Разделно хранене 44

• 40 030
  • 728
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро от мен:)
Спах,спах, спах и ей сега се излюпих  Joy

Имах нужда Blush май доста умора бях събрала, но сега заредих батериите Crazy

Хайде на по чаша кафе

Йонито честито мило и много хубави емоции и пълна къща с близки и обичани хора   bouquet
Джиджи течности, зеленчуци, плодове и мед. Praynig и стискам палци бързо да отмине. ако имаш разстройство меда не е подходящ, но иначе укрепва. цитросепт и ехинацея Peace истискани лимони, бъзлян,малини, къпини, боровинки. джоджен срещу разстройство и гадене - чай Peace
 АлексчеHeart Eyes липсваше Hug
Лени,Госпожо,Мише,Хепи Hug Heart Eyes Mr. Green

сладурки -  Mr. Green Heart Eyes

# 16
Дунди това и правя!Пия отвара от джожен,компот от малини,дренки ям,сода с лимонче и чай от мента малко капвам -това пия!
Естественно вземам и парацетамол,аналгин че главата много ме боли.
Хайде приятен обяд ви желая!

# 17
  • София
А аз се излюпвам чак сега Mr. Green. Дънди - май си много ранобудна Crazy Hug
Джиджи - дано се оправиш бързо, бързо. Почивай повече Hug. И мен ми се ходеше на Копривщица, ама май ще е друга(та) година Crazy.
ВяраВики - това звучи много вкусно, ще го пробвам bowuu. В нас има тиквички и броколи, само гъби да намеря Simple Smile.
Днес май ще мързелувам, въпреки че трябва да изчистя, ама може и утре, нали... Whistling Mr. Green.
Хубав съботен ден, милички  bouquet.

# 18
Здравейте, момичета!
Благодаря за пожеланията за морето.
Джижи, бързо оздравяване.
Вчера не съм се включвала и да ви почерпя днес, че сестра ми имаше рожден ден!

п.п Алексче, благодаря за темичката.  bouquet

# 19
Галина да ти е жива и здрава сестричката!  bouquet

# 20
Завърнах се от пазар, купих си две нощнички, ниски сандалки, спортен екип с особена кройка и разни мазила и глезотийки.
Страшна шега ,огън пада от небето ,нямам търпение да избягам в прохладния балкан.
Галенце, да ти е жива и здрава сестричката и все така да се обичате  bouquet.
Джижи, надявам се днес да си по- добре.
blue sky,  като липсва музата, нищо не върви както трябва .
Преди няколко дена реших да чистя праx от гардеробите и високите шкафове, така изритах стълбата, че пръстът ми още лилавее и е подут.
Dundy ,да не е имало тайна вечеря, искам да ми разкажете подробно и снимчци, ако има Praynig Heart Eyes.
Добре, че си успяла да си поспиш, мен ме е обхванала една треска, като съм засънувала едни глупости ooooh!, да се чуди човек откъде ми влизат в мозъка Laughing.
 ВяраВики,  приятно изкарване в Копривщица.
Днес нашата Реге има рожден ден .
Честит празник чаровнице  newsm59!
Желая ти от всичко хубаво по много, ти го заслужаваш Hug.
Поздравче с много обич     http://misli.hit.bg/followdreams.html

# 21
Алексче, благодаря ти за новото прекрасно местенце  Hug Липсваш ми мило другарче  Hug и Мина и тя зачезна по тез курорти  Wink Wink Wink
Само хубавки нещица да си споделяме в новата темичка!
Йони, честит нов дом миличко! Много щастие и усмивки да го изпълват!
Гушвам ви и излизам на разходка между капките  Mr. Green
Госпожо, Дънди, Хепи, Мишонче  Hug Heart Eyes Mr. Green

Джиджи има една билка, то е по-скоро бурен, която много помага срещу стомашни неразположения, ама като не се сещам как се казва  Confused ще видя тук около нас, ако мога да я снимам и да ти я пусна.
Хайде до по-късно пак!

# 22
Реге честит рожден ден мила

Късметът, любовта и щастието да бъдат до теб  Hug
Галида ви е жива и здрава   bouquet
Джиджи страхотно, значи скоро ще е всичко ок. почивка и сън  bouquet
Алексче ммммм познай от три пъти Blush  липсваш и то много Blush Heart Eyes

# 23
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН РЕГЕ!  bouquet

# 24
Реге честит рожден ден!Да си жива и здрава!

# 25
  • При розите и топлата вода ......!
Галинка, да ти е жива и здрава сестричката!  bouquet
Реге, честито!  bouquet
Здраве, щастие, любов, разбирателство спокойствие и само хубави неща!
ВяраВики, много ми се иска да съм там, но за съжаление, не!
aleks, поизясниха ми се нещата. Embarassed Simple Smile
Джижи,Lennyh  , Dundy Sladurska , gospojata , blue sky Yonito   и ако някой съм пропуснала, хубава и прохладна съботна вечер и много   Hug Hug Hug

# 26
Честит Рожден ден , Реге ! bdbaloni happy bd bdbaloni! Желая ти много здраве , много късмет , от всичкото хубаво - по много !!!
Алексче ,  Heart Eyes голям пазар ,мило ! И аз лекинко ти завиждам за прохладата на Балкана , че тия жеги и дъждове вече ми писнаха !Вместо да разхлади , след дъжда става такъв задух , че направо не се диша ! ooooh!  Както вече си се досетила , снощи се видяхме с някои "другарки "! Party Много ни липсваше и сигурно ти е парило на дупето ! Wink Мишето разказа за сватбата в цветни картинки и за левента изобщо , Лени - за прекрасния бебо ( и аз се включих , че преди това се видяхме да го нацелувам  Hug ) , Дънди  ни разказа за предстоящите интересни събития около нея и половинката , а на Смайлчето май и взехме акъла първоначално - нали си ни знаеш какви сме бърборанки и как говорим една през друга , ама тя бързо ни свикна и се надявам , че ни хареса , защото ние всички много я харесахме и много си я обичаме ! Heart Eyes И веднага да призная , от името на сговорната ни дружина , никак , ама никак не бяхме разделни ! Embarassed Но пък се чувствахме прекрасно ! Party Имаме две снимчици , за алиби  Wink , но ще ги кача в понеделник или утре вечер , че Диди е на вилата , а аз не се справям . Blush Та , така , надявам се скоро да можем да се съберем повечко - чакам я сега Мината да ми кацне  smile3508!
Милички , дъждът поспря и тичам да си изведа кучето , докато не е започнало пак !
Цункам ви по домова книга всичките !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Последна редакция: нд, 08 авг 2010, 11:25 от gospojata

# 27
Бързо някой да ме светне по южното черноморие къде е евтино и спокойно,че другата неделя ще отлитаме с моя?
Може и на ЛС да ми пишете,че модератора да не го разсърдим!
Я хотел,я бунгала.... smile3549

# 28
Джидж - ние от години вече ходим в Черноморец. Само на 8 км от Созопол, невероятно тихо, спокойно, чисто ( в хотела в който спим).
Хотелчето, още едно готино хотелче и страхотен ресторант и на финала, но мноооого важно Едно вълшебно място, където се сбъдва всичко, което си пожелаете - страхотен бар и също много романтична и кокетна хотелска част.
И още нещо се сещам - ето това сладко местенце - ще бъдете добре настанени и добре нахранени  Mr. Green

Последна редакция: сб, 07 авг 2010, 18:49 от Lennyh

# 29
Ааааа, Госпожо, ще взема да ти предам няколко урока .
В понеделник сутринта пия с вас кафенце и заминавам, а така искам да ви видя................
Следващия път ще се постарая да присъствам, не само да ми подпалвате дупето Laughing.
Мдаа, Лени е права, Черноморец е много спокойно място, на мен ми идва в повече спокойствието Mr. Green.
Аз харесвам Приморско, но там е лудница .
Все пак има по- отдалечени хотелчета, където е тихо и спокойно, а южния плаж ,особено във ВИП зоната е страхотно - чадъри на големи разстояния ,не ти се разхождат по главите и има готина музика .

Общи условия

Активация на акаунт