Най-напред: ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Ники, Тони, Мария!Да са здрави,красиви и много послушни!
Мили мами,много благодаря на всички за пожеланията! Не съм очаквала,че ще се вълнувам толкова много на този ден!
Моя малка сладка Никол,пожелавам си да бъдеш все така сладка,непослушна и умничка!Да ме радваш и разплакваш и занапред както всеки един ден от първата ти годинка! Рени ВМ,много благодаря за подаръка.Уникален е!Наистина много ми харесва.Много исках да го снимам и да го покажа тук,но няма как да го хвана от всикчи ъгли.
Лилия Златна,нашия режим е почти същия и Никол също още няма зъбче.Май и Дани на Трейси няма още.
Та относно режима:
6,30-7ч 180 мл мляко
11ч зеленчукова супа или месно пюре 190 или 220 гр
15ч (напоследък в 16 ч че спи по 3 ч) каша или кис.мляко с бисквити
19,30ч плодово пюре,понякога + 60 мл мляко
22,30ч 270 мл мляко (видях учудени физиономии,еми какво да направя изпива си ги на екс)
Аси,повдигна болната ми темата за кг.Никол не само не е отслабнала,а ми се струва много надебеляла.Не знам на кого се е метнала такава шишка.А какъв апетит й се е отворил-само като види някой да яде застава до него и го гледа жалко докато не й се даде нещо.Човек ще си помисли,че със седмици не е яла.
Янче,според моите книжки теглото се утроява на годинка (само да кажа,че Никол си го утрои на шест месеца
).А за водата,ако съм си вкъщи преварявам,но ако сме при бабите,на морето и т.н. й давам изворна.1-2 пъти много бързах и й дадох от каната Брита,която пием и ние.
Я да питам сега мамите,които са по грамотни от мен с компютрите.Не знам дали на някой друг му се случва,но непрекъснато като отварям форума,отварям нова страница или публикувам отговор ми изписва This program cannot display the webpage и трябва да рефрешвам по 100 пъти за да ми отвори страницата.Случва ми се само със форума.От тел го отварям без проблем.Направо полудявам!!!Затова и пиша по-рядко,че докато публикувам нещо направо мога да полудея.
Веси,просълзи ме направо,как си запомнила.Аз пък си спомних на рожденния ден на Анди на Янчето,как като разбрах,че родила толкова благородно й завиждах,защото нямах търпение вече и аз да родя и правех всичко възможно да родя по-рано.В крайна сметка успях де,нали родих 2 седмици преди термин.
Съжалявам,че е малко разхвърлян поста ми,но го пиша от 2 часа и правя още 100 неща.До скоро и целувки на всички!
а ти не беше ли писала ОТ самата болница примерно 2 часа след като роди?
Интересно, аз пък си спомням как роди едно майче, което отдааавна не пише - Багнето. Помните ли я? На 20 юли пак до нощите стоях на компа и си чатех с нея на ФБ. Тя тамън ми разправяше, че вече много й писнало и искала да ражда + имала контракции и се чудела каквко става. Аз я успокоявах, че явно ще е скоро и т.н. На другата сутрин като прочетох, че била родила в 9 сутринта за точно 1 час щях да падна
И с нея си бяхме писали по нощите, че имаме контракции и двете, но нейните в този момент бяха доста по-чести и силни от моите. 

даже се оглеждах за теб,като видех детска количка

)
и ходих да чета съвсем в началото, когато се записвахме в темичката на августинките
.После преминах на миналогодишните ни вълнения. И ми се доплака, ама от радост.
Шпионин голям съм да знаете.
Пием само минерална, итал. френска..такава давам и на Еванджото. Гледаме само да е с ниска минерализация, и натрий най–вече.