Отговори
# 585
може ли  и и аз да се присъединя 15.02.2011,леко бременеене на вси4ки мами!!!!

# 586
Totoni,

ами аз това съм чела: при бременните пулсът става с около 15 удара по-ускорен. Оптималните стойности (доколкото знам) са 70-75 преди бременнонст и 85-90 по време на бременност но това са само референтни стойности, а всеки човек е много различен. Вече дали е нормално да ти варира в толкова широки граници, не мога да кажа, защото не съм медицинско лице, а предполагам другите момичета също не могат да ти помогнат, освен ако не са лекарки. Дори и някоя друга мама да ти каже, че има същите стойности, пак нищо не означава, защото всеки случай си е индивидуален и трябва да се прецени от лекаря.

Ако питаш мен - звънни директно на твоята лекарка и я попитай. Така можеш да си решиш въпроса за няколко секунди, вместо да се тормозиш продължително време! Може и да реши да те прати на кардиолог, но и това е по-добре, отколкото да тънеш в неведение..
 Hug

# 587
DANI-85 welcome добре дошла при нас! Пожелавам ти лека бременност и едно прекрасно човече накрая Hug

# 588
Заповядайте по един фреш към следобедното кафенце

# 589
Дани  welcome,разкажи малко за теб:първо бебче ли е и т.н.?!

# 590
Тотони, моята лекарка ми обясни, че при по-ниско кръвно пулсът допълнително се ускорява за да компенсира ниското кръвно и един вид се мъчи да го качи (навакса).
Аз също съм така и тя ми каза да не се притеснявам, но ти все пак се консултирай с лекар за твое успокоение.

# 591
Може ли някой да ми даде паролата за албумчето.Предварително благодаря.....

# 592
Къде е това албумче?Аз нищо от 1ва страница не виждам

# 593
НА първа страница пише снимка бг.Трябва юзер и парола......Според мен трябва да ги напишем на първа страница

# 594
Здравейте, момичета! Добре дошли и на новите мами!  Hug
Как сте всички в тази жега? При мен най - интересното е, че гаденето ми се завърна /явно от горещините/. Дано да вземе тея дни да поразхлади, че вече не се издържа. Честно казано ми омръзна да си седя вкъщи по цял ден, много ми е скучно.  Tired

Barbaroska, пише Нашето албумче и трябва да цъкнеш върху надписа.  Peace
А потребителското име и паролата се дават на Л. С., за да си ги знаем само ние.

Хайде, лек ден от мен!   bouquet

# 595
НА първа страница пише снимка бг.Трябва юзер и парола......Според мен трябва да ги напишем на първа страница
Не можем да ги напишем на първа страница, защото така албума ни ще е достъпен за който и да е, а не всички /вкл. и аз/ са съгласни всеки да гледа снимките. Няколко пъти е обсъждана темата. Така че който иска парола да пише в темата, на всеки който е поискал съм му пратила.
И да добавя, че който си слага снимки е хубаво да си напише и никнейма, защото има няколко снимки в албума дето никой не ги знае на кого са

# 596
  • Варна, морето, сините вълни...
Здравейте и отмен днес!
Добре дошли на новите мами   bouquet , ставаме все повече, което е чудесно Hug
При мен днес леко подухва и съм си спряла вентилатора, че с тия болки вчера  Naughty не ми се рискува   Peace

# 597
  • София
Моля пратете и на мен името и паролата за албумчето  Praynig

# 598
Не можем да ги напишем на първа страница, защото така албума ни ще е достъпен за който и да е, а не всички /вкл. и аз/ са съгласни всеки да гледа снимките. Няколко пъти е обсъждана темата. Така че който иска парола да пише в темата, на всеки който е поискал съм му пратила.
И да добавя, че който си слага снимки е хубаво да си напише и никнейма, защото има няколко снимки в албума дето никой не ги знае на кого са

Фентъзи,изпълних всичко!Сега най после успях и аз да кача снимки.

Разгледах го почти целия  Wink и виждам много готини семейства и бъдещи мамчета   bouquet

# 599
Стани, малката ти е одрала кожата Simple Smile дано второто да прилича малко и на таткото да няма сърдити после Grinning

Общи условия

Активация на акаунт