Февруарче тръгва към морето или планината, а на мама вече е стройна снагата!- 16

• 20 544
  • 733
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Оф, тея наште пънове всички имат трески за дялкане, ми като фана секирата някой ден, добре ще го надялкам моя!  Mr. Green

Последна редакция: пт, 06 авг 2010, 01:13 от Ника

# 46
Крайно време е да си поспя, едва си прочетох последния пост  Embarassed
Танче , всичките еднакви само номерцата им различни  Hug Не се ядосвай мила.
По повод изписаното, аз съм мълчала по една седмица на Миото  Mr. Green Това му действа като "мозъчна атака" Crazy побърква го,та си взеима бележка, както и ако взема да зацивря - умира просто  hahaha Но от как се е родил Тински не сме ставал за смях  Rolling Eyes А и той както ме ядосва и направи нещо мило и аз нали съм глупава и обичлива и "ай, да живей" Blush
Добре,че нЕма мъжки форОм,че ooooh!
 Heart Eyes ЛЕКА НОЩ

# 47
  • София
Нарцис, чакай че като подпалих и забравих да ти отговоря - в част от готовите пюрета, дето му ги купувам пише, че има сварен ориз /пюретата са на Бебевита/.  Peace

За кашите не мога да помогна - Борко ги ядеше всички марки и видове, направени с АМ и заради това гледах да купувам безмлечни, друго водещо нямах.

Дано Ники се оправи и вече да сте по-спокойни вкъщи.  Hug

# 48
Добър вечер, Дами!

Благодаря за новата тема, Ника! А за папкането, явно двете седмици разлика във възрастта си казват думата. Освен това Дели е извадена на бял свят 2 седмици преди термин, та според медиците това си дава своето отражение в развитието за някои неща. Днес пробвах да й дам кашата с гъстота, както си се полага. Яде, ама колко лъжици изплю и аз връщах обратно, просто не е истина.
Слънчезара, това с лигавниците за еднократна употреба е хитра идея за из път и на почивка. Доколкото знам са нечий патент. Навремето по Патентно дело в Университета ни разказваха случай именно за лигавчета, навити на руло, като найлоновите кесийки в някои супермаркети. Изобретило ги момиченце, мисля на 10-12, което гледало майка си как храни братчето му, порядъчно завързано с лигавче и после как размотава хартия от ролка да му забърше личицето. От там и идеята за лигавчета на ролка…
S.newa, аз вече съм заредила някое и друго пюре за резерв. Давам си сметка, че без тях едва ли ще мина. За себе си знам, че съм гледана с такива,  но някак си мисля, че по онова време съдържанието на пюретата е било на светлинни години от днешното. Нейсе. Аз нямам намерение да гледам цвете в саксийка с похлупак, та умишлено ще бъде излагана на разни неща за тренинг и аклиматизация.
Таньорче, не го преживявай дълго. „Запиши” си някъде и давай нататък. Тоз модел са така.
За малко да забравя – оризовата каша е първа храна по Хамериканската метода. Ниско алергенно било, пък майната му, че запича… Мойта книга за справка е американска, та там тъй пише…
И накрая – гласувах с НЕ. Хич не го ща, дЪ върви дЪ пИче друГде!

# 49
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Малеее, Ника, вие наистина много сте подпалили тази вечер.
Представете си мъжете и те да хвърлят по един поглед тук във форума. Моят мъж няма никакви интереси. Иначе ми знае ника. Беше много смешно, когато го пратих да превежда парите на Шаманката за блузките. И му обяснявам: ,,На още пояснения пишеш нарцис''.  Пък той  Shocked Shocked
  Моят мъж  участва в много форуми. И редовно ходи на някакви форумски срещу из цяла България.
Дали  newsm78 нямат някъде заформен таен форум: ,,Февруарски тати пачка стяга, че стройна мама на морето иска....'' За анкетите няма да предполагам..

# 50
 hahaha hahaha hahaha
И аз за това си помислих  Thinking
Може да се наговарят някъде и да си дават кураж гадините любими  Crazy

# 51
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Сигурно имат анкети: Кога жената ви пусна за първи път след раждането... Simple Smile

# 52
  • София
Моя пън обожава да чете зад гърба ми.  Mr. Green Аз пък се дразня, това все пак си е моето местенце. Днес успя да прочете заглавието и реагира горе-долу така - rotfImbo   на съчетанието  "стройна снага" и аз в темата.  Mr. Green Отнесох някой и друг коментар по въпроса, ама не го отразих много-много.  Laughing

Д-Роз, ще проядат всички, къде ще ходят, кои по-бавно, кои изненадващо лесно /като моето  Crazy Laughing/.  Hug

Сигурно имат анкети: Кога жената ви пусна за първи път след раждането... Simple Smile
Joy На 22-ия ден. Изтрещехме!  Joy

# 53
Айде и аз пак по никое време да се разпиша!
Пораснахмееееее!Катрин е вече на 5 месеца!
Благодаря ви за поздравите !
Честито на всички,които  празнуваха заедно  с нас!
Днес водих Катрин на консултация.Качила е по-малко,отколкото очаквах,сега е 6,300кг,67,5см.
Стартирахме и захранването.3-4 лъжички оризова безмлечна каша на Хип,не беше много очарована,но не я и плю!Надявам се да и хареса по-натам!Направих я с вода,за да я яде с лъжица,а и за да научи нови вкусове.Е,не че е вкусна,опитах я,но какво да се прави!
Снимки от събитието - ТУК.
А от срещата в Младост-ТУК!
За темата-хубаво заглавие,но и аз ,за съжаление, съм далеч от стройната снага!
За мъжете-или добро,или нищо!Няма смисъл!Решила съм вече да си пазя нервите.
Почнаха да ми се затварят очите над чашата вино и лек джаз на слушалки...
Време е вече и аз да поспя.
Лека ви нощ!

Последна редакция: пт, 06 авг 2010, 11:10 от AMORE

# 54
Айларипи  Crazy !

Моят син ме награди днес със ставане в 5 ! Много ми е горещо , не можах да заспя отново  Tired.
Иска ми се и тук да завали ...

Аморе, много хубави снимки !

Танче, сигурно ти  е минало вече, дано се реваншира Ники подобаващо !

Нарцис , на Рая давах каши на Фризокрем, Хумана , Милупа .... Давала съм млечни и безмлечни, помня че едната, когато я правех по описанието , бързо се втечняваше ! Сега ще видим с Лактана как ще е .

# 55
Добро утро!
И моето момче реши днес да се буди по-рано ,а на всичкото отгоре се раазпява от 6часа.Имам една пералня за простиране и след това ще яхам феарито и по улицита ,докато е по- хладно.

# 56
ДУ
Влизам само да се похваля, че тази нощ бях в отпуск от 24.30 до 7.00  Mr. Green
Бих излязла и довечера в такъв , но не знам дали ще ме пуснат Thinking
Отивам да изгладя поне един панталон на Миото, че всичките са в килера и вече ще ми свети масълцето  Mr. Green

# 57
Оооооффф, мъка, мъка, мъкаааааааа! После ще разправям че моя съквартирант иска да му изгладя тениска, и кафе му направих, само мир да е че ми наду главата и ще го тресна с нещо по главата.

# 58
  • София
 smile3507

Ей, вече и до тоалетната не мога да отида спокойно! Това успяло да се досъбуди, да се изтърколи през цялата спалня и да тупне на пода за по-малко от 20 секунди!  Tired

# 59
Ффф, и при мен мъка , бойлерът не работи  #Silly !

Общи условия

Активация на акаунт