АВГУСТинската дружинка вече става на годинка!-тема № 21

• 26 934
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте мацки, едвам ви изчетох, очите ми се подуха но няма да се откажа да се разпиша, че незнам кога ще успея пак Sad

Честит рожден на всички мъници които съм пропуснала Simple Smile Честит рожден ден на Деско и Бобко Simple Smile да са здрави и палави Simple Smile

Амбишъс, разкошни са риунките, завидях ви Simple Smile много ми липсвате целувки на теб и малката принцеса  Hug
Рене, много ми хареса зодиакалното описание на лъв и рака Simple Smile Марти е Лъв, а аз съм Рак Simple Smile Просто и двете като четях все едно за нас си го писала, а и така увлекателно пишеш Wink голям кеф ми е да чета Simple Smile
Лиде, мила разкошни са ви снимките, продължавай да даваш осцилококцинум даже по 2 едно сутрин и едно вечер.
 Ние от петък сме с Т, бяхме до неделя така и в понеделник тъкмо я смъкна и във втроник се събуди пак топъл. Ще полудея някой ден. Сополи едни жълти сочни, добре че е прахосмукачката. Сега пък се разкашля, направо какво му стана на това дете. Аз пъък бягам на работа, на обяд до нас да го видя, вечер го приспивам и съм заспала до него. Незнам кога ще ми свършат батериите.
Опаааа.. май има още някой който скоро ще се похвали с бебче, Сосми се оглежда за женско име Simple Smile Ханахме те идвай се веднага  Hug  bouquet
Силви, не се кахъри за кумувете, и аз мисля че тои който кръщава детето трябва да има силна връзка с него. При мен е така и много държах и при Марти да е така. Моята кръстница и до ден днешен ми е като втора майка, а приятелката ми която кръсти Марти е също толкова разкошна Simple Smile Хубав празник ви желая   bouquet Я кажи с какво търгуваш. Наистина да си търговец трябва да си и малко психолог Simple Smile харесаха ми разсъжденията ти Simple Smile
Джулияна, и на мен ми е любопитно какво ви подариха Simple Smile и аз мислех че моите са най-зле ама явно вашите бият всички Simple Smile

Ох сигурно пропускам някой .. Асиии айде идвайте си Simple Smile   bouquet

Ние от много време се караме на кучето с пръстче, вика татко си, дядо му като се кара и ой му крещи обратно. Не казваме много думички, но и аз не бързам Simple Smile Ходим само за една ръка и в събота се пусна и направи много крачки, но от тогава се е пускал само за 1. Но за сметка на това в лазенето е като стрела Simple Smile) Сутрин като тръгвам за работа и ме види да се обличам и почва да плаче все едно разбира че няма да ме има и толкова ми се свива съерцето, идва ми да го грабна и да си го взема с мен Sad Ремонта върви с пълна сила, вече си имаме и стени, за жалост отиоха повече пари отколкото бяхме предвидили и няма да имаме пари за обзавеждане. Може да вземем заем, но пък Марти няма кой да го гледа и мисля да го пускам на ясла, но частна. Просто няма да съм спокойна в другите, както казва Захира за нейните премеждия, отделно в държавните 1 лелка на 30 деца, най малко с нас ще се занимава, а Марти още трудно спи, не ходи. В частната поне са 8 деца и имам много добри препоръки. Ще се озорим с парите, но за детето правим всичко.
В този ред на мисли, Захира, ще записваш ли Анди на ясла и къде? И някой от района Стрелбище, в пряката до магазина бебе шоп или как се казваше  newsm78 на Нишава срещу китайския има една ясла, някой дали има отзиви за нея или как се приемат децата.

Ох сигурно ъм пропуснала много хора, но ме извинете, вече трудно мисля  #Crazy

Янче, честити нови зъбчета на Пандичка

Лека нощ и сладки сънища от мен Simple Smile
ПС ето малко снимки то рождения ден и от кръщенето на който му се гледа Simple Smile

http://picasaweb.google.com/vessito/Marti1Godinka#
http://picasaweb.google.com/vessito/lchghB#

# 541
  • Sofia
Честит 1-ви рожден ден на Деско и Бобко!   bouquet   bouquet   bouquet Да са здравички, палави и много жизнени дечица! Да растат безгрижно и много много щастливо!  Hug  Hug  Hug

Честит празник на Веси и Силви!   bouquet   bouquet   bouquet

Бърборанке, ама цели две зъбчета ли бе ...? Значи после сте видяли и другото... Браво на Андичка-Пандичка!  Hug Ама наистина как танцува, направо е неотразима!!!  Hug

Аз лоши спомени от детската градина нямам, даже имам спомен, че едната госпожа много ме обичаше и все ме гушкаше и милваше, беше много добричка. Но наистина дано децата ни попаднат на съвестни госпожи.

Амбишъс, забравих и аз да отбележа, че фреската ви е страхотна, много нежно и красиво стои.

Жижин, нашата педиатърка точно това ми каза, като исках да сменям млякото на тройка - да изчакам да мине и август месец, т.е. големите жеги и тогава да го сменя, за да не стане някоя реакция. Предполагам, че същото се отнася и за пр. мляко и белтъка. Аз ще дам пр. мляко другия месец точно поради тази причина, не че ми е правила реакции досега, но за всеки случай ...

Сосми, ти както разпитваш за имена на момичета, да няма нещо или просто се подготвяш?  Grinning

Ночко мене много ме е страх от ваксините, ама няма как, трябва да ги слагаме и само се моля всичко да е ОК.  Praynig Много се изговори за тези ваксини и аз колкото се страхувах, сега още повече ... Господ да ни пази децата!  Praynig  Praynig  Praynig

# 542
Знае ли човек кога ще го сполети щастието.

# 543
  • В друго измерение
Хайде и аз да се разпиша по никое време, че през деня сме все по разходки!  Laughing

Честит рожден ден на Александър, Дани, Бобчо и Деско, да са живи и здрави, весели, усмихнати и щастлива. Честито и на майките им!   bouquet

Радвам се, че харесахте фреската! В неделя сменяме мокета и ще местя малката в нейната стая, дано не съм закъсняла!

Мерси на момичетата, които ми отговориха за прощъпулника!   bouquet

Лиде - миличка, оправяйте се бързо!  Hug Може да слагаш в нослето клеева тинктура+физиологичен р-р по рецептата на д-р Михайлов.   Laughing Страхотни сте на снимката, тортата е върха! Много целувки от нас!

Силви
- не се ядосвай, everything happens for a reason, както се казва, поне ще ти помогне да отсееш кои са ти приятелките. Много грубо изпълнение и то по такъв хубав повод, но горе главата, не страдай по хора, които очевидно не си струват и не са това, което са били. Животът се променя, ние също. Стискам палци всичко да се нареди!  Hug

Мариелче
- мисля, че няма нищо лошо в това да продадеш камиончето и да вземеш нещо друго на Алекс!  Hug

Захира - аз имам чудесни спомени от ДГ, дали са ме на 11 месеца и посещавах до 7 години. Бях в 8 ОДЗ в Борово, супер беше.

Дю - радвам се, че пишеш по-често. Съжалявам за морето и че си прекъснахте така почивката!  Hug Да пуснеш снимка на Гери с  тортата!  Grinning

Шайнче - приятно прекарване на почивката! Кажи какво правиш с лененото масло?

Джули - честита кухня! Много са готини снимките на малката, леле, отсега почват с чантите и обувките. Д**е да му е яко на мъжът ти! Simple Smile

Рене - супер за езиците, продължавайте, аз съм за. И при нас малката расте в двуезична среда и реагира и на двата езика. Понякога тези дечица проговорят по-късно, но това е нормално. Даже Ели беше споменала за Емо, който е проговорил по-късно, но направо на 3 езика. Много се радвам, че Еванджо е добре и расте нормално, ще ми липсвате в следващите 20-ина дни.  Hug

Глупи - и ти ми липсваш много, разгледах снимките от-до, страхотни са, голям купон е било, видях Ели, Соня и куп други сладрурски дечица. Марти е върха, подстриган... Heart Eyes Да оздравявате бързо, ей, целуваме ви!  Hug

В събота ще излизам по женски, ще ходим на кино да гледаме новият филм на Дж Робъртс и после на по питие. Мъжът ми ще гледа Савана, но още незнае, че не съм му казала. hahaha hahaha

Отивам да си къпя, гушкам и целувам палавницата! Приятен ден ви желая!   bouquet

# 544
  • София
Мили мами,
почерпка за Бобчо, който днес мистава голям и за 2рата годишнина от сватбата ни!

ЧРД и на Деско - много здрав, палав и весел!

# 545
  • София
Честит рожден ден на Деско и Бобчо! Да са здрави, щастливи, да растат винаги с усмивка на личицата, да станат големи, красиви, силини и добри мъже и много да радват милите си родители! Hug

Веси и Силви , честит празник! Бъдете щастливи с вашите слънца и здрави и силни,за да издържите на темпото  Wink Весел празник!      bouquet    bouquet      bouquet

Силви, честита годишнина! Да се обичате много, да празнувате още дълги години на този ден и да си спретнете още бебета-подаръци за празника Hug

Ние изкархаме почти перфектно вчера, малкият стоя до 11 (а си ляга в 8.30 по принцип), определено беше превъзбуден от шумотевицата и тази сутрин стана в 6.30, ама айде, простено му е  Wink

Иначе вчера щях да пускам снимки от преди и сега, но след два неуспешни опита се отказах и сега ще го направя.

Ето тази първата е от първите 2 часа:

А тази е от вчера сутринта:

Тази пък е с подаръка от Теди и Алегория:

Ето тук и тортата:

По повод поръка от тях- беше страхотна изненада- вчера рано- рано ми звъннаха на вратата и ми връчиха един пакет, вътре красиво опакован подарък, а в красивата опаковка- един прекрасен подарък- дървено, цветно влакче! Малкият бандит буквално занемя- стоя и гледа с отворена уста докато разопаковах. А после се заигра много хубаво и викаше "Ту-тууууу" (това е запомнил от "пуф-паф, пуф-паф, ту-тууууу"  Grinning Алегория, благодаря ти! Прекрасен подарък и прекрасна изненада!  Hug Hug

Отново искам да благодаря и за всички пожелания, поздравления и добри думи за вчерашния ни най-мил и скъп празник! Много сте мили  Heart Eyes Hug

По-късно ще опитам да се включа отново, първо да наваксам с четенето ако успея.

Оооохххх, сега гледах Андреа и София- направо са прекрасни! Така хубаво пеят и танцуват куклите  Grinning А Александър слуша звуците от клипчето и най-съвестно им отговаря , не мога да ви опиша за какъв диалог става дума  hahaha hahaha hahaha

# 546
Честит първи рожден ден на Бобко и Деско! Да сте винаги усмихнати, ведри, щастливи, да ви се случват само хубави неща в живота и много да радвате своите родители!

sosmy да знаеш, че отдавна те подозирам и само чакам да си сложиш линийка Grinning За момиченца от списъка с любими са ми Адриана, Биляна, Ермина, Емма, Емануела, Дара, Карина, Екатерина, Райна, Яна, Савина, Сиана, Йоана, Никол...
Пожелавам ти едно прекрасно момиченце този път!

Амбишъс и ние искаме да се вредим в 8 ОДЗ понеже ще спускам Анди с въжето от прозореца /майтапче, ние най-вероятно няма и да живееме вече тук/,но с 8 точки абсурд да се вредим, много назад сме по списъците, дано сега като получим и точки за породени деца да мръднем напред в класацията. Тя иначе си е базова на СУ и е една от най-желаните.

Глупи няма да давам Анди на ясла, майка ми ще идва от септември да помага да 1 година просто докато мине най-трудния период, ще й плащаме заплата, а същевременно мислиме варианти как да взима майчинство и от държавата.

Ани както винаги сте очарователни,а тортата изглежда страхотно!

Guili в една градина в Дружба-2 бях тогава.

Янче Андичка е голяма танцьорка! Личи си че се забавлява!

# 547
Честит рожден ден на мъжкарчетата ни! Да са живи и здрави!

Ани - благодаря ти! Радвам се, че ви е харесал подаръка. А опаковката, не вярвах, че ще се запази  Mr. Green през пътуването. Алекс е станал разкошен малък мъж!!

# 548
Честит рожден ден на Деско и Бобчо, да са здрави и щастливи, палави и много усмихнати! Мили мами, весел празник!   bouquet

Силви, честит празник, още дълги години да празнувате с любов!   bouquet

Сосми, пожелавам ти и аз скоро една сладка бебка!  Hug

За белтъка - аз започнах да предлагам в застройка на супа, защото нещо ми се върти в главата от каката, че за ваксината МПР е хубаво да има прием на белтък. Но защо - не мога да си спомня. И мен ме е страх от нея, но се моля всичко да е наред с всички деца.

Ставам, че отново при нас има промяна в плановете - ще си слизаме към Смолян и трябва да събирам багаж.  Hug

# 549
Честит Рожден Ден на Бобчо и Деско
Честита годишнина и на Силви
Сосми ,честито мила.И аз те подозирах от няколко дни,ама неудобно да те попитам  Embarassed Желая ти лека и безпроблемна бременност.Я кажи, коя седмица си?Кога е термина?
Терпсихора, страхотен е Алекс, както винаги...Сладур.
Ян4е ,Хари...направо онемях.Толкова са сладки и музикални и двете госпожици.Анди щом чуе музика и започва веднага да танцува, а танца и е уникален...как само се клати, направо страшна.А мойта снахичка София е още по-прелестна.Сладурка малка.Дано да успеем да се видим след 2 седмици....
Ambitious много ми хареса рисунката ...страхотна е , много нежна.

# 550
Утре мисля да ходим до Бургас.Който иска може да направим една бърза срещи4ка в Мола....

# 551
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОБКО И ДЕСКО  Hug МНОГО ДА СА ЗДРАВИ4КИ И ПАЛАВИ, ВСЕ ТАКА КРАСИВИ И УМНИ, ДА РАДВАТ ВИНАГИ СВОИТЕ РОДИТЕЛИ И ДА ГИ КАРАТ ДА СЕ ГОРДЕЯТ С ТЯХ  Hug
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА СТРАХОТНИТЕ ИМ МАЙКИ   bouquet

Ние днес сме по-добре. Щом успяхме да спим цяла нощ без да се събудим, зна4и признавам и аз осцилококцинум и кортизалия, както и капки калпол  Peace Ако някой не е опитал инхалация, да ви кажа аз как я направих и мисля, 4е това много ни помогна да спим по-спокойно (това ми го каза о4удващо доки) - влязох в банята ве4ерта да си взема душ с бебето в една люлка и го поразсъблякох малко да не се изпоти много, но пък и да се напари достатъ4но. От парата в банята от горещата вода изкиха страшни сополи на 2-та минута и това все едно отпуши положението. После оставих врата на банята отворена, за да се разнесе парата и в неговата стая и го преоблякох набързо с 4увал4е за спане и го сложих да спи. Спестих му къпането тази ве4ер, понеже си спомням, 4е аз като малка това ми докарваше висока температура нощем  Peace
Глупи - оправяйте се бързо  Hug Страхотни снимки и колко мого деца сте събрали  ooooh! Сигурно е било малка лудница, но със сигурност де4ицата са се забавлявали много  Hug Много сте хубви, а Марти е бил голям герой на кръщенето щом бута попа за пръст4ето  Joy
Дю - не ги обвинявам 4естно казано тия от социалните, защото на тях им се налага да гледат какви ли не неща по цял ден, а и работата им е много отговорна. Приятелка ми разказа за скорошен слу4ей, който съм изтървала понеже май гледам по-4есто бг телевизия. Една майка системно пребивала детето си и цялото било в синини, но когато ходели на проверки в тях, тя редовно го омазвала цялото с шоколад и казвала, 4е то така правело като яде и маже навсякъде и ги изпращала с усмивка, а накрая направо го убила от бой  Cry Лекарите намерили фрактури и кости зарастнали накриво от години наред системен тормоз  #Crazy Майката е била с някакви психи4ески проблеми, но умеела явно пред хората да ги заблуждава успешно. Ох спирам, 4е много гнусна тази история  Shocked
Амбишъс - дано и хареса на Саванка новата стая, а ако има претенции някакви я заплаши, 4е аз ще дойда да живея там  hahaha
terpsyhora - страхотен намък принц си имаш с тези къдри4ки и о4и4ки като звезди4ки  Hug И голяма трансформация от бебе до малко мом4енце  Heart Eyes Има бебета, които не са се изменили много, но и ние сме с голяма промяна от новородените снимки до сега. А тортата ми е любимата от снимките, които съм гледала в нета. Дори си мислех да я поръ4ам по снимка да ми я изработят, понеже Макс има явни предпо4итания към жълтия цвят. Нашата торта днес трябва да я вземе мъжо. Дано да не е сбъркано нещо и да е там навреме, а да не говорим да няма и проблем с транспортирането, 4е голям път ще види напред-назад  Joy
Аси - аз искам, ама кога ще е това...  ooooh!  Joy  hahaha

# 552
  • София
Честит празник на момчетата Бобо и Деско! Да са здрави, щастливи и добри деца! Честит празник и на техните майки,които са ги целунали за първи път днес,точно преди годинка!
Лиде хубаво е ,че сте по-добре вече!
Сосми тайна,потайна Grinning  Знае ли човек кога ще го сполети щастието. Пожелавам ти скоро да си сложиш розова линийка Praynig
Яна и Лили ама са сладурки двете госпожици!
Терпсихора от Пчела ли ви е тортата? Много е красива!

Оффф отивам да беля картофи Sad

# 553
Първо честито на печелившите на тази дата миналата година. Дано този късмет върви редом до мас и много да са ви засмени децата!
А по моя въпрос нищо не се знае, рано е да се каже. И със сигурност вие ще разберете първи (след мъжът ми де).

# 554
Здравейте. О сутринта в 8.15 чак сега се прибрахме и сложих Андичка да спинка. Днес направихме рекорд, понеже малката се събуди по-раничко реших да не се моткам, а да използвам страхотната утрин пълноценно. Бяхме първи в парка, Андреа ми скри шапката и като никога поспа там цели 45мин, моткахме се до 11.30, после с една дружка на кафенце на нашата суперска площадка в квартала и сега героите са уморени и легнаха  Grinning А да ви кажа днес в парка имах едно изключително приятно усещане, чувствах се много щастлива и се усмихвах на всички, не знам защо. Просто утринната свежест, в съчетание със слънчевите лъчи между клоните на големите дъбове, хвърлящи сянка по алеите и празнотата на парка (до едно време) нещо направиха с мен... Аз по принцип като излизам гледам да е раничко, но май сега ще гледам да е още по-раничко като днес.  Heart Eyes

Благодаря за хубавите думи за Анди И София! Наистина са страхотни двете и много хубаво си играят. Живот и здраве с Лили се надявам да си се виждаме по-честичко, както и с няколко други майчета от форума. Много е хубаво да имаш приятели с дечица на твоята въздраст - да растат заедно и да си играят, та дори и да не можем да се виждаме всяка седмица.  Heart Eyes

Сосми, аз пък нищо не подозирах.  Embarassed Но.. има ли нещо всъщност? Не искаш да кажеш, сигурно още не е сигурно. Добре.  Whistling Ние сме тук и стискаме палци скоро да се похвалиш Mr. Green Hug Реадактирам се, писали сме заедно. Еми добре, хайде тогава стискаме всички палци и чакаме. Simple Smile Аз имам страшно огромен списък с женски имена. Някои от тях са: Андреа (очевидно) Виктория, Алексия (като племенницата ми), Кристина, КристИн, Кристиана, Катерина, Ема, Йоана, Ивайла, Никол, Константина, Микаела, Мишел, Мирослава, Десислава, Валерия, Велислава, Елена, Белослава, Преслава, Сияна, Боряна, София, Оливия (дори ако второто е момиче ми е влезнала мухата така да я кръстим  Mr. Green ) и така нататък, и така нататък. По принцип харесвам имена, които звучат добре и на български и в чужбина, но не и в БГ да звучат много 'чуждоземно'. За момченца любимите са ми Андрей, Кристиан, Александър, Константин, Валентин и напоследък Калоян и Никола доста ми харесват.  Peace

Терпсихора, уникална торта!  Crazy Ще кажеш дали беше вкусна и ако не е тайна колко струваше (и за колко парчета), може и като се видим да ми кажеш...  Hug

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 15:17 от Бърборанка

Общи условия

Активация на акаунт