Февруарче тръгва към морето или планината, а на мама вече е стройна снагата!- 16

• 20 653
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
аз пък забравих да честитя обичките на Алечка-прекрасна е  Heart Eyes

# 136
Момичета, добро утро  Hug!

Благодаря, че се интересувате за Дейка! Цяла нощ беше с висока Т, почти 39, сваляше я за малко и пак. Сега поддържа около 37,5-38. Отпусната и отпаднала е, но хапва (засега). По-късно ще я заведем на лекар, дано само не е нещо сериозно  fingerscrossed...
Засега давам само ефералган...

# 137
Неви , стискаме ви палци   Sad
Цитат на: bela * link=topic=515282.msg15940596#msg15940596 date=128116533

Забравих да кажа че новият ник ми хареса [b
Любезна[/b] Hug Laughing

Hug и на мен все повече ми харесва

Последна редакция: сб, 07 авг 2010, 15:59 от Любезна

# 138
ОХ, Криско е с температура и кашля, повръща - отиваме на лекар да го прислушат и прегледат гърлото ,че таткото ни беше болен тия дни ,хем не се въртеше край него,ама , стиснете по някой палец да не е сериозно

# 139
Здравейте, сладурки!

Благодаря за всички ви за милите думи! Радвам се, че ви хареса момиченцето ми с обички!  Hug

Честити месечинки на празнуващите бебоци!  bouquet

Много болнички дечица...  Sad Дано Криско на Вики, Дейка и Крис на Светкавичката да се оправят бързо, а ако има и други- също! Гушкаме ви!
Мериян, и това ще мине!  Hug Виждаш, че не сте само вие, доста дечица има, които така се хранят. Аз имам позната с бебка на 1 година и 2 месеца и още суче много често, дори и нощем.

Днес ми е ден за лакиране- себе си и още 2 приятелки. Освен това ще пера, гладя и приготвям багаж, че в понеделник пак заминаваме за Варна за няколко дни да си търсим тоалети за сватбите. Хубав съботен ден! Hug

# 140
  • София
ДД!  Grinning
Неви, силно се надявам да не е нищо сериозно при Деа, стискам ти палци и чакам да кажеш как е след посещението при лекаря! Може и при нея да е гърлото като при Кокича!  Hug
Lightning, стиснати палци и от мен за Криско!  Hug
Танче, честити ви обички! Flutter

айде до после, че дребното беше заспало в каляската и се разбужда....

# 141
Деа е със зачервено гърло, както Ника (и аз) предположи.  Баси, едно гърло и к'ва висока Т. Ще давам нурофен, при нужда и ефералган (дано не се налага...)

Стискам палчета и двамата Крисковци да се оправят бързичко.

Нашата педка се оказа доста отзивчива, мъжа ми я взе у дома да прегледа Змейка. Дано и да лекува свястно, зас'Я не мога да се оплача, пое ангажимент и утре да ни посети при нужда...

Няма да коментирам по темите, щото нямам настроение, но с удоволствие чета  Hug, така че пишете, пишете, не се стискайте  Mr. Green...

# 142
  • Плевен
Благодаря ви за отговорите.
Танче, страхотна дъщеря си имаш. Браво за обечките.
s.newa, дано оздравее бързо детето, както и двамата Крисковци.
Честити месечинки, ако има, че забравих да погледна!
Ще го храня с пюре сега, стискайте палци. Чао до после.

# 143
 wavey
ee, много болни дечица, дано да се оправят всички по-скоро fingerscrossed fingerscrossed
Алечка е вече с обички, много и отиват, честито! Ние още не можем да се престрашим.

Моето дете пак си проспа пюрето в 13, та тея дни режима куца.
Аз да ви кажа, от 6 дни съм на 90дневната диета. вече съм -2кг, но имам почти всеки ден по някое мъничко прегрешенийце. Иначе не се чувствам гладна, само ме е страх от водния ден. кърмим се по 1 път на ден, най много 1 и 1/2 и затова реших да пробвам вече някоя диета.
Вашите деца оставяте ли ги седнали?? Моето от около седмица си седи без чужда помощ и то продължително време. Не е навършила още 6м, но аз я оставям защото и харесва.
Сори, че не мога да ви изчета назад и сигурно пропускам важни неща, ама.... иначе всеки ден влизам в темата, прочета една-две публикации и нещо се налагга да стана, уж за малко и така до вечерта...
В Пловдив е ад под небето, дори избягваме разходките тези дни. обмисляме едно заминаваме на село в Родопите, ама не се знае още  newsm78

# 144
  • София
Неви, дано бързо им мине на децата! А Дейка си е наш човек, щом яде, браво на нея!  Hug
Мери, успех със захранването!  Peace
mushmulka, успех с диетата, аз я почнах, ама я омазах тотално и сега май наново ще я почвам като ми дойде вдъхновението.  Laughing Оставям го седнал - той сам си показва кога иска и по колко време.  Hug

# 145
  • Бургас
Привет !  Hug

Въй, Ника и аз я омазах.  Mr. Green ooooh! Направо не мо`a се понасям.  Mr. Green Embarassed

Неви, Lightning бързо оздравяване на Дейка и Криси.

Танче,честити обечки на малката хубавица !

Мушмулка,и Димана в момента си проспа пюрето в 13:00, спи детето.Сигурно усеща,че съм решила да й давам броколи  Mr. Green
Яде по-малко,предполагам заради жегите.

# 146
  • София
Аз пък тъкмо реших, че ще му въвеждам тиквичка днес, метнах една в тенджурата заедно с картоф и ориз и той взе, че се събуди.
Съни, нищо, по-натък ще е нашето време.  Mr. Green

# 147
Ух дано няма вече болни,а сегашните бързичко да оздравяват... Hug
Моята пръцличка неиска да яде пюрета май и това си е...
Правим тук от 7-8 дни някви опитчета ма...4 дни я мъчих с морков (плюе и не е възхитена)2 дни я мъчих с морков с тиква(него пък хич май не го хареса...щом чак реве и затваря уста)та по този повод да питам сега като 2 дни съм давала от Тиквата-води ли се вече захранена и с нея..  newsm78 Според мен ДА-но да си питам все пак...  Laughing
Сега я чакам да се събуди и съм в дилема да и дам Морков с Ябълка или Пъщърнак  newsm78
и другия ми въпрос е през колко дни мога да и добавям по нещо ново...смисъл ако сега дам Пъщърнак трябва ли да чакам 5 дни да добавя следващия зеленчук примерно...
Нещо това захранване май много ще ме озори...от страни доста по-лесно ми изглеждаха нещата  Whistling

# 148
  • София
Ради, ако поне една лъжичка е погълнала - да, води се захранена с нещото.  Grinning Hug Сигурно ще хареса пащърнака, щом не харесва тиквата  Laughing
Аз захранвам смело-смело, но не го препоръчвам на никого де, не е много правилно, но въвеждам ново нещо през 2-3 дни.

# 149
Ника мерси много за бързия отговор  Hug
Ми и аз така май през 2 дни...че то само хвърлям тези ми ти Хип-арски пюрета...тя по няколко лъжички и това е...
Освен днес да я пробвам с Пъщърнак-а..ма от онзи ми ти картоФ толкова съм се травмирала че като видя нещо е такова бяло пюре ми настръхват косите...дано то не е такова кат лепило като гнусния картоф...  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт