Оф, все още не мога да се включа адекватно.
Ако пък мъжа ми види че вися по форуми, докато той се бъхти да чисти

Дано всичко да отшумява бързо.
ДОбре,че не изчака мен и мъжа ми,защото сме скорпиони.
Ако до довечера нямаш-ще си ходиш...Добре,че имам позната в неонатологията,та заради нея ме сложиха на система.Не знам какво имаше в нея,но спях между доста болезнени контракции,които вече бяха на около 3 мин .И около 2 часа ми изтекоха водите,към 3 часа започнаха СВИРЕПИТЕ контракции и в 04.00 Марти се появи на бял свят за около 10 мин напъни,с увита пъпна връв през едната ръка и вратлето,но всичко беше ок.Не мога да опиша какво почувствах като го видях-всички знаете какво е.
Да е здрава и засмяна и на мама отмяна!
Александра, честит празник и на теб!
Тортата, която показа на мен ми изглежда много добре, на вкус как стана?
А тортата изглежда невероятна, на мен щеше да ми е жал да я разрежа. 

!Моето беше много спокойно!Предишния ден бях на преглед за разкритие,обаче НЪЦКИ,и доктора излиза в отпуска в петък,пък аз в понеделника на преглед,и той ми вика,че ще преносвам
!Ама тя Таня голяма и му казвам,че аз БЕБЕ 4 кила отдолу АБСУРД!И нали съм ЛИГЛА,му викам да ме реже и той
!Обаче след упорстване и мрънкане от моя страна ме записва за другия ден ПЕТА!И след много тичане за изследвания,до кръвна банка и кардиолог,на другия ден си гушнах бебето спокойна!Ако имам второ дете,пак искам да раждам секцио!

Ние намерихме музикална свещичка само,че розова
Също така още веднъж специално благодаря на Аси за хубавата тема и за огромния труд, който полага, това със сменящите се заглавия е доста трудна задачка, направо ти се чудя как ти ги ражда главата всеки ден...
За ДК, взема се бележка от личния лекар, че детето няма хранителни алергии и копие от акта за раждане.
Направо съжалявам, че не съм ви открила още тогава, че да си имам с кого да споделям вълненията. Аз се бях настроила, че ще родя много леко и бързо
, ама ми се спукаха водите, пък нямаше родова дейност, та ме приеха вечерта в 11 в болницата, в 3 през нощта ми включиха система ... родих на другия ден в 16.55 часа
Не знам как и за забавни неща се сещате, аз единственото, с което се посмях после, че на момента не ми беше забавно, е че близките ми, дето чакаха вече с нетърпение, ми бяха пратили кроасанчета и сокче в предродилна зала, да се подкрепя
Тъй де, докато няма какво да правя
Фотографите се разсеяли нещо ... Нали пък видео има. Та я щракнах набързо днес, с остатъците от тортата ... Ми така де, все нещо трябва да има
Бъди мило, нежно и добро сладко момиченце и от здраве да не се отървеш!!!

А сега кебапчета лапа ...
Сладур златен! 
Много е готин! Браво на Веси за тоалета!
Аз взех две отделни торти за двата дни - по-голяма и по-малка и различни.
Чак се чудя на хората, като мъжа ми например, които изобщо не носят.
Изплашили сте се всички, дано да няма други такива!
Страшна си!

А ти руса ли си? Не беше ли с по-тъмна коса?
Просто тогава хормоните както и при всички се казваха своето, но и като човек съм поизраснала. За крустите и аз заради мазнотията след това не искам да я плескам, но не знам, вече пък толкос дълого да не падат от самосебе си..
Имала си супер пързо и лесно раждане, завиждам на такива като теб и споменатата Багнето. А другата спомената Айс Куийн милата помня се мъчеше 24 часа с контракции и накрая май я срязаха 
ами може пък да се престраша с олиото няколко пъти щом казваш, че действа... 

Ще ме скъсаш от смях. На мен пък ми сложиха Дария на гърдите веднага, иначе АГ-то във Варна е под всякаква критика, няма такава мизерия в стаите, а баните изглеждаха по-зле и от такива в цигански къщи. Много ме е яд че не снимах да ви ги покажа. 
Седях една седмица в болница, заради голямото преносване. В понеделник ме приеха,в петък родиха. Предизикаха ми раждането 2 пъти, като на 2рия стана. Първият път, беше сряда сутринта ме включиха на система с окситоцин. Лежах цял ден в предродилна зала. Не ме питайте какво ми беше да слушам цял ден викове, стенания и плач. Аз плачех със всяко родено бебенце, стаята, в която бях сложена беше до родилна зала и всичко се чуваше. След дооооооста прегледи за разкритие и тн. дойде един доцент и каза- Ми това момиче няма да роди днес. Никакви признаци. Изчаках да ми си изтече системата и ме върнаха в отделението. Лежах в патологията в Майчин дом.
Само го гледах и не можех да повярвам, че се е случило. Не ми го дадоха, защото се беше нагълтал с течност и го взеха. След това се започна великото шиене и то НА ЖИВО. Не знам вас как са ви шили и колко, но аз това няма да го забравя НИКОГА
Лекарката ми спести колко са шевовете, само каза- ми доста са. После месец и отгоре не можех да си седна на д-то 

Но и аз се чудя дали моят разказ някой ще го прочете, макар да се опитах да не се увлизам в писането 

. Та напиха се хората за мое здраве, тръгнаха си и тъкмо си легнахме (преместих се от дивана в леглото) и ми изтекоха водите. Закарах силната подпийнала половинка до Тина Киркова и го оставих да изтрезнява и да си контактува с майка ми, докато мен ме режат. Общо взето така родих

. Рожденния ден също беше страхотен. Имаше дечица и Ники много се забавлява. Торта не хапна рожденника, но за това пък се опита да си изяде парти шапката
. На този ден дори направи и първите си по-стабилни крачки и веднага решихме да правим прощъпулник и тръгнах за питка, но докато се върна мишлето се беше изморило от опитите да ходи и нищо не направихме. Подариха ни люлка и вчера го заварихме как се беше покатерил и си седнал на облегалката и при това има колан през кръста
. Вече нищо не го спира. Да ми е жив и здрав 
. На третия ден (2.08) след две почти безсънни нощи се започна същинската болка. Може би към 10.30 ч при поредния преглед за разкритие ми пукнаха мехура и след малко водите ми изтекоха. Цял живот ще съм благодарна на лекаря ми, който до последно ме държа в патологична и ми позволи да се разхождам, но аз най- вече стоях под душа. Акушерката идваше през 5 мин. да ме види как съм
. Може би към 8 см. ме заведоха в предродилна. И там бяха много мили, а аз само им се молех да направят нещо, за да не ме боли
. Изведнъш болките спряха и се започнаха напъните, но още ме спираха да напъвам, докато доки не извика "ражда сеее" и бегом към магарето
След минути, точно в 13.00 ч., Ники се появи на бял свят един малък, пухкав и розов. Искаха да ми го дадат да го гушна, но цялата треперех и само си го цунках и го отнесоха. Веднага си поисках телефона и се почна голямото звънене да се хваля, че имам син. След 2 часа ме закараха в стаята и ми казаха да почивам, но след двайсетина минути ми дакараха бебето и аз както бях с шевовете (няколко вътрешни) скочих веднага. Изкъпах се, смених си нощницата и чаршафите, подготвих за синчето ми. Взех го и от третия час на раждането му засука така все едно и аз и той го бяхме правили хиляди пъти ...
Препоръчани теми