Парфюмни размисли и страсти - 79

• 46 142
  • 722
  •   1
Отговори
# 420
  • USA, Steak State
 Blush Вие сте виновни, пЪк...  Mr. Green

# 421
Аз да съм представител на Елена, моля, следователно на Ермес (8 Ермес-а в момента, плюс 2 Frederic Malle и един на Different Company). Второ място ще трябва да е Том Форд, но и от всичките Фр. Мал не бих се отказала.
Лутен още не ме е грабнал така силно.

Joy ама за Щатите Wink
че като погледнах моите се оказа,че имам 10 Ермес-а/от които 8 на Елена/ и още 2 на същия Shocked
но да си призная само 2-3 ми пълнят душицата Grinning

Русе на Серж не ти ли харесва Thinking

пп.Ама как излъгах......само 6 били на Елена от Ермес-ите Embarassed + още един който утре трябва да ми е в ръчичките Mr. Green

Последна редакция: пн, 16 авг 2010, 18:07 от goddess

# 422
  • Boston, MA

Готово! Стиснахме си ръцете!
Далеч не съм пробвала всички Лутен-и още...

# 423
  • София
Маринска, ако разрешиш, мога да взема някакво вицемясто при ТМ Crazy За сравнение - 14 флакона Герлен (2 се повтарят) срещу 9 Тиери-Мюглера  hahaha

# 424
  • Враца
Ееее, много ясно, за къде без твойте обаятелни описания ?

11 флакона ТМ и очаквам още един  newsm78 (малко ми се виждат)

# 425
Вие ме сразихте с цифри, по толкова бройки не ми харесват от никой бранд. Може би не съм чак така парфюмно запалена...
Но като се замисля как не харесвам зелени аромати, не понасям жасмин,рози и плодове, и постепенно доста шишета отпадат.

# 426

Готово! Стиснахме си ръцете!
Далеч не съм пробвала всички Лутен-и още...
Peace Hug
Ако ти попаднат пробвай също  Chergui и Arabie

Изкарваме си сами 'кирливите ризи'
Атти,"14 флакона Герлен (2 се повтарят) срещу 9 Тиери-Мюглера" ама вярно си фен Laughing
от останалите брандове не мога да се похваля с повече от 4 бройки,но не се оплаквам.......радвам се на разнообразието Wink,различен бранд,различни носове и прекрасни различни и нови усещания  Heart Eyes

# 427
  • София
По-скоро луд фен, с подчертавка на луд  Crazy

# 428
По-скоро луд фен, с подчертавка на луд  Crazy
Атти,току що установих,че не си сама в тази си лудост Laughing.Направи местенце и за мен- 13 парфюма на Герлен + още 4 резерви.  #Crazy Не знаех,че са чак толкова.

# 429
  • София
Заповядай  Hug драго ми е, че не съм сама (да не се чете в другия смисъл  CrazyLaughing

# 430
Добре, че си ми ти да мисли някой и за мен! Heart Eyes Hug Flutter
Аз съм нищо. Mr. Green Никакъв парфюмен маниак не съм вече... Моята лудост е максимално овладяна и много се гордея с това. bowuu При мен има единични бройки от разни брандове - като 4 бр. са на Guerlain, 3 бр. са Hermes, 2 бр. са Gucci, а останалите са с по един представител - още 17. Не броя отливките.

# 431
  • Варна
Толкова съм полигамна в парфюмно отношение, че се чудя за срам ли е или за хвалба  Laughing
Имайки предвид сегашните наличности, наникъде не залитам сериозно - нямам бранд-фаворит. То май и никога не съм имала де, като се изключи периода, в който имах 12 Ермес-а, но това отдавна мина и беше случайно. Сага имам само 3 от въпросните, а това е крайно недостатъчно, за да говоря за някаква пристрастеност.

# 432
В момента - апцелютен парфюмен помияр. Сбирщак от брандове, много различни, но пък си ги обичам.  Blush Heart Eyes

# 433
  • Boston, MA
Боговете (и парфюмните компании) чуха вашите молби - Органза Ендесанс е преиздаден, в нова бутилка:

http://www.macys.com/catalog/product/index.ognc?ID=400145&cm … ;kw=%7Bkeyword%7D

# 434
Не виждам бутилката newsm78
Такава ли е?

Дано не е и реформулиран, че така разтуриха много аромати.
А тук не са ли се заметнали с цената!? Shocked

Последна редакция: пн, 16 авг 2010, 21:51 от Бижy

Общи условия

Активация на акаунт