Лакове за нокти - тема 9

• 44 304
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Абе аз имам някакъв спомен, че ги гледах на едно място тук, но може и да греша. Утре проверявам и докладвам  Crazy

# 106
Тъмносиният Флормар-398 и аз го имам,обаче мно-о-ого цапа дойде ли време да се маха. ooooh!Само веднъж посмях да го ползвам.
Тази вечер за пръв път се лакирам с 800 на КА и съм много приятно изненадана от цвета му.Много ми харесва! Heart Eyes

# 107
  • София
Ох, разкошен е този номер 800... Flutter

Аз тази вечер се лакирах така --->

# 108
Флормар-а и аз го имам, бие ми повече на черно със син отенък, частичките са ситни. А заместител на Шрек-а на Опи май имаха Radiant, аз всеки път скачам на него като отида до Бонжур и всеки път не си го взимам. Но трябва да го видя пак, за ад съм убедена, че е добър заместител

Ето го, ама още не съм пробвала, как стои  Hug

Точно той Hug Обаче май има повече зелена нотка, а в Шрека има и нещо жълтеникаво. Синьо-черния на флормар цапа много, съгласна съм! Но пък е красииив Laughing И аз много харесах всичко на Зоя и май си търся червен лак, моя на Сефора безвъзвратно се е сгъстил

# 109
  • София
Най-после да си сложа велурената зелена Moda. От доста време го имам, но много се дразня колко са нетрайни матираните лакове. Направих го като сандвич по съвети от тук: http://www.lacquerized.com/2010/07/how-to-make-your-manicure-last.html

Сложих един слой запълваща база на Orly, после един слой от Moda, после от лепкавата база на CND и после пак от Moda. Надявам се това да го направи по дълготраен, ще видим, ако не го изтрия за да пробвам нещо друго.

# 110
  • София
Тъмносиният Флормар-398 и аз го имам,обаче мно-о-ого цапа дойде ли време да се маха. ooooh!Само веднъж посмях да го ползвам.
Тази вечер за пръв път се лакирам с 800 на КА и съм много приятно изненадана от цвета му.Много ми харесва! Heart Eyes

този цвят е уникално добър!!!!!!!

# 111
          Тази зелена "Мода" си я взех и аз, но наистина ми минава мерака с нетрайността им. Не съм я пробвала още затова.

# 112
  • Стара Загора
справих се най-накрая Simple Smile

Може ли номер?  Laughing

# 113
  • София
Най-после да си сложа велурената зелена Moda. От доста време го имам, но много се дразня колко са нетрайни матираните лакове. Направих го като сандвич по съвети от тук: http://www.lacquerized.com/2010/07/how-to-make-your-manicure-last.html

Това ми е любимия цвят на Мода, а за трайността, на Мода определено са по-трайни от велурените на Опи, не ти ли изкарват 2-3 дена и без сандвич техниката  newsm78

# 114
на мен също това зелено ми е любимият цвят на Мода
Ивченцето, имах го, не е достатъчно плътен, но за 2 лв. винаги можеш да експериментираш  Wink
днес започвам с втвърдителя на Мавала, но нещо ми се струва, че има доста формалдехид в него  Rolling Eyes
е, ще се прежаля, с децата приключих и мога да тровя само себе си на воля  Mr. Green

# 115
  • София

Това ми е любимия цвят на Мода, а за трайността, на Мода определено са по-трайни от велурените на Опи, не ти ли изкарват 2-3 дена и без сандвич техниката  newsm78

Не знам, за първи път го слагам, но съм се напатила от скъпите матирани, велурени и кадифени (OPI, Zoya), които освен че се нанасят супер трудно се излющват за 2-3 дни.

# 116
Зеленият велурен на Мода е страхотен! Heart EyesПри мен е с чудесна трайност-носила съм го 3-4 пъти и ми издържа към 5 дни,без топ лак,за да не му развалям велурения ефект.

# 117
  • София
И при мен Модата е доста трайна - 4-5 дни без никакви забележки. Единствено белият мат ми се напука на 5-ия ден и то без да се бели, само се напука  Shocked
Днес и аз мисля да се лакирам с КА 800. Него котката ми го счупи още в деня когато го купих и аз пресипах остатъците от дъното на шишенцето в празно такова от топ лак  Laughing Успях да събера количество колкото за 3-4 лакирания и съм много доволна  hahaha

# 118
Ментовата мода ми издържа 3 дни, на 4 вече се лющи без топ лак.

# 119
  • Belgium
taffy какви красиви нокти имаш  Laughing

Заради тази твоя снимка може да се замисля дали да не си купя първия ми лак на CA. До сега ги отбягвам  Laughing

Essence пускат нови шаблони, но кога ще са в БГ нямам идея.

Общи условия

Активация на акаунт