АВГУСТинската дружинка вече става на годинка!-тема № 21

• 26 971
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
Силви на твое място бих прекратила всякакви взаимоотношения бездасетормозя излишно. Това с криенето вече е върхът, ако ти се обади някой ден, а предполагам, че това няма да стане, просто кажи, че след многобройните опити да се свържеш с тях ти е станало ясно, че нямат желание и сте се спряли надруг човек, представи си пък, че с такова негативно отношение наистина станат кръстници на детето ти - по-добре не. Господ си знае работата.

Точно така мисля да направя! Hug

giuli - Много е готина адашката на снимката! Особено това с чехлите направо ме разсмя! Laughing И моята глезанка понякога ми бърка в чантата и вади разни неща - направо й се чудя как се сеща да отвори червилото и дори да го завърти за да излезе негоре! Crazy

За Аквасорс - не искам да ви разочаровам момичета, но до колко са полезни всички тези добавки не е ясно. Аз съм се интересувала за себе си(имам проблеми с белите дробове след прекарана вирусна пневмония), пила съм почти всичко и нищо няма реален ефект. Няма такова нещо като имуностимулатор - това са ми го казвали светила в медицината! Ние не сме взимали никакъв имуностимулатор и също не бяхме боледували до преди 2 седмици-стомашния вирус(просто бебетата си имат естествен имунитет горе-долу през първата половин/една година. Имахме реакция срещу ваксина, но това е друго!

# 511
Скъпи Трейси и Терпсихора, Честит Рожден Ден на очарователните ви момченца! Нека бъдат здрави и силни, да ви носят много радост и смях, безкрайно да ви обичат и станат големи, смели мъже в един по–добър свят! Нека животът им е наситен с много любов и щастливи мигове! А вие много да се забавлявате днес, това е вашият ден, насладете му се изцяло! Весело прекарване с малките и големите ви мъже!    

Трейси, много хубава торта  Grinning много голяма и много.. синя.  Laughing Наистина си си поиграла,, а пълнежа какъв е?
Терпсихора, мног хубави думи...   bouquet
Силвии, тъкмо вчера си мислех, че такива хора не заслужават да бъдат кръстници на детето ви, нито ти да се натоварваш толкова заради тях и ето, че нещатат са се подредили,,, Приеми го като знак на съдбата.  Simple Smile  Hug
Жули, страшна мадамка си имаш вече,,, скоро ще си джиткате по кафенца с нея..  Sunglasses
Лилия, много сладко торте–зайче,,, това ми беше една от схемите за моята торта, че те нали тук миличките една детска торта не могат да измислят и ме караха да им я рисувам  Rolling Eyes И им бях скицирала няколко.. Е накрая избрали балоните,,,,,че по–лесно.  Simple Smile
Амби, много нежно е станала фреската,,,, аз и вчера ти казах,,, и аз съм фен на пеперудите.  Grinning
Лиде направо са ти го простудили детенцето,,тия  Twisted Evil  дано не е сериозно! Бързо оздравяване желая и да внимаваш, че те с тази мания да ги каляват..малко прекаляват!
Шайн  Hug говорим ѝ и двамата на гръцки и български и и се справя еднакво добре и с двата, че и немски поразбирва  Laughing аз не искам да я товарим с много езици все още, има време ще ги научи, ще не ще, но ако питаш мъжа ми колкото повече толкова по–добре било и то от най–ранна възраст трябвало да им се говори,,,чете тук из разни статии, само където него все го няма да го прилага и на практика...
Ние ходихме вчера на педи, той вярно на такъв приличаше  Laughing Изкара я супергезунд, здрава, по–голяма изглеждала дъра–бъра, а тя милата се скъса да реве при всеки негов допир, нещо от гръцкото кръщене и остана фобия от непознати мъже, на мама мъжемразката  Simple Smile  но пък това не го спря да я прегледа едно хубаво.. То не остана местенце по телцето ѝ кадето да не пипне, просто навсякъде! Преслуша я, прегледа я,, очи, уши, зъби, гърло, рефлекси и т.н. 8,900, 76см... да се успокоя, че се притеснявах дали наддава.. изобщо всичко е окей Слава Богу! Аз пак не можах да си задам десетките въпроси, щото се отплеснаха с мъжа ми да си говорят за друго, но ни покани да излезем и тогава ще го хвана на тясно. Laughing Каза само, че нищо не мога и не бива да правя за спирането на нощното кърмене и макар, че бебка вече не се нуждаела от него, трябвало сама да се откаже.  Tired
 Приятен следобед!

# 512

А това ни е карти4ката, която ни подариха от детската градина. Едната у4ителка на Макси си е играла да я прави  Joy 

# 513
  • На плажа
Честит първи рожден ден на порасналите момчета ДАНИ И АЛЕКС!!!Весело и щастливо детство Hug

Шайн,Дю всъщност си мисля,че искате да поздравите Трейси за невероятната торта ,а не мен  Joy

Мариелка ето ти адреса на БГ.ДОМАКИНЯ Там можеш да си пуснеш обявата за камиончето.И не се притеснявай,че продаваш подарък,с паричките му купи нещо друго,което също ще е подарък  Peace
Аси аз бисквитената торта я правя,като сварявам нишестето във вода,добавям АМ разтворено в съвсем малко вода и заливам в купичка натрошени бисквитки  Peace
Мляко с ориз-слагам измития и почистен ориз да ври на много слаб огън,докато съвсем се развари,после добавям АМ и ванилия,понякога банан,ако не слагам,леко го подслаждам със захар.Аналогично се прави и грис  Peace
Лиде много сте готини на снимката и тортата ви е невероятна,а картичката е много мил спомен от детската градина.Жалко ,че рожденника се е разболял.Давай си Вит.С и оксцил...... и даже ако имаш някакви капки за нос е хубаво да му слагаш.Бързо да се оправяте.
Много сте писали и искам всеки поименно да спомена,но сега съм ограничена от към време,затова спирам,а довечера е наваксвам.

# 514
Лиде - какво съм чела незнам, чак сега прочетох, че сте болнички! Hug Щом няма кашлица не се притеснявай - тук при нас има едно хомеопатично за нос -еуфорбиум композитум се казва - може и за съвсем малки бебчета - много е ефикасно - може да опиташ - уж било безвредно! Стискам палци до събота вече да сте на 6! Hug

За картичката - за пореден път се убеждавам, че такова лично отношение тук  никога няма да има! За сравнение - мои познати ми разказваха как в тяхната детска градина учителката разплакала едно момиче с въпрос - къде ти е тортата!? - всички деца носят торта, а само ти нямаш - родителите на детенцето били много затруднени финансово и купили само бонбони да почерпи! Confused

# 515
Аз затова съм малко скептично настроена към държавните детски градини - няма как да си наминимална работна заплата, да имаш 30 децанаглавата и да си обичаш работата, да имаш желание да се развиваш.
Аз имам кошмарни спомени от детската градина, на 4 години спрях да ходя на градина и ме гледаха ту брат ми, ту баща ми,който си е вкъщи, и сама съм стояла, на 6 ме пуснаха на училище, понеже нямаше кой да ме гледа, а само да станеше дума за градина изпадах в истерия. Като не исках да ям нещо ме оставяха последна на масата и ми казваха, че ако не си го изям ще ми го сипят във врата.  Игрите бяха от рода на"Кой ще събере най-много мъхчета от килима" и ние така старателно пощехме килимите, имаше награда за този който събере най-много мъхчета, сега ми е смешно, ама тези са направо за осъждане как се гаврят с децата. А кулминацията беше веднъж когато исках да стана до тоалетна по време на следобедния сън и ми казаха, че не може, като станат всички, аз обаче малка и не мога да стискам свърших работата в гащите и една лелка като взе да ме блъска и да крещи, пращат някой да каже на майка ми, която работеше всъщата градина, но вяслената група, когато майка ми идва заварва следната картинка - аз цялата посиняла от рев, а лелката ме полива с маркуч със студена вода и ме мие с метла, майка ми такъв шамарй отвъртяла, да не говорим, че после докато не я уволниха въпросната лелка не се спря, ама да видите какви изроди се грижат за най-милото ни...

# 516
Днес Лили ни беше на гости и прекарахме супер!!  Heart Eyes Не успях да организирам цялостно гсти с повече мами, Лили дойде за едно кафе и да си вземе едно забравено шише, но толкова ни е гот да си лафим, а децата да си играят, че останахме цяяяяял ден на дъра бъра и не можахме да спрем  Joy Малките си играха страхотно.  Heart Eyes Лили направи едно супер сладурско клипче, което се надявам да сложи във фейса да го видите.  Heart Eyes

Силлввии, и аз исках да ти кажа - всяко зло за добро! Сега поне реално си изпитала истинността на приятелството ви и знаеш, че те нито стават за приятели, камо ли за кръстници на единственото ти дете! Кръстинкът както казваш и сама трябва наааааай-малкото да кръсти детето с ЖЕЛАНИЕ, да не говорим, че помежду им според мен лично трябва да има хубава връзка, а не да са някои формални хора. Доколкото знам в западна Европа кръстинкът е нещо много по-сериозно отколкото тук! Там се избира човек, който ако стане нещо с майката и бащата ще отгледа детето ти като свое. Тлук за съжаление мнооого често е просто формалност кой ще ти кръсти детето... Sad Така че хич не съжалявай и супер, че сте избрали човек, който е истински близък на семейството!  Hug

Мариелка, има един сайт prodavаlka.com, но незнайно защо не ми пуска обявата и ми се струва, че този сайт нещо е бъгнат... И аз ще пробвам тези, които момичетата предлагат, че имам да пускам поне една проходилка.  Mr. Green Пробвай и Топ Обяви, Мо72 беше продала бебешка количка там.  Peace

Шайнче, днес съм доооста по-добре, благодаря!  Hug

Rene, сигурна съм, че ти си знаеш и не искам да прозвучи като даване на акъл, но внимавайте с многото езици още от сега! Племенницата ми в момента е на 3 езика - 2 майчино-бащини и френски в яслата, а от септември трябва да се мести в ясла само с люксембурски. До момента не казва нито една дума на какъвто и да е език, дори мамо и тате. Сестра ми много страда и я разбирам.  Sad Вярно е, че бързо учат езици когато са малки, но в такава крайно крехка възраст това тотално объркване може да е и нож с две остриета.  Peace Извинявай, ако нещо, но да кажа..  Hug

Захирка, аз май съм за Боян  Wink

И аз правя грис и нишесте с АМ както Дани е описала, само че трябва 'кремът' да е изстинал преди да се добави АМ, тъй като в противен случай ценните му съставки се унищожават от Т.  Peace

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 18:03 от Бърборанка

# 517
  • Sofia

Честит 1-ви рожден ден на двете сладки сладки момченца Алекс и Дани!   bouquet   bouquet   bouquet Мили дечица, бъдете живи и здрави, бъдете много много щастливи, вървете винаги с късмет в живота си и навсякъде срещайте любовта, истинското приятелство и почтенността!!!  Hug  Hug  Hug

Аничка и Танче, честит най-светъл празник мили мамчета!!!   bouquet   bouquet   bouquet Родили сте най-прекрасните дечица и имате пълното право да се напиете от кеф! Весел празник, момичета!   bouquet Силно ви прегръщам и се вълнувам с вас!  Hug  Hug  Hug[/
size]

Лиде, страхотни сте с Макси!  Hug

Джули, твоята госпожица с чантата е много много сладка! Понякога са много смешни малките ...  hahaha И всичко това за токчетата, мъжа и т.н. е абсолютно вярно.  hahaha  hahaha

Терпсихора, просълзих се от думите ти.  Hug Много хубаво си го написала! Simple Smile

Трейси, аз се интересувам от рецептите ти. Благодаря, че си ги написала!  Hug А тортата ти е страхотна! Майстор от класа си!

Силви, знам че ти е кофти в момента. Гадно е да загубиш приятел по този начин, но понякога за съжаление се случват такива неща. Ще ти бъде болно известно време, няма как. Но момичетата са ти написали правилно, че по-добре такива хора да не кръщават детето ти.  Peace  Hug

Захирка, на мене ми харесва повече Борис. Не че искаш мнение, ама аз да кажа.  Hug

Ние днес бяхме на гости на Андичка и Бърборанка. От миналото гости си бяхме забравили шишето с водата, та имахме причина да се върнем там...  Laughing И пак досаждахме цял ден на Янчето, ама тя си ни търпи ...  Grinning

ПС. Янче, пак ме изпревари...  Joy Ще кача клипчето, разбира се, такива хубавици може ли да не ги покажем ...  Laughing

# 518
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИ И АЛЕКС! Да са живи и здрави и опора за мама и тати!

# 519
  • Бургас
Захира,ти ме втрещи  с историята за детската градина.  Shocked Преди година не знам как бих се почувствала,но сега си представих Марти в такава ситуация и... не,не знам какво бих направила...
Никое дете не трябва да преживява такова нещо  Naughty Съчувствам,че на теб ти се е наложило.

# 520
Ето ни двата колажа,само дето сме с измачкана рокля от количката,ама те са най-вече за бабите,пък те няма това да гледат!Обаче пусто,като съм го видяла и сега ми се набива в очите,ама карай,дете е важно!           Мале Захирка,и мен са ме оставяли последна да си изяждам кремовете,щото аз не обичах(и сега не обичам)!Верно сега като се замисля си е гавра с децата това нещо!

# 521
Лилия  - страхотна малка Тани4ка си имаш  Hug Много хубаво си се сетила да я снимаш така за спомен на бабите. Сигурно ще се похвалят по 10 пъти най-малко в квартала  Joy И аз имам такава снимка на 1, а на Макс незнам защо не му направих  newsm78 А сега пък абсурд да се слу4и, но ще видим де  Peace
Захира - тия нормални ли са???  Shocked Особено и на колежка детето  #Crazy Аз помня, 4е майка ми беше на нощтни смени и през по4ивните дни дори и ме беше дала на градина 7 дена, като разбира се бях само дете съб. и неделя и подлудявах. Не 4е не ме гледаха, ама се свеждаше до хранене и толкоз  Crossing Arms Никой не си играеше с мен, никой не ми и говореше, 4е и у4ителката стоеше някъде по кухнята и бях абсолютно сама. Първите 2 седмици някъде ми беше много забавно, 4е вси4ки игра4ки са за мен, но после беше ад  Rolling Eyes Така и майка ми приклю4и с кариерата си и си се върна на старата кофти работа  Tired Това в днешно време, незма как ще се слу4и. НЕщата са ве4е разли4ни, не се притеснявай  Hug
По тоя повод- моя приятелка тук преди 2 седмици си води детето в спешното, 4е имала съмнение за глътнати малки батерии от тия плоските  ooooh! Детето си играело с някаква игра4ка и просто батериите из4езнали и тя го грабва и да го проверят. Едно, 4е не са направили скенер или да бръкнат нещо...та върнали се вкъщи и така. В4ера полу4ава обаждане по тел.: ще дойдем на проверка в какво състояние отглеждате детето си  newsm78 И тя сънена не зацепила какво става. От спешното се свързват със социалните със съмнение за лошо гледане на детето и 2 ч. тая ми ти жена я направила луда  #Crazy Бъркала по шкафовете, питала за комплект за първа помощ, прозореца отворен (детето ще падне), бижутата и наредени на едни такива поставки (опасност от гълтане), на бюрото оставени витамини ( ще ги глътне на веднж) и още какво ли не  #Crazy Абе едно правилно нещо не била направила за безопастното отглеждане на детето си и сега направо незнам какво ще става. Може би при втори инцидент ... направо не ми се мисли. Тук могат да ти вземат детето, като стой, та гледай  Shocked да 4укнем на дърво вси4ки, 4е никой не е застрахован  Praynig

# 522
Силлввии, Захира, ужасни истории разказвате. Със сигурност се случват, но се надявам да НЕ е масово и дано на нашите деца не се случва!  Peace А и... аз определено няма да съм от майките, които ще мълчат при грубост на лелка  Stop hahaha

Лилия, сладрукка малка си имаш, а колажът е страхотен, изобщо ако не беше казала за измачканата рокля никога нямаше да забележа  Joy Hug

Ето да видите и моята сладурка в действия. По време на днешното гости със сигурност вече установих, че детето ми или е музикално или просто обожава да танцува.  Mr. Green Heart Eyes Просто чуе ли каквато и да е музика започва да танцува. Досега мислех, че са все случайности, но вече съм убедена, че не са  hahaha Joy АНДИ ТАНЦУВА

# 523
  • София
Захира ти къде си ходила на градина? Ние също пощехме мокетите с гребенчетата си за коса! Като цяло нямам много спомени от градината,но като мина покрай сградата на моята и тръпки ме побиват,явно има защо Sad
Лилия Златна страхотни снимки!

# 524
  • София
На Алекс и на Дани честит рожден ден! Да са винаги здрави и щастливи, палави и закачливи и много много да радват мама и тати! Целувки от нас.

Ренее, кефиш ме с астрологичните си описания. Аз се занимавах една година доста сериозно с астрология, ама нали пусти Близнаци омръзна ми бързо и го зарязах. Попадал ли ти е един уърдовски файл с описания на зодиите, ама забавно написан!? Въртеше се дълго време из нета, много точен и верен и в същото време смешен?

Сосми, не се притеснявай, за какво му е сироп за кашлица? Третирайте основно нослето, защото кашля от сополките. Ако е отхрачваща кашлицата (кашля така все едно ще изкара храчка) няма страшно. Въпросът е да не стане суха, да не може да се изкашля, да се дави един вид, като пристъп.

Уви, това го писах сутринта, а чак сега го пускам. Успях съвсем малко да прочета, надявам се утре да наваксам.
25 новииии отговорааааааааа, леле, май няма да наваксам. Cry

Общи условия

Активация на акаунт