Разделно хранене 44

• 40 039
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
  • TX
гелика, слушам и изпълнявам  Hug
днес бях много много неаразделна  Embarassed незная дали от ПМС или от лакомия вероятно но пуснах праето, а по план и изпълнние беше луДуване, а се получи надуване  #Cussing out кофти
ми е ...
Желя спорни   Mr. Green почивни дни

# 661
Геликас  много мили думи Hug Hug Hug Ех със Сладкишчето направо евала ви правя с 2 дечица едно след друго.  Heart Eyes   bouquet  Аз съм с едно и имам помощ вкъщи и пак и ми е доста трудно, особено в някои моменти. А си представям Х2!  #Crazy А винаги съм искала децата ми да имат малка разлика, че да си играят, да се обичкат и да са задружни. Ние с моята сестра имаме цели 7г и никога не сме били близки, което винаги много ми е липсвало. Засега обаче малко ще отложим номер 2, че първо трябва и да поработя малко, а и Андичка-пандичка да попорасне и да й се радваме максимално на всеки един миг от тази сладка възраст.  Heart Eyes

Мурка, уффф не ми говори. Както нямах апетит последните 2 седмици и отслабнах и си се кефех гледайки се в огледалото да ме беше видяла днес.  ooooh! Късна закуска - филийка с масло. Към 13.30 броколито ми от вчера. Към 15.00 4 мини еклерчета, също останли от гостенката ми от вчера (която е бременна и трябваше да ги купя  Mr. Green ). Вечеря в 18.00 посен грах, но с 2 филийки Вита без брашно. Към 19.30 заради Анди доизядох половин грейпфрут и за капак към 20.30 видях луканка и хляб на масата и познайте - хапнах си  Laughing Ааа забравих, със Сексът и Градът 2 си хапнах почти цяло пакетче солетки и 1 чаша вино. Да спра, а?  Stop  Joy Това отдаааааавна не ми се беше случвало!  #Crazy А по-лошото е, че днес с мъжо заминаваме на СПА във Велинград за 3 дни с включени закуски и вечери.  Shocked Дано не се върна слонясала!!!  Animal Pig   261uu  smile3535 Joy

Хубав уикенд на всички!  Hug

# 662
Добро утро .
Днес моят син има рожден ден .
Черпя ви по този случай.

# 663
  • София
Добро утро, милички  bouquet
Алекс - честит рожден ден на сина ти! Да е жив и здрав, много късмет и любов  bouquet. Честит празник и на теб  bouquet
.
Геликас - добре върви английския, след 2 мин тръгвам към урока Mr. Green
Бърборанка - Весело изкарване Hug.
Хубав ден, че съвсем окъснях Joy Heart Eyes.

# 664
  • София
Добро утро и от мен!  Не съм писала няколко дни, но не бяхме в София.
Sladkishche  Hug, браво на теб, просто не знам как се справяш. Аз нали имам Билян, който е колкото Кал.... представям си и едно мъничко да щъка... Аааа не Simple Smile ще чакаме още 3-4години Simple Smile
По въпроса за броколите, много ги обичам на крем супа... правя я с картофче някой път,  масло и 1с.л. сметана Simple Smile
Тези дни си купих дрешки "S" размер - за в момента ми са точно, но мисля да намаля още килограмите си - сега съм 51.5 иска ми се до 47, но надали... Днес мисля да я карам на плодове, но това не ми пречи да готвя  боб и чушки с ориз на фурна...
Хайде хубав ден Simple Smile 

# 665
Мила моя , любима приятелко !  Heart Eyes Честит празник ! Пожелавам ти много щастливи мигове с порасналото ти момче , винаги да си най- добрата и горда мама за него ! Да е жив и здрав и все така усърдно да преследва и сбъдва мечтите си ! Непременно да го поздравиш от всички нас !

# 666
Здравейте милички  Hug

Скъпа моя любима приятелко  Heart Eyes
Да ви е жив и здрав! Да ви радва с успехите си!Да ви почита, уважава и все да сте заедно  Hug

С много обич от нас и много поздрави   bouquet
Наздраве!

# 667
Dundy,  gospojata, blue sky, благодаря за страхотните пожелания  Heart Eyes!
Бърборанке, сигурно някъде съм си завряла чувството за хумор.
Натоварен период ми е и все бързам ли бързам.....
Вяра, на последното писъмце ти писах, после не съм получавала нищо на лични .
Няма причина да не ти отговоря Hug.
Приятна вечер ви желая, аз отивам да се поразкрася малко.

# 668
Алекс честит рожден ден на сина ти!

http://www.bis.bg/fsh/7/9/1/4/2/16655/albums/d/6/1/24160/e/5/b/1726970.jpg?v=0

изчезна ми предишния пост.Не ви пиша ,защото  чистя яко за Димитровден.Нали си имам Димитър,но не Касабов де!!! Grinning
така е цяло  лято като нямам време сега ама  яко чистене.
Чао за сега!!!

# 669
  • TX

ЧРД на синЧето ти ааЛексЧе
весеЛ пРазник

# 670
Честит рожден на порасналото момче на мама!!!Живот и здраве,сбъднати мечти и споделена любов !!!

Ето ви още един рожден ден Laughing
http://vbox7.com/play:c879a076
http://www.vbox7.com/play:e3aa3dbf

А това са снимки от поредната ни обиколка из България.Смолянския край и Каньона от водопади.Страхотна екопътека.Имате ли възможност посетете това прекрасно кътче.
http://viaraviki.snimka.bg/mountain/smolyanski-krasoti.543651.21141976

Козунаци няма да ви пускам,защото нещо дисциплината се е поразвалила newsm12
То днес станало.Сутринта отиваме на Равногор и подхващаме великите ремонти на новата-стара къща.Ще я снимам преди и след това и вие ще казвате добре ли сме се справили.
Ще полегна малко,че после бачкане ме чака #Cussing out

Последна редакция: нд, 24 окт 2010, 02:03 от ВяраВики

# 671
  • Canada
Честит Празник Алекс!
Да  е 4естит рожденния ден на сина ти!
Да ви е жив и здрав, желая му много късмет и любов!

Ех Вяра много страхотни красоти! С мъжа ти сте много сладка двойка! Peace
Гелика, дегизирането е на 31 октомври - за Хелоуин, а пък на Деня на благодарноста се ядат пуйки и се събират по семейно му. Ние днес най- после се спряхме на костюм....и изненада, Йони няма да е принцеса  Shocked  , а Горска фея..... Разбира се 4е ще я снимам, проверявайте във феис-а  Hug
Бърборанке, предпо4итам кашкавала на фурна пред панирания, защото панирания ми става много ама много мазен, а може би не съм си намерила подходяща марка за паниране. Приготвянето е много лесно- рендосвам го и го разбърквам с две яйца (или едно да си остане гъсто) намазвам тави4ка с олио, изсипвам сместа и пе4а. Лесно и вкусно.  Hug 

Гуш на вси4ки! Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 24 окт 2010, 04:36 от Yonito

# 672
  • TX
Добро утро  Hug

ВВ страхотно парти нанаборката и страхотни снимки, браво много Ви се радвам как си уплътнявате временцето, моите мацки като видяха подаръка на Вики много се смяха как щяла да ходи за риба с таз голяма въдица  Joy ,
 а това с ремонтите днес см детегледачка преди го смятах за наказание да съм сама за цял ден с тримата , ама покрай зидаро-мазаческите истории си е чиста проба кръшкане  Mr. Green

# 673
  • София

Добро утро на всички
Вяравики Страхотно място сте избрали за вила Simple Smile Честито със здраве да я ползвате и да се радвате на уникално чистия въздух:) Да не забравиш карофките и кашкавала  Twisted Evil Чакам снимки да видя къде ви е къщата, може да минем на гости някой ден...
Хубав ден

# 674
Добро утро  Hug Mr. Green

Мурка  Hug страхотно начало на деня  Hug а и с лека нощ вечер, направо получаваш моите благодарности  Hug
ВВ браво на вас   bouquet
Йонито кажи как е здравето ти? успяваш ли да се справиш с килограмите? малката принцеса да я нагушкаш от мен  Hug
Алексче как беше купона вчера  Hug ти как си? пиши ми два реда или се обади че съм се затъжила  Hug
Госпожо  Heart Eyes
Мина къде пак хвана гората? newsm78
Хепи как си мило? не пишеш нищо за личния живот, почнах да те мисля  newsm78
Нелинчето,Джиджи,Гелика,Галина,Мимче, Бърборанче и всички които в движение пропускам - нали знаете   bouquet по домовата книга на Госпожата  Heart Eyes Mr. Green

Хайде пак се хващам за работа  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт