Отговори
# 615
Привет и от мен, момичета!

Jarebi4ka, честити сини гащи!  Grinning И аз с нетърпение чакам прегледа си в петък, за да видя при мен какви ще са гащите, направо не издържам! Докито още миналия месец ми каза, че й се вижда момък, ама ще видим. Снощи цяла вечер се рових даже за мъжки имена, ама пусто нищо не ми харесва.. newsm78 Виж за момиченце е лесен избора.

Иначе моя корем вече е доста изпъкнал, но в никой случай като на бременна, по-скоро като на добре похапнала.  Wink Мисля че още не ми личи, пък и успявам да се вмъкна в дънките и панталоните си, но си давам максимум още 2 седмици, че вече ми стискат около корема. Не знам после какво ще правим с тия ужасни дрехи за бременни, нищо не ми харесва...  ooooh! Всички са безформени като за слоници... А аз работя в офис и ми трябва нещо елегантно, а не огромен чувал. Вие решили ли сте от къде ще пазарувате дрешки??

# 616
  • София
Здравейте всички. Чудесно кафе, аз така и не успях да го откажа Wink.
Дрехите за бременни и мен ме вълнуват, въпреки че все още се събирам безпроблемно в моите си. Някак си не мога да ходя на работа в нещо раздърпано, да не говорим на среща с клиент, а не ми се и дават няколко стотин лева за дрехи за бременни, все едно не стигат всички останали разходи. Впрочем, едно питане към мамите от София в подобна връзка - откъде си купувате бельо за бременни?

Със съня нямам проблеми, заспивам си от раз рано рано, но нещо се схващам много напоследък, явно скоро ще трябва да издиря някъде пилатес за бременни или нещо от сорта. Да има други желаещи да ходят на такова нещо в София или пък да имат информация къде какво?

# 617
Добро утро на всички  Hug

Jarebi4ka, хайде да сав и чесити сините гащи  Hug И аз никога не съм мислила за имена на момчета, толкова бях сигурна, че ще си имаме момиченце, пък то... Joy Бях си набелязала и 2-3 имена женски, а сега - зор голям, още не ми се търси за име/тайничко се надявам другият месец на 4Д-то да има изненада... Blush Laughing/

Аз тази нощ спах адски неспокойно, много жега - много нещо, сутринта цялата бях вир вода  #2gunfire

Относно дрехите за бременни - сега лятото не ме притеснява - по принцип имам доста рокли и дълги поли, които са широки/поне това лято се носеха , та съм си накупувала, повечето горе са с ластик/, виж - зимата ме притеснява сериозно...връхна дреха имам  - палтата няма да ми стават, че все са вталени, ама имам едно спортно дебело яке до под коленете, което е широчко и ще си го нося него, иначе други дрехи много не смятам да взимам, че после няма да искам и да ги погледна ...Моята приятелка си изкара бременността с едни дънки, няколко клинчета и туники - и аз така мисля, а ако не ви харесват нещата по магазините - винаги може да си ушиете нещо  Naughty А и сега има едни жилетчици, много симпатични, които са с връзки и се връзват на гърба - колкото искаш толкова отпускаш - и готово, решен "проблема" с растящото коремче  Crazy

# 618
Amidala,

права си за дрехите, и на мен не ми се инвестира в безформени парцали, но аз по принуда поддържам два гардероба: един строго официален за офиса и един спортен за уикенда и тъй като до Коледа ще съм на работа, няма как да мина само  с дънки и клинчета. Трябват ми и официални поли, панталони, ризи  ooooh!

Аз си падам по интернет пазаруването и изгледах безбройни сайтове. Само на Isabella Oliver ми харесаха за сега нещата (имат и официални), но цените са просто  #Crazy :
http://www.isabellaoliver.com/maternity-clothes/eu/100/maternity … html?viewall=true

Има някои нещица и в asos.com както и в next.co.uk като последните май ще отварят септември магазин в мола на Цариградско шосе в София. Дано да заредят и от maternity линията, че техните неща са евтини поне.

Иначе магазините в БГ още не съм обикаляла, ако някой има идеи да казва!!

# 619
Добро утро и от мен коремчета.
За дрехите да кажа, понеже аз от доста време не мога да се вмъкна в старите си - блузи, туники и потници засега имам и ми стават, но панталони си купувам или такива на ластик или с 1 -2 размера по- големи от моите, за да може да ми стават и по- нататък. Освен това и приятелки ми дадоха няколко чифта дънки за бременни, които са много хубави, макар и купувани от България, но те са плътни и ще ги нося по към есента и зимата.
Килограми на последната консултация не бях качила - 55 си бях. Но ще видим на 31 какво ще ми каже кантара  Mr. Green

# 620
Привет мацки.
Вчера бях на ФМ и на БХС. ФМ я правих пак във Фемина при същата докторка като първия път. Доволна съм, всичко ни е наред, много подскачаше и тя едвам му измери там каквото й трябва. Но не ни показа какво е. Гледахме го почти час, но не.
По-назад четох че някое мамче е в Токуда. И аз съм там. И миналия път бях и сега пак. Раждах при Лазарова и съм изключително доволна. Сега ще ме следи Колева мисля беше.
За кг. - миналия път качих 14кг. 4-5 от тях си ги мъкна още. Сега почвам от  Embarassed  77кг. и до сега съм +2кг.
Човечето го усещам чат-пат, но не е често. Доста високо се е покатерил бебока, та го усещам около пъпа.
Бременните дрехи са ужасТни просто. Помня миналия път как мерех и ревях на мъж ми в пробната колко ужасно изглеждам. Не стига че ти си ставаш дебела, ами и те са с такива кройки, че седят като палатки на теб. А за дънковите гащеризони с ластика отзад хич не говоря колко са смешни.  hahaha    

П.С.    Утре най-накрая ще се запиша на ЖК.

# 621
Момичета, ето тук има не лоши неща, някоя може и да си хареса нещо Simple Smile http://www.boyorgirl-bg.com/

# 622
  • София
Evridika, мерси Simple Smile.
Относно болките в корема и мене ме боли често и забравих да си взема Магнерич, а и ми се подува много. Не знам защо така. Вчера ме боля зъб много, направо полудях. Сега пак май ще ме подкара, а съм в прованса и нямам нито кола, нито градът е близо. Чудя се ако ме заболи много сали може да пийна нещо по-силно от Парацетамол?

# 623
Добро утро,
вчера бях на преглед, бебо е добре и все още го виждат за момиче,но още не е напълно сигурен доктора. Беше се свило на топка и само по ритваше . Ще правим фетална след седмица тогава се надявам да кажат със сигурност какво ще е, но то докато не се роди нищо не е сигурно. Имам 2 познати на които им объркаха пола до последно на едната казваха че ще е момче роди се момиче, на другата обратното. Тази сутрин нашия тати си сложи ухото на коремчето и чу бълбукането и малката видя какво прави тати и цяла сутрин само върви подире ми да слуша бебо и много му се радва че правело така. Вече няма търпение да дойдело бебето да го гушкала и да му давала играчки. Като я питаме вече какво искаш да е бебето казва сестричка искам да си играем с куклите.
Дрехи за бременни предната бременност не съм имала защото си бях само в нас през цялото време имах нон стоп контракции. Сега да чукам на дърво нямам. Вчера докато бях на прегледа ме заболя стомаха и попитах доктора това контракция ли е и той каза, че не е а бебето ме било натиснало затова съм го усетила така. Което ме по успокои.

# 624
maria_m , ти при коя лекарка беше във Фемина-аз бях първият път при Димитрова, но сега се колебая още. Исках при Марков, но той бил в друга клиника и се чудя и не мога да реша. При Томова е много скъпо-отказах се от нея.
Някой знае ли дали ако при първата урина от изследванията по ЗК си имал проблеми ти изписват пак по ЗК отново да дадеш урина,или ще трябва да си я платя? То хубаво плащат само една урина и кръв в началото,ама ако има проблеми? Rolling Eyes относно кръвното-нямам баш ниско,ами слепвам границите и ми заглъхват ушите редовно-100/ 90. И предната бременност бях така, ама сега май ще пия и Магнерич,че нещо миналата седмица ме скъсаха болки в корема,дето ми приличаха на контракции. Confused

# 625
  • София
огнена стихия, аз имам проблем с урината и ми казаха да я повторя. Не е ставало дума да ми дават ново направление.

# 626
Здравейте, момичета!

Hey_ya, по въпроса за зъбобола аз имах същия проблем преди една - две седмици. Според моя зъболекар не може да се пие нищо, въпреки че аз бях на косъм от течния аналгин. Оправих го уж, ама той подъл мъдрец и са една седмица ми въртя мръсни номера. Добре, че се пооправям.

Огнена стихия, според мен ако искаш ново изследване ще се наложи да се бръкнеш ти за съжаление.

# 627
Добро утро! Simple Smileю

Ние вчера купихме първите си ританки, макар и да са по-големки  Joy ама кой ти разбира що е то номер 24  Crazy
Еми много сладки - жълти, на червени ягодки, за 3 лева....  Rolling Eyes

Днес нещо са ме хванали бесовете и съм адски раздразнителна...  Close

# 628
Привет коремчета!

Да споделя и аз за дрехите. Мен вече всички панталони ме стягат и съм си купила един ленен с трико на колана и ми е доста удобен. Но не съм го купувала от магазин за бременни. В тези магазини, които посетих просто нещата са ужасни (приличат на модели от преди 10 години) и на всичкото отгоре ми се виждат доста скъпи. Замислила съм се дали да не си накупя платове и да си ушия някоя дрешка! И без това ще ходя на работа до края на септември и след това мога да се отдам на шиене. А зимата не знам какво ще правя с връхната дреха. Хич не ми се иска да изглеждам зле с някакво широко и безформено палто или яке.

# 629
Днес май се очертава да не е толкова горещо.Дано се застои малко така че тея жеги не ми понасят въпреки,че у дома и в колата сме изцяло на климатик.
За сега съм качила 2кг от началото,но се надявам да се движа в някаква норма според моята височина и начални кг,че после не ми се мисли ако трябва да смъквам пак много. Rolling EyesНа консултация съм другата седмица и тогава се надявам да разбера пола на бебчо макар и не на 100%,но да е нещо ориентировъчно. Sunglasses
нещо и аз не мога да си харесам дрехи за бременни,по скоро дънки или панталон.С горните дрешки нямам проблем,стават си ми за сега пък и за зимата имам палтенца които ще ми стават.
Днес си пуснах изследванията за кръвна група,хепатит и нещо друго,но не правят ли вече и за австралийски антиген? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт