Отговори
# 630
Днес си пуснах изследванията за кръвна група,хепатит и нещо друго,но не правят ли вече и за австралийски антиген? newsm78

На мен ми пуснаха всички видове изследвания, включително и австралийски антигени.  Peace

# 631
Здравейте,
Бяхме на док..ЛЛ-да види детето че вчера вдигна 37.3 Т,много странна,ама май му няма нищо давам Осцилококцинум и това е,ще видим Praynig
Спането и при мен е зле -голямо въртене е вечер,но не само при мен,и детето и мъжа ми..гадничко си е.
Дрехи- взех само по дълги потници,ризки,едни дънки за бременни и това е,зимата у дома с клинчета и блузони Simple Smile
Не съм купувала нищо за бебо...има време,много ми е тежко сега за обиколки по магазини,на 100м присядам ooooh!.
Ние искаме малко да освежим първо у дома,после почваме с покупки.

Хайде ставам че от вчера съм се отдала на готвене..Simple Smile май взе да ми харесва Mr. Green

# 632
Момиче,за дрехите да ви кажа,че има всякакви и като модели и прилични на външен вид!Аз съм на принципа,че който търси-намира.При предната ми бременост изкарах с 3 панталона с широк ластик,рокля за бременни,която нося и сега и още няколко блузи,които не мога да кажа,че са като палатки.По простата причина,че самия корем в напреднала бременност ги прави да изглеждат така.

Щях да питам мамите кои мислят да ходят на 3Д или 4Д?
А мамите от София,които мислат,КЪДЕ?

# 633
Здравейте и от мен. За дрехи хич не ми се мисли ooooh! За сега карам с ширки туники и тънки, широки панталони. Ама зимата не знам какво ще правя, ако си ходя на работа. Тук трябва все пак да се съобразявам какво обличам. Не знам и какво яке ще нося newsm78 Мислех някакво пончо да си купя, за друго не се сещам. А дрехите за бременни са ужасно скъпи Shocked като знам че ще ги нося един, два месеца, хич не ми се дават 70лв за панталон или ризка.

# 634
Момиче,за дрехите да ви кажа,че има всякакви и като модели и прилични на външен вид!Аз съм на принципа,че който търси-намира.

Ако е удобно би ли споделила къде ги намираш!  Peace

# 635
  • София
Evridika, аз гледах разни над 100  Joy.
Ако някой е видял нещо прилично на по-сносна цена да казва. Предпочитам тия пари да ги дам за нещо за бебето - и без това достатъчно неща има за купуване.

# 636
Преди 2 години,половината от нещата се ги купих на 1/2 цена при едно посещение от Враца.Тогава ми направи впечатление,че едни и същи неща в София са 2 пъти по-скъпи,отколкото в другите градове (по-малки),което пък е за сметка на избора.Има много модели блузи и потници този сезон,които стоят някак разкроени от бюста надолу,които на мен специално ми вършат идеална работа + един размер по-големи,за да се ползва дълго време.

# 637
Привет, мамчета!

Много сте писали тази сутрин. За дрехите, какво да кажа - имам същите притеснения, защото и аз не мога да си позволя да ходя в офиса с дънки /освен в петък/. Така че за сега съм се заредила с една есенно-зимна рокля от намаленията на бенетон /40лв./, която мисля в по-студени дни да съчетавам с различни блузки отдолу. Предната бременност изкарах с две-три рокли и две бременни поли и разни по-широки ризки, но тогава беше топло. Сега съм решила още една рокля или сукман и един официален панталон. Дънки вече съм си купила, при това по-тъмни, така че да изглеждат като панталон.
Сега проблемът ми е, че много бързо ми расте коремът /започнах да си мисля дали не съм бременна с близнаци  Joy/. Та не съм сигурна, че тези дънки, които сега си купих ще ми стават декември-януари. Лошото е, че не може да се контролира. Храня се доста умерено, предимно плодове и зеленчуци и сирене, ама коремът си расте.
Ето малко дрехи за бременни / но не съм поръчвала още от тук/ - http://www.bonprixsecure.com/at/Umstandsmode-1-6287-shop.htm?id= … 164917-0-4c6a5d36

# 638
Аз май ще обиколя магазините за дрехи втора употреба. До сега не съм купувала, но за всяко нещо си има първи път. Знам че там също има дрехи за бременни и ще поразгледам Wink

# 639

Стани, на мен док ми каза да се запиша към 18-19 г.с. на 3 или 4Д/което аз реша/, за да се разгледах хубаво нещата на бебето и аз мисля да отида на 4Д , но няма да ходя в София, а в Благоевград, че ми е по-близо , а и апаратите са хубави  Naughty

# 640
Ето какво намерих,но няма цени на всички http://www.miro-style.com/about.php    http://www.mammabg.com/   http://tanily.com/cl/?cmd=pcmPage&pid=1

# 641

Стани, на мен док ми каза да се запиша към 18-19 г.с. на 3 или 4Д/което аз реша/, за да се разгледах хубаво нещата на бебето и аз мисля да отида на 4Д , но няма да ходя в София, а в Благоевград, че ми е по-близо , а и апаратите са хубави  Naughty
Аз ще ходя при доц.Томова в 20 г.с. че за тогава имаше свободни часове чак,мисля че при нея е 2D и 4D той 2D е по важен според мен защото на него гледат главно сърцето /дано само да не Ви подведа с мойто инфо/
Миналата седмица си купих дънки за бременни от м-на на детския Фокс в мола  на хемус там има дрехи от скоро и хич не са лоши.

# 642
  • София
Здравейте, момичета!

Hey_ya, по въпроса за зъбобола аз имах същия проблем преди една - две седмици. Според моя зъболекар не може да се пие нищо, въпреки че аз бях на косъм от течния аналгин. Оправих го уж, ама той подъл мъдрец и са една седмица ми въртя мръсни номера. Добре, че се пооправям.

И при мене е мъдрец (мамка му!). Аз миналата седмица имах страшно главоболие и признавам си си пийнах малко Аулин, ама много малко с много вода. Много ме болеше. И на мен ми пада кръвното много често. Ужасна работа!

# 643
Момичета, ето тук има не лоши неща, някоя може и да си хареса нещо Simple Smile http://www.boyorgirl-bg.com/

Много ти благодаря!   bouquet

Аз съвсем чинно веднага влезнах на сайта, а след това проверих и адреса и като видях, че магазинът е точно до нас не се стърпях и отидох! В резултат се сдобих с първите си две рокли за бременни!  Joy

Магазинчето не е голямо, и цените не са хич ниски (към 70 лв панталони, 90 лв рокли), но в момента има 30-50% намаление и аз не се стърпях!! Пък и роклите, които си харесах са хубава кройка и ще мога спокойно да ги нося и след бременността.

Благодаря и на другите момичета за идеите!

# 644
Аз май ще обиколя магазините за дрехи втора употреба. До сега не съм купувала, но за всяко нещо си има първи път. Знам че там също има дрехи за бременни и ще поразгледам Wink
има но са огромни размери
Аз съм купувала на малкия карнавални костюми за 3-5лв нямат равни Simple Smile

За бременни има , но за ХХЛ бременелки(дано не се обиди някой)

Общи условия

Активация на акаунт