Разделно хранене 44

• 40 051
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
Точно на време се появих:)
Честит празник на рожденичките!Бъдете живи и здрави...и ДВЕТЕ да са послушни:)

Едва ли ме помните...малка подробност:)Отново, от няколко месеца съм на РХ и стигнах 58 кг от 65 които зимата бях натрупала от разни вафлички,шоколадчета и такива изкушения до които ме доведе една тежка депресия... #2gunfire

От време на време чета какво пишете и по някоя рецепта си "крада"Simple Smile. Joy

На почиващите приятна почивка:) Hug

# 61
Приемате ли нови попълнения?
Разгледах снимките и онемях - браво момичета,искренно ви се възхищавам на волята и упоритостта.Имам желание да започна,но със всяка диета се провалям и резултатът е плачевен,вместо да свалям качвам все повече и повече.Изпила съм хиляди боклуци,но ефекта е нулев.В момента пак пия едни хапчета,от който имам чувствово че ми се яде още повече.
Надявам се с малко воля и добро гостоприемство от ваша страна  да се вкюча и аз в режима  Peace

# 62
Здравейте, момичетаааа Simple Smile Помните ли ме? Мноооого отдавна не съм писала. Бяхме на море, после пак на море  Mr. Green, после в Казанлък при свеки, после цяла седмица гости за първия р.д. на прекрасната ми дъщеричка и т.н. Да, тя стана на цяла 1 г. Не мога да повярвам кога мина това време Simple Smile Спряла съм тренировките от началото на юли, а разделното... е не съвсем  Mr. Green Опитвам се да спазвам, но не успявам така стриктно, както преди  Embarassed Сега като свършиха и ваканции и празненства обаче се опитвам да влезна в крачка! Wink Дайте малко нахъсване  Mr. Green Надявам се всички сте добре! Целувки!  Hug  bouquet

# 63
Добро утро мили мои   bouquet

Гали разбира се, че си те помним  Hug
Светли добре дошла   bouquet
Бърборанке имаш голяма червена точка, че изчезна  Joy добре че все пак се завърна  bouquet
Госпожо ти си знаеш   bouquet
Цунки, моцунки на всички по домовата книга и почвам да работа   bouquet Joy

# 64
  • София
Добро утро и от мен  bouquet.
Благодаря за пожеланията за мама Hug Heart Eyes.
Дънди - колко си грижовна, май всеки ден ще си имаме кафе в темичката  bouquet Hug.
Алекс - сигурно си почива усилено, завиждам и малко Mr. Green Heart Eyes.
Джиджи - ти кога отиваше на моренце? Hug.
Светли - добре дошла и от мен Hug. Колко килограма искаш да свалиш, ако не е тайна Crazy Mr. Green. Аз нали съм любопитка Joy.
Вчера ходих на почистване на лице Crazy. В неделя съм на сватба и реших да се поглезя. А в събота съм на маникюр и педикюр newsm47. Много обичам да ходя, но не успявам да заделя без повод, сега имам Mr. Green. И да ви кажа - взех от една приятелка една червена рокля за сватбата - за пръв път ще облека червено, аз такъв цвят дрехи нямам Whistling. Ще видим как ще се чувствам bowuu.
Много хубав и успешен ден, слънчовци  bouquet

# 65
Здравейте милички!
Бързам нещо, а на море мисля да ходим от понеделник или вторник като получим паричките си.За 3-4 дни.
Обмисляме или Обзор или Камчия.Ходими се и до Ботаническата градина,но надолу по  южното черноморие ни идва малко далечко/от гледна точка на финансите/,че да не казвам от колко години не сме ходилина море!Срам ме е! Embarassed
А септеври или октомври с приятелите ни от Търново ще ходим в Троянския балкан.
после пак ще ви пиша,че трябва да свърша нещо наложително1 Heart Eyes

# 66
Ееее,радвам се,че ме помните:)

Момичета,прочетох,-че тиквички с яйца и извара било разделно,както и Снежанка и таратор..?Нещо не ми е ясно,нали не се смесват яйца с мл.продукти(сирене,извара и пр.) и изобщо млечните трябва да се консумират самостоятелно?!

# 67
Светли,аз свалих с РХ 14 кг,макар,че изобщо не съм се насилвала..това е за 1 година,като зимата да отбележа не бях мн,разделна...в смисъл само и единствено заради сладкото,от което напълнях 5 кг но сега за 2 месеца свалих 7..това е за статистиката само,ако се изкушаваш от сладкото както аз,по-добре плодове,по-малко тестени продукти и тези които съдържат нишесте(картофи,ориз)
....на мен лично ми е мн.по-добре на стомаха като се храня разделно а и съм забелязала нивата на хормоните се нормализират по този начин..
   Успех:)

# 68
Добре дошли на новичките и на поотсътвалите
Надниквам и аз за бързо.Вече ме обхваща мързелчето и ми е трудно да се дотътря до където и да било.Но...на вчерашния театър отидох без проблем.А и си заслужаваше.Казва се Импротеатър.Ето това:
http://www.facebook.com/home.php#!/pages/HaHaHa-Impro-Theatre/260076110056
Ако се появи във вашия град задължително го посетете.Накрая плащате колкото искате.
Джиджи - отиди на ботаническата.Страхотно е,а и ти както си цветарка...ще ти изтечат очите.А Троянския балкан е много спокоен и лековит.Незнам точно къде ще ходите,но има минерални басейни на Шипково.
Скайче - и аз трудно си угаждам.Все предпочитам вкъщи да го направя,че уж по-малко време отнема.Пусто време,все не стига.И с тази червена рокля,умната че току виж някой "бик" ти налетял.Пък в крайна сметка човек не може си избяга от късмета Wink В краен случай дебни букетчето  bouquet
Бърборанче - сега е малко затишие с насъскването,но ако трябва Дунди ще размаха бухалката Mr. Green
Уфф днес ще се отдам на прахосмукачката #Cussing out

# 69
Светле,Гале добре дошли!
ВараВики точно за Шипково сме го замислили GrinningНаправо какво съвпадение Peace
в Ботаническата съм ходила през 1985 год.А сега само я гледам в нета снимки.

# 70
Здравейте!
Отдавна се въртя около РХ, но ми се струва много трудно за спазване. Мисля, че почти съм се престрашила да опитам, но ще видим какво ще се случи.
Имам обаче един въпрос - до обяд задължително ли консумирате само плодове?
Успех!   bouquet

# 71
  • София
Dreams - добре дошла  bouquet. Режимът не е труден за спазване, ако имаш воля Crazy. Повечето автори смятат, че закуската не е необходима и препоръчват плодове, които спомагат за изчистването(аз чета Леви). Но, ако не можеш без закуска, направи я разделна, например - кисело мляко с плодове или сандвич от черен хляб и зеленчуци, или овесена каша(т.е. с вода, не с мляко). Може и да има други комбинации, за които не се сещам Mr. Green.
Успех и на теб  bouquet.

# 72
Добро утро   bouquet

Хайде сладуранки  Hug
Каня ви на чаша горещо кафе и сладки приказки  Wink  bouquet

Dreams лично при мен - аз закусвах години наред с плодове, преди това закусвах 5с.л мюсли накиснати с вряла вода, сега фаворит ми е кашата от овесени трици с ленено семе пак във вода, но в последните летни месеци ям кисело мляко с плод или извара с плод или без нищо.
Иначе Хепи ти е отговорила много изчерпателно  Hug
Джиджи весело изкарване  bouquet

Момичета, хайде влизайте да драснете по два реда, че ви чакат тук едни целувки по домовата книга на Госпожата Joy

# 73
Oпа Heart Eyes. Абе момичета аз защо така съм изтървала новата темичка не знам. Вярно е , че нямам много време напоследък , в работата сме заети до обяд , а от къщи не влизам много много , че като се прибера ме мяткат домашните задължения. Ние тази седмица заминаваме на палатки (не се спряхме Grinning). Другата седмица сме на сватба в друг град , ще сме на хижа и ще е много , много яко. За последната седмица на август пък почти сме организирали един семеен уикенд с мъжа ми , майка ми и семейството на сестра ми. Е , какво друго да поиска човек , да сме живи и здрави само Grinning. Моят мъж няма търпение за наследник вече и май ще почваме сериозно да се залавяме за работа Embarassed. Сега само това ми е в главата ,всичко друго съм зарязала и само чета ли чета... Ами това е около мен момичета . Много целувки на абсолютно всички   bouquet.

# 74
Наглеждам ви  Hug
Браво за резултатите на Гали и Светли, аз имам да топя едни 4-5 килца още и нещо започнаха да се опъват, ама да видим кой кого Crossing Arms Twisted Evil
Хепи, червена рокля  Flutter Crazy смелооо! Няма да останеш незабелязана струва ми се и не само заради червената рокля, чакаме после разказче с картинки Mr. Green
Джиджи, хубаво да си прекарате  Peace Hug
Алексчето къде ли кръстосва сега  Hug
Дънди, Госпожо, Мишанко, Сладкишче, Йони, Мимчо  Hug Hug Hug и за всички, които пропускам  Hug Hug Hug двойна порция.
Аз пък се зарибих с една музика и искам да ви я пусна да и се порадвате и вие http://www.youtube.com/watch?v=LbHxaxFTxJw&NR=1 - невероятен е този музикант, пуснете си и други негови парчета  Peace

Общи условия

Активация на акаунт