Разделно хранене 44

• 40 028
  • 728
  •   1
Отговори
# 45
Момичета..не искам да се заяждам..радвам се на успехите които сте постигнали с този вид в хранене Hug...но попаднах на тази статия Peace
http://www.zdrave.bg/?c=n&id=2342

Честито на празнуващите   bouquet

Поци , благодаря за статията !  Сам знаеш , че както повечето режими на хранене и този също има своите привърженици и противници. Ние тук не изпадаме в крайности и за нас е важно да се чувстваме добре ! Peace

# 46
Момичета..не искам да се заяждам..радвам се на успехите които сте постигнали с този вид в хранене Hug...но попаднах на тази статия Peace
http://www.zdrave.bg/?c=n&id=2342

Честито на празнуващите   bouquet

Поци , благодаря за статията !  Сам знаеш , че както повечето режими на хранене и този също има своите привърженици и противници. Ние тук не изпадаме в крайности и за нас е важно да се чувстваме добре ! Peace
Да..знам..просто споделих какво четох Peace

# 47
  • Canada
Честит празник Сладкишче!
Да  ви е жива и здрава Калинка-Малинка,  да ви носи само положителни емоции и много, много радост!!

Мила Алекс, Честит Рожден Ден! Нека всеки път, който избираш води до това, което е истинско, добро и красиво!

Честит Рожден Ден, Регенце! Нека в живота ти винаги има музика и смях. И не забравяй, че след всяка буря идва дъга!
Честит празник!

# 48
Алекс честит рожден ден!
Бъди здрава,весела и много щастлива!

Сладкишче да ти е живо и здраво детенцето!Да расте и порасне и да се гордеете много с нея!  bouquet

# 49
  • София
За малко да изпусна толкова хубави поводи Mr. Green Heart Eyes
Алекс - Честит рожден ден  bouquet nbirthday. Много, много здраве, късмет и любов  bouquet. Успехите в личния и професионалния живот да вървят ръка за ръка и да ти носят много удовлетвореност  bouquet.

Честит рожден ден и на Калинка  bouquet, честит празник Сладкишче. Да е жива и здрава принцеската, никакви болести повече  bouquet. Много щастливо и безгрижно детство Heart Eyes.

А за срещичката -  Heart Eyes Hug, хич не ме уплашихте, пак ще дойда, вие само ме викнете Joy Mr. Green .

# 50
Добро утро, момичета  Grinning.
Благодаря ви за страхотните пожелания  Hug Heart Eyes!
Вчера беше един страхотен ден за мен, благодарение и на вас .
Снимки има във фейсбука .
Сега си пия кафенцето, поливам балконските цветя и тръгваме.
Поци, не се притеснявай за нас, ние знаем за различните мнения . Peace
Освен това винаги съм подчертавала, че не трябва да се изпада в крайности.
Успешна седмица на всички  Hug.

# 51
Добро утро  Hug

# 52
  • София
Здравейте сладуранки  bouquet.
Събота и неделя минаха бързо и мързеливо Whistling, нищо смислено не свърших Crazy.
Алекс - много весело изкарване Hug. А за снимките - прекрасни сте Heart Eyes.
Дънди - чудна закуска Hug.
Днес имах голямото желание да съм разделна Joy, но една приятелка се върна от Будапеща и ми е донесла едно любимо тестено руло Mr. Green. Ще съм разделна от утре Rolling Eyes Mr. Green.
Хубав ден и много успешна седмица  bouquet

# 53
  • Скопие/Асеновград
Алекс,честит рожден ден! Да си ни все така лъчезарна и мила, много любов и късмет! (Зоран ме изпреврил във ФБ Laughing)
Реге, честит рожден ден! Много късмет, сила да не се задоволяваш с по-малко от това, което заслужаваш и малки радодт всеки ден!
Честитя и рождените дни на дъщерите на Сладкишче и на Бърборанка - весело детство и безгрижни дни! Tada

Здравейте, сладурки Simple SmileЧета ви редовно, но нямах време да пиша. В неделя ще правим кръщене на Боян и има още някои дребни неща. В същото време убеждавах брат ми и баща ми да направим мини ремонт на коридора - да разкараме старите тапети и баща ми да направи една хубава мазилка с ефекти. Стана работата, днес свалях тапети. Мъжете разчистиха още каквото имаше и утре ще се шпаклова, а после ще се уча как се прави мазилката и ефектите, та да повторя у нас в коридора и банята. Mr. Green
И аз като Блу исках да съм разделна днес. Ама на брат ми момата направила една бисквитена торта вчера и като я подпукахме.. Crazy Минахме няколко пъти и когато брат ми се прибра, нямаше торта hahaha
От утре и аз ще съм разделна Simple Smile А сега отивам да лягам. Утре ще бъде ден какъвто обичам - с много задачи  Crazy

# 54
Добро да ви е утрото най-прекрасните - прекрасници   bouquet

Хайде на кафето:

Надявам се, Алексче  да усети аромата му на път за към Балкана  Flutter
Мимче отдавна беше последния път, когато писа и определено липсваш  Hug Хайде няма ли да скокнете със Зоран до София? Thinking Мислихме ви и си говорихме за вас с Госпожата и Лени  Heart Eyes
Хепи Heart Eyes важното е да превърнеш всеки ден празник за душата си, независимо обкръжаващата ти среда. Започни да се обичаш всяка сутрин в огледалото bowuu Нали знаеш тук съм, макар и с перка на гърба  hahaha
Госпожо Heart Eyes
Лени как си мило? Heart Eyes

Прекрасен и усмихнат ден   bouquet

# 55
  • София
Здравейте сладурки Hug
Дънди - мерси за кафенцето и усмивката Heart Eyes Hug.
Мимче - ти май не можеш да седиш на едно място, а Joy Hug?
Днес мама има рожден ден Crazy Heart Eyes. Да ви почерпя Hug.
. .
Много хубав и успешен ден  bouquet.

# 56
Хепи да ти е жива и здрава мама   bouquet

# 57
Хепи, честит празник   bouquet  bouquet  bouquet Да ти е здрава и усмихната мама и много да се обичате Hug

# 58
Е как с такива събития човек да е разделен newsm78 Mr. Green
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ "ВИНОВНИЦИ" - ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДЪЛГИ ГОДИНИ ДА РАДВАТ БЛИЖНИТЕ СИ !!!
Аз поработих малко и между другото направих една репетицийка за Богородица.Майка ще е именичка и ще трябва да и завъртя една питка.Довечера ще ходя на "странен" театър,но като го изгледам ще докладвам.
Иначе държа фронта на 90 дневната / е с малки прегрешения /,но нали все пак аз само фигурирам.
Отивам да сготвя манатарки със препържено масълце....хмммм

# 59
Привет , разделни мои - неразделни !  bouquet
Дънди ,  Heart Eyesблагодаря ти за кафенцето , аз ще си го пия следобедно ! Hug
Много се надявам Алексче  Heart Eyes вече да се е размазала от удоволствие и да си почива активно !
Липсва ми , но ще изтрая ! Heart Eyes
Мимче ,  Hug малко ли ти бяха ремонтите , че дойде и тук ги захвана ! ooooh! После ще кажеш как е станало , а даже може и да покажеш ,че звучи интересна тази техника ! И аз като Дънди да питам - няма ли да идвате към София ? Praynig
blue sky ,   bouquet да ти е жива и здрава мама , дълги години да се радвате една на друга !  Hug
Джиджи ,  Hug как си , оправи ли се ? Дано си имала време да се възстановиш !
Мурка , се наслаждва на морето и сините вълни , сигурна съм ! Peace Моят син и компания също са се запътили към Созопол ! Peace
Милички , цункам ви по домова книга и излизам на разходка с кучо ! Heart Eyes Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт