Лакове за нокти - тема 9

• 45 253
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
  • София
В момента има рекламен щенд на опи в мол София.

за мола на стамболийски ли става въпрос?
имаш ли представа дали се продават лакове?

Аз също съм се чудила за лаковете на опи и наистина предпочитам по-евтините, заради това, че бързо ми писват. Е да, обаче като се замисля има някои лакове, които използвам много често и ми свършват. Те като са евтини много бързо се развалят (примерно на Белл имам 4 за фр маникюр, които ползвам без да си правя френски, защото са покривни - след 4-тото позване не стават за нищо Sad)
Та в такива случаи си мисля, че по - скъпите лакове са си необходимост/задължителност.
Иначе и аз се глезя с Опи по маникюристки...

# 541
bradata, я какви сполучливи си ги забъркала! Може даже бизнес да завъртиш  Laughing Първият лак ще ми дойде перфектен за ежедневен работен маникюр, както напоследък все синичко ми се носи.
А иначе както винаги не погледнах името и номера на лака. Мерси, че ме предупреди да внимавам за покривността  Hug

Я, не бях виждала лакове на Белл! Sassie, пробва ли го вече?

Пробвах го вече и съм много доволна! Grinning Цветът е точно този,който очаквах и от първото нанасяне е много плътен и хубав. Heart Eyes
Честно казано и аз досега не бях виждала лакове на Белл. Peace

# 542

Аз също съм се чудила за лаковете на опи и наистина предпочитам по-евтините, заради това, че бързо ми писват. Е да, обаче като се замисля има някои лакове, които използвам много често и ми свършват. Те като са евтини много бързо се развалят (примерно на Белл имам 4 за фр маникюр, които ползвам без да си правя френски, защото са покривни - след 4-тото позване не стават за нищо Sad)
Та в такива случаи си мисля, че по - скъпите лакове са си необходимост/задължителност.
Иначе и аз се глезя с Опи по маникюристки...
Да, за мола на стамболийски става въпрос. Незнам дали се продават, май не. Но можеш да отидеш и да те лакират и оправят ноктите безплатно Simple Smile

# 543
Имам въпрос - кой от двата топ лака е по-добър според вас по отношение на бързо изсъхване на лака и да удължава трайността му:

на Maybelline топ лака  -  
http://www.fragrancedirect.co.uk/maybelline/maybelline-salon-mai … 0ml/invt/0028962/

или топ лака на Seche Vite  -  
http://www.beautyshop.bg/productv/1641/seche-barzosahnesht-top-l … -nokti-vite-.html

btw, този е топ лака на Seche vite, който всички хвалите, нали, да не става дума за някой друг на същата марка?

Имам този на меибълин и не ми харесва, много му е тънка четака и нанасянето е  трудно, както и не съхне много бързо Simple Smile
Мерси Simple Smile  Значи сигурно към другия ще се ориентирам.

# 544

Да, за мола на стамболийски става въпрос. Незнам дали се продават, май не. Но можеш да отидеш и да те лакират и оправят ноктите безплатно Simple Smile
Това е експресния маникюр, който коментираме вече близо два месеца. Лаковете там се продават всичките, може да си направи човек и бърз маникюр без записване. Точно там се продават единствено поотделно и големите рафасовки лакове от серията Шрек. Има така също и всички лакове на CND и няколко на Orly. Цените са като навсякъде. Hug

# 545
Момичета, един вероятно глупав въпрос?  Blush Да ви обясня и ситуацията....
До сега не съм си взимала OPI заради цената, предвид това че много бързо ми омръзват лакчетата и някакси 20лв за две-три лакирания ми се виждат много. Цветовете обаче много ми харесват, както на всяка от вас предполагам. До сега не съм се ровила в Ebay за лакове /както споменах/... и в този ред на мисли... мисля да си поръчам OPI... Заслужава ли си разправията с пощите и кредитните карти?  newsm78

P.S. Чак ме хвана срам, че уж "усмихната, успешна, удивителна" жена пита такива глупости  Embarassed

Аз съм си взимала OPI и от тук и от US. В щатите бяха с по-ниска цена, но си харесах много малко цветове. А от БГ си ги взимам от младост. Има едно магазинче в един блок зад моловете на булеварда. Близо е до Била. Такова разнообразие каквото има там не съм виждала в нито един от по лъскавите магазини. Нова съм в темата и може вече да сте го коментирали.
А да си призная евтините лакове преобладават в моята колекция. Запалихте ме по холограмните и вече не си представям с друг. опитах се да спра да купувам но това си е болест   Simple Smile

# 546
  • USA, Steak State
gerryto_1 На каква цена са там. По приницп не знам как върви Опи като цени в БГ..  Embarassed И ако може мааалко по- точно да обясниш за магазинчето.

# 547
  • София

Това е експресния маникюр, който коментираме вече близо два месеца.  Цените са като навсякъде. Hug

оо това го прегледах вече Simple Smile интересни неща предлагат...
има го и в мола на цариградско Simple Smile (жалко, че ходя в мола само с мъжа ми, а той няма търпение за такива неща...)
 помислих, че става дума за нещо ново...

А от БГ си ги взимам от младост. Има едно магазинче в един блок зад моловете на булеварда. Близо е до Била. Такова разнообразие каквото има там не съм виждала в нито един от по лъскавите магазини. Нова съм в темата и може вече да сте го коментирали.

хм... и аз искам да знам къде е... много удобна дестинация Simple Smile

# 548
На картата ми изглежда, че е в блок 552 или 551А в Младост 1А. На уличката успоредна на Малинов, зад мол-а до Била.
Цените не са по-ниски. 20 за стандартните и 30 за едни с брокат, но те са такива и на другите места. Разнообразието е това което ме впечатли. Има поне един стелаж (може и да са два, аз там губя представа за реалността) и много други серии. Като тази със Шрек или индийската.
Не съм спец като вас и не знам дали не са по-стари серии. Повечето бяха нови за мен.

# 549
Да се включа и аз в темата преди да я изпишете Mr. Green Някой беше питал за трайността на Мода в по-предните страници - ами поне при мен засега лилавият suede се представя чудесно, за 4 дни има само леко поизбелели ъгълчета, но не се виждат особено, ако не се вгледа човек. Изтривания, излющвания и пр. няма, а тези дни направих кулинарен маратон и се погрижих за чистотата на дома, така че определено не съм си щадила маникюра. Много съм доволна засега от Мода, ще продължавам да се запасявам, както се вижда. Особено зеления много, ама много го искам Wink

# 550
  • Belgium
Точно там се продават единствено поотделно и големите рафасовки лакове от серията Шрек.

Не само там, има Шрек по отделно и на друго място  Wink

Много съм доволна засега от Мода, ще продължавам да се запасявам, както се вижда. Особено зеления много, ама много го искам Wink

Ако говориш за ментовия на Мода, ще ти дам моя, ако искаш.  Laughing На мен ми се лющи много досадно.

# 551
Здравейте, момичета! Колко сте изписали пак, луда работа  Hug Аз бях за малко в Германия и бързам да се изфукам:

Зеленият Есенс момичето от магазина ми го подари, защото нямаха друг освен тестера  Crazy Иначе ОПИ-тата там са по 16 евро! Тук направо са ни евтинки  Grinning Видях и Paradoxale на летището, но още не съм сигурна, че го харесвам достатъчно, за да прежаля толкова парички...

# 552
  • Стара Загора
Ranqua, честити придобивки.
Момичета харесах си този топ лак http://www.fragrancedirect.co.uk/mavala/mavala-top-coat-fixator- … AboeabC5deg%3D%3D  и тази основа на Мавала  http://www.fragrancedirect.co.uk/mavala/mavala-002-protective-ba … AboeabC5deg%3D%3D
Ползвали ли сте ги? Има ли доволни?   bouquet

# 553
Момичета откъде да се сдобия с Мода в София? Марката откъде е?  newsm78

# 554
Момичета откъде да се сдобия с Мода в София? Марката откъде е?  newsm78

Марката е турска, доколкото знам. Има ги в будката с/у Спортната палата на спирката, в подлеза на Окръжна, на пазарчето в Младост...в общи линии търси в кварталните магазинчета с евтина козметика  Peace

Общи условия

Активация на акаунт