АВГУСТинската дружинка вече става на годинка!-тема № 21

• 26 954
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
О Дани, объркала съм се за тортата, Трейси  Hug Нали Дани е рожденик днес и за това. Коригирах си предния пост.

Захира, това, което казваш е ужасно. Аз си спомням как насила ми натъпкаха някакъв крем и после го повърнах върху масата. Веднъж си изсипах супата в джоба на престилката (по мое време бяхме с униформа  Mr. Green), защото не ми хареса. Разбраха ме, но не помня такова отвратително поведение на персонала.

Лидия, много лошо е това с приятелката ти. А тя милата веднага е потърсила помощ, защо ще я тормозят така. Нали ако не се грижи за детето си, въобще нямаше да хукне към спешното.

# 526
  • София
Благодаря на всички, които писаха за ходенето   bouquet Аз не, че съм се притеснила много, ама просто всички бебета в градинката, някои дори по-малки от Елена си ходят... та започнах да се чудя да не би аз да не я "предизвиквам" достатъчно. И къде другаде да поискам мнение, ако не тук - където всички сме на една възраст.

И колко хубаво, че всеки ден някой има рожден ден..

Бърборанка, защо не пиша - и аз не знам. Дори не съм чела много напоследък. Но сега ми се прииска пак да си "сверявам часовника", а и ме трогнахте колко сте отзивчиви.

Нашата торта беше от Пчела и много ми хареса, на гостите също.

Гледам, че никой не пише за прословутата ваксина за рубеола и морбили, която се бие 13тия месец, на нас ни предстои на 31ви август, малко ми е притеснено, но мисля да я слагаме.

Лека нощ Simple Smile

# 527
Дю, то остава и да не са те разбрали със супа в джоба Joy hahaha.
Захира, наистина е ужасно това, което разказваш Sad.
Аз също нямам фрапиращи спомени от детската градина, по-скоро неприятни случки с децата, защото бях най-дребната и винаги изяждах шамарите Mr. Green
Янче, дори да се опитам да си представя, че ще замълчиш при каквато и да е ситуация, не мооооога Joy.Колкото и да се опитвам, не ми се получава hahaha
Накрая ще се предам и ще си наоправя регистрация във фейса Crossing Arms
Дани, и аз като Дю мислех за Дани, а пишех на Трейси и така... Embarassed
Ночко, ние отложихме ваксината за другия месец, защото ще ходим на море и не исках да се застъпят двете.

# 528
  • София
Бърборанка, защо не пиша - и аз не знам.
По заръка на Янчето и аз да се отчета - навестявам ви, но не пиша...

Днес ви гледах колко сте порастнали всички, красиви и усмихнати Simple Smile

По принцип не обичам да влизам тук да се оплаквам така, че след някой друг ден се надявам като се нормализират нещата при нас да мога да се и разпиша...До тогава  Hug

# 529
  • Бургас
Честит рожден ден на Дани и Алекс, честит празник на родителите Simple Smile

Яна, видях че се чудиш за продавалника. В сайта не могат да се публикуват обяви до началото на октомври, нещо го оптимизират сайта. Иначе четох, че всички от там са се преместили в друг подобен сайт - бгдомакинq. ком . Пробвай там  Peace

Момичета, много пишете , времето пък на мен все не ми стига, е как да стане да ви изчета , хм?!

Силви.д, получихме си днес подаръка , благодаря от името на Деси. Въпреки, че има подобни кофички за плаж , много се радва на новите и си поигра доста, също така си подхвърляхме топката с възклицания от радост чак  Grinning Благодаря още веднъж  Hug

# 530
Ра Ив  Hug не знам какво ви е, но се надявам скоро да размине и да се разпишеш!

Ночко, ние също сме на ваксина на 3ти септ. Слагам я и няма какво да му мисля честно казано.. Просто няма вариант да не я сложа, колкото и винаги да ми е свит стомаха като слагам каквата и да е ваксина...

Шайнче, еее ти пък.  Crossing Arms Знам, че се шегуваш, ама не съм чак толкова лоша  smile3508

Магаре, дааа знам знам за продавалника Wink ти скоро няма ли да ходиш в Канзас? Защото аз съм там от средата на др седмица Hug

# 531
  • Бургас
Ра_ив , скоро да ви минава каквото е , и да пишеш по-честичко  Hug

Янчеееее, ето какво забравих одеве да пиша - утре вечер ще пътувам с Деската да си прибираме баткото. В неделя ще се върнем обаче и няма да се засечем за съжаление Simple Smile Много ми се искаше да ви видя, колко ли е пораснала Пандата Simple Smile
Даже ще взимам и свекитата за една седмица да ни гостуват в Бургас, за РД на Деската.
Днес поръчахме тортата, купила съм и и рожденническата рокля вече и сме готови  newsm44

# 532
Захира - ти направо ме изуми  ooooh!- и това е отношение към дете на колежка - преставям си какво ли е било към другите!? Crazy

Аз се надявам да попаднем на свестни хора, въпреки че едва ли ще се доредим до държавните!
Иначе съм "ЗА" детските градини, но може би защото не съм ходила. Мен баба ми ме гледаше и когато ме дадоха в предучилищна бях страшно наплашена, свита и срамежлива - другите деца си отстояваха своето, взимаха играчките, познаваха се помежду си от детската, а аз стоях встрани и малко като диво животинче само гледах. Помня, че ми  беше голям стрес вписването в колектива - за това ми се ще моето дете по-плавно да го преживее всичко това!

# 533
  • Ах, морето
Честит първи рожден ден на Алекс и Дани! Да са здрави, умни и безгрижни! Честито и на Трейси и Терпсихора!
 bdbaloni  bigdance2 newsm67

# 534
Първо докато се мотам да не пропусна да поздравя с първия им рожден ден Александър и Даниел. Колкото са слушкали до сега още повече да слушат.
Да се похваля от 3 дни Ники е без памперс през деня, освен по време на следобеден сън, само вчера и днес се изпишка по веднъж в гащичките иначе се държи. Смятам да продължа така и да видим как ще го накарам да ми казва, когато има нещо за вършене.
Mariellka във фейса ми попадна това веднъж, не знам дали ще ти свърши работа. http://www.exbaby.com/ , http://www.facebook.com/photo.php?pid=311062&id=100000449835 … 4019082734?v=info

Zahira ти направо ме застреля с тази история. Добре, че нямам спомени от градината. А като каза за имената на момичета я прати някое друго на мен

Ох успях да се включа преди да е свършил деня ooooh!

# 535
Привет мами  Hug

Честит рожден ден на Дани и Алекс-да сте живи и здрави,винаги усмихнати,игриви,щастливи хлапенца  bouquet newsm59. Трейси,Ани честит празник и на вас   bouquet

Честита първа годинка и на сладурите, които пропуснах през изминалите няколко дена  bouquet

Ние имахме гости тия дни и колкото и да се опитвах да ви изчета не можах,мнооого пишете, малко по диагонал и сега последните страници.

За градините-много гадни истории и аз като някои мамчета нямам много спомени от там,но пък помня че и аз все бях последна на масата Laughing

За продавалника-гледам че сте изяснили новостите,само да допълня,ако не знаете, днес ми пратиха мейл и ще имат нов адрес,ето го http://prodavalnik.vmall.bg/

Трейси-тортата е супер,браво на теб, ама ти си си спец от всякъде Wink,благодаря за рецептите и аз се интересувам от още рецепти,само ако може да вмъкнеш и пропорциите на продуктите, че аз все гледам всичко да е като по учебник,хич ме няма в импровизациите Rolling Eyes

Янче-клипчето е страхотно,тази Анди е опасна маймунка Heart Eyes,видях че ще идвате насам, дано да се видим,знам че ще готвите кръщене и ще имате ангажименти Simple Smile.Кажи какво стана с хемороидите,аз също имах проблем, но моя беше вътрешен,ако още те тормози кажи, да ти пиша аз с какво го оправих

Ночко-ние също не ходим,от 1-2 седмици има напредък,започна да ходи като я държа за двете ръце,преди това изобщо не искаше директно сядаше на земята, а и онзи ден се изправи в кошарата, за първи път се изправя сама и аз много й се зарадвах Heart Eyes, така че въобще не се притеснявай,когато са готови тогава ще си покажат Wink

Чували ли сте, че през лятото не е хубаво да се въвежда прясно мляко и белтък.На една приятелка педиатърката така и казала,аз тъкмо изчаквах да мине на Али хремата след морето и да ги въведа и сега се чудя.Другата седмица сме на консултация и ще питам нашата, но все пак и вие кажете

# 536
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКС И ДАНИ!
ДА БЪДАТ МНГО ЗДРАВИ, ДА НАМЕРЯТ ТОВА, КОЕТО ТЪРСЯТ, ДА ГО ПОЗНАЯТ,КОГАТО ВИДЯТ, ДА ИМАТ ЩАСТИЕТО ДА ГО ЗАДЪРЖАТ!

smile3510 bdbaloni smile3510

Трейси, аз също съм заинтересувана от манджички всякакви, копирам си ги най-прилежно. С неяденето на Косьо ми се отщя да му готвя, но нещо пак събрах силици. И браво за тортата, голяма играчка.

Силвиии, много драматично това с кръстниците. Две от най-близките ми приятелки вече не са ми никакви, защото ме излъгаха грозно и зловещо, тип  "първия срок на трети клас". Няколко месеца страдах, но човек се нагажда. Но това с чопа за кръстник си е култово Crazy

Дю, да цункаш адашчето Blush Моят вагабонтин и той е беззъб  Sad

Лека нощ, спете сладко!

# 537
Преди малко ми пратиха това ето и на вас малко - http://vbox7.com/play:3c1fc003

# 538
2 прекрасни госпожици
 и за който няма FB 2 прекрасни госпожици

Гери  Hug утре ще ти пиша на скайп.

Жилияна, сърдита съм, да знаеш, пак игнор Crossing Arms  Mr. Green

Забравих и най-важното от деня (освен срещата ни с Лили и Софи де) - имаме си цели 2 нови зъба  Mr. Green Единият много ме изненада, много се кефя, дано все така леко и без драми ги изкарва. Вече сме с цели 8  tooth

Лека  Hug

# 539
Юхуууууууууу забравих - ЧРД на Боби и Деско! Живички, здравички, веселички, безгрижнички сладурчета! Мамчетаааааа, честит празниииик  Simple Smile  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт