Отговори
# 645
Аз май ще обиколя магазините за дрехи втора употреба. До сега не съм купувала, но за всяко нещо си има първи път. Знам че там също има дрехи за бременни и ще поразгледам Wink
има но са огромни размери
Аз съм купувала на малкия карнавални костюми за 3-5лв нямат равни Simple Smile

За бременни има , но за ХХЛ бременелки(дано не се обиди някой)
особено ако са от Америка, няма как да не са огромни Joy На мен вече ми подариха две туники от такъв магазин, не са за бременни, просто са по широчки и са много хубави. Така че ще мина да разгледам за нещо по-голям размер, дори и да не е специално за бременни Mr. Green

# 646
И това не е лоша идеа за маг. "Втора ръка"

# 647
Добър ден и от мен Simple Smile
Днес съм в много добро настроение ходих на ФМ във Фемина при доктор Цолова, много ми хареса добре обяснява и  е много внимателна. Май ще сме с розови гащи ама не беше много сигурна, че е още рано. Аз имам малко дрехи от предната бременност, но ще трябва да си купя още някои, преди я изкарах в къщи цялата бременност а сега ще ходя на работа до последно, та за офиса ще ми трябват някои неща, тези панталони в сайтове ми се виждат скъпи 70 лева за един панталон , които ще го нося 3 месеца не ми се дават, мисля да си купувам обикновени панталони за по 20 лева само по големи номера, може и магазини 2 употреба да посетя  newsm78 ама там има доста страни неща и нещо не мога да се ориентирам като хората къде какво да гледам, ако има майчета от София или Перник можем да ходим заедно.

# 648
Здравейте мамчета и аз  днес бях на фм,много съм щастлива,бебо е добре и  е вече 56мм Laughingтаткото беше с нас и е много горд,не ни казаха пола -било рано още Rolling Eyesпостоянно ме навиваха за тройния тест и за куп други изследвания,но ние решихме,че това засега е достатъчно  Crossing Arms и аз си купих един панталон за бременни и една приятелка ми даде малко нейни дрешки ,но не мисля да купувам нали ще съм си в къщи по нататък един гащеризон и клинчета и готово Hug

# 649
Изключително съм щастлива да ви споделя, че моя приятелка днес е родила близначетата си - момченца!!!!!!  newsm44 Майка - героиня е тя, и двете бебенца са около 2.900 и ужасно си приличали!  twin_neutral Heart Eyes Нямам търпение да отида да ги видя, което най - вероятно ще сторя утре! Ох, ще се пръсна от кеф!

# 650
QueenbeeДа си и живи и здрави и много да я радват.Наистина майка героиня големи мъже браво Честито bouquet

# 651
  • София
Момичета, някакво много странно усещане имам от снощи насам - като гъделичкане или пърхане вътре в корема, доста разпънат и напрегнат го чувствам. Имам си ги и стандартните придърпвания. А не са газове. Със сигурност не усещам бебето, рано е още и се чудя дали да се тревожа... Ама глупаво го описах...

# 652
QueenBee да ти е жива и здрава приятелката и малките сладурчета twin_neutral
elena_e  може и бебето да е било Hug

# 653
yan4etooo, ти къде ходи на ФМ ? Ние с теб като гледам вървим заедно , то и аз няма да правя нищо друго на този етап, мисля и следващата ФМ в 21 седмица да направя и това да ми е , не ми трябва излишни притеснения, то с дъщеря ми като не знаех че се правят такива неща и не съм прави та какво от това само дето бях по спокойна. Каквото е писано това ще стане.

# 654
ЕЛЕНА Е,доколкото си спомням първият път и аз точно така го описвах!Струва ми се,обаче че не е бебето-много е рано.

# 655
  • София
Evridika, Стани_1987, много ще се радвам, ако сте прави  Hug.

# 656
Между другото аз също усещам от време на време нещо и то на едно и също място, но решавам че съм луда и се права, че не забелязвам. Хем ми е втора бременност, хем не съм сигурна какво усещам. И все пак ми се струва много рано 13 - 14 седмица да се усеща бебето. Сега си сметнах, че миналия път съм го усетила в 16 - та някъде /помня си датата!/, то беше като едно съвсем лекичко почукване отвътре и бях легнала по гръб.

# 657
  • Varna, Bulgaria
И аз имам от два дена усещане, съвсем слабо, около пъпа,  дори едва ли не съм убедена, че е бебето, ама логиката и разума казват друго, отново препрочетох кога най-рано е нормално да се усети за първи път бебо при втора бременност е около 15 седмица, имам още малко Simple Smile

# 658
  • София
Да, и аз прочетох  Peace. Раничко ни е да усещаме бебето. Сега ми остава само да се надявам, че не усещам нещо дето да е тревожно.

# 659
Е, аз усетих дори ритниче онзи ден-съвсем точно и ясно, дори не беше като черва,а някой си ме ритна леко на определено място.

Общи условия

Активация на акаунт