Лакове за нокти - тема 9

• 44 296
  • 733
  •   1
Отговори
# 690
  • София
С един много странен лак се лакирах преди малко - Rimmel I Love Lasting Finish 119 Go Cobalt:

Ужасно шантав цвят, има нещо зеленикаво в него даже; не съм много убедена дали ми харесва Rolling Eyes

# 691
Наистина е много шашав! Joy Моят, също отлежава!

Последната ми покупка е ментовия на Ревлон! Супер е, разнасям си го много!
(Благодарение на съфорумки,които ме светнаха)  bouquet,
както и едни лакчета - 3 бр. за 0.99 ст.  Joy( егати и лакчетата, ще са сигурно,ама да не изостават по щанда)

# 692
С един много странен лак се лакирах преди малко - Rimmel I Love Lasting Finish 119 Go Cobalt:

Ужасно шантав цвят, има нещо зеленикаво в него даже; не съм много убедена дали ми харесва Rolling Eyes

Не е чак толкова шантав  Blush Аз от вчера съм с Midnight Mission на China glaze - подобен син цвят е, но леко по брокатиран. И страшно много му се кефя  Mr. Green  Whistling
С нетърпение очаквам да си мацна и другите от Vintage Vixen колекцията им, които си взех  Peace

# 693
На Красно село на пазара до сладкарница Дайски има цялата колекция на Манхатън. Тази. Всичките са перлени. Има и други лакове пак на Манхатън от по-стари колекции. Коментирания ментов на по-задните страници Арт де лотрек също. От тях има и пастелно синьо, както и много други цветове.
В съседно магазинче пак за козметика има два лака от най-новата колекция на Манхатън сив, даже цвета е сиво-лилав и коралов. И двата са много хубави. От тази серия са , но ги няма точно тези два цвята 53О и 67С.

# 694
  • Варна
На мен пък този  на Римел ми е един от любимите, само че повече през зимата го ползвах  Peace Аз не намирам нищо шантаво в него, тъмносиньо с леки отблясъци  Laughing

# 695
На Красно село на пазара до сладкарница Дайски има цялата колекция на Манхатън. Тази. Всичките са перлени. Има и други лакове пак на Манхатън от по-стари колекции. Коментирания ментов на по-задните страници Арт де лотрек също. От тях има и пастелно синьо, както и много други цветове.
В съседно магазинче пак за козметика има два лака от най-новата колекция на Манхатън сив, даже цвета е сиво-лилав и коралов. И двата са много хубави. От тази серия са , но ги няма точно тези два цвята 53О и 67С.
АЗ нещо не разбрах.Кои всички са перлени?За лаковете ли говориш,или за сенките?

# 696
АЗ нещо не разбрах.Кои всички са перлени?За лаковете ли говориш,или за сенките?
Къде говоря за сенки? Лакове са перлени, всичките 6 от тази колекция, която съм показала.

# 697
  • Belgium
Момичета, от къде купувате Римел, освен от ДМ?

Дени, синият лак от тази колекция си е чист пастел  Peace

Ето го на нокти:

http://3.bp.blogspot.com/_0yDQ5jk2X1Q/TB4lpP7uAjI/AAAAAAAABcM/zO … 00/Nagellack2.jpg

# 698
Да тъмно синия, сега се сетих е пастел и то плътен. Продавачката го извади него накрая и се обръках, че е от друга колекция, която ми показва.

# 699
  • Пловдив
Момичета, в ДМ на Капитан Райчо има лакове от колекцията здрач. Аз се надявам да се доредя след работа за сребърния и червения, а черния ми казаха колежките, че вече го няма.

# 700
  • София
Аз си взех ---> , мисля, че и този също не е перлен ---> . Взех си и тюркоазения, но съм малко разочарована, прекалено е прозрачен. Ще се носи върху тъмна основа Rolling Eyes Но тъмносиният е прекрасен, принципно го взех за майка ми, но май ще си го задържа, а на нея ще й взема допълнително, ако е останало нещо - бяха само два Sad

# 701
  • София
Rimmel има на партера в ЦУМ.

# 702
И в Пикадили също.

# 703
Момичета,някоя от вас да е виждала някъде този http://lh4.ggpht.com/_oPTKH26IyAM/S6jhwdZ6iMI/AAAAAAAAAhY/EwN0pH … vala_toulouse.jpg  Praynig

# 704
  • Belgium
Rimmel има на партера в ЦУМ.

Мерси  Hug

Общи условия

Активация на акаунт