Парфюмни размисли и страсти - 79

• 46 178
  • 722
  •   1
Отговори
# 240
  • Германия
Бубс, нищо с подобна тематична насоченост не съм чела досега и много ти благодаря. Ако случайно го няма превода, с акт на доброволческа проява се наемам да преведа отново четивото като фиксирам особеното си внимание на преводач върху тънката сатирико-иронична призма на пречупване.

Доскоро (допреди да открия темата) дори си мислех, че моята обсесия за ухания е извън пътя и няма други засегнати, които с готовност говорят за нея. Ама така става като живееш в Германия - както Рени наскоро писа - тук трудно можеш да усетиш парфюмирана жена. То пък едни жени?! newsm78

# 241
  • София
Тъкмо си мислех да помоля за линк към превод  Embarassed Разбира се, никой не ми е виновен, че английският ми е колкото да си изкарам боя (а тук има хора, които си изкарват хляба с него Simple Smile ), но се чувствам онеправдана и малоценна, когато някой пусне интересна статия на английски. Мога да чета с удоволствие (и винаги го правя) само Калина Гарелова от Капитал. Ще бъда много благодарна, Натали   bouquet

П. П. Ето на какво попаднах Simple Smile
http://forum.cosmeticsclub.org/forum/viewtopic.php?t=3041

Последна редакция: пн, 09 авг 2010, 10:57 от Атти

# 242
  • Германия
Атти, точно това е превода. Благодаря на Бубс, която ми го пусна и на ЛС. Аз съм винаги насреща за доброволчески преводи.

# 243
  • София
Момичета, видяхте ли че е излязал нов парфюм на YSL?
"Belle d'Opium", не намирам кога може да се очаква в Европа, още повече по нашите ширини.  newsm78
Ето малко кадри, на мен ми звучи мнооого обещаващо. Но аз малко като децата, вярвам на рекламите, а после... Joy
http://www.youtube.com/watch?v=3AAhM4pqrQ4
http://-spam082-/n/-belle-dopium--vulshebstvo-ot-iv-sen-loran.24760.html

# 244
  • USA, Steak State
 newsm03
Вчера си сложих Извънземното.. пък.  Laughing Съвсем малко си мацнах да се усеща леко. То беше и една жега и от многото плискане с вода изчеза по едно време. Simple Smile

# 245
Здравейте дами  bouquet
Поздрави от ГОРЕЩОТО и ВЛАЖНО моренце Hug
За себе си открих, че за 3 дни мога да унищожа почти 20 мл EMERALD DREAM ( EL), но това определено ми стана любимо лятно ухание Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Жалко, че няма да мога да присъствам тялом на срещичката, но духом ще съм с вас Hug Hug Hug

# 246
Е, привет от родна земя вече!   bouquet
Пет парфюма носих и две отливки, нооо само Amarige Mariage издържа геройски на ужасната влага и жега тази година на морето, както и на целия път на връщане на климатик. Врата и гърба са ми схванати, но уханието му не беше отвяно и още се носи около мен!  Heart Eyes

ПП. Не мога да повярвам, че вече съм си у дома и съм си пред моя си компютър! Heart Eyes Този път исках да се прибера, за разлика от други години, когато сме откарвали по повече от месец на морето. Rolling Eyes

# 247
Момичета, може ли да се оплача? Аз ще се оплача и да не може. Днес така ме ядоса една немка в немския форум, нараво се побърках! Щях да купувам един парфюм от нея, преведох парите и тя ми каза, че тъкмо е видяла, че имам две отрицателни мнения и не иска да ми го прати вече парфюма. Аз обясних, че съм превела парите, с една дума да не се притеснява, да го прати като пристигнат, а тя ми каза, че ще ми ги върне!  Shocked Така се засегнах! А двете отрицателни мнения за мен ги получих, когато си бях в България и се случиха бая кофти и лични преживявания, останах повече време там, защото се наложи и точно за двете отливки не съм мислила, които трябваше да плащам... Като се върнах вече се бяха оплакали от мен. Ама да не си помислите, че съм получила нещо и не съм го платила? Нищо не ми бяха пратили, и вече се бяха изказали отрицателно, та аз нищо не можех да направя. С една дума просто не се състоя уговорката. И сега заради въпросната важна дама, която не разменя с такива като мен, трябва да ходя до банката утре, да излизам от работа специално затова, за да стопирам превода!  Shocked Shocked Shocked

# 248
  • USA, Steak State
Не разбирам след като получи парите какъв е проблема да ти прати обещания парфюм....
Хора всякакви!  ooooh!

# 249
  • Германия
Ренка,   action032  , предлагам ти за некоректното отношение да друснеш на тази преморализирана фрау една черна точка на свой ред-да усети на гръб консеквенциите на отрицателните мнения . 341uu  

# 250
  • при морето
Рени,мното неприятно,но не се ядосвай!След като си й превела парите не виждам и аз какъв е проблема!
Явно е особнячка! Crossing Arms
Аз искам да попитам-някой спомня ли си,че миналото лято се писа за Amour by Kenzo-че не са им пълни флаконите,
или в друг форум се бяха оплакали доста момичета,по това време беше май... newsm78

# 251
Ух, с ваша помощ ми мина. Аз отрицателно няма да се изказвам за немската пача, че съвсем ще внеса смут в подреденото немско общество.  Mr. Green Пък и съдбата беше благосклонна и ми прати два нови парфюма.  Joy
Amour by Kenzo-че не са им пълни флаконите,
или в друг форум се бяха оплакали доста момичета,по това време беше май... newsm78
Те тези буркани не са ли винаги леко по-празни, защото някой е направил бутилката по-голяма от нужното?

# 252
  • Sofia
Жадорите не са до горе.
Кензото ми дойде пълно без  да бълбука.

# 253
Winter fairy ,точно за шишетата на  Amour by Kenzo ставаше въпрос,че не са пълни догоре като нови,а малко над 2/3,само че в козметичния форум. Peace

# 254
Малко встрани- къде се загуби Аризона? На море ли е или си е сменила ника?
Ето мъ и мени! Grinning Благодаря, че попита! Hug

Тук съм си, все същата, снимам си ноктите, пия бяло винце и се опитвам да се разпиша във всички теми, които ме интересуват. Grinning
Няма море, няма почивка, на тръстиката само, ама и тръстика взе да няма, та... Но да не задълбавам в битовизми.
На парфюмния фронт - нищо ново. Ползвам си старите любови с удоволствие, пробвам нови понякога, а други, предоставени ми от любима парфюманка Heart Eyes, чакам да захладнее, за да опитам с по-вдъхновено обоняние.
Ся, опитвайки да се сетя за конкретни неща, в главата ми настава адският хаос, но при една от обиколките си харесах О Демоазел /май не се пише така/ на Живанши, който някога низвергнах, а на рекламата му даже се присмях /е, така съм си аз, винаги Confused/.
Пробвах и Еликсира на моята голяма любов, Миднайт Пойзън /пък за него колко имам да ви разказвам Mr. Green/, на кожа - ми не, не ме кефи така, както първообразът. Еликсирът е по-глух, по-затворен, по-прибран и срамежлив... не съм аз. Няма го онова острото от оригинала, по което припадам, и което ме довежда до състояние, близко до нирвана и множествен оргазъм. О, Боже, с него видях и чух Джеймс Хетфийлд и компания това лято, как да не го обожавам! Mr. Green
Хубав е, не мога да оспоря, и бих се поляла страхотно, ако някой ми го подари, но толкова.
И разни други пробвах и смърках при редките си парфюмни обиколки, но нищо не ме влюби в себе си. Старите ми мечти си стоят несбъднати, някои преговарям, други пренареждам, и така...
Сбъднах си само едно малко Хипноузче, което обаче се оказа не достатъчно натрапчиво и силно за дивата ми натура, поради което ми останаха само някакви 2 мл, които пазя за зор заман. Наистина, много го харесвам, но ми е слаб. Sad
И други има, но друг път. Simple Smile

По повод анкетата, въпреки че не мога да гласувам вече, и въпреки че нямаше да наклоня везните особено, съм за една, обща, тема. Обичам да чета описанията на Pixie, ако и да са за парфюми, до които аз, най-вероятно, никога няма да се докосна, и щеше да ми е по-лесно да ги намирам. Съвсем егоистично постъпвам, нали. Simple Smile

И така... Здравейте! bye

Общи условия

Активация на акаунт