Февруарче тръгва към морето или планината, а на мама вече е стройна снагата!- 16

• 20 605
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
Ехоооо, юхуууууу! Здравейте, здравейте! Аз - ееее не мога да ви смогна честно! Ми нЪ! НИмогЪ!Колко теми изписахте брейййй!
Само ще кажа, днес ми върза тенекия мойто свеки и не за друго се метлосвам, ма щях да ходя на кафе с другарчетата, те си знаят кои са, да не изброявам поименно;)

Такаааа, Злостър спи - шшшшт тихо! Голямото зло нещо шумоли отатък - значи е живо, няма да го проверявам, да не ме хване на къс пас с думите"мамоооо, чакай да ти кажа едно нещо..." и да отиде един час в разказване.

Добре сме иначе, вече изръшкахме всички плодови и зеленчукови пюренца. Иначе преди две седмици на консулта - 9250 гр и 71 см.

И СЕГА ГОЛЕМИЯ ВЪПРОС: Някой ще пуска ли поръчка към ТАО? Има мног хубави нещица, но не ми се дават толкова пари за доставка, така че ако иска някой може да се комбинираме.

Хайде хубав ден, че за половиния час докато спи трябва да: изпера на ръка, да простра, да измия чиниите и да измия банята.

# 76
  • До Балкана
Тежко ми е....много ми е тежко! И не за друго, а като видях, че четвьортЪй зУб е пробил и някак предвкусих голямото спане, което ме чака и реших да се почерпя с едно кенче биричка, но...взех че се отрязах като казак! Та затова ми е тежко, а съм и сама със спящия злобил "четиризъбеца"! Shocked ...и реших да споделя с вас нестихващата си пиянска радост!  Mr. Green Дано не забравя, че готвя! ooooh! Черпя ви с една виртуална биричка, че да не съм сама в начинанието!

# 77
  • София
ДД!  Grinning
Танче, честита ви годишнина, много дълги години семейно щастие!   bouquet
Стар, сори за бойлера, дано е нещо дребно и бързо да го оправят!  Hug
Любезна, вие си имате занимавка, поне вас да не ви мислим!  Laughing
Далче, честито на Четиризъбеца, приятно ти наспиване тези дни и наздраве!  Crazy
Аморе, Катрин си е супер!  Hug
Вики, на Крис в градината ще му е много добре, ще видиш! то си му личи на човека, че е контактен и отворен, плюс това те грабва от пръв поглед и скоро ще е любимеца на всички, не се притеснявай!  Hug Hug
Силвъри, много е яко столчето, чакаме снимки от сефтосването утре!  Peace

И още имах да пиша, ама мозъка ми дава фира... а, да - първата страница ни е пременена тотално по идея на Котето!   bouquet

У нас се вижда светлина в тунела с режима - сега и двамата спят, баш когато трябва, да взема да си отдъхна.
Сутринта бяхме доста навън, Макси иска да седи в количката, започнал е да се надига.  Laughing Паркирахме ги един с/у друг в количките с братовчед му - той му прави маймунджулъци и го закача, нашия пищи от кеф и се залива от смях, голяма картинка бяха, страхотни!  Heart Eyes Laughing

SUNNYTA   Hug

Отивам да си направя едно кафе, че снощи до никое време филм гледах и сега съм в амок. Трябва и да готвя... освен една леща да направя, че поне всичко се буха наведнъж и ако не я забравя, може и да стане.
Дадох днес пащърнак на Хипп, е нема такъв отврат, едва го изяде /но го изяде де  Mr. Green/.

# 78
 Далче,наздраве Simple Smile И честито ви четвърто зъбче,кога ще го стигаме Бо незнам,при нас няма изгледи скоро да се появи доро първото

Ника,браво дано така си продължат с режима и да влезе всичко в релси

elfie ще ги пребориш килата,не се притеснявай

Аморе чудни са снимките,а Катрин триж по-чудна  Heart Eyes

Слънчи много напредничаво детето,виж я ти как си слиза без проблем от спалнята  Simple Smile

Вики мисля си и аз,че на Криско ще му е забавно в градината.Хареса ли ти обстановката там?

# 79
  • София
Силвъри, и на Макси зъби не се виждат на хоризонта, споко!  Hug

# 80
  • Бургас
XCat, чудесно е станало !  Hug

Ника, Диманка пък много обича пащърнака,чак й се чудя.
Далче, наздраве !  beer

# 81
  • София
Съни, на Макси повече няма да му взимам, запозна се с този вкус.  Laughing През цялото време ядеше с физиономията: "Отрова? Пак?"  Mr. Green

# 82
Здравейте!
Танче , честита годишнина още много години да се обичате , няма дим без огън дет съ вика  Simple Smile, а Алечка е много лъчезарна и усмихната сладурка.
Силвъри честито столче , Ели да си хапва с апетит в него  и аз съм му хвърлила око, сега остава да убедим тати , че той го е избрал Wink.
При нас захранването върви с морков и тиква  , другите зеленчуци   Sick, ама ще яде де, къде ще ходи.Имам и един въпрос извинявам се , ако е разисквано купих млечна оризова каша на Милупа  , кога е подходящо да я давам , притеснява ме млякото де , защото за сега Васко е бил само на кърма не е пил АМ , това има ли  значение.Хайде хубав ден , ние сме затворници поради жегата , дано ни огрее вечерна разходка.
Оп Любезна , това ми е новия любим ник.

# 83
Здравейте мацки  wavey

Да се рАзпиша и аз в новата тема, че от   grinning039 нямам и време да ви прочета...Ай връщам се да наваксам...евентуалитетно  #Silly

Ника,   bouquet

# 84
  • София
Теди, прибра ли се от почивката?  Hug

# 85
Благодаря за подкрепата ,момичета  Hug
Силвъри,Градината и преди я бях виждала и ми харесва.Крис ще бъде в групата до година и половина(най-малкия е засега ,но само на месеци  Grinning ).Възпитателките много го харесаха,както се и очакваше,той като се хили като зелка постоянно как да му устоиш.Беше доста разхвърлено с играчки,но по команда всички взеха да се включват в разчистването-кой пълзешком,кой на 2-3 крака  hahaha .Едно сладко китайче се залепи за Крис и не се откъсна докато не си тръгнахме-много бяха сладки.Имат си индивидуален дневник и всеки ден се записва,кой какво изял,изпил,изакал,колко памперса,усмивки,думички и т.н.Правят им и снимки за радост на мама и тате,ей така без повод...единствено ме притеснява да не лепне нещо,но няма как.Като ги гледах някои кашлят,други сополки...
Днес ходихме на лекар за кашлицата(която след антибиотика се пооправи), и защото някой път като се зарадва започва едно бързо и странно да диша (но за кратко).Лекаря каза ,че може би е от така наречените ''HAPPY WHEEZERS'' ,което се среща при по-едрички бебета и се наричат така ,защото някой път като дишат запъхтяно,издават звуци като астматици...Нищо няма да му изписват-само физиологичен р-р за носа и ще го следят.Тук астмата е ГОЛЯМ БИЧ...Та се надявам да не е нищо сериозно
Съжалявам,че не мога да изкоментирам адекватно на всички,ама докато дойде ред да пиша и забравям всичко...
Таничка,само да кажа че и ние нямаме църковен брак и все се каним да го направим.Може би и ние заедно с кръщенето на КРис,което обаче ще е догодина,че сега в БГ ще сме много ангажирани

# 86
  • София
Аморе, който е къс в главата после пише пак  Hug  Hug На 5 м Калина беше точно 6 кг и 65/66 см. Така че, Душо, водите ни с 300 г дишай дълбоко  Mr. Green А сега е 6,500 кг на 69см. Споко! Педиатърката каза, че ще може да яде колкото си иска от каквото си иска, даже ако иска и захар в пюрето нямало проблем да й слагам, че кльощ  Laughing Та това го пиша, за да не се филмираш, ами екстра си е дЯтИтУ!  Hug
Ники, ще ме убиеш с пъщарнака  Joy Това е почти единствения вкус, който Калина признава  Mr. Green Дай му на Максо нещо друго, не го мъчи детето Simple Smile Ако искаш ще ти пиша всяко пюре, което Калина не яде - т.е. може да става за ядене при вас  Grinning
Силвъри, честито ви столче, много в хубаво! Аз исках нещо такова да си купим, но колегите ме изпревариха и ми подариха на Кангару едно. Доволна съм и от него много! Ха дано с количката всичко се уреди и да нямате повече проблеми Praynig
Далче, наздраве! Аз не обичам бира, макар че с цел млеконадой и бира пропих. От една белгийска Леффе имаше много добър ефект, за съжаление от Загорката няма, де да знам, ще взема да си купя вносни - хайнекен, гинес... може пък детето да има повечко мекце  bowuu А честито ви четвърто зъбче... аз като гледам и на нас ни се очертават 2 броя да пробиват баш докато сме на морето да се вдигне хотела във въздуха... сега се замислих дали има опасност да ни изгонят?  Rolling Eyes
Радост, ако си сигурна, че няма АБКМ можеш и веднага да му дадеш кашата (млечната имам предвид). Ако не - безмлечна с кърмица (ако имаш достатъчно да цеднеш малко). Ако ли не - безмлечна с АМ или млечна директно.
Калинкините магарии край нямат. ХУбаво, че днеска ми показа как се слиза, че се бях ошашкала да не си е ударила главата. Тя Калина желание и да седи и да ходи има и да пълзи съсшо така, ама да видим кога и как.
Нев, не се ядосвай на бабето, те в стремежа да са полезни такива ги вършат, че може да откачи човек!
Съни, дано се сдобиете с мечнатана кола, да имате късмет и да не ви се чупи никога!  Hug Аз също си мечтая за нова кола 2 ръка, ама май скоро няма да ме огрее.
Аз благодарих ли за темата? Ако не - Ники   bouquet
Любезна, оказа ли първа помощ на Зайо?  Hug
Хайде, дами, много усмивки   bouquet
Вики, колкото по-малки тръгнат на градина, толкова по-лесно свикват! Криско ще се справи блестящо и само ще ти червенеят ушите от гордост! Не се чувствай виновна! Hug

# 87
  • София
Ох, до никъде не съм с чистенето. Сърбят ме ръцете да пръскам пари. Ровя в сайтовете и не мога да измисля какво да купя на Ясен newsm78

silvery, страхотно е столчето. Със здраве да го ползва Дългокоска.

Днес ударих на камък със зеленчуково асорти Sick Половината хол, целия стол и аз сме на зелени точици. Плюе и се хили срещу мен. Скарах му се Crossing Arms амахааа..Поне разбира като сменя тона. Гледа ме ококорено и аха да се изхили, ама май разбра, че не е добре идея. Накрая направих една мешавица с морков и го изяде. Явно и той не е по зеленилките като майка си.

Танче
, честита годишнина!!! Ники да слуша Naughty( че с Господ е вечерял за такава жена), да сте много здрави и щастливи дълги години!!!

Далче, наздраве ..обичам бира ледена, обичам я но не една beer

ОФффффффффф, ще трябва да се чисти....

Първата страница е СУ-ПЕР. От заглавията най-много ми харесва-*Февруарчето на половин година става и скоро ще тича след него мама!

Последна редакция: пт, 06 авг 2010, 15:10 от el_P

# 88
  • София
Ааааа, Слънчи, тамън пробихме, назад не се връщам!  Naughty Ще яде квото му подавам, че веднага сменям лъжицата с метална такава.  hahaha Изяде си цялото бурканчЕ 190 гр. но повече няма да го тормозя, от мен да мине /и добре, че съм се объркала и съм купила само едно де, че гледам да купувам поне по 3 еднакви  Laughing/.

# 89
Баси, не съм се напивала от ТРИ ГОДИНИ И ПОЛОВИНА  Cry тУЙ живот ли и ???  Sad Бих са намотала в някой бар и да поспя после на изтривалката до храненето в 7,00 кат в доброто старо време, ма пусто кърмене Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт