Лакове за нокти - тема 9

• 44 324
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
Ето как стои светло жълтото на Перфект...не знам точно като какво да го определя, но стои много приятно в действителност
http://storage3.album.bg/1d8/s6300177_6df0d_24653672.jpg

Перлен ли е?И ако може номер

Много му се чудих на това жълто. На живо цветът е много нежен пастел /не е седеф/. Покривен ли е?
Аз сложих три слоя, за да се получи както искам, но пък съхне бързо Peace

# 676
Вчера си взех на Art de Lautrec 415. страхотен цвят Heart Eyes

http://media.snimka.bg/6940/020135623.jpg
Невероятен цвят! Перлен ли е? Откъде го взе?   bouquet

# 677
И аз имам въпрос за този резедавия на Арт де Лотрек.По-скоро син или зелен подтон има?Защото имам ментовия на Ревлон,но той е по-зеленикав,а аз искам нещо по-синкаво.

# 678
  • София
Rangua не е перлен,пастелен е,от едно магазинче в кв. Гоце Делчев го взех.Ама тия лакове ги има и на други места.

Stardust* не знам честно казано към синьо или към зелено отива точно,но щом имаш този на ревлон ще ти дойде по-тъмен и по синкав може би Thinking
Сега съм го подготвила и ще се лакирам с него и после ще кача снимки Peace

# 679
  • Belgium
Малко омбре маникюри:

# 680
  • София
Много са красиви омбретата.
Аз имам няколко въпроса.
Първия е като нямам отделна четка,а не искам да си съсипвам тази от лака с каква мога да с направя омбре маникюр?
И съм в голяма чуденка Laughing какви лакове да си взема за морето.Някой забелязал ли е какво се носи Mr. Green то вярно,че сигурно максимум 2 пъти ще се лакирам ама все пак Joy

Ето снимки на този зеленикаквия лак
http://media.snimka.bg/6948/020151459.jpg
http://media.snimka.bg/6948/020151462.jpg

Не обръщайте внимание на най-идиотската ми комбнация от цветове hahaha

# 681
Ето точно такова розово като кутрето от втория омбре-маникюр искам  Simple Smile Ще си остана май с искането.
Аз снощи се лакирах с 805 на КА. Присъединявам се към влюбените в него Heart Eyes Вчера търсих на будката срещу спорната палата и червения 800, но уви, няма го  Sad А който търси жълтия Перфект- има го в едно магазинче на ул. Костенски водопад, пада се горе-долу срещу заведението Калипсо, на витрината има плакат на Max Factor.  

# 682
  • Belgium

Първия е като нямам отделна четка,а не искам да си съсипвам тази от лака с каква мога да с направя омбре маникюр?

Ама за какво ти е отделна четка не разбрах?  newsm78 Омбрето е просто на всеки пръст различен цвят лак, но подредени като дъга - от по светло към по тъмно или обратното. И всеки лак си има отделна четка. На снимката, която съм показала, всеки пръст е с различен лак  Laughing

# 683
Може би няма толкова много лакове в една гама и иска да си смеси от два цвята-основен и бяло Thinking То и аз искам така да направя, но ме спира нуждата от отделна четка

# 684
  • София
Купете си един най-обикновен, прост, безцветен лак за левче и ето ви четка Grinning

# 685
  • Belgium
Valandin този розов, който искаш е на Zoya и се нарича Barbie  Wink

Мдам, не ми хрумна, че няма толкова лакове. Но пък 5 броя от една гама не е толкова много  Laughing

# 686
Лу, може ли снимка на всичките ти лакове накуп  Praynig, трябва ми да я покажа на мъжа ми  Joy
Много красиво се е получило, като най-много ми харесва последния  Peace

# 687
  • София
Мдам наистина нямам толкова лакове.Може би нещо бих могла да събера в розовата гама Laughing
А за четката питах заради едно клипче,в което смесваха основния цвят с бяло.

btw идеята за безцветния лак и четчицата от него ми 'ареса.Ще го пробвам Simple Smile

# 688
  • Belgium
Лу, може ли снимка на всичките ти лакове накуп  Praynig, трябва ми да я покажа на мъжа ми  Joy
Много красиво се е получило, като най-много ми харесва последния  Peace

Joy Joy Joy

Мама Галка, с удоволствие ще ти дам снимка на лаковете ми, но тези маникюри на снимката, не съм ги правила аз  Laughing

Pink Flower като направим лаковата среща, мисля че всички ще си тръгнем с омбре маникюри след това  hahaha

# 689
Zoya значи. Но трябва да си го поръчам, нали? Нека видим дали няма да намеря нещо из чужбинско, пък после може и да поръчам. Това с безцветния лак е идейно, чудя се дали направо са не действам с четката от топ лака на Перфект - и без това искам да го сменям вече, никак не съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт