Февруарче тръгва към морето или планината, а на мама вече е стройна снагата!- 16

• 20 670
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Неви, а АБ предписа ли и педката? Май няма да се разминете без него, бебоците много бързо се влошават /видях го с очите си  Hug/, ако искаш и звънни.  Hug

Аз да ви се пофаля, че така яко ни наваля дъжда, че и бельото ми е мокро.  Crazy Децата бяха с дъждобрани, да не ме помислите ептен за луда.
Другото за което най-вече искам да се пофаля е, че моя син /да, да, онзи - дебеличкия/ най-нарая се обърна сам!  bowuu Леле, много съм горда!  hahaha
Плюс това го видях, че се опитва да се прехвърли през леглото си!  Shocked Хванал се с ръката и премята и крака  Shocked леглото му е на най-горното ниво, ама май е време да го сваляме.  Rolling Eyes

# 166
Хе-хе, Никич, браво на Макси! Grinning

# 167
  • София
Оооох, не мога повече, това дете се раздвижи... и естествено веднага се заклещи
Joy

# 168
Ееее Ника, в почерпушка си значи Laughing Ами то като се замислиш не му е било много лесно на момъка Thinking изисква си доста усилия да се обърнат тези 10-килца Wink
И аз също съм на мнение, че без АБ няма да се размине Дейка Cry ама така е по-добре.Калоян за 4/5 часа от червено гърло, направи ангина и вдигна доста над 39 градуса.Добре, че съм нахална та с една чисто нова шпатула за коламаска му отворих гърлото и като видях какво мехури има....майко мила!А и педката ни е много готина,отзовава се на всяко повикване, няма значение къде е.Тя жената е главната неонатоложка на отделението, та е  свикнала да е 24-часа на разположение.

Има ли някоя мама, която  е записала детето си на хомеопат?Аз гледах, ама нещо не мога да се ориентирам....а и 750лв на година ми се струват множко.Може би като тръгнат на ясла е по-добре да се запишат, знам ли Thinking  Споделете, познавате ли добър в София?

# 169
Еее Ника-жесток е Макс  Heart Eyes Laughing

# 170
Наистина е много готин!Айде честито ви раздвижване,Никич!Сега няма спирка!
Много болни дечица!
Неви,дано вече сте  свалили температурата,но все пак,разходете се  до някой дежурен поне,щом я поддържа ,да я видят пак!А и щом отказва да яде,да не се обезводни наистина!Но не се притеснявай,боледуват дечицата,това си е,просто трябва навреме да се лекуват и всичко ще мине!Пиши как сте!
И другите болнички-да се оправят бързо-бързо!
За сученето нощем-Катрин не е спирала,нощем поне по 2 пъти се буди,не че суче много,но е редовно!Имаме и  ние нощи с ядене през 2-3 часа!Ще мине и това!Не се оплаквам!Аз си я взимам до мен на леглото и се кърмим полуспящи.
За захранването-бавно става наистина,иска търпение!Моят съвет също е да пробвате с домашно приготвени неща,за отказващите готовите.
Аз засега само оризова каша давам.
Тук се изсипа страшен дъжд,сега излизаме да джапаме в локвите!

# 171
  • София
Здравейте момичета!
Какво става, много болни  ooooh!  Бързичко да оздравяват. Неви,Светкавичке и имаше още някой оплакал се, бързо да се оправят дечицата  Praynig Изпращам на всички цялата си положителна енергия, дано се оправят бързичко! Praynig  Hug
Ники, ха да ви е честито обръщането! Много е сладък Макс, нацелувай го по всичките сладки гънчици от мен  Hug
Честити обечки на Алечка, да е жива и здрава голяма мацка да порастне и все с диаманти да кичи ушетата  Hug Танче, мноооого е готина, нацелувай я от мен плийз  Hug  bouquet
Ради, душо, нИдей сА филмира  Hug Калина също изпада в ужас от моркова, но тъпия пъщарнак го яде. Карфиола бил сладък и хипоалергенен, яде картоф + ябълка в комбинация, яде грах с тиквичка, картоф с тиквичка, чиста тиква яде, но с картоф изпада в кротък ужас. Пробвай ти да го сготвиш пюрето, по-вкусно им е, сложи му малко захарчица (2 кристала) и мъъничко сол така че да прилича на нещо и пробвай пак. Пасирай го по-редичко.
Поздрави на всички, отивам да домакинствам.

# 172
  • София
Благодаря ви!  Hug Вече го инсталирах да заспива.  Laughing
Кристинче, много пари ми се виждат за една година, не съм много запозната, но съм чувала, че първото интервю е скъпо /50-100лв. според хомеопата/ и после ако се наложи нещо - прегледа е по 20-30 лв., както и да ги смяташ, не знам колко често трябва да го водиш, че да си избиеш парите.  Crazy Иначе за препоръка за хомеопат не мога да помогна, не съм ги водила моите досега. Hug

# 173
 Неви Hug ходихте ли на лекар,дано не е нищо сериозно  Praynig
 Ника честито ви раздвижване,много е готин Макс

Днес официално я захраних Елена с домашно картофено пюре

погнусена не беше,но пък и не искаше да го яде,по скоро и беше забавно и любопитно,кво аджеба е това нещо.Едва едва отваряше уста и незнам успя ли нещо да хапне.Оставих я днес да се позабавлява (в резултат цялата беше в пюре) но утре мисля по-сериозно да подходим към нещата

# 174
  • София
Сил, честито ви захранване, гледам и нослето си е похапнало!  Laughing  Hug

# 175
Стефи, честито и успешно захреанване и от мен Hug
И аз  имам такава лъжичка и ми е доста не удобна, по-удобни са тези с по-къса дръжка и по-плитките, тези са за деца, които вече се хранят сами.

# 176
благодаря ви Simple Smile и аз днес установих че хич не е удобна лъжичката Кристинче сега съм в чуденка кава да взема,дръжката толкова не ме притеснява( търсех я с такава,че да мога спокойно да бъркам в бурканчетата без да се омажа и аз),колкото че е супер дълбока,трябва нещо по-плитичко определено

# 177
Честито ви захранване, Силвър. Heart Eyes
И ние започваме след 2 седмици (с подобна лъжичка).
Остана ли някой незахранил (сокчетата не ги броя)? newsm78

# 178
И Криско се оказа със зачервено гърло - сега е само на СТудал и чай , Панадол - дано не се налага АБ да пиеме,че  хич не ми се ще !Дано бързо се оправят всички болничики дечица в темата! Praynig

# 179
  • София
Коте, ми сменям анкетата, за да се разбере!  Laughing

Моля гласувайте в променената анкета!

Ето резултата и от старата анкета
Дойде ли ви цикъла?
Да  29 (50.9%)
Не  26 (45.6%)
Не знам!  2 (3.5%)
07.08.2010

Общи условия

Активация на акаунт