Февруарче тръгва към морето или планината, а на мама вече е стройна снагата!- 16

• 20 650
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
# 121
ralmin, що така ?  bouquet
Няма ли да драснеш как сте?  Hug

# 122
Добър вечер и от мен!
Честити обички на Алечка!Милата,много и отиват!
Аз също искам да сложим на Катрин,ще видим кога ще е!
Честито столче на хубавата Еленка!Със здраве да го ползвате,Силвъри!
Слънчи,Елфи,Ника и всички,които ми писахте,благодаря за окуражителните думи!Сега с кашата ще съм по-спокойна.Днес пак си похапна от нея.
Танче,честита годишнина!Сигурна съм,че днес ви е по-романтично!
И честито зъбче на Жори,Дари Гери!
Криско да се оправя бързичко!Вики,надявам се да е нещо инцидентно,не така сериозно!Не се притеснявай!

Ние пък не се спряхме днес!На гости,на разходка,сега уморените "герои" вече спят,аз отивам да пусна една пералня,ще си взема един душ и бегом в леглото!
Ммммммм....Искам и аз пък от този нов ментов Бейлис...

# 123
Деа е с висока Т, вдигна я изведнъж, ей сега докато я приспивах... Незнам какво да мисля и къде да я водя... Дадох ефералган, дано спадне  Cry

# 124
Неви, дано да са зъбки  Sad
Вики, и Криско да се оправя и да не те притеснява повече  Sad
Аморе, лека нощ  Hug

# 125
Дано температурата на малката Деа премине бързои да спинкате спокойно! yes
Доста съм изпуснала от написаното в предните теми, но просто нямах сили изобщо да включа компа!
Борето е добре! Намали яденето на половина! Горещините доста и влияят! Всеки ден изисква все повече внимание за нея! Другата седмица ще сме на консултация и тогава ще се отчетем!
Слаадки сънища и прохладни нощи желая! smile3524

# 126
  • York
Само да вметна, че този Бейлис не е нов  Peace Няма официален внос в България и поради тази причина не се продава навсякъде.  Peace
Сега сигурно ще се породят въпроси аз пък от къде знам  Laughing Та да кажа, че продавах кафе и алкохол преди да изляза в майчински  Wink

# 127
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
И аз да се включа малко  преди полунощ, то може и да стане утре докато пусна поста.

Снева, дано на Деа и мине бързо температурата. Провери венците с пръстче, и дано се окаже зъбче.

Днес Ники, след всичките неразположения, дето имаше от понеделник, направи три ужасни повръщания. Както си го возя в количката и той си спи се изповърна на фонтан. После още два пъти през десет минути. К'во беше това чудо незнам. Може ли да е преял? Аз му давах от гадната каша на Хипп с ориз, но бях я смесила с крушово пюре и той доста си похапна. Но пък минаха час и половина от тогава. Не мога да разбера какви количества храна трябва да се дават на тези бебета. Чета и навсякъде различни неща пише. От понеделник вкарвам и месото, та там в каква чуденка съм заради количеството на месото, което се слага в зеленчуците.

След повръщането ми се наложи да измия Малибуто. Еми, какво да ви кажа?! Незнам колко висшета трябва да има човек, за да се справи. Само дето не се разведохме. Мъжът ми вика: ,,С тая количка, като се гледам какъв съм инженер и ме хваща страх да ходя на лекар''.

Последна редакция: сб, 14 авг 2010, 00:58 от Нарцис

# 128
  • Плевен
Помощ! Защо се буди това дете през три часа да яде нощем? Това от една седмица вече. Не издържам просто. През деня му стига кърмата, а нощем явно не. Яде в 21, 24, 2и в 5? Какво да го правя? Пробвам с вода - не става, плаче!

# 129
Merijaan-Спокойно бе жена...Дишай дълбоко...моето дете е същото,явно при децата на кърма това е нормално..или поне аз забелязвам че моята не суче толковас колкото да се наяде ами просто по-цоква колкото да се успокой че съм там  Wink

# 130
  • York
Помощ! Защо се буди това дете през три часа да яде нощем? Това от една седмица вече. Не издържам просто. През деня му стига кърмата, а нощем явно не. Яде в 21, 24, 2и в 5? Какво да го правя? Пробвам с вода - не става, плаче!
Явно доста бебоци са така.
Анета се буди за нощно хранене, а понякога и за две, а това не го е правила от втория месец  Wink
Нали 6-тия месец и той бил криза на растежа  Peace
Не се притеснявай, а гледай да си почиваш повече през деня  Hug

Последна редакция: сб, 07 авг 2010, 08:33 от ponqkoga

# 131
 ДУ
Понякога мерси за кафенцето

Мери спокойно,Елена се буди през час и половина тази нощ яде в 9.00, 10.30, 1.30, 3.00, 4.30 и 6.30 така е вече месец и нещо буди се по 4-5 пъти,преди някой будения минаваха с бибата сега вече иска все да си хапне и то както казва Ради по скоро за успокоение,не за наяждане.Сън незнам кога ще видя...

Неви как сте?

Нарцис,аз моята така и не успях в началото да й сваля тапицерията да я изпера,ще му се незнае и Малибуто  #Cussing out

Хубав ден момичета  Hug

# 132
ДУ  Hug
Мери, и аз да кажа че две седмици (как лети времето Shocked) Мартин сука през 1-2 часа, а от миналата нощ отново спи по 6-7 часа . Може да е гладно, бебето, може да е неспокойно, може да го дразнят зъбките, може и коремчето да е. Няма как да знаеш какво точно му е, дано скоро престане да се буди, надявам се и при нас да се задържи това положение ,че наистина е ад да не можеш да поспиш .
Ма хич не бързайте да ми се радвате, Мартин спа от 12,30 до 7,30, но пък Радина се буди към 3 часа  Tired Аман от тез деца беее  ooooh!
Някой лекари препоръчват да се остави детето да плаче, мисля че е тъпо точно когато детето се захранва, учи се да седи и въобще има много екшън около него да се измъчва така Crossing Arms
Неви, чакаме да пишеш как сте  Sad

# 133
  • София
Добро утро morning

Доста се отрязахме снощи. Ясен беше така добър да ни остави да спим до 9. Обикновено в 7 вече иска да го вземем при нас на спалнята да си играе.

Танче, прекрасна е Алечка с обички Heart Eyes Ох, добре,че имам момче ...Герой е Алекса.

Мери спокойно,Елена се буди през час и половина тази нощ яде в 9.00, 10.30, 1.30, 3.00, 4.30 и 6.30 така е вече месец и нещо буди се по 4-5 пъти,преди някой будения минаваха с бибата сега вече иска все да си хапне и то както казва Ради по скоро за успокоение,не за наяждане.Сън незнам кога ще видя...

Shocked...направо ви се възхищавам. Аз това няма да мога да го издържа всяка вечер. Едва издържах първите 2-3 месеца докато си направи някакъв режим.

snewa., как е Деа? Дано се похвалите със зъбче  Hug

# 134
  • някъде тук
Добро утро Hug

Неви дано и няма нищо сериозно на Дейка Praynig Hug

Леле Танче твойта убостница вече е с обички  Heart Eyes сладурка  Hug

Това с буденето през ноща много е гадно ,ама доно скоро влезнат в график  бебоците Rolling Eyes

Нарцис направо не ми се говори за колички вече ooooh! дано тая излезе по читава че незнам вече ,малко е по тежка от Хаука и ми е по трудно да я свалям два етажа,целите ми крака са в синини Tired

Забравих да кажа че новият ник ми хареса Любезна Hug Laughing

Общи условия

Активация на акаунт