Честита годишнина Силви! Много любов и щастие!
Хари и Бърби - много готино клипче - големи са сладуранки госпожиците - направо ти идва да ги изпапкаш!

Сосми - ако има нещо - признавай си веднага!

Глупи - ами моята професия е малко наследствена - майка ми и баща ми се занимават с търговия - имат магазин - аз от 8 клас съм продавала какво ли - предимно дрехи. После аз самата имах собствен магазин - за обувки. А в момента работя в търговски отдел и продаваме нещо малко нетипично- услуга - поемаме ангажимента на производителите на опаковани стоки по оползотворяването на задължителния процент от отпадъците им от опаковки!
Сега разбира се - никой не ме разбра, ама то е толкова странно, че сигурно поне 2-3 часа трябва да го обяснявам!

Амбишъс - права си, че всичко си има причина - ако не беше се случило така - сега щях да имам за кръстник на детето - човек, който не заслужава!
Джулиана - малко тъпо с чопа, но понеже решихме, че и двамата еднакво заслужават - решихме да го реши съдбата!
Иначе нашата история си има продължение - днес ми се обади кумата точно по обед. Каза ми следното:
- Ох, реших да ти звънна, че ти ми беше звъняла един ден, но аз имах гости и не можах да отговоря, а на другия ден просто забравих!(това при положение, че ми беше обещала изрично тя да ми се обади и отговори - нтай късно до 2 дни

Аз: - Ами добре, щом така сте преценили, аз като не се обади, предположих, че има някакъв проблем и вече се бях ориентирала да търся друг човек!
Тя: Ако не е тайна - кой ще поканите!?
Аз: Ами понеже е в последния момент и не е удобно да търсим друг човек решихме да е брата на мъжа ми!
Тя - Ами да и аз си мисля, че по-добре той да е, от колкото аз! Хайде - ще ти се обадя по-късно да се разберем по-подробно кога ще е кръщането!
Аз- Ами добре ще се чуем!
Един вид и аз и тя взаимно се излъгахме, че ще се чуем, а всъщност беше ясно, че това е края! Аз сега не искам да идват дори като гости - много конфузно ще стане!