Аз си пожелавам малкото ми детенце да е живо и здраво и винаги да е нашето слънце в живота

Честит рожден ден и на нашето астрално близначе ДЕСИ-пращаме й много целувки и й пожелаваме да е жива и здрава,винаги да е така енергично,усмихнато и лъчезарно момиченце

Хари-получих известието за подаръка, но днес не можах да отида,много ти благодаря,че точно на деня си се постарала да е тук

Магаре-радвам се че вашия купон е почнал от сутринта,ние станахме малко криви, че тази нощ Али си показа рогата,но го преглътнахме нали има празник все пак

Иначе преди обяд ходихме при колегите ми да ги почерпим,следобед с една мама ходихме да хапнем по една торта,другите мами не можаха да дойдат ама нищо пак беше весело.Вечерта си бяхме у дома и майка ми дойде да отбележим деня.Али получи първите си подаръци-от нас с тати й един занимателен център,една гъсеничка от колега,от баба й една говореща кукла.Остана големия купон в събота,днес запазих места.А тортата на мъжо стана супер,още не съм я опитала, но на външен вид е добра.Скоро ще кача снимки, че вече стана късно.
Айде лека нощ и дано да спим най-накрая че вече не знам...