Февруарче тръгва към морето или планината, а на мама вече е стройна снагата!- 16

• 20 658
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Ради,може пък с плодовете да потръгнат нещата.Пробвай с ябълката и моркова.  Hug

Димана май и тя си разрежда съня,спи от 11:00 ( 3 часа не е спала откакто беше на 2 месеца)  Shocked ,баща й и той нареден до нея,че нали е отпускар.    Mr. Green.

Аз пък се ровя из авто форумите  Mr. Green .Много са готини,обръщат се един към друг с "колега" .

# 151
  • София
Ради, на мен лично пащърнака не ми допадна, ама виж, че злоядите дечица в темата си го хапват.  Laughing Дано на Алинка и хареса. Иначе си права - хич не е рентабилно да се изхвърлят толкова скъпи пюрета, егати.  Mr. Green
Ооооф, отивам да сменям чаршафи, да пера матрака, да къпя Макси - така се е насрал, чеееее... Днес му дадох ябълка, може от нея да е....

# 152
уфф незнам защо дадох Ябълката с Морков,може би вярно ми се прииска да я пробвам с плодово...но ефекта е един и същ...плюе и мринка и това си е...незнам кво ще правим с това захранване досадно...  Flutter

# 153
  • София
Ради, търпение му е майката!  Mr. Green

# 154
Привет-мривет!
Много болни бебоци... Confused
Бързичко да се оправяте.
Танче, много ти е сладка щерката. Heart Eyes
Аз не бих посмяла толкова рано да дупча уши, герои сте вие...моята е почти на 9 и още си няма такива аксесоари. Grinning
Ради, не съм чела назад с какво захранвате, но защо не пробваш пюрета от по един плод или зеленчук? Или пък каша (ако не сте опитвали)? Може да я хареса... newsm78

# 155
Пробвах,по-точно я захраних само с Морков...но нищо не и харесва за сега,а каши като цяло не били особенно за нас защото малката е едричка УЖ..

# 156
Ради, четох някаква брошура на Nestle за течни каши, в която пишеше, че не съдържат излишни калории.
Може и другите техни каши да са така.
Дет' вика Ника - постоянство му е майката! Grinning
Не е нужно да изхвърляш готови пюрета, които не иска да яде. Пробвай различни домашни неща по една лъжичка, все нещо ще ѝ хареса. Peace

# 157
Привет !  Hug

Мушмулка,и Димана в момента си проспа пюрето в 13:00, спи детето.Сигурно усеща,че съм решила да й давам броколи  Mr. Green
Яде по-малко,предполагам заради жегите.

ХАХААА, и ние сме на броколи, не се бя сетила, че може да е за това.

# 158
Баси, не ще ни кърма, ни вода, ни АМ и вече поддържа трети час 38.5 и не  я сваля, ни след нурофен, ни след ефералган...Ще се обезводни това дете, мамка му  #Cussing out не може да спи спокойно, все придремва по 20 минутки, и през нощта спа малко...Много съм притеснена  Sad

# 159
Невенка, дано са зъби, мила... Hug
Оправяйте се! Praynig

# 160
s.newa-неможе ли да правиш компреси с оцет...доста сваля висока Т  newsm78

# 161
  • Плевен
s.newa, обтрий я със спирт - 70 градусов, като избягваш сърдечната област, дланите и ходилата...

# 162
Неви, да нее е направила и тя ангина???Калоян я направи за няколко часа.пРеди това просто му беше черврено гърлото.

Аз също захраних бързо, бързо.Всеки ден нещо ново Embarassed Явно имах късмет, че Каланеца не се обрина от нещо.
Днес яде ''паста със сьонга''-отначала щеше да повърне, но после пак си започна като обикновенно.
Калоян още не може да седи като хората, поседи малко и започва да  'клюмва' напред Crossing Arms  За сметка на това като го държа за ръка-ходи, максимално 10-тина крачки, а толкова исках да си мине по правилния ред, първо да пропълзи.

Поздрави и целувки на всички и нека всички болнички дечица бързо да се оправят  bouquet

П.С-Миналата седмица си говорехме с един доцент от детската педиатрия в София.Човека много мило и с усмивка на уста ми каза-''Температура от зъби няма!!!"Могло само до 37.3 гр.
Просто имунитета им пада много по време на растежа на зъбите и бебоците лепват къд
е кво има .

# 163
# 164
И аз четох в една книга, че няма температура от зъби, но това схващане е особено разпространено, така че вече не знам кое е право и кое - криво. Wink
Кристинче, Калата пак е много напред с материала! Grinning
От десетина дни Алекс седи сам, наистина клюмва се наляво-надясно и не може да се изправи, но си седи. Навежда се напред до долу да се докопа до някоя играчка, взима я и после се изправя.
Освен това, забелязах, че се изправя от полулегнало положение до седнало. Растат си децата и това си е... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт