Не ми идва, а тестът е отрицателен

• 4 265
  • 31
  •   1
Отговори
# 15
Права си, Ripple. И аз така мисля. Но кой знае. Побърках се да чета из форумите и видях, че има много такива случаи. На някои седмица след закъснението резултатът е бил отрицателен и чак след още една се е появила втората чертичка. Дори на моя приятелка се случи.
Амиии... то ще си покаже. Каквото - такова. Ще гледаме напред и това е  Simple Smile

# 16
А пък и видях нещо много интересно докато се рових:

"Качествен тест, съхраняван правилно в аптека, на 2 различни жени, бременни в еднаква седмица, може да показва различно.

Ето как върви този хормонът на бременността:
3 weeks LMP: 5 - 50 mIU/ml
4 weeks LMP: 5 - 426 mIU/ml
5 weeks LMP: 18 - 7 340 mIU/ml
6 weeks LMP: 1 080 - 56 500 mIU/ml
7 - 8 weeks LMP: 7 650 - 229 000 mIU/ml
9 - 12 weeks LMP: 25 700 - 288 000 mIU/ml
13 - 16 weeks LMP: 13 300 - 254 000 mIU/ml
17 - 24 weeks LMP: 4 060 - 165 400 mIU/ml
25 - 40 weeks LMP: 3 640 - 117 000 mIU/ml

Значи някои жени седмица след зачеването може да са с 5 единици хормон на бременноста. Съответно други-с 50! Първите жени дори и да си купят тест с чувствтителност 25 mIU/ml , ще им покаже негативно, защото имат всичко на всичко 5 mIU/ml в кръвта си. Вторите пък ще имат позитивен тест с 2 ярки черти още на първата минута.

На първата седмица от закъснелия мензис някои жени може да имат всичко на всичко 18 mIU/ml хормон в тялото си. А други-стотици, че и хиляди. Съответно тест с чувствителност 50 mIU/ml на първите ще си им бъде негативен, а на вторите-позитивен та дрънка. Дори тест с чувсвтителност 25 mIU/ml ще е с много бледа черта, че даже може и да негативен при първата група жени.

...бременните със стойности по средата на нормите са, разбира се, най-много. Но много бременности са с ниски стойности в началото. Важното е стойността да расте."

А също и:

"Първият тест, който си направих беше отрицателен, но той беше в самото начало на бременността ми след 10 дни закъснение. След още 10 дни врорият тест беше положителен."

Така че... както е казано "Ще поживеем, ще видим".
Хубава вечер на всички!  bouquet

# 17
Внушението прави чудеса.
Последният месец, когато правихме опити, бях решила, че този път сигурно съм забременяла, що симптоми открих, не е истина. И като ми закъсня, си мислех-ето, била съм права.
Моят редовен иначе цикъл, се забави с повече от седмица. Направих сигурно 5-6 теста, всичките отрцателни, накрая взех да се притеснявам и да искам да ми дойде, защото си мислех-остава някакъв проблем да се появи сега, не че си нямаме мъжки фактор, ами и ново мое двайсет.
Както и да е, пожелавам ти да си бременна в най-скоро време, но просто не го "дебни" цял месец.

# 18
Ема-Мария, сега прочетох последнияти постинг.
Защо направо не идеш да те видят на ехограф, дали ще правищ кръвен тест или ще платиш този преглед-цената е същата.
(В случай, че не ти се изчаква повече).
В пета седмица могат да видят плода, за тупането на сърчице се ходеше в 6-та седмица.

# 19
За внушението си абсолютно права, Ripple. Така е.
А за прегледа... да и аз мисля да отида направо на лекар, но да минат почивните дни.

Последна редакция: чт, 05 авг 2010, 20:23 от Ема-Мария

# 20
Здравйе Ема-Мария!Какво става ходи ли на изследване или лекар?Искренно ти желая  EFP.Дано Бог те закриля и чудото да е станало.Момичета са прави в едно -предприемай нещо и не се отчайвай.Повечето от нас знаят какво е да се разочароваш но в никакъв случай не се отчайвай! Praynig Praynig Praynig всичко да е наред теста да е сгрешил а ти пиши. Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig

# 21
Mishell66, от сърце ти благодаря! И аз се надявам! Истината е, че се опитвам да се подготвя и за двата варианта. В крайна сметка наистина всичко е Божа работа, така че когато стане - тогава  baby_neutral
Ще отида на лекар другата седмица и непременно ще пиша какво е станало.
 Hug

# 22
  • Стара Загора
Ема-Мария или отивай на доктор или прави кръвен...но не обръщай темата си в отчетна. Премести се в седмичната.
УСпех.

# 23
В пета седмица могат да видят плода, за тупането на сърчице се ходеше в 6-та седмица.

Какъв плод, за Бога?!  ooooh!
Първите 3 месеца, става дума за ембрионче, след 4 месец, бебето вече може да се нарече "плод". Та в този ред на мисли, в 5 г.с. не само няма да видят "плод" , ами и ембрионче също. Нещото, което евентуално може да се види е "плоден сак" , което е нещо съвсем различно.

Иначе и аз не бих чакала, пусни си кръвен тест. Така ще можете да затвърдите, каквото и да е мнение на прегледа в понеделник при гинеколога.

# 24
 Blush Хера, не разбрах какво имаше предвид с това: "но не обръщай темата си в отчетна. Премести се в седмичната" ...
Нова съм тук...

# 25
Да, Дъгичка, права си, плоден сак е.
когато писах постинга не намерих правилната дума.
но това не променя идеята ми, че в 5 седмица мога да разберат има или няма бременност.

# 26
  • Стара Загора
Blush Хера, не разбрах какво имаше предвид с това: "но не обръщай темата си в отчетна. Премести се в седмичната" ...
Нова съм тук...
Новите обикновенно четат първо...ориентират се в обстановката и тогава пишат...но това е някъде в моите мечти де Mr. Green
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=513832.0 - това е седмичната тема, където момичета споделят и се вълнуват заедно.

# 27
zdraveite toku6to se regitrirax i iskm da  spodelq s vas po temata   namen  cikalat mi e neredoven i nemoga da si opedelq ovulaciqta to4no koga mi e vzimam ovu testove i vinagi  imam dve 4erti no vse ne se izravnqvat da bdat ednakvo nasiteni imam priznaci koito 4uvstvat ve4e zabremenqlite mami imam bolki v gardite nisko dolo bolki v korema pravix si ve4e mnogo testove i vse sa otricatelni xodix na doktor kazami 4e sa neredovniq cikal se daljalo na nqkakva cipa koqto spirala cikala da idva na vreme tap4ax se s sqkakvi lekarstva i nito pak e neredoven i simptomite sa postoqni ako znae nqkoi da pomogne blagodarq predvaritelno

# 28
здравейте       пожелавам ти чудото да е станало       preggo аз вече опитвам от 1 година и половина и ништо не става дано скоро да се рохваля и аз усрех на всички

# 29
zdraveite toku6to se regitrirax i iskm da  spodelq s vas po temata   namen  cikalat mi e neredoven i nemoga da si opedelq ovulaciqta to4no koga mi e vzimam ovu testove i vinagi  imam dve 4erti no vse ne se izravnqvat da bdat ednakvo nasiteni imam priznaci koito 4uvstvat ve4e zabremenqlite mami imam bolki v gardite nisko dolo bolki v korema pravix si ve4e mnogo testove i vse sa otricatelni xodix na doktor kazami 4e sa neredovniq cikal se daljalo na nqkakva cipa koqto spirala cikala da idva na vreme tap4ax se s sqkakvi lekarstva i nito pak e neredoven i simptomite sa postoqni ako znae nqkoi da pomogne blagodarq predvaritelno

Потърси друго мнение. Явно този доктор не е могъл да ти помогне. Когато имаш проблем, който остава нерешен отиваш при друг лекар, който ще може да ти помогне. Не знам от къде си, консултирай се с някой от твоя град за добър гинеколог и отивай. Или потърси препоръка от момичетата във форума, които са от твоя град.

Общи условия

Активация на акаунт