Разделно хранене 44

• 40 185
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
Хайде и от мен лека вечер мили сладурки поздравявам ви пак с едно феноменално изпълнение http://www.youtube.com/watch?v=kEL-4D8Bnas&feature=fvw  Peace
Госпожо и аз така се зарибих, че де що има в нета вече съм пролушала ..... направо е невероятон какво прави този човек - хореография, режисура, музика .... за изпълнението пък изобщо няма какво да се каже!  Hug
Гушкам ви и отивам да потапям хипопотамска снага във прохладна вана, защото не се диша  Flutter Crazy

# 91
Добро утро и от мен!

И една лека закуска!!

# 92
Добро утро сладуранки калпазанки   bouquet

Ей ме на да кажа дзак   bouquet

Джиджи прекрасно кафе и закуска  Hug
Лени топлинко ли ти е мило? Hug
Госпожо в тръпътно очакване сам Joy направо потрепервам и махам с опашка, кат кучо от вълнение  Flutter
Хепи как мина рождения ден  bouquet

Хайде сладурки - тук съм ще хвърлям по едно очо  Joy

# 93
Завърнах се Stop Хубава разходка си направихме снощи.Като стигнахме Кръстова гора и приятелката ми остана с отворена уста.Невероятна гледка.На двете църкви кръстовете светят с неоново осветление и е нещо невероятно.Снимките са лошички и незнам дали ще се добие представа въобще.На склона само миждукащи огънчета на свещите.Литургията беше около 2часа.Накрая словото беше много поучително.Дано хората са вникнали в него и се опитат да го спазват.
"Защо да пазим пости,като не пазим братята си?Защо да даряваме на църквата дарове,като не даряваме любов на ближния? и т.н.
Преди да заспим блажено под звездите,си пожелахме по нещичко виждайки падащите звезди.Аз стигнах до шест и съм заспала.Събудихме се почти на изгрева./ нещо като джулайя Simple Smile /.Окъпани от росата,както е поверието вече можем да се връщаме в адската жега в града.Е, на Бачково напълнихме колата с истинско овче мляко и едва дишайки се прибрахме.
Само да свърши работата и така ще му полегна за следобедна дрямка smile3507

# 94
  • София
Здравейте милички  bouquet.
Много ви благодаря за пожеланията Hug.
Рожденият ден не го празнувах, случиха се едни неща и пътувах до село в четвъртък, прибрах се в петък, но не ми се празнуваше. Ходихме само да хапнем.
Снимки от сватбата ще видим, че нямам апарат Rolling Eyes, но обещавам да се забавлявам и да ви го опиша много живописно Mr. Green.
До скоро и хубава вечер  bouquet.
И малка почерпка Hug.

# 95
Лека нощ!

и да сънувате само розови сънища милички!

# 96
Добро утро   bouquet

Хайде сладуранки  Hug
Каня ви на чаша горещо кафе и сладки приказки  Wink  bouquet

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН МИЛИ ГОСПОЖО И МИМЧЕ - ДА СТЕ ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ, ОБИЧАНИ И ДА СЛАВИТЕ ИМЕТО СИ!

# 97
Добро утро , разделни мои - нераздлни !   bouquet
Минавам набързичко да ви почерпя за празника и да пожелая на всички много здраве , много любов в душите и сърцата , мир и благополучие в домовете ви да има ! Обичам ви !
Ще ми простите , ама хич не мога да слагам от онези страхотни картинки със всякакви вкусотии Embarassed( Алексче  Heart Eyes от кога ми е обещала уроци  Wink ) , затова - скромно , но от сърце !
 Wine Glass cook cook cook cheers

# 98
  • При розите и топлата вода ......!
Госпожо, Мимче, честит имен ден. Да сте здрави и живи и нека щастието и благополучието са неизменни спътници в живота ви!  bouquet
Нека Божията майка бди всички нас! Praynig
Lennyh  и аз съм от "зарибените", постоянно слушам клиповете. Peace
ВяраВики, такова образно описание, че чак и аз броих звезди в леглото! Laughing 

Dundy Sladurska , благодаря за кафенцето, в момента с удоволствие си го пийвам и се приготвям за църква, че нашата църква носи името на Богородица и имаме празник-събор!
Лек ден милички! Hug

# 99
Честит празник милички Госпожо и Мимчо!!!
Бъдете здрави, бъдете усмихнати, нека близките ви ви обграждат с много любов, защото вие сте прекрасни и я заслужавате! Късмет и щастлив завършек на всяко начинание пожелавам от все сърце
  Hug Hug Hug

Прегръдки и весело празнуване на всички, които днес имат повод!

# 100
Госпожо ,Мимче честит празник и от мен!
                   това е за вас и всички именници!

http://www.bis.bg/fsh/7/9/1/4/2/16655/albums/d/6/1/24160/4/6/5/1615047.gif?v=0

Хайде и на кафе!

# 101
Я къде се изпокрихте всички?Празнувате ли?
Аз приключих моята вечеря с една огромна шопска салата.Сега ви оставям,че имам задължението да взема акациев мед на моите колежки,че моя комшия има много мед!
Лелеее как ще нося 8 буркана? newsm78

# 102
Дзааак .................  Grinning.
Здравейте милички  Hug.
Завърнах се от райското кътче и се потопих в непоносимата жега на града.
Днес е голям празник и един много скъп за мен човек празнува днес  Heart Eyes.
Да си ми жива и здрава, мила ми Госпожо  Heart Eyes Heart Eyes!
От всичко хубаво по много   bouquet!
Обичам те  Heart Eyes.
Ще ви пиша и чета по- късно, че сега ще оправям багажи и .....знаете как е.
Има и снимки но - по късничко
Целувки   love001

# 103
Добро утро сладурки  Hug

След вчерашния ден изпълнен с многобройни емоции ви каня на по чаша кафе и всички по ред на номерата да кажат по едно дзак и отчет къде, какво и как  Joy Хайде че нали я знаете онази моята любима приятелка "бухалката" hahaha

Не за друго ще я размахам, ама липсвате......

сега по домовата книга целувки раздавам  Joy

# 104
Добро утро, прекрасни  Hug.
 Dundy Heart Eyes, не споделяш какви емоции е имало вчера, подозирам нещо, но ...
Затъжих се за вас момичета .
Вчера се завърнахме и буквално ме заля адска горещина .
На балкана няма такова нещо, даже вечер си слагах дългия ръкав.
Бяхме в една много хубава къща, с невероятен изглед .
Страхотно беше ,чувствах се като у дома си .
Ако някой има желание да почива на това местенце, горещо му препоръчвам къща за гости" Радо ".
Хората са помислили за всичко, само съдомиялна машина нямаше  Laughing.
Снимки съм качила във фейса .
За съжаление всяко нещо си има край ...
Надявам се в края на лятото да се потопя и в любимото ми моренце, все пак то ми е слабост и ми липсва много.
Не съм ви изчела, защото нямах време, доста работа ме чака след едноседмичното отсъствие, но ще се справя .
Аз се отчетох за днес, вие сте на ход.
Между другото голямо плюскане беше и съм качила цял килограм Laughing това не ми се беше случвало мнооого отдавна.

Общи условия

Активация на акаунт