Февруарче тръгва към морето или планината, а на мама вече е стройна снагата!- 16

• 20 671
  • 733
  •   1
Отговори
# 180
Lightning стискам палци да се разминете само с тези неща и да не се налага АБ
Коте май доста хора има още незахранили-сещам се на Юхуу,Стар,Мяу така на първо четене.Май повечето бебчета който са родени към края на февруари не са захранени

Последна редакция: сб, 07 авг 2010, 20:29 от silvery

# 181
Никче, златна си, душка! Heart Eyes
Щях да си умра в неведение!  Joy
Още малко и попари ще почвате (мернах сладолед и други екстри), пък ние си чакаме, чакаме, чакаме 21-ви.... hahaha

# 182
  • До Балкана
Ох, стискам палци болните бебоци бързичко да оздравяват! Praynig  Следя за хубави новини!
Силвъри, честито ви захранване! Аз взех лъжичка на томи тийпи, мека е и плитичка и има опция да променя цвета си ако температурата не е подходяща за хапване!
Честити обички на Алечка, прекрасна!
Ника, честито ви раздвижване! Heart Eyes
Борил-Крокодил почти плъзва, но явно няма достатъчно място и ще му направя условия на земята да пръхти там. А за сядането е като желе, хич не се задържа, но здрав да е! Simple Smile Аз вчера хубаво се отрязах, ама после така ме цепеша глава, направо срам ме хвана, че всичко това заради една бира! Ех, минало незабравимо....! Blush Минало.

# 183
  • София
Борката си го хранех с метална лъжица от наличните вкъщи.  Laughing Първоначално беше с една мъничка, като за кафе, ама бързо минахме на следващия размер - като за чай.
Сега малкия Глезльо яде с една на Нестле /рекламна/, която между другото се оказа много удобна.

# 184
 Далче ще се огледам за такава,тази също си променя цвета ако е горещо пюрето,но явно ще я ползваме по натам.Тия нашите също ми се струват дълбочки,а от най-малките за кайве нямаме  Crazy

# 185
Като й видях гърлото на Змейка и изпаднах в див ужаз... Вече се виждах в болница...
Та успях да й натиикам в устата 60-70 мл кърмица с лъжичка, не ще биберон  newsm78.

Викнах пак педката, оказаха се афти по гърлото...изписа някакъв гел, утре пак ще дойде, да е жива и здрава жената  Peace Като знам колко са болезненеи афтите, направо си представям какво й е на моето момиче. Т поспадна, ама май пак се затопля...

Дано се разминем така, че ме хвана шубето  Flowers Four Leaf Clover.

Ника, браво на Макси, да му сваляш нивото, че току се търкулнал...

Коте, много рано седнал Алекс  smile3501.

Силвъри, май на никой не му се нрави това картофено пюре...

Lightning, дано се размине Криско само със зачервеното гърло fingerscrossed.

Ох, не мога да си напиша поста, спирам до тук...

Гласувах - захраних...

Последна редакция: сб, 07 авг 2010, 22:23 от s.newa

# 186
  • София
Неви, дано не вдига повече Т!  Praynig Знам, че не е същото, защото Борис е доста по-голям, но тази зима и той имаше афти и налепи и му преминаха без АБ - така поддържаше Т 2-3 дни и после всичко си отшумя. А, да, пръсках го с Тантум-верде, ама Деа е много малка май, тя педката ви си знае.

# 187
Неви, горката Дейка... Sad
Дано минете без антибиотик. Praynig

# 188
  • София
Неви  Hug
Гръмотевичке  Hug
Дано бързо се оправят дечицата, миличките  Praynig
Сил, и аз смених няколко модела лъжички - та неудобни на Калина са на Авент, на Бертони имам едни 2 в комплект - средна хубост, но и двете много харесахме силиконовата на Канпол.
Ето такава имаме http://www.papagal.net/index.php?main_page=product_info&products_id=1843. Мека е и не й дразни венеца и избиващите зъби.
Гласувах със захраних - доста рано на 5 месеца, ама се наложи поради ненаддаване.
Хубава вечер ви желая!  bouquet

# 189
Хелоуууууу!
Влизам за малко да ви нагледам,че днес ми изтече и мътната вода и ще лягам вече да спя!Да не ви разправям какво съм свършила от сутринат,че ще тупнете- newsm75 newsm79 newsm28 wash hang 1ironing 1dishes newsm55 newsm71 knit newsm37 clean clean prostor и начална подготовка за софрата утре(утре кръщаваме гусин Прасолин).Направо не е реално!
За зхранването да си кажа-и аз вкарвах бързичко новите неща,но по-скоро,
за да пробва вкусовете,но то си стана манджане на половин и повече пюре.Днес захраних и с попарка покрай Митковичи на Бръмби,че тя милата нали й е дерт,че не е едър и му прави едни количества...
На всичкото отгоре сутринта гримирах една супер мацка,която се надявам да пусне нЕкоя снимка да й се порадваме(говоря а Бръмби) и да кажа в бързината и хубавата новина-вече не съм руса hahaha,което обаче не означава,че съм по-умна или нещо...Ма поне не изглеждам като циганката Гина hahaha.
Ние сме тъкмо с такива лъжички като на Стефи,но пък на мен са ми удобни.Май е въпрос на бебе.
Айде лека ви нощ и утре ще постна някой фотос да ни видите к'ви сме Убавци!

# 190
  • Плевен
Тин успя да изяде 1 пюре на Хип от 125 грама с 15 грама кърма вътре. Не му дадох да суче след това и издържа почти 4 часа. Никич, като гледам Максо как набива пюрета по 190 грама си мисля, че съм доста назад с това захранване. Замених обедното кърмене със зеленчуково пюре, ще заменя следобедното кърмене с оризова каша на Лактана след около 2 седмици. Питането ми е може ли да му давам плодово пюре като десерт на 2 от млечните хранения? Примерно това към 10-11 часа половин пюренце и следобедното кърмене с другата половина? После като въведа кашата плодовото пюре директно ще го слагам в кашата, ама за сега добре ли е така?

# 191
  • София
Бобиш, ко направи ти бе душа, свят ми се зави само докато погледа ми минаваше през иконките!  #Crazy Приятно ви прекарване утре и чакаме фотоси на християнина!  Hug
Бръмби, покажи се де!   Flutter
Мери, да ни има грижите човек - аз пък се притеснявам да не му е много, и ако така бързо намалява млякото..., и не избързвам ли и т.н.  hahaha
А иначе не пречи да му даваш нещо плодово след кърмене, само гледай да не му въвеждаш много неща наведнъж /в един-два дни имам предвид/, че ако направи алергия към нещо да можеш да хванеш от какво е.  Hug

# 192
Аз пък даже и не знаех за някои от иконките  Mr. Green

Момичета  Hug, благодаря за подкрепата  Hug!

Дано утре има проблясък...

# 193
  • До Балкана
Хайде дано утре Дейка да е във форма, милата душица! Praynig

# 194
  • Бургас
Lightning , само да вметна,че Димана почна много да кашля от този Стодал.Не че е задължително и при Криси да се получи така.Бързо да му минава.  Hug

Стеф,честито захранване .За лъжичките,и аз като Ника, съм с една рекламна на Hipp,ама е много удобна. A аз винаги изспивам пюрето в купичка ( откакто чух за случая с намерено стъкло в пюре на Ганчев) и така с всяка лъжичка ще е удобно.

Неви,дано Дейка има спокойна нощ!  Hug

Голяма разходка днес,много съм уморена.

За анкетата,захраних да.  Peace

Лека нощ!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт