Разделно хранене 44

• 40 054
  • 728
  •   1
Отговори
# 75

Светли - добре дошла и от мен Hug. Колко килограма искаш да свалиш, ако не е тайна Crazy Mr. Green. Аз нали съм любопитка Joy.
Оххххх,доста са ,но и на 20 ще съм доволна Rolling Eyes
Ще започна да ви чета и лека-полека да навлизам в режима - струва ми се доста сложничко,но се надявам да свикна.

# 76
Ехей, само котка да не ми мине пътя!Още  не съм тръгнала!Тук съм......
Всичко зависи от мъжа ми да не излезе нещо.....и тогава....ще ми се развали настроението.
Светле питай каквото те интересува.Аз в момента съм на Системата минус 60,но и тук си пиша,защото вечерите са почти РХ.Е колко РХ незнам,ама не ми се влиза в спор с другия форум.
пък щом писателката го е написала и издала книга,ръководим се от нея.Само,че при всекиго е различно.Сега ме убий не мога да ям кисело мляко и диня.Пример ти давам плодове и кисело мляко newsm78
Лени обожавам сиртаки и го играя!
А сега ви оставям и отивам до магазина,току що се навечерях.

# 77
Светле,спокойно,не е сложно:)и на мен така ми се струваше от началото,но ако не правиш сложни комбинации в началото ще видиш ,че ще свикнеш:)
...пример:закуска:плодове да са от един вид, Обяд:можеш спагети със зеленчуци и зехтин(аз предпочитам плодове отново),следобед(за мен пак плодове),:)) салата със обезмаслена извара (аз слагам сирене роса),за вечеря печена пържола със салата(без сирене)...видя ли,че е лесно:))

Сирене по шопски(без яйце);пълнен пипер с ориз само;зеленчуков сандвич,постна яхния с картофи,зеле печено с пиле;леща,боб,Пиле със спанак...и мн.други,аз наблягам най-вече на салатите..е...преди малко изядох на детето бутер-баничката с кашкавал..Simple Smile))сега няма да ям нищо поне до 20ч..после една салата само:)

# 78
ЛЕКА НОЩ!

# 79
  • TX
разделни душички Hug  Hug напуснахме базата на Созопол, беше много много разпускащо и приятно ноооооооооооо всичко хубаво си има край
За по напряко  Mr. Green се отбихме през Троян, но обещавам ще изчета всичко като се завърна у дома, самоога да кажа, че имаше моменти в които ми липсваше форума ей така около времето за лягане да пусна сънчо, но виждам, че Джижи и Гелика са  ме заместили   bouquet

Последна редакция: пт, 13 авг 2010, 09:52 от Murka

# 80
Добро утро  Heart Eyes

Хайде на закуска, мили дами!  Hug

Хубав ден Mr. Green

# 81
  • TX
петък 13 е
 та по повод на това преди 6 години като бременеех с близначките доктора ми идва при мен и казва е как е ще реждаме ли днес и аз - а не петък 13 раждай ти аз ще дочакам понеделника. Така и стана.
Смайлче ЧРД! Много здраве, любов, щастие и пари за всичко останало, толкова, че да ти стигат!

Чета ви назад и виждам, че съм пропуснала рождени дни Честито   bouquet

На Созопол за втора година ми прави впечатлениеи, че е по евтино отколкото в наше село  newsm78

# 82
  • Sofia
Здравейте момичета, присламчвам се към вашата групичка,че имам да свалям доста след едни противозачатъчни.... ooooh!  Преди години бремеността и след това отслабването си го дължах на разделното хранене, но след това нещо се поотпуснах. Така,че започвам да си припомням отново рецептичките , да си намеря нещо с манатарки Laughing

Ориз с гъби можеше ли?

# 83
Привет , дружина !  bouquet
Дънди ,  Heart Eyes - ранобудната ми пчеличка тя ! Благодаря за кафенцето ! Hug
Смайли , Честит Рожден Ден ! bdbaloni happy bd bdbaloni ! Бъди здрава и все така лъчезарна !Пожелавам ти ден , изпълнен с невероятни приятни изненади ! Peace
Непременно ще очаквам снимки от сватбата - мисля ,че с червено ще си неотразима ! Радвам се , че си избрала този цвят - това е много показателно ! Wink
Лени ,  Heart Eyes от както ми го пусна този човек , само неговите парчета въртя - направо е невероятен !
Добре дошли на всички в прекрасната ни тема ! Успех с РХ !  bouquet
rivalka , ориз с гъби е ок ! Peace
Липсва ми Алексче ! Heart Eyes Завиждам и , че се спаси от жегите в планината ! Peace
Милички , цункам ви по домова книга и отивам малко да подремна , че нощес изпратих синето на морето и не съм мигнала , докато не се обадиха . Та сега съм като пребита , дано да мога да дремна , че в тази жега не може и да се спи ! ooooh!

# 84
Браво Hug!!!Много нови разделнички.Чудесно е ,че все повече хора се грижат за себе си.
Ривалка - гъбите / по Вл.Леви са неутрална храна / аз ги правя с ориз,сметана,топено сирене,зеленчуци.Специално манатарки правих пред два дни със топено сирене,чесън,босилек и копър.
Групата ни довечера отива на Кръстова гора -да преспим за здраве и да напълним кошницата с падащи звезди Laughing
Ако има желаещи да дават заявка,та да знам колко голяма кошница да нося Mr. Green

# 85
Хепи Честит Рожден Ден - любов, здраве и късмет!
 newsm59 newsm59 newsm67 nbirthday  bigdance2 newsm38

# 86
Честит рожден ден и от мен:)Много да си щастлива:)

Вяра:Приятно изкарване,там е велико място...на мен ми е мн.далече,иначе бих го посещавала често:)

Чакам някой от старите разделнички да си дадат мнението за таратора,снежанката   тиквичките с извара и яйца..

# 87
Ехо,как сте?До 14.20 бях на полето щяхме да измрем от пек! #2gunfire
Аз си правя кафяв ориз със зеленчуци и около 1 ч.л олио но задушен в тенджарата под налягане.
Гали аз си хапвам таратор,в тия горещини не ми се яде нищо.Днес например в 15 ч.това ми беше обяда и после си легнах.
Сега си пия следообедното кафе,че утре ни оставиха почивка newsm44
Ще се погрижа за закуска да ви поднеса ,дори и да има поднесена вече!

СМАЙЛЧЕ бъди жива и здрава!Пожелавам ти го от сърце!

Последна редакция: пт, 13 авг 2010, 22:05 от Джижи

# 88
Последно включване ,че потегляме.
Гали - не съм много спец,но мисля че извара може с желтъците само.

# 89
  • При розите и топлата вода ......!
Писах, писах пък поста ми изчезна. newsm78
Хепи четит рождан ден! Здраве, дълголетие и любов!  bouquet
Лека вечер, куклички!

Общи условия

Активация на акаунт