Отговори
# 660
Е, аз усетих дори ритниче онзи ден-съвсем точно и ясно, дори не беше като черва,а някой си ме ритна леко на определено място.
Е,да де,ама и ти си точно седмиците около,които казват,че е нормално да се усети...

Елена,по скоро е нещо друго.Раничко ми се струва и на мен да е бебо.

QueenBee,да са живи и здрави бебоците и родителите им, да им се радват....  bouquet

# 661
Е, аз усетих дори ритниче онзи ден-съвсем точно и ясно, дори не беше като черва,а някой си ме ритна леко на определено място.
smile3501

# 662
интерсени теми сте започнали...
Аз 2 дни бях официална на курса - сако, риза, панталон с ластик, ленен, ама утре ще обувам парцаливите дънки. Беше ме страх от високия ток, ама от 7 до 17 си го носих 2 дни без проблем.
Днес лектора ми каза, ако ме питат дали смятам да имам деца по интервютата да казвам "НЕ"  Joy
Така ме напуши смях. Ще видят скоро, хехе, явно добре съм се скрила.
Утре широките дънки мисля да ги комбинирам с една жилетка, да не се вижда много колко са грозни.  Simple Smile

# 663
Е,да де,ама и ти си точно седмиците около,които казват,че е нормално да се усети...

Така е,ама аз усещам "черва" още преди две седмици, да не кажа три Mr. Green, като с първата бременност ги усетих чак след 17-та седмица.

# 664
QueenBee, честито на приятелката ти за момченцата, да са и живи и здрави!

Аз усещам движенията на самата матка, но все още не мога да се похваля, че съм усетила бебето, въпреки, че вече тръпна и много, ама много искам да го усетя. Мисля, че най-късно другата седмица трябва да започна, още повече, че сега се усещам някак си особено чувствителна.

За дрехите - само дето се оплаквах сутринта Embarassed, реших да си пробвам нормалните дънки, за да видя колко съм напълняла, и направо цял ден си ходя с тях. Е, не ги закопчавам догоре, а ги държа на полседна дупка на колана и коремчето ми стърчи, ама все пак... И съм супер щастлива
В петък ми предстоят прегледи, БХС, ФМ и  също с нетърпение чакам. Направо ми се иска да свия на руло следващите два дни и вече да е петък!!!

# 665
  • Варна, морето, сините вълни...
Аз да се запиша за днес че цял ден ви чета...а утре докато дойда на работа може да сте свършили темата  Whistling Hug

# 666
Ако я свършите ще стоите няколко часа без тема, защото утре отивам да подавм документи замагистратура. Да ми стискате палчета, а като се върна ще ви зарадвам с нова темичка Simple Smile Лека и прохладна вечер от мен  Hug

# 667
Ехо, да се похваля, днес правих ФМ. Всичко с бебчо изглежда наред.

Доктора е сигурен, че ще е МОМИЧЕ. Почувствах се много странно като ми го каза и много горда. Още съм като в транс, не мога да проумея напълно факта. Много съм щастлива де. Исках да е момче, но като се замисля съм по-подготвена да възпитам момиче, знам проблемите на момичетата и ще мога да и давам съвети живот и здраве. Господ си знае работата, знае кое е най-добро за нас и трябва да му се доверим.

Sunglasses SunglassesОх колко ми е хубаво.

# 668
Вероника, поздравления за момиченцето! Hug Много се радвам за тебе! наистина е така, случва ни се само онова, което е най-добро за нас,  Sunglassesдори да не го осъзнаваме и да си мислим противното!
Прохладна нощ и хубави бебешки сънища!

# 669
Veronica 85 честити Ви розови гащи пък на Вас smile3501.
Queenbee честито за близначетата и на приятелката ти!
Днес си получих резултатите от БХС и мисля, че всичко е ОК с тях, но все пак ще ги споделя с Вас, за да ме успокоите съвсем:
Тризомия 18 - <1:10000; Тризомия 21 - 1:372; Дефект на невралната тръба - 1: 8514; Възрастов риск - 1:413.
Говорят ли Ви нещо??? Благодаря Ви предварително за помощта и извинявайте, че Ви занимавам.
Лека нощ!

# 670
ДОбро утро

Вчера не ми зареждаше страницата и не успях да пиша

За усещането-според моя АГ за втора бременност може около 18 г.с да се усети доста отчетливо,а за първа 20 г.с
Няма да ни се изплъзне този момент,всяка бременна си го знае кога за първи път се случва Hug

Честито на разбралите пола,да са живи и здрави човечетата а пола им е без значение,пример съм аз,почти цялото си детство бях момче-наравно с тях,футбол,катерене,колелета(никакви женски игри) бепе ми екстра,е нашите не толкова бяха във възторг но за мен това ми беше естествената среда,после след пубертета се усетих де Mr. Green

ХУбав ден днес е прохладно Peace

# 671
добро утро и от мен, да се отчета с присъствие  Hug

Незнам дали ви се оплаках онзи ден, че с триста мъки ми дадохда само 10 дни продължение на болничния, без да лежа в болница , а ми бяха казали 20... ooooh! И сега трябва да бързаме да се прибираме от морето и същия ден да влизам за 3 три в болница заради тъпата бюрокрация... #2gunfire Да не говорим, че една от сестрите пак започна да ми чете морал защо само съм в болничен , все едно тя лично ми ги изплаща - луда работа...

Приключих с оплакванията, сега малко ми олекна  Simple Smile Желая на всички коремчета хубав и усмихнат ден, който поне засега не е много горещ  Hug  bouquet

# 672
  • София
Привет, да ви пожелая и аз приятен и успешен ден   bouquet.

# 673
Привет и от мен   bouquet

Fantasy, понеже кутията ти е пълна и не можах да ти пратя ЛС, като пускаш новата тема моля те включи ме при мамите с термин 03 февруари, че още си седя с неизвестен термин  Blush От София съм, първо бебче.

Мерси!  Simple Smile

# 674
Добро утро и от мен!  Hug

Някой вече да е чел "информация" за детето Водолей?? Аз от доста време само се канех, ама днес четох. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт