Февруарче тръгва към морето или планината, а на мама вече е стройна снагата!- 16

• 20 633
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Любезна, баси верно!  Shocked Laughing Аз като се сетя, че има някакъв нов Бейлис с мента и чак позеленявам, че си изхарчих майчинството до стотинка, а някак не върви да харча от ограничения ни и бездруго общ бюджет за лични цели!  Mr. Green
Оф, заспа, ама колко да е спал - само два часа, еййййй, аман бре!  Mr. Green

# 91
  • България/Германия
И аз дадох днес пащърнак...това дете яде като разпрано, а е всеизвестно, че е малка злоядка. Направо не можеше да изчака следващата лъжичка, а на разни сладости като ябълка и круша се смее или мръщи. Баща ѝ си беше дошъл вкъщи в обедната почивка и двамата се бяхме втренчили в нея и не можехме да повярваме на очите си. Shocked Иди я разбери, бебешка му работа  Twisted Evil

# 92
Ей, страхотна първа страничка!
Коте, Ника Hug!

Силвъри, забравих столчето да ви честитя! Със здраве и забавление да си го ползвате!

Вики, и на Криско ще му хареса и него ще го харесат в градината  Peace. Интересно ми е какви условия се предлагат, колко дечица и колко и какъв персонал, ще те затрудни ли да споделиш  Sunglasses?

Далче, да не загоря манджата  Mr. Green? Наздраве  cheers!

Сънита  wavey! За поръчката, не мога да ти помогна...

Любезна, малкия голям е с гнойна ангина, на АБ. Гледат се с баща си на село и облагородяват къщата с климатик  Mr. Green, ей тъй, между другото. Благодаря, че питаш...

Уф, тия мойте дружки са големи "загори тенджери". Щяха да ми се обаждат на обяд, а още ни вест ни кост от тях, пък аз уж щях да си нагаждам цеденето тъй, че да не се цицоря пред тях...

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 9 нови отговора.  #Crazy ша съ гръмна  #2gunfire  Mr. Green

# 93
  • София
Елфи, браво на Изабел, явно това чудо или се възприема с охота, или никак!  Laughing Аз на големия такова чудо не съм давала като бебе, днес и той отнесе една лъжица, и на него не му хареса!  Laughing
Неви, дано бързо му мине на Коко /така ли го наричаш на галено всъщност или няма галено?/

# 94
 Край Ника ,вкара ме у разход-бейлис и мента казваш,чудничко Simple Smile

Вики съвсем добре звучи,чакай тук такива условия в яслите  ooooh! божееее колко сме назад не е истина

Неви да се оправя бързо Константин

Любезна (честит ти нов ник) сън май ще видим в другия живот или пък ако Ника направи детска градина и метнем диваненцата при нея да ги вкара в правия път.Само в това ми е надеждата,пари давам колко поискаш Ники  Grinning

Благодаря ви за пожеланията за столчето,дано наистина хапва с апетит Ели в него,като за начало обаче опита самото столче маймунката

Да благодаря и аз за новата темичка и чудното оформления,че забравих преди   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пт, 06 авг 2010, 15:25 от silvery

# 95
Ох Криско падна втори път от спалнятя хем го бях оградила с много възглавници-падна на главата си,  всичко стана за секунда - ревна и като го вдигнах се виждаше само бялото на очите му и беше много ама много блед и сивкав, спря да плаче и един такав отпуснат и не мърдаше,не реагираше- припадък ли беше кво не знам ама просто откачих ,не знаех каде се намирам просто,наплисках го със студена  вода ,посъвзе се ,заведохме го веднага да го види лекар - нищо му нямало казаха,леко сътресение и малко ооток на челцето - ама много се шашнах направо сърцето ми спря - още ми е адски тъпо и гадно ,още не мога да се успокоя Weary smile3518 newsm45

# 96
  • София
Хайде и аз да се разпиша в новата тема, Ника    bouquet

Танче, честита ви годишнина! Още много години да се обичате все така изпепеляващо! newsm51
А то без кавги (стига да са рядко и не много сериозни) просто няма как, иначе ще вземе пък да стане много скучно Wink Х
айде дано Ники днес се разпише подобаващо, та смекчи поне част от вината!

Силвъри, честито столче и добър апетит на Ели в него!

Връщам да ви чета, че доста сте изписали ooooh!

# 97
Lightning  Hug Hug Hug голям ужас си изживяла

# 98
  • София
Lightning, голям ужас си изживяла, ама лекинко ще ти се скарам - като го знаеш, че прескача възглавниците, ми не го оставяй!  Hug Hug Hug Слагай го в кошарата и да ти е мирна главата!  Hug

Силвъри, чудно изглежда мадамата в столчето! Ваште без пари ще ги гледам, те и бездруго половината не са ящни, та и в разход няма да ме вкарват.  Laughing

Като я видях Дългокоска как си хапва сладко столчето  Crazy се сетих да ви споделя, че Макси яде брат си!  hahaha Ама най-сериозно си го хапва - колкото пъти се доближи до него и отваря ееееей такава уста и се опитва да го захапе.  Joy

# 99
  • София
Светкавичке  Hug Дано с Криско всичко е наред и нямаш повече стресове  Hug Hug
Ники, ако си решила да правиш частна градина, сподели го увреме да се добЕремЕ за място  Mr. Green Обещавам да нося по 2 пюрета дневно - половин за Калина и 1,5 за Максо, няма да му стигне половин на него  Mr. Green  Hug
Силвъри, дългокоска е толкова сладка в тоз стол Simple Smile Ама дай му на това дете да хапне, изяде пластмасата  Mr. Green Hug

# 100
Господи, Светкавичке, какъв кошмар си преживяла!  Sad Hug Направо не ми се мисли... Дано всичко да е наред с Криско! За друг път ще ти е обица на охото... Нали от грешките си се учим...
Стеф, Дългокосото Ели е мнооого сладко! Със здраве да си ползва придобивката! Hug

Танче[/b], честита годишнина!!! Ники да слуша Naughty( че с Господ е вечерял за такава жена), да сте много здрави и щастливи дълги години!!!

Ел, благодаря ти за огрооомния комплимент! Hug Благодаря на всички ви! Hug Ники надали ще се отчете с нещо за годишнината поради финансови причини, ама здраве да е!

# 101
Ника, аз не пия в къщи, но както изглежда докато не се заженят тия двамата не ще се отскубна, та започнах да капя по две капки бейлис в кайвето, колкото да се види,че и Асан е човек  Crossing Arms
Неви , да се оправя бързо Коки, много е гадна ангината  Sick
Lightning дано всичко е наред вече  Praynig много гуш от нас Hug
Знам,че ако има сериозен проблем децата повръщат постоянно и /или вдигат температура 38 градуса и не могат да я свалят Sad На моя приятелка детето падна на около 1 годинка, никой не разбра кога къде и как, просто му се поду едната страна на главичката и поддържаше Т. Имаше хематом (сега, не съм разпитвала какво и къде точно), но за няколко месеца се разсея и всичко се оправи без лечение ooooh! Иначе Радина веднъж се наддигна от шезлонга и така подскочи,та си падна на главата върху холната масичка Cry Не знам как го направи това, но от тогава шезлонзите в къщи стоят само на земята. Изглеждаше ужасно челото й седмици на ред Cry Та случват се бели, не може без тях, не се обвинявай  Hug важното е да се оправи душичката  Praynig

Слагам Мартин в бънджито по 30 мин.  два пъти на ден. Има ли и други скачащи бебета  newsm78
Нещо ми е много скапано от това гладене ,чак ми е лошо, та няма да се изказвам по темите ,но ... честити месечинки и нови мерки на бебчетата  Hug

# 102
  • София
Любезна, Мяучето беше напъхала Люсинда в бънджи и май малката беше схванала за какво иде реч. Умна си ни е снахичката, спор няма!  Crazy
Аз нямам къде да монтирам таквоз чудо, квито сме блейки някой ще се обеси. Да не говорим, че трудно ще свалим Борис от такава домашна "люлка".  Mr. Green

Не ми говорете за гладене, че пак гледам един куп се е насъбрал, пфуй!

Слънчи, мястото ви е подсигурено!  Laughing

# 103
  • гр.София
Здравейте дами,
Първо честито на всички празнуващи днес.   bouquet
Нашата кака е с червено гърло и цяла седмица с температура. Направо се измъчихме. Не е ангина, няма налепи и не е за антибиотик, така каза доки в събота. Изписа ни бисептол и димекс . Мъчихме го 6 дни, ама не минава и минава. От днес вече пие аугментин. Температурата от три дни не е висока/37.8-38/ но е почти постоянна.  Дано сега помогне този АБ. Иначе Дари си е весела, но тази гадна температура...
Ние още сме на село при нашите и се чувствам перфектно. На децата също им е добре.
Да ви  кажа изправена съм пред дилема, дали да купувам лятна количка или да си карам с тази дето имам. Тази която ползвам в момента е от Дари, запазенка е, но е тежичка , ще ми се нещо по-лекичко. Бюджета обаче не ми позволява да дам 200 и повече лева точно за  количка, та харесах  тази http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=7234 на Чиполино, която е на промоция. Още се чудя обаче. ooooh! Ако имате идей, споделете.
За сега това от мен.
А щях да забравя да се похваля
Жори вече има зъбче newsm44 newsm44 newsm44

# 104
  • София
 dari_geri, бързо оздравяване на дъщеричката ти! А тази количка, която си показала, също не е лека за лятна количка - пише, че е 9 кг.

Общи условия

Активация на акаунт