Парфюмни размисли и страсти - 79

• 46 142
  • 722
  •   1
Отговори
# 435
Ооо йес! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Откога трябваше това да се случи. Ликувайте почитатели! Party Готина бутилка, въпреки, че старата е просто върха.

# 436
  • София
Дали да се радваме? Ако е и преформулиран, идеята заминава на кино. Ако ароматът е същият (в което силно се съмнявам) бих преглътнала прекалено семплата и безинтересна бутилка  Rolling Eyes

# 437
Дали да се радваме? Ако е и преформулиран, идеята заминава на кино. Ако ароматът е същият (в което силно се съмнявам) бих преглътнала прекалено семплата и безинтересна бутилка  Rolling Eyes
За съжаление е реформулиран, и не мирише по същия начин-по- плосък, изцяло канела и нищо друго

# 438
Е, нищо не е толкова хубаво, колкото изглежда, значи... Tired

# 439
Бубка, само да не е като черния Шанел... Rolling Eyes
Дано не е и реформулиран, че така разтуриха много аромати.

Macy's знам че са стабилни.  Peace

# 440
И аз така прецених и си редактирах поста! Blush

# 441
То в днешно време човек все трябва да си сверява часовника.  Simple Smile

# 442
Реформулировките са винаги гадни, но все пак по-добре е да го има на пазара, отколкото да е изчезнал. Сега остава да върнат и Глорията дори и реформулирана.

# 443
  • София

А тук не са ли се заметнали с цената!? Shocked
Определено са се, обаче търсенето определя предлагането  newsm78 така или иначе световните запаси от старата Органза Ендесанс намаляват катастрофално  Crazy

# 444
...така или иначе световните запаси от старата Органза Ендесанс намаляват катастрофално  Crazy
Joy Дааа Thinking Лошо! За какво са тези напъни за реформулировка като това е винаги по-кофти постижение от оригинала и само разваля впечатленията и спомените!? Като не ви хареса новата Indecence, пробвайте пак Amarige Mariage Joy може да се окаже по удачен избор за наподобяващ аромат.
Замислих се, че Givenchy имат един от най-дългите списъци на собствени аромати, в който има обаче куп излишни неща, за които не си е струвало да си пънат носовете, защото нищо не са направили. Confused

ПП. Намерих и една за  $499.99, Атти!

# 445
http://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Les-Parfums-Mythique … decence-1979.html
Според фрагрантика тази новичката Индесенс е от 2007г
Има добавени съставки и пирамидата е някак обърната Rolling Eyes
Проспали ли сме го този момент newsm78

# 446
goddess, те наскоро ги добавиха във Фрагрантика тези Les Parfums Mythiques. Ама защото всичките започват с това име, не сме им обърнали внимание на допълнението. Даже ми прави впечатление, че доста стари аромати на познати и не особено скъпи брандове са добавени напоследък. Голяма редакция е правена в сайта.
Мимоза и мандарини, в аромат където са ясно изразени, не ми допадат. Това има в тази Les Parfums Mythiques - Organza Indecence, за сметка на муска от оригиналната. Вероятно това заместване я разваля.

# 447
http://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Les-Parfums-Mythique … decence-1979.html
Според фрагрантика тази новичката Индесенс е от 2007г

да!  и си пишат хората, че нищо общо няма с оригиналната Индесенс Confused явно Мейсис продават тази от 2007 ако се съди по снимката newsm78
аз съм такъв виден фен на Органза, а Индесенс ми е била винаги адски любопитна, но никога не съм търсила отливка - струва ми се изгубена кауза Embarassed

# 448
  • Boston, MA
Не съм 100% сигурна, но едва ли е от 2007 в Мейсис. Виж, от края на миналата година може и да е.

Аз не познавам оригиналната Органза Ендесанс, та ще ми е трудно да преценя дали е реформулирана тази. Дано не са я объркали много...

# 449
Не съм 100% сигурна, но едва ли е от 2007 в Мейсис. Виж, от края на миналата година може и да е.

Аз не познавам оригиналната Органза Ендесанс, та ще ми е трудно да преценя дали е реформулирана тази. Дано не са я объркали много...

по коментарите в сайта на Мейсис - явно се продава от есента на 2009. Само че има ли я в самите магазини? аз останах с впечатление, че е само в е-магазина на Мейсис.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт