Бъди жива и здрава и много, много щастлива!

на дъщеричката и разбира се -да сте живи и здрави и много щастливи.Честито и на всички порастнали бебчета.Аз тия дни нямам време да пиша ,но ви чета редовно .
половината грешни.

и всички

и на всички ,които са имали повод докато ни нямаше

за Фил 

онзи ден племеницата ми се обади и ми каза , че сте направили група във ФС( когато ме няма тя ми наглежда фермата) , за което
Със спането за сега си е добре стига мама - биберон да е наблизо 
То хубаво, но си доиде с контузен крак.Слизал по една стълба и стъпал на нещо , като се чуло изхущяване.Кракът му се поду и започна много да го боли и аз ми препищяха колелетата.Накъчулих всички в колата и в най-близкото спешно,което е в Раднево(там се бях зарекла да не стъпвам повече ).Е на кратко доктора не доиде ,а даде инструкции по телефона ,като само му направиха снимка и то не беше ренгеноложка , а шефката на болницата ,която извикаха по спешност беше към 21.30ч. .Абе с две думи дигнах лек скъндал
, че не го погледна специалист
и като ги натоварих пак отпаших направо към Стара Загора,като на една отбивка спирах и да кърмя шуша.Там вече го гледна ортопед-травматолог и като ни обясни всичко леко се успокоих.Няма счупвания, но е получил разкъсване на тъкани и съхожилия.И така към 00.30 през ноща благополучно се прибрахме в село отново.Днес пък си доидохме да му внеса осигуровките и до личната за направление, а утре ще го водя пак при доктора от спешния.За да може да ни пратят на ЛКК за болничен. Абе купона е на 10+
Добре , че средната щерка е на гости на сестра ми в София ,че много ще ми додат, а голямата реши да остане при мен да помага,но етървата днес като разбра за случилото се и сега патува от Нова Загора за нас да вземела пък Габа.Но не ми се пуска , че то детето много ми помага.Ох наоплакох ви се , но знам , че само вие ще ме разберете.

Възможно ли е според вас, вижда се съвсем малка бяла точка, но драска като и мажа венеца? Дали да се консултирам с някой зъболекар или с педи?дали може да й навреди за другите зъбчета? или да изчакам ден два да видя дали ще продължи да избива. Това дете направо ме шашка от ден на ден с нещо ново:)