какво повече да кажа!!!!

# 610
Честит рожден ден на сончето и Коци! Да растат здрави, весели и жизнерадостни деца Hug!
Поли, Дю, честит празник и на вас, мили майчета Hug

Амбишъс, лененото олио - ами...седи си в шкафа Laughing.Трябва да го вкарам в употреба, но поривите ми за здравословен живот са много кратки Embarassed.Белослава много харесва елда и до сега продължавам да й давам кашата на Хип, нищо, че е за съвсем малки бебета Simple Smile.
Жулияна, писах много, но всичко изчезна Sad.Наистина не си струва.и нервите , и сълзите.Ще го разбереш, но ще си се изтормозила достатъчно до тогава Hug.
Алегория, Дани  Praynig Praynig Praynig
Рене, лек път Hug. Ние много често ходим до Трявна, но сега не знам дали ще ни остане време.
Хари, приятно прекарване в Плевен Hug, ще ни липсваш.

Момичета, имам спешен въпрос.Някой ползвал ли е количките тип 'чадър", които се продават в Джъмбо за 30-40 лв.Мисля да купя такава за морето, но се колебая дали няма да се разпадне на втория завой ooooh!.тъй като ще носим и преносимата кошара, а колата ни е с много малък багажник, абсурд е да поберем всичко.Ще носим още и въртележката за приспиване на Белослава , а тя хич не е малка ooooh!.Мислихме да изпратим част от нещата с куриер и после да си ги изпратим обратно до Пв. Ужас! Мъжът ми предложи да пуснем и Белослава по куриер hahaha. Та единственото, което измислих ,е  да купим такава количка и да изкараме морето с нея Thinking.

# 611
Наистина майка станеш ли животът ти се променя завинаги. И само една майка може да разбере теглото, която друга тегли, никой друг. Но пък си заслужава всеки един миг, всеки уморен ден и безсънна нощ, всяка сълза, и ... всяка болка в кръста  Mr. Green
Направо ме разрева ...По-добре не бих могла да го кажа!  Hug Heart Eyes
Та в този дух, честит рожден ден на Сончето и Коци! Да бъдат весели и палави, и да направят така, че за майките им всяка сълза да си струва!
И Савана не се занимава хич сама, понякога ми тежи това, защото не мога да свърша нищо. Ако се е укротила някъде дори за 5 мин, белята ми е в кърпа вързана!
Същото и при нас. Днес се закроти за 15-тина минутки, чувах я само, че дърдори нещо от кухнята, като я проверих, тя набарала кафето ми, успяла да разлее от него и на масата и на дивана, и с кеф маже  ooooh! Хубаво поне, че беше студено вече. Да ми е жива и здрава, но явно белите тепърва започват...
Лека от мен, че Мими е с хрема и не спи добре, снощи я мъкнах цяла нощ, тази вечер пак така се очертава и ще лягам рано.

# 612
  • София
Шайн не съм виждала тези евтини колички и нямам идея,но виж, идеята за багаж по пощата вече сме я практикували. Пращаш си кошарата,дющека на гарата, с получател до поискване до сътветното място и си ги прибираш като стигнеш!
 А няма ли кой да ви заеме една сгъваема количка? Че ние така,при едно от идванията до Пловдив,без количка,че било имало от племеницата на мъжа ми, скорострелно купувахме лятна сгъваема количка!

# 613
Честит празник на Соня и Поли Зо и Коци и Дю. Купона вероятно вече е приключил, децата спят сладко и сънуват прекрасни сънища от преживяното днес.
Алегория дано всичко наистина е наред.
Ох момичета като ви чета перипетиите и не знам ако не дай си Боже ми се случи нещо подобно на мен как бих реагирала. По-принцип не съм от най-силните характери на света, но явно има нещо много силно, което ме пази от лошите неща и, което ме вдъхновява да гледам по-бодро на нещата.
А за думите на Талев - без коментар...
Трейси пропуснах да те похваля за поредното ти уникално творение - И един въпрос това дете как така го снима до тортата без да си навре ръцете вътре. Ужас при нас всичко на мига се докопва особено ако е нещо ново и шарено.
Например днес моята баба ми изкара от нийде една ел.четка за коса с бобчета от задната страна и като я включих, след като я почистих, като падна една игра с нея ,а как си чеше венците Ники с нея не е истина - захапал я за дръжката и не мърда, гледа ококорен и мълчи.
Шайн За количките от Джъмбо само мога да кажа, че една позната си купиха комбинирана за 90 или 90 и няколко лева и повече от 3 месеца я ползват. А при нас е доста екстремно предвижването - някои улици нямат асфалт.

Последна редакция: сб, 21 авг 2010, 23:19 от sosmy

# 614
Жули, аз си мислех, че сме единствените луди, които ще изпращат багаж hahaha Joy hahaha.
Ние сега сме с Ариа, която е много компактна количка, та не виждам от кой да намеря по-малка. А тези в джъмбо са направо като детски играчки и като се сгънат, стават колкото един чадър(буквално).Все пак ще я ползваме само 5 дена, а и Белослава почти не седи в количката- или ходи, или сме на ръце. Но ако изпратим кошарата ( и детето hahaha) по куриер, няма проблем да си пътуваме и с нашата количка.Успокои ме Hug. Миналата година успяхме да се поберем с голямата количка и коша за новородено, така че основният проблем ми е кошарата и няколкото купища играчки ooooh!.
Сосми, утре ще се замъкнем до Джъмбо, за да видим на място Hug.

Общи условия

Активация на акаунт