Лакове за нокти - тема 9

• 45 273
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
Ето най-новото попълнение...

Може ли номерчето на лака? Благодаря!

# 466
В магазините на Douglas оснев Essie, mavala какви други марки лакове за нокти се продават? ЧЕ намерих списък с всички марки продукти, но те са толкова много и ще е голяма занимавка да гледам всичко какво е.

# 467
Ето най-новото попълнение...

Може ли номерчето на лака? Благодаря!

929  Peace много свеж за лятото

# 468
meggle Севантийн 209 се доближава максимално до Мавала №3 .
На снимката изглежда по - тъмен защото съм снимала с телефона и хем я правих на терасата ама... newsm78.

Аз днес съм със Севантийн 208 харесва ми става за лятото по към оранжевата гама е .

bouquet

# 469
Имам въпрос - кой от двата топ лака е по-добър според вас по отношение на бързо изсъхване на лака и да удължава трайността му:

на Maybelline топ лака  -  
http://www.fragrancedirect.co.uk/maybelline/maybelline-salon-mai … 0ml/invt/0028962/

или топ лака на Seche Vite  -  
http://www.beautyshop.bg/productv/1641/seche-barzosahnesht-top-l … -nokti-vite-.html

btw, този е топ лака на Seche vite, който всички хвалите, нали, да не става дума за някой друг на същата марка?

# 470
  • София
Да споделя на варненки, че в новия Елитис има доста лакове на КА и дори холограмни. Аз грабнах само 1, но пък мечтания 805 го нямаше.

Eдна мацка го е пуснала в размените Peace

# 471
В магазините на Douglas оснев Essie, mavala какви други марки лакове за нокти се продават? ЧЕ намерих списък с всички марки продукти, но те са толкова много и ще е голяма занимавка да гледам всичко какво е.

Някой ми искаше снимка на Манхатън:

Цветът не излезна какъвто е наистина. Някак по-оранженикав е.  И не съм слагала отгоре топ лак.
Ето и от интернет някаква снимка, но и на нея цветът не е излезнал добре. Но на живо е много приятен. Simple Smile

А сега навън даже леко розовее. Абе цвета не мога да го опиша, променя се. Wink

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 20:20 от Rainboww_

# 472
  • Бургас
Току-що ми грабнаха под носа двата променящи се лакаааа newsm45

Не се кахъри, прочети темата за и-бей, аз моите ги спечелих със снайпер, който бидва в последните 5сек. от търга. Излязоха ми 12$ синия и 13$ лилавия.
Точно така действам винаги, ама ме надцакаха - бях заложила по 14,01$, а точно за тези два цвята ме прекараха с 14,51$ секундичка след мен, хем залагах 3 секунди преди края - някоя друга вманиачена гадинка е заложила по-голяма сума Crossing Arms Продължавам да ги дебна де Twisted Evil
Спечелих си ги  newsm44 Наде, за колко време дойдоха твоите?

# 473
Честито и да идват по-бързичко! HugМежду другото,кои цветове нацели?

# 474
  • Варна
Получих днес Bailamos на Orly с подарък Orly Top2Bottom  Party
Видях, че е база и топ в едно ама не съм чела дали е добър продукт. Моля, някой да сподели  Heart Eyes

# 475
Преди малко се лакирах с едно лакче на S-he,което си взех вчера.Има червеникави блестящи частици,но не мога да ги уловя добре с фотоапарата.

Чудесна покривност има от един слой,но аз си нанесох 2 по навик.Съхне много бързо,надявам се да е и траен.

# 476
Имам въпрос - кой от двата топ лака е по-добър според вас по отношение на бързо изсъхване на лака и да удължава трайността му:

на Maybelline топ лака  -  
http://www.fragrancedirect.co.uk/maybelline/maybelline-salon-mai … 0ml/invt/0028962/

или топ лака на Seche Vite  -  
http://www.beautyshop.bg/productv/1641/seche-barzosahnesht-top-l … -nokti-vite-.html

btw, този е топ лака на Seche vite, който всички хвалите, нали, да не става дума за някой друг на същата марка?

Имам този на меибълин и не ми харесва, много му е тънка четака и нанасянето е  трудно, както и не съхне много бързо Simple Smile

# 477
Аз сега се лакирах с новия ми лак на КА  и за първи път попадам на толкова непокривен лак на тази марка. Сложих три слоя и пак не ми се струва добре Confused Вие попадали ли сте на такъв Thinking

# 478
  • Варна
Дам, има един 200 май беше, бебешко розово и 3 пласта и пак е непокривен

# 479
  • София

Честито!!! Кои цветове? Спечеления на 1ви, дойде на 9ти  Hug

Общи условия

Активация на акаунт