Лакове за нокти - тема 9

• 44 301
  • 733
  •   1
Отговори
# 705
Аква, ако този втория, който показваш е 64L, аз го имам и наистина не е точно перлен, но има нещо такова в него. Нещо средно между перла и металик е, ако може да се каже така

# 706
  • Стара Загора
На Красно село на пазара до сладкарница Дайски има цялата колекция на Манхатън. Тази. Всичките са перлени. Има и други лакове пак на Манхатън от по-стари колекции. Коментирания ментов на по-задните страници Арт де лотрек също. От тях има и пастелно синьо, както и много други цветове.
В съседно магазинче пак за козметика има два лака от най-новата колекция на Манхатън сив, даже цвета е сиво-лилав и коралов. И двата са много хубави. От тази серия са , но ги няма точно тези два цвята 53О и 67С.

Аз нещо съм пропуснала... за лаковете на Арт де Лаутрек - този ли има http://nynaeve.snimka.bg/hobby/nails.492466.19060167.big (който е в средата на втория ред)? А синият какъв е - светъл, тъмен? А номерца да има някой?  Tired  Laughing
Благодаря.   bouquet

Редактирам се... за номерчето на ментово зеления на Арт де Лаутрек - видях го по-назад .... само да поясните за пастелносиния нюанс - светъл или тъмен е.  Whistling   bouquet

Последна редакция: вт, 17 авг 2010, 15:16 от iv4enceto_91

# 707
Да точно този има един брой, а синия е светло син и той е един брой.

Аква, ако този втория, който показваш е 64L, аз го имам и наистина не е точно перлен, но има нещо такова в него. Нещо средно между перла и металик е, ако може да се каже така
Лилавия има нещо перлено да, в шишето ги гледах. Нямат мостри.

# 708
На Красно село на пазара до сладкарница Дайски има цялата колекция на Манхатън. Тази. Всичките са перлени. Има и други лакове пак на Манхатън от по-стари колекции. Коментирания ментов на по-задните страници Арт де лотрек също. От тях има и пастелно синьо, както и много други цветове.
В съседно магазинче пак за козметика има два лака от най-новата колекция на Манхатън сив, даже цвета е сиво-лилав и коралов. И двата са много хубави. От тази серия са , но ги няма точно тези два цвята 53О и 67С.

Аз нещо съм пропуснала... за лаковете на Арт де Лаутрек - този ли има http://nynaeve.snimka.bg/hobby/nails.492466.19060167.big (който е в средата на втория ред)? А синият какъв е - светъл, тъмен? А номерца да има някой?  Tired  Laughing
Благодаря.   bouquet

Ивче, в магазина до нас има Art de Lautrec, за какво да проверявам точно ми кажи  Simple Smile И всички останали де-имаме КА, Перфект, Севънтийн,  Голдън Роуз, ГОШ, Адос... Минавам покрай него всеки божи ден, спорадично мога да проверявам

# 709
Много ми харесват омбре ноктенцата Heart Eyes разрових се да видя какви лакове имам и от розовата гама са ми най-много, но май ще трябва да купя още  един-два, за да се получат добре....тъй, че слетобяд като излезем на разходка с малкия ще се сдобия с някой и друг лак Flutter

# 710
  • Стара Загора
Valandin ще ти пиша на ЛС.

Малко със закъснение... но Лу и аз искам снимка на лаковете ти.  Laughing hahaha

# 711
Момичета, не успях да се доредя за OPI тази седмица  Sad Но се утеших с този Revlon - Hot for Chocolate. Май ще го пазя за есента  Crazy

# 712
  • Belgium

Малко със закъснение... но Лу и аз искам снимка на лаковете ти.  Laughing hahaha

Joy

Аз съм ги показвала моите лакове, още когато си показвахме колекции преди няколко теми  Laughing

А и моите са само около 50. В темата има момичета с по над 100  Wink

# 713
Да се похваля-най накрая се сдобих с CA-800 и 929 Grinning

# 714
  • Стара Загора

Joy

Аз съм ги показвала моите лакове, още когато си показвахме колекции преди няколко теми  Laughing

А и моите са само около 50. В темата има момичета с по над 100  Wink

Жалко, изпуснала съм.  Laughing

# 715
  • USA, Steak State
И аз не помня на Лу колекцията..
Добре де, оттогава мина много време, убедена съм, че почти всички тук са си удвоили, дори утроили лаковете.. Мен лично ме е страх да си преброя лаковете, много ме е страх.  Mr. Green

Момичета само исках да вметна, че с удоволствие си пия лафето с вас.. Обикновено, когато вляза в темичката сте изписали 3-4 странички и ми е супер кеф да се събуждам с вас.  Hug Hug Hug

# 716
И аз много се кефя на темата, супер настроение има в нея. )

А аз изобщо не мога да се похваля с колекция, имам 15лака точно....а като вляза в магазин все искам да си купя и все някой цвят не ми харесва нещо...) явно трябва да започна да ги взимам и като ги пробвам чак тогава да му мисля харесва ли ми, не ми ли харесва. )

# 717
  • Belgium
TheBlackWidow хич не се страхувай, а снимай  Wink

Аз пък искам да видя твоята колекция  Laughing

За любителките на зеленото:

# 718
  • София
Ау страхотни са Peace

# 719
  • USA, Steak State
Страшно е това холограмното зелено. Аз се усещам, че напоследък матирам такива перлени лакове пък с Еси топ лака... Това лято не ми харесва да нося перлени цветове.

П.С. Ще си помисля за снимките. Wink

Общи условия

Активация на акаунт