АВГУСТинската дружинка вече става на годинка!-тема № 21

• 26 919
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
Ра ив, буца ми заседна в гърлото, преживяли сте нещо ужасно.  Cry Дано бързо се оправите и забравите!  Hug

Амбишъс, дай ми моля те заглавието и автора на книгата, обичам да чета.  Laughing

Силви,  Hug има хора, които даже не се обаждат никога повече. Не я оправдавам твоята приятелка, напротиив, постъпила е много нечовешки. Подкрепям те.  Hug

Вече е първият рожден ден на моята рожба, въпреки всички негативи през деня, сега съм много весела и усмиханата.  Grinning

Честита първа годинка на Соня, да расте здрава и щастлива, да радва мама, бате и тате!   bouquet

Последна редакция: сб, 21 авг 2010, 00:42 от Дю

# 586
Честит рожден ден на Коци и Сончето! Да са здравички, веселички и безгрижни! Майчета Дю и Поли Зо, честити празник и страхотен ден!   bouquet   bouquet   bouquet

Темата ми на мен ми стана много интересна, но я оспамиха някакви сексуално незадоволени комплексари. Какво се пише в полето на 'информирай модератор' и трябва ли да очаквам отг от някого???  newsm78

Бубичка, Шайн, честно да ви кажа почти никога не съм чела юлската тема, в която пишете, но и преди когато съм я минавала транзит е имало напрежение, та макар и да помня, че беше с не кой да е, а Чочката.  Crazy Сега провокирана от Шайн попрочетох и да ви кажа пак не останах хубаво чувство. Шайн, тази отчетна включва ли се в списъка на тези, в които нямало мир и хармония като при нас, както беше писана наскоро? Бубичка, дори не разбрах всъщност някой да те е нападал, но явно има някаква история, която Шайнчето знае, а на нас от пръв поглед нишо не става ясно. Но не се кахъри! Аз как се понаучих - ами казвах си 'това е просто един форум'  Simple Smile  Hug И да, понякога просто няма смисъл да доказваш кой прав, кой крив в ... някакъв си форум.  Mr. Green

Шайнче, хехе като комплимент ще приема думите ти, тоест харесва ти начинът ми на разсъждаване/някакви изказвания и т.н. напоследък  Mr. Green Но ще те разочаровам - уви бебче скоро няма да има.

Лека ви   bouquet

Последна редакция: сб, 21 авг 2010, 00:55 от Бърборанка

# 587
Сега, започвам.

Благаодаря на всички за прекрасните пожелания и комплименти.

Бърборанке, Анди е прооосто невероятна, слино впечатлена съм от нейните танци, много много сладка.
Захира, това за детските градини е ужасно, което разказваш, но съм сигурна, че го има на доста места. Много кофти, че по този начин третират децата ни. Най-лошото е, че нищо не можем да променим Sad
Лиде, това, което разправяш е ужасно. Как може подобно нещо. Един вид, по-добре да си седиш вкъщи и да мъчиш детето, вместо да го заведеш на доктор????? Егати и хората луди .... Лиде, за оризът на люспи - купувам го от БИО  магазините, другаде не съм го виждала да се продава. Няма начин да го няма в Англия, сестра ми го купува във Франция, тук го има, така че... Много бързо се сварява, и никога не може да остане суров или твърд. Дани го обожава.
Жижин, ами честно да ти кажа на око слагам. Имам една тенджерка, която е само за Дани за готвене и понеже винаги в нея готвяи слагам на око докато се напълни дотам, докъдето знам, че трябва.
Жулианче, е видях, че  и Коце беззъб, ще си правят компания с Дани. Ще напиша още рецепти, като ми остане малко  време.
Бърборанке, Хариелка,, страхотни страхотни са двете малки госпожички. Ама колко са спокойнички и двете, и как си играят. Дани не го свърта на едно място повече от 20 секунди. Браво на вас, така ви завиждам, че може да се събирате и да си се приятелите така ... Simple Smile
Амбишъс, много яка е станала стаята Simple Smile Супер много ще й хареса на Саванка, със сигурност. Дано добре понесе преместването. Приятно изкарване на излизането по женски, ох как ми се иска и на мен, ама пусто май няма с кого  newsm78 newsm78 newsm78
Глупи,  Hug Дано се оправя Марти, че тия сополи не си е работа. Май скоро ще проходите и вие Simple Smile Много е сладък Марти, вие добре сте си изкарали под асмата виждам, браво.
Рене, за многоезичието и аз съм много за. Досега не съм чула бебе или малко дете, на което да са му говорили на два или три езика да има някакви проблеми. Верно е, че може малко по-съно да проговорят, но пък ще проговорят на двата езика еднакво добре. Аз също Дани ще го уча на три езика - чешки баща му му говори, аз на български и смятам отрано да го почна с английския. Племенницата ми  сегаучи английски, френски и бг и си мисля, че това е просто супер. Приятно изкарване, ще  ни липсвате Simple Smile
Терпсихора, браво на вас, ще сте си изкарали страхотно, много сте сладки, искаме още снимки.
СилвиД, честита годишнина. Да се обичате още много дълги, дълги години.
Сосми, вземи се похвали де Simple Smile Хайде, чакаме линийката  Simple Smile
Веси, тортата ти е просто страхотна, браво наистина зажветовете, много добре са ти се получили. Аз  исках моята торта да стане по-нежно синьо, ама много силни боичките явно и стана доста ярка, ама поне пък изпъква на снимките. Чакаме снимки на Деско Simple Smile
Силви, аз на твое място никога не бих я потърсила също. Забрави за тях и гледай напред.
Бърборанке, честита ви триколка.
Ра_Ивче, ужасно е това, което разказваш. Нямам думи за безхаберието на тези здравни работници Не заслужават да работят тази професия. Дано бързо се оправяте  Hug Hug Hug Голямо ГУШ.
Госпожица Кобрети, честита годишнина и на вас. Пожелавам ви още поне 99 години прекрасна любов и щастлив  брак  Hug
Шайнче, и на вас пожелавам още дълги години радостни семейни мигове. И гледай да си почиваш повече, то само с работа не става. Браво на вас за прекрасния ден   bouquet
Яна_вд, ами аз знам също, че не е хубаво предварително да се празнува. Не бих го направила.

Ние в неделя ще правим прощъпулник(или по - точно пробегулник), че много закъсняхме и ние, то детето вече тича, не сега прощъпулник ще правим. Мъжа ми се  пули какво пък е това чудо, пак съм си измисляла  Joy Joy Joy Тия хора тука нямат един свестен ритуал. Сега и за кръщене се  чуди какво е това (незнам дали ще правим...  #Crazy #Crazy)

Понеже гледам за подаръци си говорите от свекърви и подобни,  та ако си спомняте бях ви казала, че свекърите няма да идват на рождения ден на Дани .... Е познайте: ДОРИ НЕ СЕ ОБАДИХА ДА ЧЕСТИТЯТ .... ТАКА ЧЕ ... НЯМАМ ДУМИ ПРОСТО. ЯВНО ЗА ТЯХ НЕ Е ВАЖНО СЪБИТИЕ. НЯМА ДА КОМЕНТИРАМ ПОВЕЧЕ, САМО ИСКАХ ДА ... СЕ ОПЛАЧА Simple Smile

Кажете сега каква е тази дърляница, дето е станала при юлките, че ме заразихте с любопитство  Crazy Crazy Crazy

Това е, изписах се май, отивам да спя, че нещо последните две  седмици Дани все става в6 часа (то като се замисля, откак се е родил - само в БГ ми е ставал в 8, явно е чувствал и той, че сме на почивка), но пък аз все по-късни нощи си лягам и съм вече като бушонирана в очите. Освен това пак започна да се буди по нощята да търси млечния бар. Явно знае, че баровете са отворени по нощитеи така.

ЕЕЕ, то станало време вече да честитя първия рожден ден на моята снахичка Сончето. Да е жива и здрава, повече да радва и да слуша мама, по - малко да я бие и  да й се кара (на мама имам предвид). Да порасне красива и умна госпожица, да разбива много мъжки сърца (ама да не разбие на Дани), да му е верна  Joy Joy Joy И всичко най-най-най.

Честит първи рожден ден и на Коце, да расте силен и умен мъж, да помага и уважава мама и тати, да носи много парички и да има много женички (ама да не стане женкар). Да има много приятели и късмета да върви все с него.
На мама Ели и на мама Дю пожелавам прекрасен ден.

# 588
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СОН4ЕТО И НА КОЦИ  Hug МНОГО ДА СА ЗДРЯВИ, УМНИ, КРАСИВИ, УСПЕШНИ И НАЙ-ГОЛЯМАТА ГОРДОСТ НА МАМА И ТАТЕ  Heart Eyes МАМ4ЕТА - НЕЗАБРАВИМ ПРАЗНИК  Hug
РА_ИВ - ужасно ти съ4увствам. Не пожелавам на никого да го изживява. А като те про4етох направо ми е супер гадно, защото и ние сме болни4ки, а не сме боледували никога и сега направо...  #Crazy Дано да си се по4уваствала наистина по-добре и ако това ти помага, не се притеснявай да пишеш, нали живота не е само цветя и рози и затова сме тук, за да си помагаме и подкрепяме  Hug Скорошно оздравяване и да цункаш малкият герой от нас  Hug  Heart Eyes
Яна_вд - аз също направих ден по-късно Р.Д. в детската градина и утре с възрастните, но англ. празнуват по-рано и една приятелка румънка също реши ден по-рано да го прави, понеже се пада понеделник и реши в неделя, защото не и се 4ака толкова до следващата седмица, така 4е не се притеснявай - ще си на друг стандарт и готово. Абе важното е да си изкарате страхотно  Hug
Трейси - ще потърся пак по щандовете, но тук основно басмати и бла,бла се продава, 4и4о ти Бенс и той на по4ит, абе зле сме с органик нещата, защо така  newsm78 А за цветовете на тортата какво ползва???
Шайн, СилвиД - весел празник и пще дълги години семеен живот в разбирателство и любов, а и не на последно място - много деца  Mr. Green
 Аз съм..хммм меко казано бясна, но като ви гледам какъв позитивизъм и усмивки са ви налегнали, няма да обяснявам. Само ще ви кажа, 4е снимки детето ми с това изцопаното нещо няма да има и утре тежко им и горко в сладкарницата, понеже менаджера не беше там  #Cussing out
Ивуша - 4ерпя мила -  среща  между 4асовника и пощата (за тези от Русе) със същото нещо като наименованието на мястото  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out затваряш о4ите и ядеш, освтава и да е гадна на вкус  #2gunfire

# 589
Честито на вече големите момчета Бобчо и Деско! Да обичат много прекрасните си мами и да бъдат здрави, умни и щастливи!!
Веси, тортата е много красива, весела и същевременно изискана!  Hug
Трейси, мерси миличка! Много сте сладки всички на снимките, хващаш го Дани все в готини пози,,, на тази последната е все едно някой ще му отмъкне парчето торта  Laughing Той май прилича на теб, а цветовете от татко. Simple Smile Не им се връзвай на чехите,, какво да правиш, народопсихология.. не се променя... Май доста си приличат с немците   Sick
Терпсихора и вие сте прекрасни! Личи си, че сте поне на 1 год. вече  Flutter
Амби  Hug Усмивката ми ти,, все така бъди! Пийни едно Мохито и заради мен..   Sunglasses
Ние утре заминаваме, бяхме на косъм да се откажем, че възникнаха проблеми в работата на мъжа ми, та сега ще си ги разхождаме с нас, защото той едва ли ще се отърси толкова бързо  Tired   Дано утре настроението е по–ведро.
Бърби поддържай този оптимизъм,, важно е да го има! Малките бяха върха, пусках ги на Еванджи и тя им се изкефи, започна и тя да се клати и да крещи "цатааа,,,, ( децата   Grinning
А за езиците, ставаше въпрос за слушането им, то е ясно, че няма да се разговорят още, но да ги чуват, да им се говори от рано, доказано е при изследване на деца с магнитен резонанс , нали мъжа ми с това се занимава. Инф. се складира докато дойде време да се използва, а това неминуемо става.  Laughing  Твоята малка племенницата, съм сигурна че ще проговори вери суун и то на няколко езика, особено в страна като Люксембург, където всички говорят поне 3 езика, ще видиш.  Hug
Глупи Hug Шайн  Hug  Ще ми липсвате!
РаИв, такова нехайство е подсъдно,, и аз съм за метода на Ивуша  Hug Дано не ти се налага да се сблъскваш пак с него!
Честита Годинка на сладурковците Соня и Константин! Да са игриви, здрави, засмяни и добри! Дю, весел Празник! Поли с теб че се чуем, цунки!   bouquet
Прегръщам ви всички,, много е късно.. затварям... Само да кажа последно, ако някой има път към Трявна, да заповяда  Simple Smile, първата къща до Църквата  Grinning Ще се радвам.. Целувки от нас на всички вас и не ни забравяйте!!! Бааайййй!!!!!!

# 590
Честит първи рожден ден на Коци и Сончето! Честито и на мама Дю и мама Поли-3о - нека имат най-здравите, най-усмихнатите и най-послушните дечица!

Дю - забрави за негативното - нека днес бъде един дълъг, весел и щастлив ден за теб! Hug

Лиде - с тортата ли някакви проблеми!? Ох, дано всичко се оправи и каквото и да става - не позволявай да ти разваля деня - наслади си се на празника и дано Макси вече му се е отпушило нослето! Hug

Бърби - дано всички зъби вече така ви излизат - без да разбирате! Heart Eyes

Трейси -личи си, че тържеството е прекрасно! Много ми харесва постановката на снимките - това бяло е направо............... невероятно - от всякъде лъха такава свежест и чистота! Дани е щастливец, че ще има такива красиви снимки за спомен!
За свекърите ти - е нямам думи просто! Crossing Arms Ако те успокоява - моите са си българи, но имат подобни изцепки - понякога им се чудя в един и същи свят ли живеем!
А защо не правят кръщане!? newsm78 Винаги съм мислила, че там хората са много по-религиозни и зачитат повече религиозните празници!?

Ра-Ив - миличката! Hug По телефона по-оптимистично звучеше - сега като те прочетох - много по-страшна ми се стори картинката - хайде всичко вече да е зад гърба ви и като си изля сега душата да си се отърсила от болката и отрицателното и само да се радваш на детенце! Hug

Бубичка, Шайн - явно има някакъв проблем, но не разбрах за какво става въпрос  newsm78- (после прочетох Янчето, че е имало спречкване в друга тема) - каквото й да е - всеки има право на мнение във форума! Освен да отида да прочета ли!? newsm78 - Абе голяма съм клюкарка! Blush Blush Blush

Яна ВД - аз съм си правила РД по-рано - мой собствен. Сега ще кръщаваме Алекс на 30 август- тогава е именния й ден, първоначално бяхме решили на 4-ти септември-когато е родена, но по технически причини трябва да сменим датата - то си е реално друго събитие, но и ти може да "НАРЕЧЕШ" това празнуване питка за прохождане или нещо подобно. Пък и аз винаги съм смятала, че човек, когато е воден от добри мисли - каквото и когато го направи - все си е на хубаво!

Шайн, Кобрети - честито - още 10 х 10! Hug

# 591
  • В друго измерение
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КОЦИ И СОНЧЕТО! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦА, МНОГО РАДОСТ И УСМИВКИ ДА НОСЯТ НА МАМА И ТАТИ, КАКА И БАТКО! ДЮ, ЕЛИ - ЧЕСТИТО И НА ВАС, МОМИЧЕТА, ПРЕКРАСЕН ДЕН ВИ ЖЕЛАЯ!

Лиде
Hug сигурна съм, че тортата е хубава, малко ще ви остане само...Simple Smile Приятно прекарване!

Янче от Видин - и аз знам, че не е хубаво по-рано да се празнува РД!

Ра_ив Hug ужас си преживяла, дано всичко е зад гърба ви!

Рене Hug лек път и приятно прекарване!

# 592

Честит рожден ден на Соня и Коци! Много весели, здрави и безгрижни да растат! Честит празник, мили мами!

Момичета, всъщност в отчетната нищо не се е случило Simple Smile Преди имаше все по някой скандал, но сега лудницата стана в съвсем различна тема  Grinning Мина вече, както и да е. Благодаря за вниманието дет' се вика  Joy

Много весел и усмихнат ден желая на всички!  Hug

# 593
  • Sofia
Честит 1-ви рожден ден на госпожица Соня!   bouquet   bouquet   bouquet Много много здрава, красива и умна девойка да расте и да разбива мъжките сърца с прекрасна усмивка, лъчезарност и интелект!!!  Hug  Hug  Hug

Поли, честит празник!   bouquet   bouquet   bouquet

Аз събирам багаж, че заминаваме в Плевен на гости. Мъжо съм го изпратила да разхожда детето в парка и ми е супер спокойно. Много съм доволна и вчера в късния следобяд така ги изпратих двамата навън, аз да си посвърша малко работа и той я прибра чак след 3 часа. Много е добре, когато има кой да те отмени.  Grinning

Трейси, разби ме с този "млечен бар", голям смях падна ...  Joy  Joy  Joy
Аз си записах твоите рецепти и даже направих тиквички с ориз за днес на София по твоя начин. Досега не бях слагала сиренце. Ще се радвам да споделиш още рецепти, когато имаш време.  Hug

Лиде, какво й е на тортата? Защо не ти харесва?

Рене, как ще ви забравим...! Лек път и много много весело изкарване!  Hug  Hug  Hug

Последна редакция: сб, 21 авг 2010, 12:06 от Hariela

# 594
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА СОНЯ И КОНСТАНТИН!

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, БЕЗГРИЖНИ, ЛЮБОПИТНИ И ИГРИВИ!

Трейси, снимките са страхотни  Grinning. От рождения ден на Коси нямам една свястна снимка, приятелката, която обеща да снима, уж забравила за взема батерия.  Close
Със свекъри и без тях, пак сте си изкарали страхотно! Ако ще ти олекне малко - моите съкровища също НЕ ми се обадиха на рожденния ден на Коси. На другия ден пристигнаха, дори не излязох да ги поздравя, дондуркаха Косьо половин час и си заминаха. Върху люлката на поляната имаше оставена една торбичка, вътре една лъскава подаръчна торбичка 11-та употреба и вътре - подарък!!!
Състоеше се от:
1. Анцуг за 4 годишно
2. боди
3. играчка от Играта на играчките от ШЕЛ (дават ти я като заредиш там определни литри)
4. книжчица (буквално, една тъничка, но пък я надписали : Скъпо дете ....., с обич БАБА, ДЯДО И ЛЕЛЯ
5. и последно, но не и на последно място - подложка за чаша във форма на ягода

За протокола - финансовите им възможности са далеч над средните. Не смятам повече да разговарям с тях.

Ра-ив, нямам коментар. Хубавото е,че детенце е добре, но само ти си знаеш какво ти е/било. Аз имам един любим цитат от Димитър Талев :"Майка... Няма за нея веке ни мир, ни сън"

Рене, лек път желая и хубава почивка. Нека проблемите останат зад гърба ви.

Амбишъс, страхотна е рисунката. Аз на Коси му налепих стикери, доста прилично се получи. Тук май не съм чувала някой да се занимава с фрески и подобни.

Бърборанке, много съм далеч от игнора, но съм кривогледа направо покрай моя син. Днес седнах и се наревах и малко ми мина уж. От 2 дни нищо не е ял, готвя, пюрета предлагам, от нашата храна - тц. По цяла нощ смуче, научил се е да се качва върху масата за хранене, което изключва напълно възможността за го оставя без надзор дори и за 10 секунди. Не иска да си играе сам. А, и ако му повиша тон се удря сам през лицето. И за капак - на свекървището коментарите (за една минута помощ не съм получила от нея), че не ставам за майка, много е слабичко детенцето.

Съжалявам за спама, но съм пред побъркване.

Хубав, прохладен, весел и послушен ден!

Последна редакция: сб, 21 авг 2010, 13:20 от JulianaB

# 595
  • Sofia
Жулиана, тази твоята свекърва "голямо" изказване е направила ... Тя пък става за свекърва, щом й идват такива мисли в главата, че даже ти ги и казва ...  Shocked Ужас! Наистина не заслужава твоето внимание и добро отношение! Как може да има такива хора, напрво се чудя...  Rolling Eyes
А за цитата на Димитър Талев - много вярно казано. Но пък какво друго може да те напрви по-щастлива от това да станеш МАЙКА?!!! НИЩО!!!

# 596
Честит рожден ден на Коци и Соня!

# 597
  • София
Честит празник на Соня и Коци! Да са весели и засмени,да получат много подаръци играчки и да си духнат свещичката самички!
Честит празник и на майките им!

# 598
Жулианче, мила, не се ядосвай. Не се трови. Естествено, че ставаш за майка, при това си прекрасна майка. На свекървището си можеш да предадеш  #Cussing out #Cussing out #Cussing out много от мен. Да се гледат работата ... А, а подаръка им е просто уникален. Никога нямаше да се сетя за по-подходящ подарък за ЕДНОГОДИШНО. Абе, зарежи ги, не заслужават даже да се говори и пише за тях толкова. Моите предполагам ще му дадат подарък, винаги са щедри, всъщност те много си го обичат, просто са странна нация и нямат такива обичаи като нас. На мен примерно винаги ми е било СУПЕР СТРАННО, как някой като има рожден ден, цял ден или примерно до следобед всички со говорят, правят си нещо и т.н. (когато рожденика е там от сутринта) все едно нищо няма, всеедно няма рпжден ден (не като нас като станат сутринта и да поздравят и да дадат подаръците) и изведнъж следобед се сещат, че сега е време да се честити, вадят подаръците, тортите и т.н. и АЙДЕЕЕЕЕ, ЧЕСТИТО. Направо меубиват ....Така че, предполагам, че ще му дадат нещо де. Да видим, другата седмица ще си ходим ....
Жулианче, дано Коце започне да папка, сигурно зъбки го мъчат и затова. И Дани е така от време на време, залепен за млекоцентралата и аз все на зъби го отдавам. Ама то им е време на децата веч да се озъбят Simple Smile
За цитата на Димитър Талев - настръхнах като го прочетох, наистина много вярно. Но както казва Хари: няма нищо на света по-прекрасно от това да си майка.
И сега да ви се похваля - може би ще ходим за Коледа, Рождения ден на мъжа ми (30 години прави на 28 декември) и Нова година в Доминиканската Република със сестра ми и семейството й. Стискайте палци да се донавие мъжа ми, че сега нали щеси купуваме апартамент и малко искаме да позатегнем финансите. Но пък си мисля, кога по-добро време да идем. Живот и здраве догодина искам пак да ставам мама и после с две ще е по-трудно. А така с какини ще има на кой и Дани да оставем и да се позабавляваме само двамата. А те ще ни оставят Габи за малко и така. Много съм щастлива и много се надявам да се получи заплануването. И викам си живот и здраве, ако още не съм бременна, може пък там да успеем. Така ще си имаме едно Хавайче и едно Доминиканче  hahaha hahaha hahaha Да видим, стискайте палци за нас  Hug Hug Hug Hug
Лиде, няма начин да няма ориз при вас. Потърси по БИО магазините, все някъде има БИО магазин. Иначе в обикновените магазини и при нас има само басмати и Чичото... РАдвам се, че сте по-добре. Какво е станало с тортата??? За моята торта аз съм използвала специални готварски гелови боички, ето такива http://www.fialapraha.cz/eshop/ostatni_suroviny/barvy_potravinar … ske_gelove_wilton

# 599
Честито на роженниците днес. Да за живи и здрави!!

Аз нещо...хм..само ви хвърлям по едно оченце. Все се питам - защо след хубави празници винаги има неприятности. Така кофти се заредиха.... Rolling Eyes, чак не ми се натоварва и вас с тях.
Само искам да ви помоля, за силно стискане на палци (Незнам дали помните, но помага от нашия си форум) за едно малко бебенце - на 8 месеца вчера го оперираха, за да затворят някаква клапа в сърчицето му. Направо ми се е свило всичко. Не стига шока за родителите (които са ни много близки), ами и ...как да го кажа...нахалния "доктор"иска такива рушветииииииии #2gunfire, че чак не ми го побира главата.
Няма повече да натоварвам с подробности, но все още не е стабилизирано малкото слънчице....
Явно както Янчето казва - трябва да бягаме на далеч с тая мизерна "система", но дано не се налага.
Извинявам се, че малко объркано пиша, но нещо не ми тече мисълта.

Ра_ив - не мога (и не искам) да си представя какво си преживяла. Дано това остане зад гърба ти и никога не се повтаря!

Трейси - страхотни снимки! Бравоооо!!

Янче - двете мадами са много сладки. И аз се смях с глас на танците  Hug

Общи условия

Активация на акаунт