АВГУСТинската дружинка вече става на годинка!-тема № 21

• 26 933
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
Честит рожден ден на Бобко и Деско! Желая им цялото щастие на земята! Нека късмета ги съпътства във всичко!

Честита годишнина Силви! Много любов и щастие!

Хари и Бърби - много готино клипче - големи са сладуранки госпожиците - направо ти идва да ги изпапкаш!  Hug Александра и тя много ги хареса - потанцува с тях и само сочеше монитора - ту едната, ту другата! Joy

Сосми - ако има нещо - признавай си веднага! Sunglasses Пожелавам ти да избереш най-хубаво момичешно име! Wink

Глупи - ами моята професия е малко наследствена - майка ми и баща ми се занимават с търговия - имат магазин - аз от 8 клас съм продавала какво ли - предимно дрехи. После аз самата имах собствен магазин - за обувки. А в момента работя в търговски отдел и продаваме нещо малко нетипично- услуга - поемаме ангажимента на производителите на опаковани стоки по оползотворяването на задължителния процент от отпадъците им от опаковки!
Сега разбира се - никой не ме разбра, ама то е толкова странно, че сигурно поне 2-3 часа трябва да го обяснявам! Joy Joy Joy Абе работя в организация, която поставя тези цветните контейнери за разделно събиране, но моята дейност не е свързана със самите контейнири - моята работа е да намираме парите за тази дейност - закона е такъв, че те трябва да дойдат от фирмите, които произвеждат стоките - един вид - този, който цапа - той плаща! Simple Smile

Амбишъс - права си, че всичко си има причина - ако не беше се случило така - сега щях да имам за кръстник на детето - човек, който не заслужава!

Джулиана - малко тъпо с чопа, но понеже решихме, че и двамата еднакво заслужават - решихме да го реши съдбата!

Иначе нашата история си има продължение - днес ми се обади кумата точно по обед. Каза ми следното:

- Ох, реших да ти звънна, че ти ми беше звъняла един ден, но аз имах гости и не можах да отговоря, а на другия ден просто забравих!(това при положение, че ми беше обещала изрично тя да ми се обади и отговори - нтай късно до 2 дни #2gunfire) Още се чудим, но реших да ти се обадя и да ти кажа да си търсиш някой друг и да не те мотая повече, защото ние ще пътуваме събота и неделя и незнам дали изобщо ще можем да дойдем дори и като гости на тържеството!

Аз: - Ами добре, щом така сте преценили, аз като не се обади, предположих, че има някакъв проблем и вече се бях ориентирала да търся друг човек!

Тя: Ако не е тайна - кой ще поканите!?

Аз: Ами понеже е в последния момент и не е удобно да търсим друг човек решихме да е  брата на мъжа ми!

Тя - Ами да и аз си мисля, че по-добре той да е, от колкото аз! Хайде - ще ти се обадя по-късно да се разберем по-подробно кога ще е кръщането!

Аз- Ами добре ще се чуем!

Един вид и аз и тя взаимно се излъгахме, че ще се чуем, а всъщност беше ясно, че това е края! Аз сега не искам да идват дори като гости - много конфузно ще стане!

# 556
  • Ах, морето
Момичета, благодаря за пожеланията за сладкото ми пораснало момченце!  Hug Още не мога да повярвам, че Деско вече е на 1 годинка! Да ни е жив и здрав и все така усмихнат!  Heart Eyes

Честит рожден ден и на Бобчо! Да расте здравичък и умничък за радост на мама и тати! Силви, честит празник и на теб!

А сега да ви покажа нашата торта, с която се занимавах два дни. Дано е станала вкусна, че да не се изложа пред гостите  Embarassed :

Снимки на рожденика ще има по-късно.  Hug

# 557
  • Sofia
Леле, Весииии, ти изби рибата с тази торта!  Shocked Със сигурност си конкуренция на Трейси! Как ги правите тези неща, бе хора?!  Shocked

Силввиии, аз ако бях на твоя място, нямаше повече дори да се обадя да ги поканя на тържеството, като гости. Ако дойдат, само ще ти стане още по-гадно и то не защото те не кръщават детето ти, а защото по този кофти начин са позволили да се охладят отношенията ви. Нали знаеш, веднъж като се скъса въжето, после каквото и да го правиш, никога няма да има същата здравина, за съжаление ...

Сосми, всички стискаме палци, щом е такава работата.  Laughing Я виж колко имена за момичета са ти предложени вече, избор голям.  Grinning

Терпсихора, сега виждам, че малкия сладур Алекс всъщност има голяма прилика с теб. Да го изпапка човек ...  Hug  Hug  Hug А подаръка от Алегория е много оригинален! Тортата е страхотна!  Grinning

И аз благодаря за милите думи на всички, които са гледали нашите принцеси с Яна.  Hug

Янче, надявам се на същото, като теб!  Hug

Асинка, миличката, ама ти си преброила даже колко остава....  Laughing Лелееее ... и аз искам много да се видим. Дано не ни се объркат плановете.  Hug

Глупи, страхотни снимки, страхотен купон и голяма забава е било.

Лиде, направо тръпки ме побиха от историята, която разказа. Как може да има такива хора  Shocked И те се наричат майки...! Без думи съм просто!!!  Close

Слви д, значи днес имате двоен празник. Колко хубаво!  Grinning Честита годишнина и празнувайте на воля!   bouquet   bouquet   bouquet

# 558
  • София
Веси, тортата е уникална! Страхотна е! Не знам дали е вкусна, но е удивително красива   bouquet Да ти е живо издраво момченцето Simple Smile

Силвии, не знам какви са тия хора - такава чест е някой да те покани за кръстник, а те да те мотаят и офлянкват. ... Смешна история.

# 559
  • На плажа
Честит първи рожден ден на Бобко и Деско,бъдете все така засмени и добри мили дечица!!!!

Веси тортата е станала страхотна,сигурна съм ,че и ще е много вкусна.Весело изкарване на празника и чакаме снимка на рожденника  Hug
Силвииии съчувствам ти мила,сигурно ти е тежко,така да се развалят отношенията ви.И аз с моята "приятелка" с която бяхме неразделни вече 10 години и децата ни имат 40 дни разлика,развалихме приятелството.И вярно е това ,което Хари каза за въжето.Сега тя се опитва да подобри отношенията ни,но никога няма да са както преди.
Глупи и аз разгледах снимките,първо с родата,после и с децата.Страхотен РД е получил Марти,а тортата и на мен много ми хареса Peace
Янче напълно те разбирам какво искаш да кажеш,аз обикновенно съм така пролетта,когато всичко става зелено,слънцето напича топличко и започваме да излизаме по-често.Тогава се чувствам,все едно,че летя.Обзема ме голяма еуфория Hug
Ани и вашата торта е страхотна,всеки се е постарал и е поръчал /направил хубава детска торта.Само аз май импровизирах и не поръчвах детска торта,но догодина задължително ще взема.

А Сашко е страхотен на снимката с кончето,така професионално е застанал... Hug

# 560
всеки се е постарал и е поръчал /направил хубава детска торта.Само аз май импровизирах и не поръчвах детска торта,но догодина задължително ще взема.

И аз импровизирах, демек сама си я правих, но това хич не значи, че не сме се старали, аааамаха!  Naughty Да не кажа, че цяла седмица се старах, старах, та чак ми се искаше да я бях поръчала.  ooooh! Mr. Green Но най-лесно е да поръчаш, така че хич не се коси  Hug Догодина като вече ще могат да оценяват ще има нещо по-така  Mr. Green Да и аз се чувствам ТОЧНО така пролетта. Обожавам да гледам и се радвам по детски на всяко новоизлюпило се листенце, събудило се дръвче от зимен сън, топлите пролетни лъчи и изчистващото се от облаци небе, просто е прекрасно, вълшебно и зареждащо!  Heart Eyes Много е хубаво и важно човек да се радва на дребните и истинските неща в живота  Heart Eyes Hug

Силви, честита годишнина!   bouquet

Силлввии, ох милата. Направи си представям ама ТОЧНО как се чувстваш в момента. Чувството когато губиш приятел или пък който и да е любим човек е едно от най-ужасните чувства на света. Но уви в такива моменти просто трябва да си кажем простичкото 'всяко зло за добро', както и вчера ти написах. Така че радвай се, благодари се и дори ако ти звънне ти препоръчвам да не вдигнеш. За такива хора на вашия празник няма място. И аз и мъжа ми винаги сме били против каненето/идването на някой само от любезност и защото 'трябва', а този някой е човек, който ще внесе напрежение на НАШИЯ празник! За това и на сватбата ни от страната на мъжа ми имаше точно 5 човека - майка му, приятелят й, баба му и братовчед му с приятелката си (които сега ще кръщават Анди) Hug

# 561
Събрах багажа и чакаме Коци да се наспи и тръгваме. Жулияна, при нас също отношенията са доста сапунени, това е една от причината да тръгнем днес. Ами в крайна сметка ние като родители имаме право да изберем кой да дойде на РД-то на нашия син.  Crossing Arms Никога няма да забравя един от подаръците на свекъра за каката (не помня за какъв повод) - детски телефон, тип ГСМ за около 1 лев бройката.  Mr. Green Казвай и ти вашия подарък! Аз вече не обръщам внимание, напротив, приемам всичко с усмивка.  Grinning

Деси, браво, страхотна торта!   bouquet Дали и аз скоро ще успея да направя нещо подобно като твоята и на Трейси тортите? Но имам голям мерак, ще се уча.  Laughing

Лиде, поне в Англия си вършат работата социалните, тук само се правят, че работят. А ако подадеш сигнал за нещо нередно, даже не те взимат сериозно.

Утре трябваше да сме в Бургас и да дойдем на срещата, но плановете при нас никога не стават на 100%.

Силви, поне се е обадила. Ако искаш дай втори шанс и ги покани на кръщенето, но ти си знаеш най-добре колко са ви близки отношенията. Може наистина да имат сериозни проблеми и да не знае как да ти откаже.  Hug А за ктъстника не детето - не се колебай, избрали сте най-добрия човек за вашето дете. Нашите кръстници са сестра ми на Гери и зет ми на Коци.  Heart Eyes Heart Eyes

Яна, от известно време насам, не знам защо винаги се усмихвам, на всички и за всичко, толкова ми е добре, на лошото даже отвръщам с усмивка.  Grinning Няма конкретна причина, но така ми идва. Много е хубаво.

Аз не мога да видя снимки и клипчета от тук, но се надявам, че като се приберем в Смолян, ако не сте ги изтрили, ще успея да им се нарадвам.  Hug

Хи-хи, редактирам се, Яна, Дани - нашата торта ще бъде даже бисквитена, ама Гергана като не яде друга за какво да поръчвам или да правя.  Laughing

# 562
Честито на днешните празнуващи! Много здраве и късмет им желая!   bouquet

# 563

Силви, поне се е обадила.

Дю - ама какво значи обадила ? newsm78- първо ми обеща да ми звънне най-късно до 2 дни(т.е вторник вечерта)- е не ми се обади, след като аз я търсих 2 пъти на мобилен и 1 път домашен в сряда вечер и тя не ми вдигна, не ми се обади и в четвъртък  - да ми звъни чак в петък - не го приемам като обаждане, ами като отбиване на номер и разиграване! Crossing Arms Иначе реално тя си е поканене - знае кога и къде е кръщането - аз не съм й казвала не идвай - реално дори няма какво повече да уточняваме, но аз знам, че тя няма да дойде, както предполагам и тя знае, че вече не искам да идва! Sad

Веси - тортата е велика!
Всички торти са хубави - думи нямам просто!

# 564
Силви, аз пък да ти кажа... бих й се обадила да й кажа, че си оттеглям поканата...
Ма аз съм си малко серсемин  Blush

# 565
Силви, аз пък да ти кажа... бих й се обадила да й кажа, че си оттеглям поканата...

И аз и аз Joy  Joy Joy

Силлввии, да не се обидиш нещо, но наистина - стига вече! Каквото и да ти кажем тук теб ще си те боли и е разбираемо. Но наложи си го сама - гледай си детето и се радвай на живота!  Hug

# 566

И аз и аз Joy  Joy Joy

Силлввии, да не се обидиш нещо, но наистина - стига вече! Каквото и да ти кажем тук теб ще си те боли и е разбираемо. Но наложи си го сама - гледай си детето и се радвай на живота!  Hug

А какво да се обиждам - радвам се дори, че всички мислите като мен - така ми става ясно, че не е в мен причината! Иначе аз не очаквам да дойде - дори съм 1000 процента сигурна, че тя само така си говореше, че съществува вариант да дойде само като гост - реално на тях изобщо не им се идваше. Не смятам изобщо да й се обаждам НИКОГА, ама НИКОГА - дори вече не искам да ми казва какво я е накарало да се държи така - без значение дали проблема е в мен или някакъв нейн. Можеше разбира се да я попитам - това ли са за нея 2 дни и как може да "ЗАБРАВИ" единственото нещо, за което я помолих - да ми отговори бързо! Абе много неща можеше да попитам - например защо реши още да мисли и да ме разиграва, ами не ми отказа направо, но има ли смисъл!? Thinking Просто забравям за тях и това е! От сега нататък ще си мисля за празника само като за празник и ще се наслаждавам на детето и хубавото тържество, което ни предстои! Направила съм си ново преброяване на приятелите - какво пък толкова - явно има нужда от време на време! Joy

# 567
Веси - е, няма такава красота   bouquet Как направи цветовете??? Справилас и се перфектно и ако не беше казала, 4е си я правила ти, аз ли4но щях да си мисля, 4е е купена  Hug Аз също исках да правя сама тортата и намерих захарното покритие на ролка, но предположих, 4е е бяло, а незнаех как да го оцветя и дали тия бои за сладки ще станат такива наситени цветове като твоите. Ако има някаква тайна там ще да е  Mr. Green  Joy
ссииллввии - оказах се лош или добър пророк, не съм сигурна кое е по-то4ното, но тегли им една дълга, ако неможеш аз ще им я тегля и готово  Mr. Green Ще имате най-страхотното кръщене със сигурност след толкова нерви, защото нали знаеш, 4е след всяко лошо идва обро  Wink
ох, мрънкаааа сега пък се позакашля, въпреки 4е сополите поспряха  newsm78 това нормално ли е  newsm78

# 568
Подробно инфо на СЗО за хранене на бебета и малки деца.  ЦЪК  Пуснаха ми този линк в захранващия след мои въпроси за даването на прясно краве мляко, АМ, състави, кое от кога и по колко и т.н. Предимно стр 157 и 189.  PeaceРеших, че може да е от полза и на други като мен, които имат въпроси специално за кр. мляко, АМ, общото и различното помежду им и пр.

# 569
  • В друго измерение
Силви.д - честита годишнина! Много години съвместен живот, изпълнен с любов, разбирателство и уважение ви желая!   bouquet

Ссилвии - не се ядосвай. Губиш едни приятелства, но правиш и нови, така че....Аз разбрах какво работиш, права си, който цапа той плаща. Naughty

Дю - много хубаво правиш с усмивките, аз така се научих тук. Дойдох едно нацупено момиче, сега съм една усмихната жена. Така е прието, рядко ще видиш намусени хора тук и е супер, кара те да се чувстваш и възприемаш живота по различен начин. Има една книга, мисля, че е на руски професор-доктор - той казва:  ''усмихвайте се повече, за да сте здрави''. Една българка я чете сега, после ще ми я даде, ще ти кажа точно автора и заглавието, ако се интересуваш.

Веси - страхотна торта си направила! Браво на теб!

Лиде - радвам се, че сте по-добре, не може, утре е голям ден. Готови ли сте за фиестата? Simple Smile

Захира - дано успеете в 8 ОДЗ, те много са се променили нещата, но мен когато са ме дали сме живяли на бул. Прага, нашите имат апартамент там. Е, баба ми и дядо ми са били в Борово и предимно те са ме гледали, но все пак, явно не е било по местоживеене.  newsm78

При нас има смог, в съседната провинция има пожари цяло лято и го носи насам. Мисля изобщо да не излизаме днес, даже не съм отваряла прозорците.

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 20:04 от -‘•̬●’- Ambitious -‘•̬●’-

Общи условия

Активация на акаунт