Разделно хранене 44

• 40 021
  • 728
  •   1
Отговори
# 675
Привет на всички! Hug
ВяраВики направо като видя ,че си пуснала снимки и не се отлепям докато не ги видя.
Много ми харесаха,както и рождения ден на Вики.Знам,че ти пускаш много интересни снимки.
Мисленно се преместих в Смолян!
А сега ви целувам всички и ще погледам телевизия,че цял ден чистих.Така е когато нямам свободно време като другите.
А утре ще посрещам гости и така ви пожелавам лека вечер!!!

# 676
  • TX
от оБиЧайните гадости и аз се утРепах аМа успях да си накЛепаМ посивеЛите киЧуРЧета от пРиятни еМоЦии са щото наЛи уж БяЛ косъМ под тРидесет гоини е от пРиятни еМоЦии, Моите повеЧето са от тогава дРугите са от кРивотии  Mr. Green
кЛавиатуРата Ми пРави пРоБЛеМи, не Че тоЛкова съМ изтРещяЛа да ЦвъкаМ така  #Cussing out
ПУСКАМ СЪНЧО http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs277.snc1/10418_10 … 6151_679905_n.jpg

# 677
Добро утро .
Вяра, страхотен купон сте подарили на Вики .
А Смолянския край е много красв, нали е в Родопите .............
Йонито, вече нямам търпение да видя малката горска феичка.
 Dundy, купонът беше много весел, поразтоварихме психически, понатоварихме хранително Laughing Crazy....
Мурка, nelinceto, Джижи, Госпожо и всички .................. Hug

# 678

Привет , разделна дружино !   bouquet
Пожелавам ви прекрасен и усмихнат ден и спорна нова седмица , изпълнена с много позитивни емоции и вълнуващи преживявания !Цункам ви всички по домова книга и бягам , че докато се натуткам - обяд ще стане ! Flutter

# 679
  • София
Здравейте милички   bouquet,
аз нямам много време, че имаме доста работа Mr. Green.
Алекс - супер, че купонът е бил хубав  Hug, пък натоварването и разтоварването са си в реда на нещата Crazy.
Дънди - не пиша, защото не мисля за него(любовния живот), май съм във фаза - щраус Joy. Нещата са като по старому, нямам набрана скорост и желание да ги променя(разбирайте - раздяла няма), съсредоточила съм се върху английския и разни промени в други сфери Whistling. Пък и, ако не го мисля дългосрочно, съм щастлива. Малко се уморих да го анализирам и изговарям, засега... Whistling.
ВяраВики - партито е било супер Peace.
Йонито - ще дебна за снимки Hug.
Бърборанке - как мина спа - то Heart Eyes, да не си нещо гузна за храненето, че не пишеш Mr. Green Joy Joy Joy.
На всички - много хубав ден  bouquet

# 680
Ей ме и аз се дотътрих :mrgreen
Вчера бяхме на ленински съботник Shocked.Голямо чистене падна.Къщата е изоставена от 3 години,а преди това не е била особено поддържана откъм хигиенна гледна точка,та....С праховите маски и бойното снаряжение се омъкнахме и се започна.Добре че имаме системата Рейнбоу,та не се нагълтахме с тонове прахоляк JoyИзчистихме нагрубо,че сега се започват пък майсторите.
Днес поръчахме дограма и така началото е сложено.Нащраках профил и анфас и ще пратя нещо да зърнете.
Нелинце - кажи кога ще наминеш ,та да сложа едни картофки запечени с кашкавалец.Всичко екологично Wink
Напролет се надявам да сме по-напред с реновирането Laughing и всеки който реши е добре дошъл Hug
Йони - явно фейте са нещо на мода,че Вики си избра чаршафи с феи,а не с по-нашумялите дисни герои.Даже на другата сутрин беше малко разочарована,че феите не дошли през нощта,на на следващата ми изваде едно умозаключение,което ми е трудно да цитирам #CrazyНадявам се да го помни и ще докладвам.
Надявам се да ме подсети и тя за Хелоуина ,та да видим какво ще се дегизираме newsm78
Скайче - дай си емоционална почивка и като му е писано ще се появи Heart Eyes

Клипът със зарята не е много сполучлив,но като вложите малко въображение ще се получи Mr. Green
Отивам да поработя още малко,пък после пак ще намина Stop

# 681
  • София
ВикиВяра Simple Smile Спокойно де... хотел Борики за нас работи Simple Smile Ние замразихме нашата виличка (на Атолука) за зимата, но през 2-3 седмици сме на хотелчето или само преминаваме към Пещера -Равногор за някой чифт ботушки, кашкавалче и картофки ... ААА в Брацигово са известни строители и там се намират майсторчета за всякакви ремонти, а и вършат работа качествено Simple Smile
Хайде за сега, че Стъклен дом започва..

# 682
Добро утро любими мои   bouquet

Джиджи Милинка да ти е жив и здрав Димитър   bouquet

Момичета прекрасен ден и Честит имен ден на всички ваши близки които носят името Димитър   bouquet

И едно кафе на зърна  - да отменя Алексче, че явно е бързала тази сутрин Hug

# 683
Дунди мила изпревари ме Hug Heart Eyes Мерси много!!! Hug Hug

А сега да ви почерпя за моя Димитър!!!

Оставям ви ,че имам гости!!!

# 684
Едно бързо дзак и от мен Grinning.
Джижи, да ти е жив и здрав Димитър, още много години да посрещате заедно този празник, обградени с любими за вас хора!  bouquet
Честито на всички именици!  bouquet

# 685
Привет момичета Hug. Напоследък рядко пиша , но ви чета да знаете. С вас съм , но нещо не съм на кеф тия дни... В петък излизахме с приятели на кръчма и уж само на такава и се озовахме в една дискотека накрая. Не беше зле , но аз съм отвикнала от тези места и ми беше адски задимено. За това пък някои хора лекинко се понапиха (не аз де Embarassed). Правим лек ремонт на терасата ни и мъжа ми едвам успя да свърши нещо на другия ден Grinning. Мислехме другата седмица да ходим извън града някъде с приятели , но организацията ни куца и няма изгледи да стане. Несериозни хора , какво да правиш Rolling Eyes. Днес малко ми е зле на стомаха, усещам нещо като киселини , оригвам се с извинение , сякаш нещо ми е застанало на гърлото. Абе не ми е комфортно нещо. Нямам и кой знае какъв апетит. Надявам се до обяд да ми мине, защото в къщи ме чака сочно пиленце и зелева салатка Grinning.
Честито на всички именници! Да си носят името със здраве. Аз отивам да поработя малко , защото не вървят нещата и това е , но това е друга тема на разговор. Хубав ден ви желая  bouquet.

# 686
Бърборанке - как мина спа - то Heart Eyes, да не си нещо гузна за храненето, че не пишеш Mr. Green Joy Joy Joy.

Joy Joy Мани, качила съм горе-долу 1кг, ама то голяяямо плюскане, голяяяямо мешане беше  ooooh! Иначе благодаря, прекарахме СТРА-ХОТ-НО!  Hug Определено имахме нужда просто да почиваме, да не правим нищо, което не искаме, да останем малко сами само мъжо. Е, дъщеричката ни мноооооого ни липсваше. Simple Smile Май даже повече от лятото, когато я оставихме за първи път и то за цели 4-5 дни.  Та казах на мъжо 'следващия път с нас!  Naughty '  Joy

Йонито, ама то май не е много разделно яйца с кашкавал?  newsm78 Иначе звучи супер!

Алекс, да ти е жив и здрав синът! Джижи, честит именник!   bouquet

# 687
Здравейте!
До сега съм правила какви ли не диети, всяка която съм я чула съм я пробвала за различен период от време.
Само разделното хранене съм пробвала. Сега съм решила да пробвам и това.
От другите диети отслабвам 5 кг и след това качвам 6-7 кг. И така сега съм до момента, че вече трябва да смъквам около 30кг /огромна цифра, само като я видиш изписана, а пък за самото смъкване да не говорим Simple Smile /.
Трудно ще ми е да изчета всичките 43 теми до тук, а дори и тези 46 страници в тази тема. Съжалявам за това, но нямам никакво време. За да не съм досадна смятам да изчета статиите, които са дадени в първия пост от тази тема и да се придържам към съветите от там.
Успех на всички желая и дълготрайни резултати!

# 688
Able добре дошла сред нас! Не си губи времето да четеш теми назад  ooooh! Няма нииикакъв смисъл  Laughing Както сама си казала ще ти е предостатъчно да прочетеш инфото от линковете на 1стр. До 2-3 дни всичко ще ти е ясно, а до 7-8 дни няма вече и таблиците за съвместимост на храните да гледаш! Wink  Ако има нещо, питай! Simple Smile 30кг са си доста за сваляне, но хич не се плаши и не мисли за цифрите сега.  Naughty Сигурна съм, че с упоритост и постоянство ще постигнеш добър резултат. А и тук винаги можеш да влезнеш да се надъхаш с цел презареждане на бетериите.  Mr. Green  Hug

# 689
Честит празник !
Джиджи , да ти е жив и здрав именика ! Да ви пази и закриля Свети Димитър , да празнувате заедно и с верни приятели още дълги години този хубав празник !

Общи условия

Активация на акаунт