Февруарче тръгва към морето или планината, а на мама вече е стройна снагата!- 16

• 21 179
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Споко, Силвъри, то си беше смешно, ама на моичкия много му се ядосах, че не оценява каква сгодна женица си е хванал, а си прави майтапи. Трябва да му пратя някоя по-отракана за разнообразие, да го строи в две редици, та после да видим дали ще му е до шеги и закачки Wink

# 586
охх,Карли знам че не ти е смешно,но пък аз с глас се смях,ще ме извиниш то вече съм в начална фаза на лудост,та се смея на странни неща  Mr. Green,да не ми се разсърдиш

и аз, и аз  hahaha

# 587
Ники мила честит рожден ден!Желая ти здраве,щастие и много любов!  bouquet
Сънита честита кола,със здраве да си я ползвате!И честит ти цикъл! Simple Smile
Глутена мисля да го въведа с каша,не знам колко е правилно,мисля да започна да смесвам безглутенова с две лъжички глутенова,после с четири,шест и т.н..
Днес хубаво се разходихме с малката,оставих мъжо вкъщи да си поспи(надявам се утре сутринта да ми върне жеста Mr. Green)

# 588
Ника, Честит Рожден Ден на патерица  newsm51 newsm51 newsm51 Да си ни все така весела, позитивна и зареждаща ни  с настроение smile3510

Аз вчера и днес бях на работа  Whistling Вчера беше много кофти, ама днес бяха значително по-добре нещата  bowuu .
Ама вчера ми беше първи работен ден след повече от година  ooooh! (аз си взимах болнични по време на бременността). Та си мислех колко е хубаво, че си гледам вкъщи детенцето и не се налага да работя...Обичам си работата, преди да забременея сигурно съм изглеждала като заклета кариеристка, ама сега... ако има едно лесно - цял живот да получавам майчинство и да си гледам дететооо  Sunglasses хич няма да откажа  Wink

Та другата седмица още 1,5 дни и после почивкаааа  Sunglasses И Бургас - здравей  smile3535

Иначе Лорката е добре. Ако не ни мине котка път, в понеделник най-накрая ще се докопа до басейна за бебешко плуване в Банкя, та ще докладвам от мястото на събитието  Laughing

Хайде лека нощ от мен  Hug

# 589
Ооооохххх,момичетааааааааа,друго си е в планинатаааааа!!!Не е този мор като в Люлин сити!
Днес Митко и Коки се проявиха като видни басейнисти и едвам ги изкарахме от водата накрая(еле пък Митко) hahaha.Снимков мат'риал ще пусна като се приберем,че наред с всичко забравено не нося и кабеляк. hahaha
Сънита,айде честито ви возило!Хиляди безаварийни километри!
Ника,ЧРД на патерица!
Любезна,аз те приемам на гости по всяко едно време,ама в Люлинско,че наблизо си нЕмам нищо(то не че надалече имам,амаааа...).
Лека ви нощ!

# 590
Никаа  Hug Hug

ЧРД, Cara
Много здраве и радост ти пожелавам Simple Smile

Плами, скоро се присъединяваме и ние към плицикането, да знаеш  smile3549

Карли  tooth

Стеф, не си сама в лудостта, да знаеш - онзи ден 40 мин. пях "Аз съм Сънчо..." на Младши (докато го разнасям на ръце, ъф корс) за да се успокои и заспи. Обикновенно откарваме само по 10-15 мин така и ние има-няма от месец. Днес сервира на баща си разочарование - като стана от сън се разпищя и когато Веско го взе на ръце още повече нададе глас.  yahoo_49 Аз като го взех и започна да се хили разбойника, а в баща си пак пищи - така докато го изкъпахме !
Дали са зъбите, заради които е купона ми е мистерия  smile3537

Бобиш, да ги нагушкате малките жабчета и много хубаво изкарване  Hug Чакаме снимките после Wink

Ето снимки от нашия воаяж Wink http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=2068909&id=10829776 … =6&ajaxpipe=1

# 591
  • София
Благодаря ви, милички, стоплихте ми душата!  Hug Flutter  bouquet
Мемо, чудни снимки, Матю е страхотен!
Карли, и аз в кюпа, ама така не съм се хилила отдавна!  hahaha
Плами, не ти е лесно... Свеки справя ли се с Лора?
katyanen, дано това да беше и Ния вече да е добре!  Hug Вики започна работа, Крис е на градина.  Peace Благодаря и на теб, и на Мии за успокоените, то верно, че бая годинки навъртех и кой да ти помни толкова назад във времето, ама собствените ти родители? Ша взема да си татуирам рожданните дати на моите, че кат изкукам тотално нещо да ми напомня, че деца съм раждала все пак.  Laughing Mr. Green

Въх, тамън ви се оплаках, че нещо не яде и като му пасирах ябълка плюс круша - мадре миа, щеше да глътне лъжицата, чинията, че и мен.  Crazy Вечерта си изяде и млякото.  Rolling Eyes
Пухче, и аз мисля с каша да въведа глутена, като обаче няма да почвам от 1-2 лъжички, а от цяла доза. Ако преди това не получа пореден пристъп на лудост и не му дам пюре с макарони и месо /за след 8-ия месец, ама кой ти гледа тези дребни неща в магазина  Crazy/.
Ради, явно Пащърнака се възприема много добре от някои бебоци, радвам се че Али го яде. Все е нещо. Hug

Днес толкова часове прекарах навън, че свят ми се изви.  #Crazy На обяд не можах грам да си почина, защото единият мрънкаше, другият се плицикаше на балкона, а в купа за гладене можеше и аз да се загубя. та посвърших тая чудна работа в жегите.  Mr. Green

# 592
  • offshore & overseas
... Ша взема да си татуирам рожданните дати на моите, че кат изкукам тотално нещо да ми напомня, че деца съм раждала все пак.  Laughing Mr. Green
....
  hahaha Упс, изпуснах си чашата... Blush Номинирам те за реплика на месеца. Twisted Evil Не си падам по татуировките за лична употреба -- гледам ги само на чужди гъзове, като картини, но идеята ти е... хм... абе, идейна.  bouquet

# 593
СЪНИТКА,  за да те успокоя ще взема да си призная,че кОгатоато бяхме болни в къщи АЗ дадох на Радина ампула течен аналгин вместо вит.ЦЕ  Blush И се чудя що се дърпа това дете,та го плюе и плаче  Cry
Вече са големи чаветата, не се притеснявай Stop вече няколко пъти казвам,че "наЩе" набори маАт кИфтета вече  Hug  като си бях в София купих за уикенда няколко пюрета и сред тях имаше едно пуйка с тиква (разбрах го случайно) а го мислех за чиста тиква  Blush
Много ми е накривяло нещо на шапката ,ша са рИве в скоро време ,за ужас на Миуто Tired
Всичко е по леглата и аз ще последвам примера им Sunglasses

# 594
  • Бургас
Привет !  Hug

Сънита,Честито ново возило.  Hug

Буба Мара, честит нов ник  Mr. Green

Мии,Нарцис,мерси за съветите.Ужасно е това схващане.Само карам съквартиранта да ме масажира,засега ми се вързва ,ама кога ли ще му писне.  Rolling Eyes

Силвъри,на снимките твоята хубавица е толкова сладка,не мога да си го представя това мишле да мрънка и да те ядосва.  Mr. Green
Аз пък се опитах да оставя Димана да заспи сама,ама засега безуспешно.  newsm50 Въртя се,хилядя пъти си хвърля биберона през решетката и го гледа и чака да ида да й го дам и тя пак го хвърля. После пък взе да пълзи из кошарата, цапна си главата в таблата (махнала съм обиколниците) и не иска и не иска. А й се спи на маймунчето сладко,защото ако почна да й пея и люшкам и заспива,унася се. Накрая се предадох и я приспах де,не можах да я оставя да мрънка и реве. Ама само като си спомних колко зле беше като беше болничка и....

Мемо,снимките са прекрасни !  Hug

Е,то станало 15-ти вече.

Честита Св.Богородица на всички християни и всички именници ! В момента се сещам за Любезна,Мяуче и Мемо ! Да ви е живо и здраво името ,момичета ! И нека Богородица закриля нашите сладки бебоци! Hug

И да ви почерпя ,по случай нашата 1-ва годишнина от сватбата !

# 595
  • София
Сънита, честита ви кола, със здраве да си я търкаляте и най-вече безаварийно! За захранването с месо не се притеснявай, време им е.  Laughing Hug
Любезна, в скоро време и аз ш`рива, за мой си ужас, щот никой не ме отразява.  hahaha
Мяу, ти ся ме накара да се замисла верно, дал не може някъде дескретно да си отмаам две редчета.  newsm78

Залегам и аз, че дребното много си търси бибата и по цяла нощ правя тегели, вампирясах вече.

bouquet

Ай, Съни, честита ви годишнина! Много години семейно щастие и разбирателство!   bouquet
Честит имен ден на прекрасните ни именнички в темата! Много здраве и щастие, момичета!  Hug

# 596
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Честит имам ден на всички именници в отбора! Много здраве и късмет им желая!

Нека Света Богородица да закриля децата ни, а на нас даде сили да ги отгледаме!

# 597
  • offshore & overseas
Не ща да рива вече, изревах си ревалото Wink

Аз па правих италУиански драми в хотела, където бяхме настанени на етажо нумеро уно, баш у устите на клЕентите на едно „бистро“, та общо взето ние ги чувахме как преживят, а те нас как... всичко, което може да се чуе. Joy

Та, за ужас на бистрата клЕентела, кака ви неколкократно изложи себе си и Лъвю (което той установи по-късно, че нали ми бил мъж). Той ме бил предупредил да не викам, молА ви сЪ...

fight

От завИдението твърдят, че сме им изгонили поне 1 маса хора, а ние пък за сметка на това не спахме като хората ни една нощ.  newsm50

П.П. Люс още няма зъби, леле майкоооо!

П.П.2 Не че някой откликна Laughing, но оттеглям предложението за среща, защото Люсил май е изкарала розеола. Днес ѝ поставих диагнозата и не вярвам да греша, нали съм си гениална bowuu. Уж не е заразна отдавна, ама де да знам, да не рискуваме...

Последна редакция: нд, 15 авг 2010, 00:48 от Мяуче

# 598
Айдее на черпнята, драги ми мами  

Гледайте персонала как се старае  tooth

Честит имен ден и на останалите от именяшката банда - с гордост да си носим името, да сме здрави, ухилени и с железни нерви, че пубертета на хлапетата иде!   bouquet

Мяу, тия пък отдоле какво реват - ем представление сте им спретнали, ем пари за билет не сте им искали  smile3503
А Люската дано си е наред, Т. ли е вдигала?

Нарцисче,мерси  Hug Hug

Съни, честита годишнина и от мен  bouquet

# 599
  • Плевен
Черпя ви виртуално за имения си ден и за първата ни годишнина от сватбата. Честито и на другите именички.
Моят син Августин продължава да се буди по 3 пъти нощем - два от които суче, единия - пие вода. Шамана де се затри? newsm78 Сигурно е казала, ама аз нали нищо не помня.
Мяу, добре дошла и честит имен ден. Като специалист по кърменето - дали не ми е хранителна кърмата вече, че се буди да яде през 2 часа? Защото като количество сякаш е достатъчна - пълни са ми гърдите...Даже понякога му се плакне коремчето...Искам да спя, какво да го правя?

Общи условия

Активация на акаунт