Февруарче тръгва към морето или планината, а на мама вече е стройна снагата!- 16

• 20 548
  • 733
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Добро утро!

Танче, няма смисъл да си късаш нервите Hug. При нас също се играят игри по цели нощи е седял. От както живеем заедно му се случва 1 път на 2 месеца Mr. Green Все му намирам разни задачи за вършене като се намести да играе. Видях, че със скандали няма да стане. Моя и по казина залита ама тук вече ще му счупя главата. Или е приключил, или много умело ме лъже.

Марго, твоя нов ник ми напомня един виц за ЛЮБЕЗНИЯ ЛОС  Laughing ама е малко нецензурен.

И моя никакъв интерес не проявява към нашите писания. Знае ми ника иначе..това ако бях аз ..да съм му прочела всичко ОТ-ДО Mr. Green

Цикъл трябва да ми дойде за 6-ти път този месец ако не съм първата бременна. Пу да не съм.

Довечера ще имаме гости а вкъщи е такава кочинааааа Sad Имам работа за целия ден

Последна редакция: пт, 06 авг 2010, 10:03 от el_P

# 61
Ел, "Добър вечер"  hahaha
И на мен, и на мен  Crazy
Стар, е какъв е този невървеж при теб бе  Tired
Юхуу, така се калява стоманата  Hug
 Аморе, чудна ти е малката душица  Hug
Отивам да пълня чушки, да чистя прахосмукачки, да гладя две-три  перални,че съм обещала да ходим да купуваме пляскови и да играем на плясъка Crazy
Дано днес да е хубаво времето  family 1swing family

# 62
Добро утро!

Днес с моя дръвчо имаме 4-та годишнина от сватбата ни, но с оглед обтегнатите ни отношения от снощи почерпката ще е скромна:

Аморе, малката ти писанка е истинско съкровище! Hug И снимките от срещичката са чудни.  Hug
Стар, в таз' жега не те чувствам без топла вода. Милата!  Hug
Любезна, спорен ти ден! Като гледам доста задачки си си заормила. Аз вече пуснах пералня, сготвила съм вчера и яденето така стои непипнато, детето спи, а аз хапвам сливи и круши пред компа.  Laughing
Ел, приятно изкарване с гостите довечера!
Юхуу,  Hug !

Алекса днес опита и сок от морков- добре го прие, с усмивка.

Хубав и не много жегав ден пожелавам на всички!  Hug

# 63
  • До Балкана
Да ви е честита годишнината Танче, много щастие ви пожелавам! Мисля, че Ники трябва да отнесе една доста соленичка глоба. Трябва да се глобяват бе мамицата им и мъжки род... Twisted Evil..мисля, че така най-много ги боли! #2gunfire Аз познавам един единствен, на който всичко му е наред, но е гей...Така че какво да говорим повече! Mr. Green
Днес сутринта явно е бурна и скофтена, нека вечерта да ни е спокойна и блага! Hug
Надушвам дъжд и хлад...но само душа още! Heart Eyes
П.С. Забравих за кашите да кажа - Купувам няколко вида, но на Нестле оризовата каша е безмлечна и я бъркам с кърма - Бо много я харесва!

# 64
Привет-ние вчера посетихме детската градина,където ще дам Крис за няколко дни през Август(общо 5),щото ще трябва да се поработи и през седмицата(освен съботите).Никак не ми е хубаво,но поне на Крис му харесва сред децата-само незнма цял ден как ще изтрае...
Аморе-чудесни снимки  Heart Eyes
Таничка,мила-кво да ти кажа...в началото си мислим че ще успеем да ги променим,или че ако родим дете нещата ще се променят към по-добро...но уви...не винаги се получава.Аз ако ти кажа,че седмично поне 2-3 пъти се караме ,въ преки че аз гледам да си мълча,защото виждам че е изнервен от работа и проблеми,ама ми писва да съм буфер и да не се съобразяват с мен...Най-ме дразни,че не оценява това което правя и ми иде да го цапна като ми каже''От к'во си изморена толкова?''  #2gunfire .Лъжата и аз не я толеерирам пък била и дребна-но тъй като и той мрази,не се лъжем...или поне не се хващаме  hahaha .В крайна сметка си казвам детето да е живо и здраво ВСИЧКО друго са бели бели кахъри...Прегръщам те и не си хаби нервите излишно...
лек ден от мен

# 65
Привет-мривет!
Танче, честита годишнина и дано нещата бързичко се оправят при вас! Hug
Юхуу, горкото Дребно...да го нацелуваш! Heart Eyes
Хубав ден!

# 66
Ох,Таничка-съвсем забравих
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА-НЕКА ЖИВЕЕТЕ В ЗДРАВЕ,ЛЮБОВ И РАЗБИРАТЕЛСТВО ОЩЕ МНОГО ГОДИНИ

# 67
Хелоу лейдис  Mr. Green!

Аз пък съм бясна на бабето за пореден път smile3514 newsm61 !
Пуснала климатика в спалнята, прибирам се с Деа, потна, сгорещена, навън жега, а у нас студ, а на детето му се спи две не види... От'де й дошло на изкуфелия мозък т'ва, ум не ми го побира... И все такива ми ги спретва, а уж идва  само да ми помага... Ми пречиш ми беее, на нервичките опнати ми пречиш...
Ей, вече незнам на какъв език да говоря с нея (щот явно на руски и български не става  #Cussing outTwisted Evil!

В тази връзка, Таничка, когато съквартирантът ни наранява ни боли най-много, защото го обичаме, защото разчитаме на него, защото очакваме разбиране и подкрепа и куп други практични и романтични глупости...И защото сме най-уязвими именно за тях...И най-вече, защото ни пука... Hug Hug Hug Ще премине, ще отмине, ще има спокоойствие до следващия път...
Ние сме така вече повече от 15 години, да ни се чудиш на акъла, к'во толкова намираме един у друг newsm78.
Честита годишнина! И нека камъните, които ви спъват бъдат малки, нека любовта ви бъде силна,  нека вярата в другия бъе непоклатима! Бъдете още дълги години заедно щастливи и усмихнати!
 smile3525
Алекса е невероятна, както винаги Simple Smile.

Стар, взех да те мисля сЯ без бойлер, много би ми било гадно...

Ехоу, Любезната  Mr. Green, браво на зеткото, така го искам, да оставя мама на спокойствие да си поспи  Hug Дано вече влиза в ритъм и все така да е... И прати малко чушки насам, много ги обичаме у нашето семейство (Константин яде пълнежа, аз чушките  Mr. Green)
И моето диване тази нощ не спа между 3 и 4, и аз покрай нея, за капак се събуди и в 7 пак, та днес съм едно зомби  smile3506.

Аморе, чудни снимки  Peace!

Юхуу, нагушкай Диди  Hug.

Даже и не ми се мисли какви са мъжките форуми....Като се сетя за оня, дето се "гмуркаше"  Joy...

Оф, отивам а бъркам картофено пюре...

# 68
  • София
Здравейте мили дами Simple Smile
Танче, честита годишнина! Много щастие и любов ти желая, дано да не те ядосват никога повече!
Честито на всички, които изпълват днес месечинки! Да са живи и здрави и много да радват мама и тати!
Ника, много си се разшетала, но внимавай с Медикса! Аз от цялата им серия препарати не знам как развих зверска алергия и вече се изривам от всичко, дори и от веро.
Вчера и аз случка подобна на тази на Юху, но моята беше забавна - обграждам Калина на спалнята с възглавнички и отивам до тоалетната. Връщам се след по -малко от минута и  Shocked Калина я няма! Сещам се за правилото на баба (Бог да я прости), че това което не е на масата е вероятно под масата и отивам да търся Калина около спалнята  - еми на пода беше  Rolling Eyes и ми се хилеше. Днес даже ми показа как се слиза без да се удариш. ТрЕбе ми кошара, то се е видяло. Mr. Green
Звездичке, що така с таз черна серия... дано проработи бързо бойлера.
Танче, Алечка е разкош! Казвам ти го тука, че много снимки има във фейса, а нямам време навсякъде да ти напиша колко е сладка таз хубавица!
Аморе, Катрин е разкош и на срещата ти казах. ОК е като тегло, споко! А от кашата определено ще дръпне - мноо калорично туй чудо  Shocked
Ники, иронията на заглавието е, че няма по-... невъзтановила се да кажем, мама от мен Simple Smile
Юху - гушки за Диди, милата, дфано не се е ударила много  Praynig Hug
Хайде, хубав ден ви желая. Аз отивам да релаксирам след 1 часовата разходка в Била и домъкването на торбите

# 69
 ДД!
Юхуу не си сама и Ели успя да се катурне днес,хем заобградена отвсякъде с възглавници,тя изпълзяла върху едната и тупна на плочките-криво ми е много сега,въпреки че тя май само се уплаши

Стар,ето го нашето столче,утре ще го севтосаме    newsm19

само дето не е синьо както тук изглежда,а доста приятно светло сиво.Малко излишно додадохме 90лв отгоре за него,но в интерес на истината изглеждаше,че на Ели и е доста по удобно в него.На другото чиковско се получаваше оргомно разтояния между нея и таблата.можеше още едно бебе да пъхнем и това в най-прибраната позиция на таблата

Количката ни още не е подменена,но Жоро им казал в магазина,че ако се върне без количка в нас,тежко и горко му  box ,та хората се смилили и му дали една оборотна  hahaha та съм моторирирана сега с някакъв есприт

Цикъл нямам и аз още,не ми и липсва за сега.

За четенето из форума-Жоро хич не би се занимал с това нещо,никак не му е интересно.Кеф ми е много,че нито аз нито той си ровим из телефони,компютър,джобове и т.н.,по тоз повод няколко пъти съм изпирала пари,дето са му били в джобовете на панталоните  ooooh! Форум мъжки за февруарски татковци не ще той,искал ако може да се събирали на биричка с другите татковци и там да си се оплаквали един друг  Laughing

Танче,честита ви годишнина и дано по скоро го вкараш в правия път Ники.А Алечка колко е доволна от сокчетата не е истина  Simple Smile

Бръмби що така бе?

Ел леко домакинстване

Балеринка повече от чудесни са тези мерки за 5я месец  Peace браво на девойката

ейй не мога да го публикувам това -Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора. натискам пак публикувай -Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора,да видим третия опит как ще е
 ...Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.  Shocked

# 70
Бай дъ уей Неви, как е малкия?
Танче, айде честито,живи,здрави и щастливи... нали си го обичаш... Оставяй го да живее, и на мъжете не им е лесно, очакваме много от тях и сигурно е ужасно когато не могат да оправдаят очакванията ни, та за това от време на време се чалдисват и става една  ooooh!
Уф, едно Куче ухапало Зайо и ся трябва да ходя да го търся да го бия по дъпето и да слагам лекопласт на Зайо  Crazy А само едни чушки успях да смотам набързо във фурната Mr. Green
Е ся Зайо и оченцето си е ударил и го било заболяло  hahaha hahaha hahaha демек " Не мое цял ден да виснеш в отчетни 2010" Crazy

# 71
  • Бургас
Нарцис,и аз пробвах като първа каша-Оризова,но хич не я хареса.Вчера й я дадох с пасирана праскова и си я изяде до последно и още ако имаше щеше да я излапа. Ако си въвела плод моя съвет е да пробваш с такъв към кашата.

Таньорче,Честита ви годишнина от сватбата ! Пожелавам ви по -малко криви моменти със съпруга и много усмивки !  Hug
А за играта,знаеш,че и моя мъж е в кюпа с твоя и мъжа на Елфи.

Ама аз пък да го похваля,че откакто в отпуска,много ми помага.Да си призная честно,мислех,че по цял ден ще лежи,ама не е така.Дори вчера изведе Димана на разходка сам.Повтарям,сам!  Mr. Green

Викторита,и моя мъж като се върне от работа понякога е така.Ама той не си го изкарва на мен,ами мълчи.Което за бъбрив човек като мен си е наказание.  Mr. Green И все си мисля,какво ли направих,какво ли казах,пък той човека от работа ядосан и не иска да ме товари и мен.  ooooh!

Тук е много жега,а пък ние нямаме климатик.  Confused Сега се очертава (уж,стиснете палци) да вземем кола,и ще се морим в тая жега. Дребното не ще да спи,горещо й е,тръшка се като риба на сухо.Цяло наказание си е ,но просто че почака тази покупка.

Неви,много е сладка Дейка с физиономиите !

Стефи
,честито столче !

Отивам да се опитам да я приспя.

Щях да пиша и друго ,ама....

# 72
  • София
Танче, честита годишнина! Няма смисъл да му се сърдиш на възлюбения, дето някой се изказа, то това не е наказание за него!  hahaha Шегувам се  Flutter Дано си вземе поука и те овъзмезди подобаващо. Пожелавам ви дълги години щастие и разбирателство  Hug

Силвъри, честито столче и оборотна количка! Столчето да го скъсате от ползване!  Hug Моят мъж веднага ще се нареди на мъжката седянка с бира в ръка!  Mr. Green

Слънчи, твоята е голяма скица!  Crazy На Диди ѝ е второ падане, само малко се уплаши, подозирам, че следващия път може да тръгне нанякъде така, пехотинската! Току виж се изтърколила до другата стая. hahaha hahaha hahaha (аз се хиля, ама ми е криво и на мен  Confused )

Неви, не ти е лесно с бабет.  Rolling Eyes Те такива от дума не разбират. Търпение и ти като мен вече нямаш (покрай малката)...  smile3560Тъй че не знам какво да те посъветвам, освен игнориране, изместване на вниманието към друг обект и в краен случай едно голямо Drunk

Вики, как няма да издържи Криско цял ден! Те в края на деня ще ти се молят да го оставиш за още малко да го помачкат, сигурна съм!  Heart Eyes

Любезна, да ти имам... ангажиментите с пЛясъците и Зайо!  Joy

# 73
Благодаря ви за честитките и пожеланията, момичета!  Hug Надали ще ми мине сърдитото днес, ама пък определено ми олекна, като ви споделих... Абе, и ние вече почти 11 години се търпим, много се караме, ама и много се обичаме, като тийнейджъри сме още. Тая нашата любов кога ще стане тиха, спокойна и зряла не знам... Все бушуват страсти- я горещи, я изпепеляващи... Но не можем един без друг, това е изпитано и доказано. В момента го мразя, но иначе безумно го обичам... Heart Eyes

Вик, ще се справи зетко, сигурна съм. Hug
Десита, браво на мъжо! И стискам палчета за колцата.  Wink
Стеф, честито ви столче!
Слънчи, опасна тая Калинка-малинка, бе! Hug
Нев, споко, душко! По-Убаво нема да стане!  Laughing То е от ЕГН-то...

Имам идея днес да пробием ушичките на Лекси, че е църковен празник- Преображение Господне. Дядо й (моят баща) обеща обички да й направи, свеки- също (само дето тя не знае, ама Ники обеща вместо нея. Мъжо е съгласен и, ако не ни е много горещо, следобед ще отидем. Ако не- на 15.08 пак е празник- Успение богородично, тогава ще стане, надявам се. Иначе Ники вече е подхвърлил на свеки да се стяга за кръщене на есен като се върне от швейцарско, пък може тогава и църковен брак да сключим в манастира, че все се каним и не се наканваме...

# 74
  • България/Германия
Привет и от мен  Hug

Танче, честита годишнина! Дано съквартирантът се реваншира подобаващо днес   bouquet Какво да ги правим...мъже...ядосват ни, но ги обичаме и не можем без тях. И аз моя безумно го обичам и оставих всичко, за да дойда при него в Немско (колко драматично само звучи Rolling Eyes) и заради това понякога така ме боли от някои неща, които прави.

Алечка е уникална, дори по време на захранването се смее това дете! Най-слънчевото бебе!  Heart Eyes

Аморе, Катрин е прекрасна, невероятни очи!  Heart Eyes А за теглото, не се притеснявай, и Изабел беше точно 6300 на 5 месеца, но през последния месец качи 700 грама  Shocked Склонна съм да го отдам на кашичките. Ще видиш и вие как ще дръпнете  Hug

Силвъри, честито столче! Дано Ели да си похапва много и с удовоствие в него!

Вики, ще се справи Крис  Hug

На всички паднали бебоци - голямо гуш! Добре, че им няма нищо и е бил малкият дявол. Hug

Не мога да ги сваля последните 5 килца и това си е!

Общи условия

Активация на акаунт