Парфюмни размисли и страсти - 79

• 46 142
  • 722
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Marinska, добре дошла и не се сърди! Всъщност ставам все по-голям Мюглер фен.
И Шанели ми се искат...
Открих Коко Мадмоазел ЕдТ на срещичката!
Кога ли ще мога да си ги позволя?

Вчера пък се върна една приятелка от Турция и ми замириса страхотно - на свежо, сапун, цветя и тамян. Викам си - купила си е нов парфюм!
Питам я с какво е. Тя - ми с нищо. После се сети, че си е мацнала миро на Богородица на роллонче. Ех, че хубав парфюм имала тая Дева Мария! Mr. Green

# 391
  • Враца
Аз не се сърдя, майтапя се!  Hug
На Каварна, да:)

Очаквам Уоманитиииииии  newsm44 newsm68 smile3533

# 392
Вили, чудесна новина...Да разкажеш веднага щом го получиш Heart Eyes Flutter

# 393
  • Враца
Аз нали разказах,
мирише ми на морее, водорасли и сладост Simple Smile

# 394
  • София
Вили, гаднярка такава....!  Mr. Green Hug Hug Hug

И аз нали и аз хич не си падам по ТМ, днес се радвам на Alien Sunessence Saphir Soleil, ей сега ще го подновя и слизам долу до мола... Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

Нещо напоследък нямам нови терзания, само този Womanity ми мъти спокойните води... Thinking Tired

# 395
  • Враца
Alien Sunessence Saphir Soleil е страхотен, ама на мен ми е слаб  Cry

а Уоманити на първо четене ме грабна страхотно, мисля , че ще го нося поне един месец без спиране Simple Smile

(на второ четене/дано да е скоро/ ще разкажа пак ) Simple Smile))

# 396
Womanity ме изкушава, но ще изчакам да излезе и тук и да пробвам, че не ми се дават пари насляпо. Иначе ми е доста любопитен. Grinning

# 397
  • Враца
Ми да, така е правилно,
ама densi нали ви каза, че аз ги стрелям на сляпо ТМ - овите произведения  Laughing

# 398
  • София
Alien Sunessence Saphir Soleil е страхотен, ама на мен ми е слаб  Cry

На мен ми е супер - че Alien EDP много ме трови в жегите, този е доста по-носим за тези температури... А и цвета на бутилката само като го погледна и ми иде да го пийна парфюмеца... Mr. Green Twisted Evil Нещо напоследък подобни нюанси много ме грабват... Mr. Green

# 399
Да бе този Пришълец се държи много достойно в жегите. Аз също го нося доста.
Вили, предлагам дизайнерите да си изберат по няколко, супер верни фена и ги назначат за официални представители, разнасящи славата на творенията им и опразващи портфейлите си сериозно за техните хрумки. Аз очаквам покана от Шанел. Crazy Whistling
Вили е ясна, тя даже е с предимство, вие обаче от кого очаквате? Кой е голям фен на Диор например, че не сещам в момента.

# 400
  • Враца
Атти е Guerlain  Peace

# 401
Натали Никол е Клиник. Предлагам им да и подарят една бъчва Ароматикс еликсир за верността. Може и цистерна, тя заслужава този жест, 20 години малко ли е? Тя праща поздрави на всички момичета.

# 402
За Герлен ще видим кой е? smile3516
С Атти ще се разберем, ако платят добре от бранда. Laughing

# 403
  • Враца
Аз съм съгласна и безплатно  Peace

# 404
  • Враца
goddess e Дона Карън - Кашмир

Общи условия

Активация на акаунт