Февруарче тръгва към морето или планината, а на мама вече е стройна снагата!- 16

• 20 636
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
Lightening,ужасно е,добре че сте се разминали.Казваш че е посинял и е бил отпуснат...малките деца и бебета при падане често си''глътват '' езика от уплаха...на такова и при вас ми прилича...за това винаги проверявай-първо да не е повърнал и второ,главата леко назад и езика сам се връща обратно...дано на никой не се налага да го прилага.Не се обвинявай-на всичкини се случва колкото и да сме внимателни-просто по-голяма предпазливост оттук нататък...  Hug
Силвъри-дългокоска верно е доста гладна...стигна ли и столчето?  Joy
Ника-аз Крисо не го пращам при теб,че в комби с МАКС ще те разорят...
Нева,мерси,че се интересуваш за градината,аз писах относно посещението си ето това
Благодаря за подкрепата ,момичета  Hug
Силвъри,Градината и преди я бях виждала и ми харесва.Крис ще бъде в групата до година и половина(най-малкия е засега ,но само на месеци  Very Happy ).Възпитателките много го харесаха,както се и очакваше,той като се хили като зелка постоянно как да му устоиш.Беше доста разхвърлено с играчки,но по команда всички взеха да се включват в разчистването-кой пълзешком,кой на 2-3 крака  hahaha .Едно сладко китайче се залепи за Крис и не се откъсна докато не си тръгнахме-много бяха сладки.Имат си индивидуален дневник и всеки ден се записва,кой какво изял,изпил,изакал,колко памперса,усмивки,думички и т.н.Правят им и снимки за радост на мама и тате,ей така без повод...единствено ме притеснява да не лепне нещо,но няма как.Като ги гледах някои кашлят,други сополки...
Днес ходихме на лекар за кашлицата(която след антибиотика се пооправи), и защото някой път като се зарадва започва едно бързо и странно да диша (но за кратко).Лекаря каза ,че може би е от така наречените ''HAPPY WHEEZERS'' ,което се среща при по-едрички бебета и се наричат така ,защото някой път като дишат запъхтяно,издават звуци като астматици...Нищо няма да му изписват-само физиологичен р-р за носа и ще го следят.Тук астмата е ГОЛЯМ БИЧ...Та се надявам да не е нищо сериозно
Съжалявам,че не мога да изкоментирам адекватно на всички,ама докато дойде ред да пиша и забравям всичко...
Таничка,само да кажа че и ние нямаме църковен брак и все се каним да го направим.Може би и ние заедно с кръщенето на КРис,което обаче ще е догодина,че сега в БГ ще сме много ангажирани

Иначе тук групата е максимум от 12 деца,като 1 възпитателка се грижи за 3 деца.Скъпичко е-за цял ден е 30 паунда( от 7 до 6.30 )
Тук им готвят като ни дават менюто за 4 седмици предварително-аз такова разнообразие от готвене не мога да му осигуря.Градината има най-висока оценка за храната...единствено не ми харесва че на двора няма зеленина...ама това да е кусура...
Крис спа 2,30 часа  Shocked .Сега се събуди и ще отпрашваме...

# 106
  • София
Вики, то като при нас, бре! Един възпитател на около 30-32 деца!  Laughing
А относно двора - тук като градините имат двор и какво от това - в яслите децата не се извеждат по принцип - най-голямото "извеждане" е на терасата на самата стая.  Peace Започват да ги извеждат под строй едва в първа група /на 3г./
Частните пък градини - доста от тях и двор нямат.
А иначе цената е убийствена при вас, егасимуси, как се оправяте не знам! Crazy

# 107
  • България/Германия
Вики, аз за това бързо и по-шумно дишане също съм чела, че е сравнително често срещано при бебетата, защото дихателните им пътища още са тесни и не съвсем развити. Не е проблем и се израства.

Lightning, дано всичко да е наред при вас! Hug Аз вече не смея Изабел и за секунда да я оставя на спалнята или на дивана, дори и само до тоалетна да отида, я слагам в кошарката или на дюшечето за пълзене на пода.

Силвъри, много вкусно столче, може ли и аз малко да си гризна?  Mr. Green

dari_geri, бързо оздравяване на дъщеричката ти и честито зъбче на Жори!

Като я видях Дългокоска как си хапва сладко столчето  Crazy се сетих да ви споделя, че Макси яде брат си!  hahaha Ама най-сериозно си го хапва - колкото пъти се доближи до него и отваря ееееей такава уста и се опитва да го захапе.  Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Ех, че лаком този Макси!  Mr. Green Hug

Последна редакция: пт, 06 авг 2010, 16:50 от elfie

# 108
  • София
LightningHug за падналото човече!

И аз се записвам за детската ясла на НикаMr. Green

Дари–Гери, честито зъбче!  Hug

Вики, тая детска градина златна бе! Ама и Криско е малък и си заслужава!  Peace Като знам какъв ужас описа преди за "детегледачката"  Shocked .

Много хубава е станала първата страничка! Браво на ентусиастите!   bouquet

И аз излизам след малко!  Peace

# 109
  • София
Момичета, захранихме се с каша! Слава Богу, това поне го хапна - аз направих 1/4 доза, макар че излезе с плодовото пюре почти половин. Е, като за захранване изяде прилично количество 30-40 грама, но за Калина това е огромно количество!
Доволна съм  Heart Eyes
Вики, на 3 деца 1 госпожа  Shocked  Май цената ще излезе оправдана, те и госпожите заплати вземат! НО си е адски скъпо  ooooh! За пореден път се убеждавам, че децата са особено скъпо удоволствие, особено в БГ! (Не мога да преценя 30 паунда за средно статитсическото домакинство в ЮК как идват) В БГ частните ясли са около 700 лв.

# 110
 Hug
Добър ден!
Голяма жега днес във Варна #Cussing out
Танче,Честита ви годишнина мила,бъдете здрави и щастливи още дългииии години,да се радвате на внуци и правнуци!  bouquet,а пък що се отнася до кавги и разправии,няма как те са част от ежедневието,живот,трябва да се изтърпяваме,не се ядосвай,сигурна съм че ще се сдобрите Peace
Светкавичке,аз преди два дни изживях същия ужас,Теди падна от шезлонга на дивана и от там на пода по корем със забити очи,щях да се пръсна от мъка,плаках повече от нея #Cussing out
Стефи,честито столче,със здраве да си го ползвате Heart Eyes
Аз все още не съм купила на моята принцеса,но тези дни ще да бъде newsm78
Янче,айде оправяй се по скоро,че да сме трио в морската
Сиянче,и ти ни бягаш по тъч линията  bouquet
Гери-бравос за захранването,както и на всички останали Peace

# 111
 Ника и Ели най-редовно си ни хапва нас,най-вече леля си дори по тоя повод има боен прякор-малката пираня  hahaha

dari_geri честито ви зъбче Simple Smile и бързичко оздавяване на каката

Слънчи браво за загранването,все така добре да хапва дедето пу-пу-пу

Елфи закъсня столчето е изгризано  не остана Mr. Green

# 112
  • София
Ха-ха, Силвъри, готино!  Laughing
Слънчи, ми то дятиту си иска калорична храна, вие кво му пробутвате моркови и пащърнак!  Mr. Green Айде утре двойно да изяде и вдругиден да ни настигате количествено!  Crazy

# 113
честито зъбче на Жорко на Дари-Гери   Hug Тази количка ми се струва чудна за тези пари  newsm78 И е хубаво,че има полегнало положение  Laughing
Слънчи, браво за кашичката Hug ти с пюре ли я смесваш ?

# 114
  • София
Да, Любезна  Mr. Green  Heart EyesСега я смесих с пюре от манго на семпер (малее, много вкусно пюрето от манго).
Ама без захар и нещо сладко безмлечната каша НЕ СТАВА ЗА ЯДЕНЕ  Sick
Иначе, аз взех на ХиП оризова, безмлечна - като консистенция е ОК и за 30 мин не ми се втечни.

# 115
Теди, прибра ли се от почивката?  Hug

Неее...в неделя  Party

Е, не моЪ ви изчета....четах, четах амааа...яко се оплетах, ш'ма прощавате, руса съм и са ми толкова възможностите  Embarassed

Запомних само новия ник на Маргарете, чуден е  Peace

Последна редакция: пт, 06 авг 2010, 21:17 от Teddy*

# 116
Момичетааа, Алечка вече си има обичкиии! Мале, как се разтреперих, като трябваше да й пробият ушичките, не е истина! А тя не плака почти, съвсем мъничко изхленчи, ние си я гушнахме с Ники и тя пак се ухили като репичка. Силното ми момиченце!

# 117
Танче,хайде честити ви пробити ушенца!!!Само диамнти да проблясват на тях!  love001

# 118
Честито на Алечка-героиня си е тя...Много е сладка с обички  Heart Eyes

Слънчезара,честито захранване-да нямате никакви проблеми.А относно градината и тук 30 паунда са си много,като средно статистическия англичанин печели по 50 на ден.Хубавото е,че и двамата с мъжа ми имаме добре платена професия и можем да си го позволим.

Елфи,дано, както казваш, да е само временен проблема при Криско наистина,защото и майка ми и баща ми имат хронични белодробни заболявания и все се притеснявам да не е нещо подобно..
Силвъри-браво на тия от магазина,не съм очаквала такова нещо....поне сега ще наваксате с разходките

# 119
добър вечер
честити месечинки на бебоците
танче честита годишнина,бъдете здрави и все така влюбени още дълги години,а другото са бели кахъри както беше писал някой.
честити обички на Алечка,много е сладка
аз знам че обичая е  ушите да се пробиват на 25 март/благовещение/тогава най малко ги боляло децата,на каката тогава й ги пробихме ,но всеки решава сам за себе си
честито столче на ели,и нова стара количка,това да не излизаш не е работа
честити зъбчета на бебоците
нарцис как е ники,мина ли му алергията
сигурно съм забравила някой ,но да ме извини

Общи условия

Активация на акаунт