Лакове за нокти - тема 9

• 45 272
  • 733
  •   1
Отговори
# 435
Открих го най- сетне  newsm44

В Интернет намирам тези картиники на два от цветовете от новата колекция:

И тези двата ги имаше. Peace

# 436
Някой има ли снимка на Essence http://www.essence.eu/bg/produkti/nokti/lak-za-nokti/multi-dimen … -nail-polish.html 58-the one and only  и 26 Best friends?
Както и  http://www.essence.eu/bg/produkti/nokti/lak-za-nokti/colour-go-nail-polish.html 21 fabulous

Днеска пък си харесах този лак:

На Есенс черният лак хубав ли е и много ли цапа като се сваля?

# 437
Въпреки тревогите ми, че розов лак с едри брокатени частици ще стои циганско върху цялата ръка, в момента съм тотално влюбена в новите си нокти Crazy Оказа се, че този лак ще ми е ``за спешни случаи, когато трябва да се лакирам бързо, но да блесна сред тълпата`` Mr. Green Нанесе се сам, без да цапа и изсъхна мигновено Shocked Като знам колко трудно се маха брокат от ноктите сигурно и ще е издръжлив, за всеки случай ще мацна и един топ отгоре. Ето го Crazy

# 438
  • София
Въпреки тревогите ми, че розов лак с едри брокатени частици ще стои циганско върху цялата ръка, в момента съм тотално влюбена в новите си нокти Crazy

Уау, супер е. Като Лудия шапкар, само че в розовата гама. На коя фирма е?

# 439
  • Бургас
Току-що ми грабнаха под носа двата променящи се лакаааа newsm45

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 20:32 от bradata

# 440
Pampita, Wet`n`wild, името на цвета е Sparked  Peace

# 441
  • София

Не се кахъри, прочети темата за и-бей, аз моите ги спечелих със снайпер, който бидва в последните 5сек. от търга. Излязоха ми 12$ синия и 13$ лилавия.

# 442
  • Варна

Не се кахъри, прочети темата за и-бей, аз моите ги спечелих със снайпер, който бидва в последните 5сек. от търга. Излязоха ми 12$ синия и 13$ лилавия.
Даже в последната една  Wink
Рейнбоу, не съм сигурна дали има Манхатън в това магазинче. Като минавам от там ще проверя  Hug

# 443
Много ми харесва цвета и маникюра въобще. Heart Eyes

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 04:26 от bubanka

# 444
Да споделя на варненки, че в новия Елитис има доста лакове на КА и дори холограмни. Аз грабнах само 1, но пък мечтания 805 го нямаше. Освен това едни лакчета на ГР-суити калър са намалени на 70 ст., но докога важи промоцията не видях.

# 445
  • Бургас

Точно така действам винаги, ама ме надцакаха - бях заложила по 14,01$, а точно за тези два цвята ме прекараха с 14,51$ секундичка след мен, хем залагах 3 секунди преди края - някоя друга вманиачена гадинка е заложила по-голяма сума Crossing Arms Продължавам да ги дебна де Twisted Evil

# 446
Rainboww, нали питаше за ментовия лак? Съчетах го с Cotton candy на Orly, много ми харесва, но с какви дрехи ще го съчетавам утре идея си нямам  Crazy
Взех и един на Катерин Арли в издирване на лака от снимката. За синьото на Манхатън не остана време, тъкмо ще помисля дали наистина ми трябва.

# 447
Rainboww, нали питаше за ментовия лак? Съчетах го с Cotton candy на Orly, много ми харесва, но с какви дрехи ще го съчетавам утре идея си нямам  Crazy
Взех и един на Катерин Арли в издирване на лака от снимката. За синьото на Манхатън не остана време, тъкмо ще помисля дали наистина ми трябва.

Да, мене точно затова ментовият ме притеснява, защото трябва да внимавам с дрехите. Със сиво много ми харесва.
А пак да си повторя въпроса- идеи къде има Манхатън във Варна?
Или дали е възможно някакъв лак ад се направи по-светъл? Защото съм чела, че може попринцип да се смесват лакове, та защо да не може и да се промени цветът. Simple Smile

# 448
Бъркай смело, най-много да го изхвърлиш после  Mr. Green По-светло може да стане с бял лак, ти какво точно искаш да направиш?

# 449
  • София
Много благодаря момичета за предложенията  Hug
Този Р2 ми се струва по-оранжавеещ, а 209 на Севънтийн малко по-тъмен сякаш  Thinking Mirellka в действителност така ли е или е от снимката? Иначе, както си снимала шишенцата едно до друго ми изглежда почти същия Thinking Определено искам голяма разфасовка от този цвят, много ми харесва.
А за малиновия - за мен малиновото е малко по-светло, за Лу сякаш са по-узрели малинки, както и за ОПИ явно  Joy
А пък аз вчера се лакирах с тюркоазения син на Ейвън и изобщо не се възприех с този цвят на ноктите, май ще замине към размените Whistling
Извинявам се, че чак сега отговарям, но малката беше болна и сега намерих време. А нямате изчитане иначе  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт