Разделно хранене 44

• 40 027
  • 728
  •   1
Отговори
# 690
  • TX
от каЛ да е Митко да е и аз така казваМ, джижи   bouquet да ти е здРав и Много да те РАДВА И ТИ НЕГО А СЕГА ДА ПОчЕрПЯ ЗА мОЯТ мИТКО

# 691
 Murka ,  Hug Да ти е жив и здрав ! Все така да се обичате и уважавате !Весел празник и наздраве !

# 692
  • София
Здравейте милички  bouquet.
Джиджи, Мурка - честит празник на вашите Митковци  bouquet. Безкрайно много здраве и щастие Hug.
Елизабет  Hug- и аз имам такива дни, в които не ми е комфортно на стомаха. Мини известно време на не дразнеща стомаха храна Simple Smile Например знам, че суровото зеле е по - грубичко и дразни Simple Smile.
able - добре дошла и успех  bouquet.
Бърборанка - качи снимчици Mr. Green. Пък това 1 кило ще си иде след 2 дни стриктно хранене. А за кашкавал и яйце - ако броиш кашкавала за мазнина - комбинацията е разделна. Пък и в яйцето - жълтъкът си е мазнина Mr. Green. Аз така си ги нагаждам, затова не смея да се кача на кантара Joy.
Аз имам много работа в офиса, не мога да се включа и за 5 мин, ама така е при нас, когато няма - няма, ама има ли...  Joy. Ще ви чета вечер, че не мога без вас Heart Eyes.

# 693
  • Canada
Аз така на "бързинка" се появявам, както казва една дружка-македонка...

Искам да 4еститя Димитровден на вси4ки, които са носят това прекрасно име или имат у дома именник!
  bouquet

Блускай, много хубави снимки гледах от едно "отвли4ане"  Wink
able , добре дошла и от мен! Hug
Вяра май само аз не мога да я видя зарята, защото при нас VBox не зарежда.
А малката ми горска фея много се вълнува, защото в 4етвъртък и петък ще ходи с роклята нау4илище Flutter
Имам много натоварена седмица, но ви държа под око  Hug
Лека и разделна! Heart Eyes

# 694
Добро утро милички!
На Йонито,Мурка и на всички останали които имат Димитър и пожелавам да носят с гордост своето име,да са живи и здрави!!!
А утре моята дъщеричка заминава за Испания да работи при свекито си за 3 м. да я замества и ми е малко криво,че и вчера не се видяхме.Не можаха да си дойдат от Плевен.Та сега ми е криво.
Чистя и пералнята работи на пълни обороти.Изпратих гостите.

А сега заповядайте на кафе!!!!

# 695
Добро утро   bouquet

Джиджи мерси мила  Hug Надявам се празника вчера е бил хубав   bouquet
able   добре дошла сред нас  Hug Винаги питай ако нещо не ти е ясно. На първо време ще те посъветвам да ядеш зеленчуци между храненията, тъй като първоначално с РХ ще се чувстваш гладна точно 1 час след като си яла. Започвай с плодове и на тях карай до обяд. На обяд сложи една огромна салата, хапни доволно от нея и чак преди да привършиш сложи въглехидрата - картофи, ориз или пълнозърнест хляб.между обяда и вечерята хапвай зеленчуци, ако огладнееш - краставица, марула или нещо такова. Към 16 часа е възможно да ти се хапва нещо сладко, ако е така вземи сладък плод и хапни, грозде, банан или черен шоколад, но малко - например едно редче Peace
вечерта една голяма салата+ месо, ако ядеш птици или риба, махай кожата Peace Започвай винаги със салата и малко преди да приключиш с нея добавяй основното хранене - месото или въхлехидрата.
Момичета за всички вас - да не ви изреждам по именно   bouquet

# 696
Здравейте , момичета - кокичета !  bouquet Днес е мой ред да почерпя - за здравето на моя мъж ! На тази дата му правим курбан , така че почерпете се за здравето на моето момче ! Hug

# 697
Госпожоооо да е жив и здрав   bouquet
останалите пожелания на живо  Heart Eyes Mr. Green

# 698
Госпожо да ти е жив и здрав !По хубаво от здраве няма! Пожелавам го  и на двата  Ви!! Hug  bouquet

# 699
gospojata , да ти е жив и здрав и от мен! Наистина по - важно от здравето няма , всичко останало някак си го спечелваме  bouquet.

# 700
На патерици - ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ !!! ЖИВОТ,ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ДА ГИ СЛЕДВА НАВРЕД !!!
Вчера и аз спретнах една питка и се почерпихме колектива.То все работа не бива Mr. Green
Днес времето е ужасно и хич не предразполага за работа.Та отнова - почивка Party
Нелинце - може да направим някоя срещичка горе Wink

# 701
Здравейте дружки Hug.
И на мен ми дойде ред да поседна.
Госпожо, жив и здрав да е мъжо, само хубави неща да ви се случват   bouquet Heart Eyes.
Мурка, много здраве и спокойствие желая на твоя татко!  bouquet
able, добре дошла и от мен   bouquet.
Разгледай първо нашия блог и ще ти се поизяснят нещата.
Само не се настройвай за светкавични резултати, тук нещата стават бавничко .
Вяра, не е нужно много фантазия, за да си представим какво сте организирали за вашето момиченце.
Сигурно още обсъждате емоциите....
 Yonito, аз търпеливо ще си чакам снимките от празника .
 Elizabett, Сладурска  Hug.
Джижи, лек път и успешна работа на дъщеря ти.
Бърборанка, този килограм, който си качила, най- лесно ще го свалиш, защото е" скорошен".
Аз си имах гостенче и днес си го изпратих .
Вчера като се бях развихрила в кухнята, моите хора се шегуваха, че за Коледа е още рано  Laughing.
Приготвих тиквеник, кифлички, баница и печена тиква .
Разбира се, повечето неща отпътуваха за София.
Дали защото беше празник, но всичко се получи страхотно.
Приятна вечер на всички разделни и неразделни душички Hug.

# 702
  • София
Здравейте! Не съм писала скоро, но чета... Хванал ме е мързела тия дни Simple Smile
able  Добре дошла   bouquet Подкрепям какво са те посъветвали момичетата по горе. Наистина резултатите ще дойдат бавно.
Вяра : срещичка ще има, като чуя кашкавал Равногор ми потичат лигите  Twisted Evil Ако не ви е познат този район може да ви разведем, да поберем гъби, боровинки, малинки, билки страхотно е лятото...
Да сте здрави и много късмет ви пожелавам, на тези които са имали да повод за празник тези дни (със закъснение)
Момичета  Hug лека и разумна вечер...

# 703
  • TX
Госпожо, много здраве и късмет   bouquet

# 704
  • София
Здравейте  bouquet.
Госпожата - да ти е жив и здрав  bouquet, много щастливи мигове заедно Simple Smile.
Алекс - с тази тиква ме подсети, бях питала(не теб конкретно Simple Smile), ама не помня дали ми отговори някой- как точно се прави печена тиква? До работата продават нарязана и белена, та мисля да пробвам да опека Crazy.
Йонито - да, забавно беше Joy - бях с пуловер, а на плажа имаше печащи се по бански hahaha. Аз май забравих да ви се похваля тук - в събота, след английския, тръгнахме на разходка към Витоша, а се озовахме в Петрич Mr. Green. В неделя отидохме до Серес и Кавала, беше голямо пътуване, прибрахме се много уморени късно в неделя, но пък бягството си заслужаваше Crazy. Ще ви покажа снимки като намеря време да кача(за тези, които нямат фейсбук).
Лека вечер на всички  bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт