отново Подарък за новородено Бижу

• 24 591
  • 77
  •   1
Отговори
# 60
  • Някъде по Дунава
Според мен не е удачно,защото малко бебе с бижу не ми се връзва,а докато порастне модела ще остарее.

# 61
  • София
За мен лично не е подходящ подарък, но просто защото на мен не ми харесва на тази нежна ръчичка как стои златна гривна. Аз лично бих подарила златна или сребърна монета. В много банки продават. Виждала съм и бебешки комплект, съдържащ ценна монета плюс други монети /доколкото си спомням не от ценен метал/, съответно за късмет, здраве и т.н. Сребърната лъжича също е подходящ подарък за новородено.

# 62
.... При нас на бебе се подарява сребърна лъжичка. Класически подарък е.....

Стана ми любопитно къде е това при вас Laughing. Наистина е супер идея Peace. Даже две биха свършили чудесна работа. Лъжички се ползват много.

САЩ Laughing

# 63
Не ми се нрави идеята за бижу на новородено.Излишно и неизползваемо е за мен.Пък и опасно може да бъде бижуто в някои случаи,особенно когато се прекали с показността  http://skandalno.net/%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%BE/ … %BD%D0%B5-%D1%81/
Бижу за дете приемам единствено кръстчето на кръщенката.И двете ми деца имат подарявани бижута .Никога не са ползвани.Дъщеря ми естествено вече не иска това което и е подарявано като бебе и ще се използва само като материал.

# 64
И в България съм чувала да се подарява сребърна лъжичка, но се приема за по-аристократичен ( или снобски) подарък. Детето се захранва със сребърни прибори. Супер! Пък и от хигиенна точка е по-добре лъжичка от благороден метал, отколкото силикони, пластмаси и т.н.

# 65
Ами тук почти всяко дете има даже по няколко-като се изредят много гости. Laughing Не се възприема като снобария, а като нещо нормално. Има и по-евтини варианти от Тифани разбира се, но това се възприема като баш класиката в жанра. Laughing

# 66
НЕма zначение, тя и беz това авторката на темата вече си е решила, надявам се.

Мдааа, вече си реших за мене си Simple Smile Но все пак ми е интересно да чувам и други мнения Simple Smile Може пък и нещо да добавя към моята идея  Whistling

# 67
.... При нас на бебе се подарява сребърна лъжичка. Класически подарък е.....

Стана ми любопитно къде е това при вас Laughing. Наистина е супер идея Peace. Даже две биха свършили чудесна работа. Лъжички се ползват много.
Видях, че Цонна е отговорила- в САЩ. Но този подарък не е толкова непопулярен и у нас. Бях писала на предната страница, че дъщеря ми има такава- подарък от свекървата. Все още я ползва и много си я харесва.

# 68
Ненагледна, всекиму такава свекърва. Laughing

# 69
И за мен бижуто не е добър избор. Би ме зарадвал по-практичен за бебето подарък.

# 70
Бебе и златни гривни/обеци не ми се връзва. Дъщеря ми получи и 2-те и не ги носи. Против съм продупчването на бебешки ушички и кичене със златни гривнички или синджирчета. Грозно ми е.

# 71
  • Бургас
Не мога да възприема накичено бебе,с бижута.Монетата е по-добрия избор.

# 72
  Simple Smile Алегрия към злато и сребро няма  Simple Smile

Не можеш да си представиш даже каква алергия може да се развие... за жалост.

Аз също не си падам по "украсено" бебе. То е красиво само заради това, че е бебе, то е съвършено. Златото обаче е идеален подарък за всякакъв случай. Не е необходимо да е сведен до размера на бебешката ръчичка. Може да е буква, инвестиционно злата, каквото и да е. Няма да загуби стойността си, може да се претопи, ще е от полза в бъдеще време.

# 73
  • UK/София

Винаги съм мислела, че няма по-циганска и кичозна гледка от бебе със златни накити.Отвратително е.Какви са тези гривни, верижки и подобни дрънкулки.Бебетата са достатъчно хубави и без злата по тях.Не знам защо родителите не ги и гримират.

По-добре купи бижуто което искаш, но да е с размери за по-голяма възраст.Моите деца имат доста подарени златни верижки, но ще им ги дам като станат големи и осъзнават какво носят.За това и така са им ги подарявали.Няма защо да им лъскат по вратовете и ръцете синджирите сега  и аз да хълцам колко са по-хубави.

Последна редакция: вт, 10 авг 2010, 14:26 от Биляна

# 74
  • София
  Simple Smile Алегрия към злато и сребро няма  Simple Smile

Не можеш да си представиш даже каква алергия може да се развие... за жалост.
Може би зависи от примесите. Аз например руско злато не мога да нося. Правих опити като ученичка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт