АВГУСТинската дружинка вече става на годинка!-тема № 21

• 26 931
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
Амбишъс - добре бяхме, ама като неможе да заспи и се ядосва и по4на да реве, та накрая пак повръща  Tired Днес съм сменяла цялото му облекло 5-6 пъти, 4е и 4аршафите си напишка и тях, направо 4исто ще отка4а ве4е и като нямаше как да заспи, пък и тежи на ръце ве4е омалях и го вкарах в банята изкъпах го и оставих душа да те4е с гореща вода за инхалация. После го облякох в дебел 4увал с дълъг ръкав и го приспах на рекламите и в коли4ката в полул4гнало положение  ooooh! И като за капак мъжо току що взе тортата и аз исках да провери дали зай4етата са сини, а не розови, панделката и тя, надписа дали няма нещо сгрешено, пълнежа и бла, бла, а накрая се оказа, 4е вместо торта за 16-18 4овека са направили за 45  Shocked  hahaha  Joy А картинката отгоре била пълен зян, според него, но на фона на огромнте размери и ако е и вкусна някак си ще го прежаля  Mr. Green

# 571
Честит рожден ден на малките мишки...да растат здрави и засмяни и с големи пишки! Embarassed
Веси, бравос...с Трейси сте титаните на тортите! Приятно доизкарване и наздраве! Като знам какви снимки правиш, да знаеш че ги чакам с нетърпение...
Силви.Д - честита ви годишнина...наздраве и на вас!
Сссииилллвввиии - няма как да се забвари толкова важен ангажимент..просто се е правила на разсеяна мацката, за да види какво ще стане...Кофти постановка, аз лично бих се отдръпнала...ако са нямали възможност е трябвало да не ви мотаят като някои шматки...
Лиде, да дойдем да оползотворим останалите 30 парчета...аз както видяхте не съм на диета... Wink
Амбишъс, никога не спирам да се усмихвам...само ако съм гладна не го правя ...тогава озлобявам нещо...

# 572
Хубаво е да можем да се усмихваме. Ей го  newsm47 Усмивката само може да отваря врати и да прави добро. Жалко само, че понякога усмивките не са достатъчни в живота. Под тях често има други чисто човешки, но лоши чувства и качества като злоба, завист, ненавист, неспособност да отминеш, да простиш, да подадеш ръка, да си самокритичен и да можеш да търсиш вина и грешка и в себе си освен в околните и т.н., което трябва да се стремим да изкореняваме от душите си.
Днес определено ме е ударило на размисъл, философстване, меланхолия.  Crazy

Лили  Hug забравих да ти кажа за зъбките. Да като си заминахте установих, че всъщност и горния резец, за който ти разправях, че чакеме преди долния също е избил  Mr. Green Много се кефя как на практика не сме ги усетили, тоест детенце е било стравнително спокойно.  Heart Eyes

Да ви се похваля - имаме си нова триколка и Анди много й се кефи Grinning Една приятелка ни я даде от нейното детенце, заедно с втори куп дрешки. Не сме близки, тя е приятелка на сестра ми, но покрай нейното малко,което е на 8м се сближихме и ми е много мило как мисли за нас и гледа с каквото може да помага.  Heart Eyes Високо го ценя, понеже сме свикнали никой никога с нищо да не ни помага. Heart Eyes

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 21:38 от Бърборанка

# 573
Здравейте здравейте.
Влизам да честитя рожденните дни на Бобко и на Деско. Да са усмихнати и послушни момченца, много да слушкат, да успеят в живота, да им се отдава всичко с лекота. А, да, и Деско много много да позира на мама, за да може да има прекрасни снимки от детството си.
Мами, бъдете много много щастливи и приятно изкарване на празника.
Ние изкарахме стааахотно, детското парти мина чудесно чудесно, По-хубаво не съм си го представяла, макар нес много хора (то иначе щеше да стане лудница вкъщи). Вечерта с възрастните също беше прекрасно Дани получи много много подаръци и много слушка. Пускам сега няколко снимки с тортата и от партито, а за който иска във фейсбук повече Simple Smile

Сега ще ви чета и коментирам.
Само да кажа: ехеее Бърборанке, браво на вас, цели 8 зъба. А Дани има - 0  Joy Joy Май не останаха много беззъбите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green И още да кажа, много сладки момиченцаааааааааааааааа си имате с Лили   bouquet
После коментари

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 22:07 от tracy_t

# 574
  • София
В нашата темичка големи сладкарки има! То са торти,то са чудеса.... Я да завъртите по една сладкарница,пък ние с каквото можем ще помагаме, дегустация, дегустация и пак така...
трейси личи си, че добре сте изкарали,както винаги произведение на изкуството е излязло изпод ръцете ти! Дани голям красавец и сладур!
Яна много хубаво инфо за млеката,благодаря!
Веси страхотна торта,просто красота!
Лиде е,посбъркали са малко,ама ще похапнете вкусничко! Гледай от положителната страна Peace

# 575
  • София
Честит първи рожден ден на Бобчо и Деско! Да са здравички!!! Всичко останало ще си дойде Simple Smile

Мислех да не пиша за нещата които ни се случиха, но ме предизвика позитивизма в последните постове на Янчето. И реших ще го напиша с надеждата тук да си остане и да ми излезе вече от главата. Дойдохме в Плевен уж за малко, утре си тръгваме и дано всичко да си дойде по старому. Чувствам се, като ограбена и смачкана от безхаберието и непукизма на лекарите спрямо здравето на децата ни. Тедо поддържаше температура стигаща до 39.4 - дежурен лекар ни каза топкайте го във вана с по-хладка вода...На другия ден колабира, отпусна се в ръцете ми и не можех да доловя пулса му - от бърза помощ на въпрос какво да направя до като дойдат ми отговориха затворете по-бързо за да предадем на линейката...През ноща в болницата едвам успях да събудя дежурната сестра по телефона...При температура 38.8 ни даде сироп за кашлица / това впоследствие го разбрах/ вместо температуропонижаващо...Слушах го сама в ноща 1 час как диша тежко и гори и чаках да му спадне температурата, а тя стана 39.2...Разревах се от безсилие и безпомощност...След като повиках пак сестрата тя ми каза, че не е станало нищо фатално, това било просто сироп за кашлица за бебета...А ние дори и не кашляхме...На следващ ден при поставяне на една от системите му не бяха я затворили и щеше да си изтече за 10-15 минути 500мл в тялото на детето, като най-нормално това става за около 2-3 часа...Това бяха най-екстремните ситуации, имаше и други екстри, но сега като го написах май не изглежда толкоз много, но на мен ми дойде в повече  Embarassed

Извинявам се, ако съм натоварила някой, но трябваше да излезе от мен...В момента не мога да се правя на слаба пред близките ми и без това още се притесняват за малкия. А колкото и странно да звучи ми олекна.

Трейси, невероятно красиви сте както винаги! Всичко изпипваш до съвършенство! Кефиш!!!

# 576
  • София
Ра ив дано по-скоро се оправите   Praynig  ,нямам думи,какви са тези хора,това не са лекари #Crazy

# 577
Честито на рождениците и техните майки! На малките пожелавам безгрижно детство, а на майчетата - грижовни, любящи синове!
Трейси, както винаги, и торта, и снимки и всичко е страхотно. Ама и Дани прави страхотни муцунки!
Айде да черпя и аз, че днес правим 4 години брак /от общо 10 заедно/

Силви.д, честита годишнина! Още много години в любов да изкарате!
Ссилвиии, такива неща се случват, за да си преразгледаме приятелствата... Отсяване от време на време... Много идиотско е това скатаване, и много обидно, защото е от човек, който е бил ценен за теб, нооо... много им здраве! Поканете друг, дето ще го оцени!
Янче, мило ми стана от настроението, което лъха от постовете ти...  Heart Eyes Зарази ме. То и мен някаква нежна тъга ме е обхванала, а дори не знам защо.
Лека вечер ще ви пожелая вече, че съм умряла от глад, пък ядох сто пъти днес. Егати и прасето, дето ставам понякога. Ама от неделя ще направя 3 дена глад, че да вляза в час.
ra_iv,  Hug Hug Hug дори не знам какво да напиша, за да ти олекне. Подобно отношение е просто БЕЗУМНО!!!!!!!!! Пожелавам ти никога, никога, дори в кошмарите си, да не преживяваш подобно нещо за втори път. Ох, понякога ми се приисква да имам една картечница  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Лошото ще остане зад гърба ви, уверена съм!  Hug

# 578
Ра Ив, направо ми се сви стомаха като ти прочетох поста...от време на време на човек му иде да хване един прът и да бие , да бие...И аз ти пожелавам никога повече да не преживяваш този кошмар...И на всички ни го пожелавам!

Госпожице, ами честито на вас! Да сте още 10 по 10 заедно...Наздраве  и умната с мезето!

И не разбирам защо Аси е писала по четвъртинка като по принцип е редно да е по половинка!!!!!

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 22:42 от ivu6a

# 579
Ра Ив, просто думи нямам! Колабирал в ръцете ти? Боже господи... плаче ми се Cry Сироп за кашлица вместо лек за температура?  ooooh! Не ми се коментира и няма. Само искам да ти кажа като някакво успокоение, че като изключим колабирането, което не се коментира, температура над 39 се вдига май често при беобците Sad Ние вдигахме и то от... зъб  Shocked Адски бързо се вдига, да. И понякога трудно се сваля. Отвратително преживяване, което не пожелавам на никого! На нас откакто ни се случи имам заредни и ефералган свещички и течен аналгин за такива кризисни моменти. Моля се да не се случва на никое от дечицата ни и никоя от нас майки тук да не преживява подобни убийствени моменти! Опитай да върнеш позитивизнам си, защото ако оставим на тази скапана държавица да ни скапе на старини няма да си го простя!

Веси, страхотна торта! И теб съм те признала! Дебна те на скайп да те тормозя и теб както Трейси за подробности около тортие ви  Laughing

Трейси, уникум снимки! Чакам във фейса още..  Hug

Кобрети, миличка поздравление! Още дълги години щастлив семеен живот!  Hug  bouquet

Радвам се, че съм имала такова въздействие върху 2-3 от вас. Позитивните думи бликат от помъдряващото ми пърхащо сърчице и се радвам, че имам с кой да ги споделя.  Hug В тази връзка нещо свързано с имането с кого да споделиш във форума, когато имаш нужда - една темичка измъдрена от мен. форумски приятели

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 23:04 от Бърборанка

# 580
Честит рожден ден на Деско и Бобчо-да сте живи и здрави,много щастливи,игриви,умни дечица   bouquet newsm59.Веси, Силви честит празник и на вас мили мамчета  bouquet

Веси-тортата е страхотна, вярно че с Трейси сте големи майсторки Wink

Кобрети-честита годишнина, да сте много щастливи и да се уважавате още мнооогооо години txtloves

Хари,Янче-мерси за инфото за млякото и белтъка Hug

Ра-ив-много неприятна случка, дано никога да не го преживеете отново, на никого да не се случва че някой лекари само името им е "лекар". Hug от нас и бързо да се оправя малкото мишле Praynig

Захира-днес те издирвах ама безуспешно, пиши ми на лични или на скайпа едно телефонче и второто си име, че днес не успях да пратя подаръка заради това.Така ми се искаше да дойде на време,но явно ще е след празника ама нищо нали ще има подаръче Grinning

За природата и позитивното настроение което отключва-и на мен ми действа така, дори да ми е кофти отида ли навън сред дърветата се чувствам много по-добре. Дано и мен ме обземе такова настроение,че Али тия дни нещо се киселее и се буди доста през нощта,мрънка и не заспива доста време, зъби ли са пак не знам вече, но днес си ми беше скапано настроението

# 581
Честит първи рожден ден на Бобко и Деско.Бъдете здравички дечица.Желая ви прекрасно детство изпълнено с много щастливи мигове.  Hug

Мен ме хвана голяма чуденка.Някой празнува ли рожденият ден по рано  newsm78 Бабата на мъжо е решила утре да си кани на село нейните си там близки за предстоящият рожден ден на Алекс.Днес направих и торта.Все пак не можех да откажа.Но тук в нета чета,че не било хубаво предварително да се прави рожден ден.Така или иначе свещичка няма да духне,че не може.Аз мисля утре и прощъпулник  да направя,че много се забвихме с него.Така,че за мен утрешният ден ще е денят с питата за прохождане (ама как се изказах  ooooh! ) А  в понеделник ще си бъдем семейно на най-хубавит празник за Алекс.

Мамчета едвам намирам време за писане.По цял ден сме навън.От няколко дена се опитвам да си намеря гинеколога ама все го няма  Tired Къде ли се е дянал

На Алекс му излезна трето долно зъбче.Едвам изби.А пък горните подути си седят и никакви ги няма.Бяхме и на консултация и вече е 10500 и 75см.

И да се похвалим.Вече е с нова прическа  Joy Много е странен така.Изглежда ми по голям от преди.Като  мога ще кача снимки от преди и сега.Трябваше да го гоним и да се правим на маймуни за да го подстрижем  днес.

Хайде сладки сънища от мен.

# 582
Честит  рожден ден на Деско и Бобко Hug!

Ра ив, направо буца ми заседна в гърлото, докато те четях Sad.Мисля, че на твое място бих пуснала жалба за грешното лекарство, защото направо не е за вярване! Но предполагам, че си толкова изтощена, че искаш всичко да мине и да го забравиш.Не знам какво да напиша, освен, че те прегръщам силно.
Янче, до сега четях темата ти Flutter. Започваш да ми ставаш съмнителна Thinking. Сега остава да ни изненадаш и ти с някоя прекрасна новина Hug А това с усмихването е прекрасно.Добре е човек по-рано да разбере колко лесно се живее така.За съжаление обикновено го проумяваме, след като се докоснем до нещо непоправимо, или нещо, което преобръща живота ни.
Сосми, пожелавам ти скоро да ни се похвалиш Hug
Бубичка, хич не се връзвай на форумски хиени, които се опитват да те схрускат.Уважавам хора, които имат мнение и не се страхуват да ко заявят. "Ах" и "ох" всички можем Peace
Веси, тортата наистина е невероятна Hug!Браво!
Трейси, какво мога да кажа- съвършенство!  Hug
Госпожица Кобрети, Силви д, честити годишнини Hug!

И аз се присъединявам към празнуващите.Днес навършваме 10 години от подписването ни. Също така кръстихме малкото дете на кумците ни . И не бяхме изобщо на работа, което се случва мноооого рядко.Най-общо казано- много съм щастлива Laughing

# 583
Шайнче, зад "ах" и "ох" както ти каза всички лесно застават.... Аманита пък забрави как заедно заставахме срещу "ах" и "ох" в "Искам бебе" ...
Малко ми дойдоха в повече някои неща... а хем все си повтарям "не се обаждай като не те питат.. не се меси, не е твоя работа.."
Както и да е, хората се променят, радвам се, че си ме разбрала поне ти Simple Smile  Hug

Като заговорихте за зъби и усмивки  Mr. Green Трябва да се похваля, че Преслава изкара вече 2 кътника. А доста ме беше страх от тях. Не са излезнали целите, но по 1 връхче проряза вече. Последния от резците, обаче, кат се е запънаааал няма да излезе и това си е  Rolling Eyes Днес пак е особено кисела и преди малко изплаква на няколко пъти, та... утре ще ровя за нови попълнения  Heart Eyes До тук ударихме 9.
А усмивките... ами откакто я има Преслава май са ми повечко... Не че преди са липсвали.. винаги съм била ужасно весел човек. То и името си ми е такова.

Сосми, стискам силно палчета!
Аз да си призная още бягам от гинеколога си от раждането  Rolling Eyes Ходих 2-3 седмици след секциото в болницата да ме видят и от тогава тц  Embarassed Та... ще се юрвам следващата седмица до личния за направление, после на гинеколог. Да поговорим за миомните възли дето ги имам, цитонамазка и микробиология искам... и да каже кога ще ни даде зелена светлина за сестрата на Преслава /все си мисля, че от мен момче няма да "излезе"  Laughing /.

Последна редакция: сб, 21 авг 2010, 00:23 от Бубичка

# 584
  • Sofia
Госпожица Кобрети, Шайн, честити годишнини и на вас!   bouquet   bouquet   bouquet

Трейси, тези снимки са повече от съвършени, бе жена...!  Rolling Eyes Всичко е изпипано до най-малката подробност. Признала съм те! Дани е страхотен, а и вие с таткото също!  Hug

Бубичка, ти обаче яко си се наточила за сестричка на Писи. Още пролетта си искаше ...  Grinning

Ра ив, думи нямам ...  Shocked Винаги съм се молила да не опирам до лекари, защото незнам каква помощ ще получа. Това което разказваш звучи толкова страшно, че чак не искам и да си представям как си го изживяла ... Никога, ама никога вече да не ти се случва подобно нещо, както на никоя от нас!!!  Praynig  Praynig  Praynig

Янче вд, аз също знам че рожден ден по-рано не се празнува, но както казваш нарекла си си го това да е денят на прощъпулника и това е.  Peace

Бърборанке, наистина заразяваш с тези усмивки, а това е повече от добре!  Hug  GrinningНаистина трябва повече да се усмихваме, за да се чувстваме прекрасно и да зареждаме с положителна енергия не само себе си, но и всички на среща ни ...  Grinning  Grinning  Grinning И аз прочетох темичката ти.  Hug А сега отивам да чета инфото, което си дала за пр. мляко и АМ.

Честит 1-ви рожден ден на Коци!   bouquet   bouquet   bouquet Да расте здраво и палаво момоченце и да не спира да радва мама, тати и всички от семейството с неспирния си смях и безгрижните игри!!!  Hug  Hug  Hug

Честит празник, Дю!   bouquet   bouquet     bouquet
:

Последна редакция: сб, 21 авг 2010, 00:39 от Hariela

Общи условия

Активация на акаунт